عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه
آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-12-2011, 08:58 PM
اول جا داره از همه دوستانی که قصد کمک داشتن تشکر کنم.
(23-12-2011, 07:23 PM)saeed_oroomy نوشته: سلام دوست عزیز..حضورتون رو در سایت تبریک میگم...توصیه نامه شما چندین ایراد داره...نمره رو 2 باز ذکر کردید که به این موضوع نیاز نبوده...2-یه مقدار غلط گرامری و نوشتاری داره...3-شما از جملات کوتاه زیادی استفاده کردید....4-توصیه میکنم چندین نمونه رکمند که تو سایت هست رو نگاه کنید و تو وب هم دنبال نمونه های بیشتری باشید...5-سعی کنید نامه شما طولانی تر از اینی باشه که نوشتید...
مواردی که ذکر کردید مخصوصا مورد اول اصلاح کننده بود و مفید. اما در مورد دومی که دیگر دوستان هم بنوعی به اون اشاره کردن چه بهتر بود که یکی دو نمونه غلط گرامری رو ذکر می کردید،آخه من قبلا متن رو با ورد چک کردم. منظورتون از غلط نوشتاری رو هم دقیقا نفهمیدم. امیدوارم غلط املایی نبوده باشه...

(23-12-2011, 10:10 PM)m0h3n نوشته: من متوجه نشدم !! شما دارید توصیه نامه واسه خودتون می نویسید !!!!

بهرحال متن این توصیه نامه مناسب نیست و دارای اشکالات بسیاری هست و شیوه نوشتار نشون میده که این دست خط مربوط به استاد نیست. (اگر هم دستخط استاد هست که ...)

موفق باشید
از شما هم ممنونم. درست حدس زدید! نوشتار خودمه و واسه همین هم هست که اینقدر ضعیفه! فقط کاش علاوه بر ذکر کلی ایرادهاش رو هم مشخص می کردید که راحتتر بشه اصلاحش کرد.
در مورد قسمت اول حرفتون هم من حق رو به شما میدم چون گویا مدتیه از ایران دور بودید و یکسری چیزهاش رو فراموش کردید! مثلا اینکه اینجا اکثر چیزا سرجای خودش نیست و توصیه نامه رو همونطور که دوستمون هم گفتن اکثرا دانشجو می نویسه و استاد میخونه و امضا می کنه... شما هم موفق باشید.

کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-12-2011, 09:14 PM
parsley عزیز،

من مدت زیادی نیست که ایران نیستم ولی ایران هم که بودم برای گرفتن ریکام چنین موردی رو نداشتم!

بهرحال شما که میخواید این کار رو انجام بدید، توصیه می کنم قبلش چندین مورد توصیه نامه رو مطالعه کنید.

متن توصیه نامه مهم هست و حالا که قرار هست خودتون اونرو بنویسید باید دقت زیادی بخرج بدید که حداقل به لحاظ گرامری مشکلی نداشته باشه.

اگر هم مایل بودید، می تونید متن بعدی رو که آماده می کنید در همین تاپیک قرار بدید تا دوستان نظر دهند.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-12-2011, 09:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2011, 09:49 PM توسط Saeid.)
دوست عزی یه چند مورد من نوشتم (البته چند تاش گرامری نیست)...با این سواد ضعیفم....باز میتونید چک کنید...وورد به طور کامل که گرامر رو نمیتونه چک کنه..ملی مهمترین مشکل سبک نگارش و استفاده از جملات کوتاه زیاد هستش...من توصیه میکنم یه عده ریکام بخونید تا هم رایتینگتون قوی بشه و هم ریکام بهتری بنویسید...سعی کنید ریکام مفصلی بنویسید و حسابی از خودتون تعریف کنید.....باز هم میتونید رو سایت آپلود کنید تا دوستان نظر بدن...موفق باشی
(23-12-2011, 07:15 PM)parsley نوشته:
To whom it may concern:
I know X for two years as his teacher.
I recommend him to you. I taught him a course: the lab of computer architecture. He got a perfect mark in it: a full 20/20! I think this shows his perfect performance sufficiently and it is not necessary to give more comments about that. In addition, he was well organized during this practical course – that is so important about these types of courses. These sorts of courses are based on detecting, analyzing and then solving the issues and he did it well as an innovative student. Another aspect of his personality that I want to mention is his interest in teamwork. It’s because the practical courses are generally related to teamwork activities and he could afford it very well along with his group members to solve the problems perfectly. We had a time pressure in each class session to complete a whole part of the course and he did it suitably too. Finally, I should point to his great mark again that put him at the top of the class.
Herby, I want to strongly recommend him as a perfect student based on my experiences at the academic atmosphere. Please don’t hesitate to contact me , if you need more information about him.
Sincerely

For more information, contact to:

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-12-2011, 04:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2011, 04:31 PM توسط m.ost.)
اول نامه نباید بگین: I recommend him to you این رو آخر نامه نوشتین و درستش هم همونه. اولش رو می تونین به این صورت بنویسین:

He was my student in the course of Computer Architecture Lab.
His mark was 20 (out of 20) which shows his perfect performance.
فکر نمیکنم خیلی جالب باشه که بنویسین: It is not necessary to give more comments about that
در آخرش می تونین یک جمله اضافه کنین مثلا اینکه من مطمئن هستم که اون در زمینه ای که می خواد ادامه تحصیل بده موفق خواهد بود.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

Wink  26-12-2011, 05:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2011, 05:57 PM توسط Saeid.)
دوستان من یه ریکام که نوشتم....میزارم اینجا....ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.....مخصوصا از نظر گرامر....لغت و نوشتارانگلیسی لطفا نطراتتون رو به صورت فایل اصلاح شده آپلود کنید...با تشکر
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-12-2011, 10:57 PM
تقریبا تمام جوانب یک ریکام استاندارد رعایت شده اما:
اگر در پارگراف اول کسی که ریکام را می نویسد خودش را معرفی کند ارزش توصیه نامه به مراتب بالاتر می رود.

مثلا :
I have supervised more than 50 Phd and MSc students duing the last 15 years
یا
I have been teaching undergraduate and post graduate courses to more than 2000 students during the last 10 years.
و مواردی از این دست.

در این مورد که فقط یک درس باهاشون داشتید شاید بد نباشه بنویسند:
X is very disciplined and enthusiastic person و باید برای این ادعا هم دلیل بیاورند مثلا

He was always present in the classes, actively involved in class discussions and handed in his home work in advance
یک قانون کلی در توصیه نامه وجوددارد که هر ادعا باید بلافاصله بعد از آن دلیل یا مدرک اورده شود .
مثلا اون قسمتی که گفته اند شما مقاله منتشر کرده اید قبلش باید از روحیه پژوهشی شما تعریف کنند و در جمله بعد اشاره به مقالات شما.

توصیه نامتون را سعی کنید در پنج پارگراف با مضمون مشخص آورده شود.
اینکه شما در چه جایگاهی در بین سایر دانشجویان قرار دارید بهتر است در پارگراف پنجم آورده شود.
بنظر می رسد، شما فوق لیسانس هستید توصیه نامه از مدیر گروه و اساتید راهنما و مشاور ارزش بالایی دارند.
اگر قرار است، از استادی که فقط واحد درسی باهشون داشته اید توصیه بگیرید بهتر است استاد دوره لیسانس باشد.

موفق باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-12-2011, 11:21 PM
با تشکر مجدد از همه دوستانی که کمک کردن. توصیه های شما راهگشا و مفید بود. من تغییراتی توی توصیه نامه بوجود آوردم و متن اصلاح شده رو مجددا اینجا قرار میدم.امیدوارم دوستان اینبار هم راهنمایی کنن (ممنون میشم اگر مشخصا به ایرادات اشاره کنید که راحتتر بشه اصلاحشون کرد):

To whom it may concern:
I know X for two years as his teacher.
X asked me to write a recommendation letter for him, because we had a course together: the lab of computer architecture. He got a perfect mark in it: a full 20/20! I think this shows his perfect performance clearly. Beyond his excellent point, he has some other outstanding qualities that I rather to mention. He was so organized during this practical course – that is so important about these types of courses. These sorts of courses are based on detecting, analyzing and then solving the issues and he did it well as an innovative student. Another aspect of his personality is his interest in teamwork. The course was generally related to teamwork activities and he could afford it very well along with his group members well to solve the problems perfectly. We had a time pressure in each class session to complete a whole part of the course and he did it suitably too. Finally his great mark put him at the top of the class.
Based on my knowledge about him and his personality, he has sufficient potential to do as a meritorious student at the MSc programs. Please don’t hesitate to contact me later, if you need more information about him.
Sincerely
For more information, contact to:

کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-12-2011, 11:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2011, 12:02 AM توسط Saeid.)
نقل قول:
(26-12-2011, 11:21 PM)parsley نوشته:
To whom it may concern
i am wrting this letter as a recommendation letter to suggest MRr. XXX as a prospective student for your program
I know X for two years as his teacher
X asked me to write a recommendation letter for him, because we had a course together: the lab of computer architecture. He got a perfect mark in it: a full 20/20! I think this shows his perfect performance clearly. Beyond his excellent score, he has some other outstanding qualities that qualify him for your program. He was so organized during this practical course – that is so important about these types of courses. These sorts of courses are based on detecting, analyzing and then solving the issues and he did it well as an innovative and open mind student. Another aspect of his personality is his interest in teamwork. The course was generally related to teamwork activities and he could afford it very well to get along with his group members very well to solve the problems perfectly. We had a time pressure in each class session to complete a whole part of the course and he did it suitably too. Finally his great mark distinguish him in the class.
Based on my knowledge about him and his personality, i strongly recommend him to your program as he has sufficient potential to do as a meritorious student at the MSc programs.
Please don’t hesitate to contact me later, if you need more information about him
Sincerely

moshakhasat va emaile ostad

این دفه به مراتب بهتر شده...ولی هنوز با ریکام استاندارد فاصله داره...از صفات شخصی بیشتر بنویسید...از خود استاد بنویسید...دوست عزیز شما رو ریکام رو باید طوری بنویسید که خواننده احساس کنه این دانشجو واقعا با دیگران فرق داره...همه که تو ریکامشون مینویسین این دانشجو خوبه...اله هستش...بلههه هستش....باید قوی تر باشه...تو این اینک دوستمون پژمان فایلی رو آپلود کرده..حتما نگاه کنید
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-12-2011, 12:03 AM
این تغییرات به نظر من به متنتون کمک می کنند (ولی هنوز جای کار داره):

It is with great pleasure that I am writing this recommendation letter for X. I have known X for two years. He took a course under my supervision: the lab of computer architecture. He was able to achieve got a perfect mark of 20/20! Which, considering the courses level, I believe this clearly shows his perfect performance, and puts him at the top of my class.
Beyond his excellent marks, he has some other outstanding qualities that I rather would like to mention. He was so very organized during the practical course – which is so extremely important about these types of courses in such courses. My classes are based on detecting, analyzing and then solving the issues at hand. X showed he was capable and did well as an
innovative student .Another positive aspect of his personality was his interest in teamwork. The course was generally related to depended on teamwork activities and he could afford it very was able to get well along with his group members in solving the problems perfectly. We had a time pressure in each class session to complete a whole part of the course and he did well in it too. Based on my experience of working with him and my knowledge about him and of his personality, he has sufficient potential to do work as a meritorious student at the MSc programs. If you need more information about him, please don’t hesitate to contact me.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

27-12-2011, 02:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2011, 12:50 PM توسط Pejman.)
سعید جان با تشکر از نظرات دوستان، من هم نظر خودم رو در فایل پیوست برای شما نوشتم. در کل باید بگم توصیه نامه خوبی بود از نظر من.

فایل‌های پیوست
.doc   recomm-edited.doc (اندازه 34 KB / تعداد دانلود: 52)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »