عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
تحصیل در مقطع ارشد گرایش های مرتبط با رشته شهرسازی

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در مقطع ارشد گرایش های مرتبط با رشته شهرسازی
آفلاین sara_scorper
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-08-2016, 09:30 PM
سلام. من می خواستم در زمینه ی تحصیل در گرایش های رشته ی شهرسازی سوال بپرسم.

من لیسانسم رو از دانشگاه بین المللی قزوین (سراسری) گرفتم و الان دارم در ارشد برنامه ریزی شهری از دانشگاه تهران فارغ التحصیل میشم. نمرات لیسانس و ارشدم و همچنین رتبه ی کنکور ارشدم خوبه. می خواستم چند تا سوال بپرسم
1- اگر بخوام دوباره برای ارشد اپلای کنم، اینکه اینجا ارشد خوندم امتیاز منفی حساب میشه یا مثبت؟ اگه منفی حساب میشه آیا باید گفته شه یا نه؟
2- برای ارشد خوندنِ دوباره، باید مدرک ارشد اینجا رو آزاد کنم یا آزاد کردن مدرک لیسانی کافیه؟
3- بهترین دانشگاههایی که بی هزینه یا با هزینه ی معقول گرایش های مرتبط با رشته ی شهرسازی رو ارائه می دن کدومان؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-08-2016, 09:38 PM
(07-08-2016, 09:30 PM)sara_scorper نوشته: سلام. من می خواستم در زمینه ی تحصیل در گرایش های رشته ی شهرسازی سوال بپرسم.

من لیسانسم رو از دانشگاه بین المللی قزوین (سراسری) گرفتم و الان دارم در ارشد برنامه ریزی شهری از دانشگاه تهران فارغ التحصیل میشم. نمرات لیسانس و ارشدم و همچنین رتبه ی کنکور ارشدم خوبه. می خواستم چند تا سوال بپرسم
1- اگر بخوام دوباره برای ارشد اپلای کنم، اینکه اینجا ارشد خوندم امتیاز منفی حساب میشه یا مثبت؟ اگه منفی حساب میشه آیا باید گفته شه یا نه؟
2- برای ارشد خوندنِ دوباره، باید مدرک ارشد اینجا رو آزاد کنم یا آزاد کردن مدرک لیسانی کافیه؟
3- بهترین دانشگاههایی که بی هزینه یا با هزینه ی معقول گرایش های مرتبط با رشته ی شهرسازی رو ارائه می دن کدومان؟

1- نیاز به بیان اینکه ارشد جایی تحصیل کردید، به دانشگاه مقصد نیست! (احتمالاً منفی )
2- خیر. فقط لیسانس کفایت میکنه
3- دانشگاههای زیادی رشته urban planing  رو در المان ارائه میدهند اما از مهمترین ها میتونی به TU Dresden , Weimer , TU Berlin , Aachen , uni. Kassel , اشاره کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین m.ariaboy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2016, 08:15 PM
(07-08-2016, 09:30 PM)sara_scorper نوشته: سلام. من می خواستم در زمینه ی تحصیل در گرایش های رشته ی شهرسازی سوال بپرسم.

1- برای دانشگاه اهمیتی نداره ، سفارت المان گیر میده ، باید موتیواتسیون قوی ای بنویسید ، یا برای اون دوسال گپ چیزی پیدا کنید ، ی سالش زبان ی سالش کار
2-اگه فقط لیسانس رو میخواید بلی فقط لیسانس رو ازاد کنید
3- اکثر دانشگاهها رایگان هستن و بیشترشون میفیت بالایی دارن، من از اشتوتگارد و کسل خیلی خوشم میاد و انصافا شهرای خوبی هستن ولی اشتوتگارد میدونم کمی گرونه
نقل قول  

آفلاین anisziaei
**
نقل قول

14-10-2016, 03:37 PM
سلام می خواستم بدونم این شاخه راجبع چیه ؟Integrated Design 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-10-2016, 06:49 PM
(14-10-2016, 03:37 PM)anisziaei نوشته: سلام می خواستم بدونم این شاخه راجبع چیه ؟Integrated Design 

یکی از گرایشهای نوین در رشته معماری و طراحی می باشد در واقع با کنار هم قرار دادن طراحی داخلی و معماری و مهندسی سازه به ترکیبی بین رشته ای منهتی میشه به عنوان طراحی یکپارچه (همبسته) بیشتر این گرایش در المان و اتریش و سوییس دیدم ارائه شدن.
برای اظلاعات بیشتر اینجا رو ملاحظه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anisziaei
**
نقل قول

16-10-2016, 08:29 PM
اطلاعی از بازار کار این رشته ندارید؟و من نمی دونم چه درس های را باید بخونم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-10-2016, 02:43 AM
(16-10-2016, 08:29 PM)anisziaei نوشته: اطلاعی از بازار کار این رشته ندارید؟و من نمی دونم چه درس های را باید بخونم

سلام

یه نمونه از مجموعه course هایی که در این رشته وجود داره اینجا ارائه شده...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین anisziaei
**
نقل قول

17-10-2016, 02:19 PM
ممنون از ج شما.من میخواستم بدونم اینده شغلی معماری ـمعماری در کشور المان بهتره یا integarted design برای مستر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر