عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT
آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-08-2016, 04:20 PM
(30-08-2016, 01:57 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام

@raminz

دوستان در بخش ریدینگ، امکان بازگشت به سوال هست. آیا این فقط در خود هر متن وجود داره یا در طول کل زمان مختص ریدینگ ؟  منظورم آیا میشه بعد از پاسخ دادن به 

سوالات ریدینگ سوم به سوالات ریدینگ اول برگشت یا خیر؟ 

و اینکه لزومی برای تقسیم مساوی زمان بین متن ها هست؟ یا خودمون میتونیم به میزان دلخواه برای هرکدومشون وقت بگذاریم؟

با تشکر

سلام،

بله. شما کلاً 60 دقیقه وقت دارید برای 3 تا ریدینگ. هر زمان که خواستید میتونید به هر سوال از هر ریدینگی که میخواین برین و جواب بدین. قبلاً نمیشد (چند سال پیش) ولی الان میشه.

ببین شما میتونی به میزان دلخواه رو هر ریدینگ وقت بزاری و کاملاً دست خودته (مثلاً ریدینگ اول رو تو 40 دقیقه بزنی و 2 تای دیگه رو هرکدوم تو 10 دقیقه). ولی از اونجایی که وقتی ریدینگ اول رو میزنین هیچ ایده ای ندارین که ریدینگهای بعدی سخته یا آسون، بهتره تقریباً تو همون 20 دقیقه تمومش کنین و برین سراغ ریدینگهای بعدی. سوالاتی رو هم که شک دارین علامت بزنین که اگه وقت زیاد اومد برگردین و چکشون کنین. شما فرض کن ریدینگ اول و دوم شما سخت باشه و رو هر کدوم 25 دقیقه وقت بزاری ولی ریدینگ سوم آسون باشه. با اینکه میتونین همه سوالاشو درست بزنین ولی اولاً وقت کافی ندارین ثانیاً بخاطر کمبود وقت استرس میگیرین و سومین ریدینگ هم خراب میشه. با توجه به اینکه اخیراً ریدینگها سختتر و طولانی تر شدن بهتره سعی کنین تو همون حدود 20 دقیقه جمع کنید هر ریدینگ رو.

موفق باشی Smile
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2016, 07:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2016, 07:24 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام 
@raminz
@Glee
دوستان من با سوالاتی که مربوط به خلاصه کل متن هستن (Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage.)  "مشکل اساسی" دارم. در خود Tpo ها حداقل یکی از سه مورد رو اشتباه انتخاب میکنم. (هرچند دو منبع پاسخ که دارم خودشون جواب های متفاوتی به این نوع سوالات میدن.)

ممنون میشم منبع و یا راهنمایی که بتونه کمک کنه، لطف بکنید.

سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-09-2016, 01:08 AM
(06-09-2016, 07:24 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 
@raminz
@Glee
دوستان من با سوالاتی که مربوط به خلاصه کل متن هستن (Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage.)  "مشکل اساسی" دارم. در خود Tpo ها حداقل یکی از سه مورد رو اشتباه انتخاب میکنم. (هرچند دو منبع پاسخ که دارم خودشون جواب های متفاوتی به این نوع سوالات میدن.)

ممنون میشم منبع و یا راهنمایی که بتونه کمک کنه، لطف بکنید.

سپاس

سلام،

والا من هم مثل شما و خیلی های دیگه با این سوال مشکل داشتم. 
به نظرم مشکل اینجاست که این سوال گاهاً میتونه بیشتر از 3 تا جواب درست داشته باشه! یعنی به برداشت هرکس از متن بستگی داره که لزوماً هم غلط نیستن.
اون نکاتی هم که تو کتابا گفته میشه در مورد پاسخ دادن به این سوال همیشه کاربرد ندارن. مثلاً یادمه یکی بود که میگفت اگه دیتیل یا اسم تو گزینه باشه اون غلطه ولی بعضی جاها همون گزینه درست بود. 
نظر شخصی من اینه که اگه آدم تو این سوال 2 از 3 هم درست جواب بده اصلاً بد کار نکرده!
البته بعضی از سوالای TPO بود که دقیقاً 3 تا جواب درست داشت و بقیه کاملاً غلط بودن ولی بعضی جاها میشد به بیشتر از 3 تا جواب رسید.

به جز اون نکاتی که تو کتابا هست و شما هم حتماً بهتر از من بلدی، یه چیزی من واسه خودم پیدا کرده که البته مطمئن نیستم درست باشه. چون متون تافل، آکادمیک هستن (با این فرض که هر پاراگراف یه مقدمه و بدنه اصلی و نتیجه داره)، هر پاراگراف فقط یه main point میتونه داشته باشه و اگه 2 تا از 6 تا گزینه از یه پاراگراف باشن، حتماً یکی از اون 2 تا غلطه. نمیدونم این حرف درسته یا نه ولی یادم هم نمیاد که براش مثال نقض پیدا کرده باشم.

میدونم چیزایی که گفتم واسه رفع مشکل شما خیلی مفید نبود، پس بچه هایی که با این سوال مشکل نداشتن لطف کنن و راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-09-2016, 08:14 PM
سلام

ممنون میشم درباره فرمت سوالات ریدینگ راهنمایی بکنین. آیا قبل از هر سوال به شماره پاراگراف مورد نظر اشاره میشه؟ یا پاراگراف مربوط قبل از هر سوال آورده میشه؟

سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2016, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2016, 12:32 AM توسط Matinking.)
(08-09-2016, 08:14 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام

ممنون میشم درباره فرمت سوالات ریدینگ راهنمایی بکنین. آیا قبل از هر سوال به شماره پاراگراف مورد نظر اشاره میشه؟ یا پاراگراف مربوط قبل از هر سوال آورده میشه؟

سپاس

سلام

بعضی مواقع به پاراگراف صریحا اشاره میشه ولی در حالت کلی چنین چیزی نیست و تشخیص اینکه جواب در کدوم پاراگراف هست (به کمک شواهد و قرائن) با خود شماست.
روش کار این هست:

همیشه جواب اولین سوال در اولین پاراگراف هست... و جواب سوال دوم یا در همون پاراگراف هست یا پاراگراف دوم و به همین ترتیب...
یعنی اگر همیشه سعی کنید سوالات رو به ترتیب جواب بدید این توالی کمک می کنه موثر و نسبتا برید سراغ پاراگراف هدف...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-09-2016, 01:11 AM
(08-09-2016, 08:14 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام

سپاس

سلام،

ببین اولاً سوالا به ترتیب هستن. یعنی اگه سوال 3 از پاراگراف 3 باشه، سوال 4 از پاراگراف 1و2 نیست.
بعد هم اینکه همیشه خود سوال میگه تو کدوم پاراگراف باید دنبال جواب باشی. تازه فکر کنم برای کمک، اول اون پاراگراف یه فلش میزنه که دیگه نخوای دنبال شماره پاراگراف بگردی. از این نظر هم مشکلی نست.
نقل قول  

آفلاین ninaa
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2016, 06:53 PM
سلام دوستان عزیز من یه مشکل اساسی دارم . سرعت درک مطلبم پایینه تایمم هم کمه یکی دو ماهه باید اماده شم کسی پیشنهادی واسم داره ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2016, 12:32 AM
(30-09-2016, 06:53 PM)ninaa نوشته: سلام دوستان عزیز من یه مشکل اساسی دارم . سرعت درک مطلبم پایینه تایمم هم کمه یکی دو ماهه باید اماده شم کسی پیشنهادی واسم داره ممنون میشم

سلام،

کاش یکم بیشتر در مورد شرایطت توضیح میدادی.
مشکل لغت نداری؟ فقط درک مطلب؟
برای افزایش سرعت خب کاری جز تمرین نمیشه کرد.
ولی در مورد متون تافل چون جدیداً واقعاً طولانی و وقت گیر شدن سخته بخوای کل متن رو بخونی. میتونی مستقیم بری سراغ سوالا 
بعضیا هم از تکنیکهای Scan و Skim استفاده میکنن و میگن مفیده.
شما با توجه به شرایطت باید بهترین راه حل رو انتخاب کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7