عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE
آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-08-2015, 09:19 PM
سلام
ببخشید اگه من بخوام دو بار در امتحان آیلتس شرکت کنم (با فرض اینکه بار اول نمره مطلوب رو نیاورده باشم و بخوام یکبار دیگه امتحان بدم) چه زمانهایی رو برای امتحان دادن پیشنهاد می کنید؟ میخوام از تمام فرصتی که برای بار اول امتحان دادن رو دارم استفاده کنم اگه نشد باز امتحان بدم، ولی نمیدونم چه تاریخی رو برای شرکت در ازمون انتخاب کنم؟( برای پاییز 2016 میخوام اقدام کنم ترجیحا آمریکا)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
 با سپاس
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-08-2015, 07:21 AM
(15-08-2015, 09:19 PM)delbina نوشته: سلام
ببخشید اگه من بخوام دو بار در امتحان آیلتس شرکت کنم (با فرض اینکه بار اول نمره مطلوب رو نیاورده باشم و بخوام یکبار دیگه امتحان بدم) چه زمانهایی رو برای امتحان دادن پیشنهاد می کنید؟ میخوام از تمام فرصتی که برای بار اول امتحان دادن رو دارم استفاده کنم اگه نشد باز امتحان بدم، ولی نمیدونم چه تاریخی رو برای شرکت در ازمون انتخاب کنم؟( برای پاییز 2016 میخوام اقدام کنم ترجیحا آمریکا)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
 با سپاس

زمان زیادی نمونده و شما حق انتخاب چندانی ندارین. اولین تاریخی که الان باز هست رو ثبت نام کنید و بلافاصله بعد از دیدن نمره تون اولین تاریخی که دیدین رو مجددا رجیستر کنید. با این حال باز هم در صورتیکه نمره امتحان دوم رو بخواید ریپورت کنید یه سری از ددلاین هارو از دست میدین. ضمنا یک تاریخ هایی هستن که سریعتر از بقیه پر میشن، چون به ددلاین ها نزدیک ترند و ترافیک شرکت کنندگان بیشتره. دقیقا داریم به اون بازه زمانی نزدیک میشیم.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amerirad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-06-2016, 10:32 AM
سلام دوستان
من تقریبا دو سه هفته پیش تافل دادم
شدم 86 (که باید دوباره امتحان بدم)
سوال من اینه که با یک برنامه فشرده سه ماهه میخوام اول gre بدم بعد بیام سراغ تافل
بنظرتون این عقیده که رایتینگم و سرعت ریدینگم با خوندن واسه gre بهتر میشه درسته یا نه؟(لیسنینگ هم توی این مدت روزی یک ساعت گوش میدم که عقب نیفتم بعدش با فاصله 1 ماه تافل میدم مجدد)
لطفا منو راهنمایی کنید که بشدت مرددم شروع کنم واسه gre
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-06-2016, 12:33 PM
(15-06-2016, 10:32 AM)amerirad نوشته: سلام دوستان
سوال من اینه که با یک برنامه فشرده سه ماهه میخوام اول gre بدم بعد بیام سراغ تافل
بنظرتون این عقیده که رایتینگم و سرعت ریدینگم با خوندن واسه gre بهتر میشه درسته یا نه؟(لیسنینگ هم توی این مدت روزی یک ساعت گوش میدم که عقب نیفتم بعدش با فاصله 1 ماه تافل میدم مجدد)

سلام دوست عزیز. تقریبا شرایطمون یکی هست. توصیه هایی که به من شد به شما میگم خودتون تصمیم بگیرید.
یه نفر گفت برای جی آر ای بخون ولی همزمان لیسنینگ و اسپکینگ حتما تمرین کن. ریدینگ و رایتینگت هم همزمان با ج آر ای تقویت میشه و مثل همون چیزی که شما میگی گفت یه ماه دیگه تافل بده.
یه نفرم گفت چون ساختار سوالات ریدینگ و رایتینگ تافل و جی آر ای فرق دارند ممکنه قاطی کنی. پس اول تافل رو بگیر دستت باشه بعد از اون جی آر ای شروع کن. مخصوصا اینکه بیشتر دانشگاهها رو میتونی حتی با فقط همون تافل اپلای کنی ولی فقط جی آر ای به دردت نمیخوره. پس فعلا تافلت رو تضمین کن
منم پیشنهاد دوم رو انتخاب کردم و امروز برای 6 شهریور تافل ثبت نام کردم. حالا شما خودت بسته به شرایط دو پیشنهاد تصمیم بگیر. تقریبا هر کدوم مزایای هر روش رو گفتن
نقل قول  

آفلاین amerirad
**
نقل قول

15-06-2016, 06:05 PM
(15-06-2016, 12:33 PM)sb_urmia نوشته: سلام دوست عزیز. تقریبا شرایطمون یکی هست. توصیه هایی که به من شد به شما میگم خودتون تصمیم بگیرید.
یه نفر گفت برای جی آر ای بخون ولی همزمان لیسنینگ و اسپکینگ حتما تمرین کن. ریدینگ و رایتینگت هم همزمان با ج آر ای تقویت میشه و مثل همون چیزی که شما میگی گفت یه ماه دیگه تافل بده.
یه نفرم گفت چون ساختار سوالات ریدینگ و رایتینگ تافل و جی آر ای فرق دارند ممکنه قاطی کنی. پس اول تافل رو بگیر دستت باشه بعد از اون جی آر ای شروع کن. مخصوصا اینکه بیشتر دانشگاهها رو میتونی حتی با فقط همون تافل اپلای کنی ولی فقط جی آر ای به دردت نمیخوره. پس فعلا تافلت رو تضمین کن
منم پیشنهاد دوم رو انتخاب کردم و امروز برای 6 شهریور تافل ثبت نام کردم. حالا شما خودت بسته به شرایط دو پیشنهاد تصمیم بگیر. تقریبا هر کدوم مزایای هر روش رو گفتن

ممنونم از کمکتون. فقط ی چیزی؟!
جسارتا شما تافل دادید؟
آخه من تقریبا میدونم اشکالم کجا کاره
و اینکه شما کی میخواید امتحان gre بدید؟
آخه مساله زمان بندی هم مهمه
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

15-06-2016, 07:51 PM
(15-06-2016, 06:05 PM)amerirad نوشته: ممنونم از کمکتون. فقط ی چیزی؟!
جسارتا شما تافل دادید؟
آخه من تقریبا میدونم اشکالم کجا کاره
و اینکه شما کی میخواید امتحان gre بدید؟
آخه مساله زمان بندی هم مهمه

بله من 14 خرداد تافل دادم و 94 گرفتم. 6 شهریور میخوام تافل مجدد بدم و تا اون موقع تنها چیزی که برای جی آر ای میخونم لغت هست و الان هم از 1100 شروع کردم. چون حجم مطالب زیاد هست اینجوری هم یه بخشی از منابع gre رو خوندم، هم یادگیری لغت به خاطر بلندمدت بودن برنامه بهتر خواهد بود و هم اینکه همین لغت به درد تافلم هم میخوره. ددلاین دانشگاههایی که من قصد اپلای دارم اکثرا از اواخر آذر شروع میشه. البته نمیخوام gre رو نگه دارم لحظه آخر یعنی تقریبا اواسط آبان gre شرکت میکنم. یکی از دوستان من آذر امتحان داد.
به نظر من شما هم مرداد یا شهریور تافل بگیرید. آبان gre. اگه بتونید تا مرداد آماده تافل بشید خوبه. من شهریور ثبت نام کردم چون مرکز آزمونی که میخواستم شرکت کنم مرداد پر شده بود
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-06-2016, 06:46 PM
(15-06-2016, 10:32 AM)amerirad نوشته: سلام دوستان

خب GRE و تافل واقعا امتحانات متفاوتی هستن. بنابراین انتظار خیلی بالایی نداشته باشین که آمادگی برا یکی رو اون یکی تاثیر خیلی بزرگی داشته باشه ولی خب اگر درگیر درک متن های پیچیده تر GRE بشین می تونه به سرعت درک ردینگ تافلتون هم کمک کنه. یه طوری برنامه ریزی کنید که حتما تو اون یک ماه قبل از تافل tpo هارو خوب کار کنید. چون ضروری ترین منبع هستن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ismael
**
نقل قول

08-09-2016, 01:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2016, 09:10 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: حذف لینک تجاری )
سلام من حدود 6دانشگاه انتخاب کردم که همگی دیلاینشون ژانویه به بعده. ازونجایی که باید جی آر ای و تافل رو امتحان بدم و تا حدود 15 دسامبر هم فرت دارم، به نظرتون کدوم امتحانو اول بدم و آیا فرقی میکنه که فاصله خاصی بین دو امتحان وجود داشته باشه یا خیر؟
ممنونم
!whether YOU think you can, or YOU think you can't; YOU're righth
Henry Ford
نقل قول  

آفلاین rmn_990
**
نقل قول

19-09-2016, 01:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2016, 01:17 AM توسط rmn_990.)
سلام
من از الان 1 سال وقت دارم برای انجام آزمون زبان تافل و جی آر ای.....سطح زبانم هم تقریبا خوبه
1-چه زمانی رو برای امتحان های تافل و جی آر ای پیشنهاد می کنید ؟

2-با توجه به اینکه یجا خوندم دانشگاه های خوب تا اول دسامبر نمرات آزمون ها رو می خوان...توصیه شما اینه که من تا آبان همه امتحان هارو داده باشم ؟

3-برای اینکه اون سهمیه ارسال نمرات رایگان به دانشگاه ها که این آزمون ها دارن از بین نره،کافیه یکی دو ماه قبل از آبان شروع به ایمیل دادن به اساتید کنم ؟

4-برنامه خوندن منابع رو اگه به صورت زیر بگذارم چطور هست و نظر شما چی هست؟
      5ماه اول تافل به صورت کامل
      5ماه دوم جی آر ای به صورت کامل(مخصوصا این رو گذاشتم قبل از آزمون تافل که با متن ها و لغت های سخت تر کار کرده باشم که تافل رو راحتتر بدم)
      1ماه مرور تافل
      انجام آزمون تافل
      1 ماه مرور جی آر ای
      انجام آزمون جی آر ای
نقل قول  

آفلاین lkkk
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-09-2016, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2016, 12:18 AM توسط lkkk.)
(21-09-2016, 03:59 PM)rmn_990 نوشته: کسی از دوستان نمی تونه کمک کنه ؟
سلام،
 به نظر من که برنامه ریزیتون مشکلی نداره و خیلی خوبه. منتها به نظرم امتحان رو طرفای شهریور بدید بهتره چون اگه احیانا نمرتون خوب نشد فرصت برای امتحان مجدد داشته باشید و هم چنین قبل از مکاتبه با اساتید این نمرات را داشته باشید به نفع خودتونه. در مورد اون ارسال رایگان نمرات عملا به کار نمیاد چون شما برای یک دانشگاه برنامه ریزی می کنید از قبل ولی می بینید سر از دانشگاهایی دیگه در می اورید. هم چنین شاید نمرتون به حد نساب اون دانشگاه خاص نرسه و بخواهید اون دانشگاه را کنار بزارید. پس زیاد حساب روی اون مطلب نکنید و برنامه ریزیتون رو به خاطر اون عوض نکنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9