عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2016, 07:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2016, 07:36 PM توسط automotive.)
مزیت استفاده از اشتراک در موضوع‌ها چیست، زمانی که آگاه‌سازی ارسال نمی‌کند؟

با تشکر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-06-2016, 03:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-06-2016, 05:43 AM توسط M1KE.)
@automotive

در کنترل پنل قسمتی وجود داره با عنوان "تنطیمات آگاه سازی ها" که در اونجا می بایست تیک مربوط به موضوعات مشترک شده رو هم بزنید چون به صورت پیش فرض خاموشه. این قابلیت برای کاربرهایی خوبه که در تاپیک های محدودی مشترک شده باشند و اگر با پیش فرض انجمن در هر موضوعی که ارسال کردین مشترک شده باشین تعداد آگاه سازی ها خیلی زیاد میشه و شاید بعد از مدتی اهمیت خودشون رو از دست بدن و شما در زمان کوتاه متوجه موارد مهم (مثل جاهایی که اسم شما آورده شده یا پست تون نقل قول شده) هم نشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-07-2016, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2016, 11:21 PM توسط nasim1234.)
سلام
من در مورد بیمه درمان برای پدر مادرهایی که بچه شون دانشجو هستش و به صورت توریستی وارد امریکا میشن سوال دارم. کجا بپرسم؟

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-07-2016, 02:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-07-2016, 02:14 AM توسط M1KE.)
@nasim1234

در حال حاضر تاپیک مستقلی در انجمن آمریکا برای بیمه درمان وجود نداره و از اونجاییکه ممکنه در آینده برای ویزاهای دیگه هم در مورد اون سوال بشه به نظرم خوبه که تاپیکی با همین عنوان «بیمه درمان برای ویزای آمریکا» در انجمن «روادید آمریکا» ایجاد کنید.

موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-07-2016, 09:25 AM
@nasim1234

من هم با نظر مایک موافقم، فقط این که اگر بحث مربوط به ویزا نیست و کلا در مورد بیمه برای پدر و مادرها در مدت اقامت‌شون در امریکا سوال دارید، بهتره که موضوع رو در انجمن «زندگی در امریکا» ایجاد کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-08-2016, 10:37 PM
یکی از دوستان پ.خ داده بود اگر میشه لطفا کمکش کنید:

سلام برادر یک سوال داشتم نمیدونم کجا بپرسم. گفتم بیام خصوصی

اگه من کاردانی یک رشته بگیرم مثلا گیاهان دارویی

و بعدش کارشناسی و کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی مولکولی.

این تغییر رشته در روند پذیرش چطور ارزیابی میشد ایا امتیاز منفی در رزومه هست؟(مطالعه گیاهان دارویی صرفا به خاطر علایق شخصی است)

لطفا جواب بدهید بسار واجب میباشد
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-08-2016, 11:07 PM
(17-08-2016, 10:37 PM)Torkan نوشته: یکی از دوستان پ.خ داده بود اگر میشه لطفا کمکش کنید:

سلام برادر یک سوال داشتم نمیدونم کجا بپرسم. گفتم بیام خصوصی

اگه من کاردانی یک رشته بگیرم مثلا گیاهان دارویی

و بعدش کارشناسی و کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی مولکولی.

این تغییر رشته در روند پذیرش چطور ارزیابی میشد ایا امتیاز منفی در رزومه هست؟(مطالعه گیاهان دارویی صرفا به خاطر علایق شخصی است)

لطفا جواب بدهید بسار واجب میباشد

سلام

خیر... اهمیت دوره کاردانی در قابل کارشناسی و ارشد خیلی کم هست و تغییر رشته های به مراتب مهمتر در مقاطع بالاتر هم نکته منفی به حساب نمیاد...
ایشون عملا در دو دوره اصلی اخر هست که بنای علمی و تحقیقاتیشون رو پایه ریزی می کنند و اون تغییر رشته مسئله ای ایجاد نمی کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-08-2016, 03:09 PM
دوستان عزیز سلام

1- از بین ترکرهای موجود برای gmail به نظرتون کدوم بهتره؟( از نظر اینکه علاوه بر نشون دادن اینکه مخاطب ایمیل رو بازکرده یا نه؟ چه زمانی و جند بار؟ و اینکه فایل attach رو هم باز کرده یا نه؟ reminder برای ارسال ایمیل در زمانهای خاصی داره؟ و خب ترجیحا کمتر فضای ایمیل رو شلوغ کنه...)

2- موقعی که ترکر برای ایمیل میذاریم مخاطب هم متوجه وجود اون میشه؟ اگر متوجه میشن ظاهر ناخوشایندی نداره؟

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-08-2016, 03:23 PM
(19-08-2016, 03:09 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

1- از بین ترکرهای موجود برای gmail به نظرتون کدوم بهتره؟( از نظر اینکه علاوه بر نشون دادن اینکه مخاطب ایمیل رو بازکرده یا نه؟ چه زمانی و جند بار؟ و اینکه فایل attach رو هم باز کرده یا نه؟ reminder برای ارسال ایمیل در زمانهای خاصی داره؟ و خب ترجیحا کمتر فضای ایمیل رو شلوغ کنه...)

2- موقعی که ترکر برای ایمیل میذاریم مخاطب هم متوجه وجود اون میشه؟ اگر متوجه میشن ظاهر ناخوشایندی نداره؟

ارادتمند
الهام

سلام

من در گذشته از getnotify استفاده می کردم که به ازای هر بار باز شدن ایمیل یا attachment ها یک notification ارسال می کرد و اطلاعات خیلی خوبی هم ازش استخراج میشد... گیرنده هم (حداقل تا اون زمان) مطلع نمیشد از کارش...

اینجا یه survey نسبتا جامع از سرویس های دیگه هم موجود هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

19-08-2016, 10:21 PM
دوستان عزیز سلام

getnotify که Matinking عزیز اشاره کردند رو من سعی کردم استفاده کنم اما یه مشکلی دارم. توی سایت getnotify از قابلیت های این ترکر به این نکته چند بار اشاره شده که مخاطب متوجه ترک شدن ایمیل نمیشه. 
برای اطمینان از این قضیه من ایمیلی برای خودم ارسال کردم. اما یه مشکلی به نظرم هست. اول اینکه تو ایمیل گیرنده دو تا علامت هست که نشون میده این ایمیل معمولی نیست و خب یه فرفایی داره:
1- انتهای ایمیل فرستنده عبارت روبه رو هست via email81.com 
2- کنار ایمیل گیرنده هم یه قفل قرمز زنگ باز شده هست.

خوب من که خیلی هم دقیق نیستم و خیلی از این موارد سردر نمیارم خیلی راحت اینا به چشمم اومد. اخیرا دوستان کسی از این ترکر استفاده کرده؟ تا حالا همچین موردی رو دیدین؟ راه حلی براش هست؟

نکته بعدی بابت باز شدن اتچ همراه ایمیل توسط مخاطبه: 
موقع بازشدن ایمیل توسط مخاطب getnotify اولین ایمیل رو میفرسته، اگه اتچ هم باز بشه ایمیل دومی دقیقا مشابه اولی میاد و تنها تفاوتشون در زمان هست. اینجوری خب یکم کار سخت میشه چون اگه مخاطب بعد از بازکردن اولیه ایمیل به هردلیلی اون رو ببنده، مجدد چند دقیقه بعد باز کرد، باز ایمیل دیگه ای میاد(دقیقا عین حالتی که انگار ایمیل باز شده و بعدم اتچ باز شده: تنها تفاوت زمانه). باید تنظیمات خاصی انجام بشه که نشون بده الان اتچ باز شده؟ 
من سعی کردم mailtracker for gmail  رو استفاده کنم، اما اونجا هم یه مشکل دیگه پیدا شد. بنابراین تصمیم گرفتم مشکل اولی رو برطرف کنم اگه البته برطرف شدنی باشه. بابت طولانی شدن پست هم عذرخواهی میکنم.

ارادتمند
الهام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-06-2025، 07:02 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی