عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
مهمان
Unregistered
نقل قول

31-03-2016, 04:08 AM
سلام من معافیت موقت(کفالت) را دارم که مدتش 30 ماهه و بعد از 30 ماه دایم میشه
الان 15ماه ازش گذشته و من میخوام برم گرجستان واسه زندگی
رفتم نظام وظیفه گفتند باید 15 میلیون وثیقه بزاری و تازه 1 ماه هم بیشتر نمیتونی بمونی
حالا سوال من این هست که اگر این 15 میلیون رو گذاشتم اگر تو تاریخ مقرر بر نگردم این وثیقه ضبط میشه؟
و اینکه اگر بعد از 15 ماه برگردم واسه تبدیل معافیت موقت به دایم بهم گیر میدن؟و نمیدن بهم معافیت دایم رو نمیدن؟
در کل چه عواقبی داره؟
خیلی برام مهمه خواهشا جواب بدید
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2016, 10:16 AM
خواستم یه نکته ای رو بگم و لطفا جایی پینش کنید تا این اسطوره ی خنده دار رو کسی دیگه نگه. دقیقا توی همین تاپیک هم یکی به من گفته بود که اگر پاسپورت رو با روش سفر زیارتی بگیرین و نرین شما ممنوع الخروج خواهید شد، این کاملا غیرواقعی و یک اسطورست که همه جا همه رو نگران کرده و نمی دونم از کجا پیداش شده. من با روش زیارتی پاسپورتم رو گرفتم چون لازمش داشتم و نرفتم، بعد که باید می رفتم سفارت، یه سفر تفریحی دیگه گرفتم و از کشور خارج شدم. نه ممنوع الخروج بودم و نه چیز دیگه. لطفا انقدر استرس و حرف های منفی که نمی دونید درسته رو ننویسید دانشجوها همینطوری پر از ترس و نگرانی اند.

موفق باشید
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-07-2016, 07:30 PM
سلام آيا زماني كه اشتغال به تحصيل براي كشور معيني گرفتي، تصميمت عوض شه بخواي كشور ديگري بري بايد دوباره براي اشتغال به تحصيل اقدام كني يا ميشه عوض كرد؟!!؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-07-2016, 09:15 PM
(31-03-2016, 04:08 AM)مهمان نوشته: سلام من معافیت موقت(کفالت) را دارم که مدتش 30 ماهه و بعد از 30 ماه دایم میشه
الان 15ماه ازش گذشته و من میخوام برم گرجستان واسه زندگی
رفتم نظام وظیفه گفتند باید 15 میلیون وثیقه بزاری و تازه 1 ماه هم بیشتر نمیتونی بمونی
حالا سوال من این هست که اگر این 15 میلیون رو گذاشتم اگر تو تاریخ مقرر بر نگردم این وثیقه ضبط میشه؟
و اینکه اگر بعد از 15 ماه برگردم واسه تبدیل معافیت موقت به دایم بهم گیر میدن؟و نمیدن بهم معافیت دایم رو نمیدن؟
در کل چه عواقبی داره؟
خیلی برام مهمه خواهشا جواب بدید

اگر هرگز برنگردید که ضبط شدن وثیقه 100% قطعی است (اگر دیرتر برگردید به ازای هر روز مبلغی جریمه می‌شوید اما نه دیگر 15 ماه، بلکه مثلا یک یا دو هفته) در هر دوحالت برای 6ماه تا یکسال هم ممنوع الخروج میشوید.

پیشنهاد من اینه که ابدا این ریسک رو نکنید و در پایین یک ماه برگردید. بگذارید تا معافیت دایم بگیرید و بعد هر کاری خواستید بکنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-07-2016, 09:16 PM
(25-07-2016, 07:30 PM)مهمان نوشته: سلام آيا زماني كه اشتغال به تحصيل براي كشور معيني گرفتي، تصميمت عوض شه بخواي كشور ديگري بري بايد دوباره براي اشتغال به تحصيل اقدام كني يا ميشه عوض كرد؟!!؟

یعنی توی نامه اشتغال به تحصیل شما به کشور خاصی اشاره شده؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-07-2016, 11:24 PM
(25-07-2016, 09:16 PM)ForeverBlue نوشته: یعنی توی نامه اشتغال به تحصیل شما به کشور خاصی اشاره شده؟؟

بله
نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-07-2016, 11:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2016, 12:01 PM توسط univers_m.)
(05-06-2016, 10:16 AM)Abyss نوشته: خواستم یه نکته ای رو بگم و لطفا جایی پینش کنید تا این اسطوره ی خنده دار رو کسی دیگه نگه. دقیقا توی همین تاپیک هم یکی به من گفته بود که اگر پاسپورت رو با روش سفر زیارتی بگیرین و نرین شما ممنوع الخروج خواهید شد، این کاملا غیرواقعی و یک اسطورست که همه جا همه رو نگران کرده و نمی دونم از کجا پیداش شده. من با روش زیارتی پاسپورتم رو گرفتم چون لازمش داشتم و نرفتم، بعد که باید می رفتم سفارت، یه سفر تفریحی دیگه گرفتم و از کشور خارج شدم. نه ممنوع الخروج بودم و نه چیز دیگه. لطفا انقدر استرس و حرف های منفی که نمی دونید درسته رو ننویسید دانشجوها همینطوری پر از ترس و نگرانی اند.

موفق باشید

شما این اسطوره خنده دار رو وقتی من اینجا نوشتم میتونستید از نظام وظیفه شهرتون و همچنین تلفن گویای نظام وظیفه (096480) بپرسید و بعد بخندید. من از هردو منبع پرسیدم و بعد اینجا نوشتم و بعد خندیدم!! زحمتش یک تماس 5 دقیقه ای بود.
اینکه یه چیزی رو بگن و اجرا نشه یه بحث دیگست.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-07-2016, 05:55 AM
(25-07-2016, 09:16 PM)ForeverBlue نوشته: یعنی توی نامه اشتغال به تحصیل شما به کشور خاصی اشاره شده؟؟

(25-07-2016, 11:24 PM)مهمان نوشته: بله

خب فکر کنم چاره‌ای جز گرفتن مجدد آن نامه نداشته باشید. البته بستگی به افسری هم دارد که بررسی میکند ولی به احتمال زیاد نامه قبلی را قبول نکنند.
نقل قول  

آفلاین sheykhsoroush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2016, 12:54 PM
اگه برای گرفتن پاسپورت الکی بگم دارم میرم مثلا کربلا و به عنوان ضمانت پولی بدم و اصلا هیچ سفری هم نرم، آیا این کار غیر قانونیه و آیا اون پول رو نظام وظیفه ضبط میکنه؟
نقل قول  

آفلاین ali-es
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2016, 02:32 PM
سلام و عرض ادب و تشکر برای همه خوبی های شما عزیزان
باتوجه به اینکه ایام محرم نزدیک است سوالی درباره گذرنامه زیارتی داشتم ....
من قسمت ویکی(دریافت گذرنامه)رو خوندم و حقیقتا گیج شدم .. اگه دقت کنین همون اول نکته زیر اومده :
در گذشته نوع دیگری از گذرنامه به عنوان گذرنامه زیارتی در ایران وجود داشت که صرفا برای زائرین حج و عتبات عالیات و سوریه و … صادر میگردید. این نوع گذرنامه دیگر صادر نمیشود.

ولی اون پایین این رو نوشته : 
سفرهای زيارتی (صرفا عراق وعربستان): ۲ میلیون تومان

حالا واقعا آخرش حکم چیه؟؟ گذرنامه زیارتی میتونیم بگیریم یا نه ؟؟

و من سه شایعه رو شنیدم : 1.ممنوع الخروج شدن بمدت شش ماه   2.پس ندادن وثیقه درصورتی که فرد اقدام به سفر نکنه(یه نامه رو امضا میکنی که اینه تعهد من) 3.یه مهر قرمز تو پاسپورت میزنن که فرد نمیتونه جز عراق بجای دیگه سفر کنه  .... اگه شفاف سازی هم بشه راجع به اینا سپاسگزار خواهم شد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »