عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین civil2015
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2011, 07:08 PM

سلام آقا بابک

ضمن خسته نباشید، شما اطلاعی راجب دانشگاهSan diego state university دارید؟سطح علمیش در چه حده؟

به نظر میاد این از دانشگاهای باشه که ایرانی‌ نداره،کسی‌رو هم ندیدم که این دانشگاه اقدام کرده باشه

ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمک کنید که اپلای کنم یا نه

یه استادش بهم گفت که اپلای کن اگه تونستی‌ که پذیرش بگیری میارمت پیش خودم، احساس کردم که بد پذیرش میدن

ممنون

عارف

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-12-2011, 09:54 PM
سلام بابک جان
یه سوال دارم
ببین وقتی میگن ددلاین یه دانشگاه رولینگ هست ، دقیقا یعنی چی؟
این یه این معنی هست که نتیجه ها رو زودتر میدن یا نه؟
آخه من یه جا دارم اپلای می کنم و اونجا رولینگ هست ولی میخام صبر کنم نتیجه بقیه جاها هم بیاد
به نظرت مشکلی نمیشه اگه جواب پذیرش بیاد ولی بهشون بگی صبر کنین یه چند هفته؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-12-2011, 10:27 PM
(20-12-2011, 09:54 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام بابک جان
یه سوال دارم
ببین وقتی میگن ددلاین یه دانشگاه رولینگ هست ، دقیقا یعنی چی؟
این یه این معنی هست که نتیجه ها رو زودتر میدن یا نه؟
آخه من یه جا دارم اپلای می کنم و اونجا رولینگ هست ولی میخام صبر کنم نتیجه بقیه جاها هم بیاد
به نظرت مشکلی نمیشه اگه جواب پذیرش بیاد ولی بهشون بگی صبر کنین یه چند هفته؟

it means that if they want to have 10 new PhD students and 11 people applied for it, first they will review the first one who applied for it then the 2nd one till the 11th one. in this procedure suppose that they gave the offer to the first one and he accept it then to the 2nd one and he accept then 10th one and accept it automatically they are going to give the offer to the 11th one!

this is the FIFO system (First in First Out) , the sooner you apply the sooner they will review your application.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-12-2011, 10:54 PM
Mike توضیحات لازم رو داد و همون طور که گفت، معمولا در این دانشگاه‌ها هر چه زودتر اقدام کنید شانس گرفتن پذیرش بیشتر هست. در مورد صبر کردن هم معمولا خود دانشگاه‌ها چند هفته بعد از دادن پذیرش به شما فرصت می‌دن که پذیرش رو قبول کنید و ممکنه که قبول کنند که این مدت رو یک مقدار تمدید کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-12-2011, 11:07 PM
(20-12-2011, 10:54 PM)Babak نوشته: Mike توضیحات لازم رو داد و همون طور که گفت، معمولا در این دانشگاه‌ها هر چه زودتر اقدام کنید شانس گرفتن پذیرش بیشتر هست. در مورد صبر کردن هم معمولا خود دانشگاه‌ها چند هفته بعد از دادن پذیرش به شما فرصت می‌دن که پذیرش رو قبول کنید و ممکنه که قبول کنند که این مدت رو یک مقدار تمدید کنند.

کاملا درسته. برا دانشگاههای آمریکا این فرصت برای کسایی‌ که آفر فاند دارند تا ۱۵ آوریل هستش و تمام دانشگاههای آمریکا از این قانون تبعیت میکنند.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-12-2011, 11:51 PM
سلام دوباره به بابک عزیز
یه سوال داشتم
وقتی تو اپلیکیشن فرم میخای اسم دانشگاهتو وارد کنی ، تو بعضی دانشگاهها اسمم خیلی دانشگاههای ایران هست ولی در بعضی دیگه حتی اسم دانشگاه شریف هم نیست و اسم دو سه دانشگاه عجیب غریب هست!!!
راستش میخاستم ببینم این دیتا بیس دانشگاهها از کجا میاد و آیا بر طبق دانشجوهایی که اونجا اپلای می کنن اون دیتا بیش غنی تر میشه یا نه ربطی نداره؟
ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-12-2011, 07:21 PM
(19-12-2011, 07:08 PM)civil2015 نوشته: سلام آقا بابک

ضمن خسته نباشید، شما اطلاعی راجب دانشگاهSan diego state university دارید؟سطح علمیش در چه حده؟

به نظر میاد این از دانشگاهای باشه که ایرانی‌ نداره،کسی‌رو هم ندیدم که این دانشگاه اقدام کرده باشه

ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمک کنید که اپلای کنم یا نه

یه استادش بهم گفت که اپلای کن اگه تونستی‌ که پذیرش بگیری میارمت پیش خودم، احساس کردم که بد پذیرش میدن

ممنون

عارف
دانشگاه‌های ایالتی کالیفورنیا (state university) به طور کلی در رتبه‌بندی شرایط عالی ندارند و از نظر شرایط علمی و غیره به خوبی دانشگاه‌های درجه یک امریکا نیستند و بسیاری از این دانشگاه‌ها دوره دکترا برای خیلی از رشته‌ها هم ندارند که خودش نشون دهنده این هست که سطح این دانشگاه‌ها اون قدر بالا نیست. علیرغم این موضوع تا اونجا که من اطلاع دارم گرفتن پذیرش از این دانشگاه‌ها برای دانشجویان خارجی خیلی ساده نیست و شاید نشه راحت از این دانشگاه پذیرش گرفت، هر چند که اطلاعات من در مورد این دانشگاه خاصی که شما گفتید زیاد نیست.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

26-12-2011, 07:23 PM
(25-12-2011, 11:51 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام دوباره به بابک عزیز
یه سوال داشتم
وقتی تو اپلیکیشن فرم میخای اسم دانشگاهتو وارد کنی ، تو بعضی دانشگاهها اسمم خیلی دانشگاههای ایران هست ولی در بعضی دیگه حتی اسم دانشگاه شریف هم نیست و اسم دو سه دانشگاه عجیب غریب هست!!!
راستش میخاستم ببینم این دیتا بیس دانشگاهها از کجا میاد و آیا بر طبق دانشجوهایی که اونجا اپلای می کنن اون دیتا بیش غنی تر میشه یا نه ربطی نداره؟
ممنون
جواب سوال شما رو دقیق نمی‌دونم، ولی تا چند سال پیش که هیچ دیتابیس سراسری در امریکا وجود نداشت که دانشگاه‌های خارجی رو لیست کنه و به نظر می‌رسید که دانشگاه‌های مختلف اطلاعات دانشگاه‌های خارجی رو خودشون جمع آوری می‌کنند، اما این که از چه طریق و به چه صورت این کار رو انجام می‌دهند رو نمی‌دونم.

آفلاین mechanical-eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2012, 09:41 PM
سلام بابک عزیز
میخواستم نظر شخصی خودتو در مورد این سوال بدونم:
اینکه فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای تاپ آمریکا باشیم(دکترا) یافارغ التحصیل از یه دانشگاه با رنک متوسط، چقدر توی آینده‌ی شغلی، میزان درآمد، آمادگی بیشتر برای ورود به صنعت یا حتی عضو Faculty یه دانشگاه شدن و ... تاثیر گذار میتونه باشه؟؟ و در جامعه‌ی شغلی واجتماعی آمریکا چه طرز دیدی بین این دو نفر هست؟؟
مثلا کسی که فارغ التحصیل دانشگاه CalTech هست با کسی که فارغ التحصیل Stevens هست!!!
NO PAIN NO GAIN

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-01-2012, 11:41 PM
فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه‌های تاپ قطعا در آینده شغلی موثره و ورود به صنعت یا دانشگاه رو ساده‌تر می‌کنه، اما از نظر میزان درآمد فرق خیلی زیادی بین این افراد نیست. یعنی اگر دو نفر فارغ‌التحصیل دکترا در یک شرکت و برای موقعیت‌های یکسانی استخدام بشن از نظر درآمد فرق زیادی بین اون‌ها نخواهد بود ولی همون طور که گفتم استخدام شدن برای کسی که از دانشگاه رنک خوب فارغ‌التحصیل شده ساده‌تر خواهد بود.
اگر مایل به ورود در هیات علمی دانشگاه‌ها باشید، فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه‌های تاپ خیلی تاثیرش زیاده و در بسیاری از مواقع کسانی که از دانشگاه‌های رنک متوسط فارغ‌التحصیل می‌شن شانس زیادی برای ورود به هیات علمی ندارند.
از نظر اجتماعی هم کم و بیش شبیه به ایرانه و کسانی که از دانشگاه‌های خیلی معروف فارغ‌التحصیل می‌شن معمولا در موقعیت بهتری قرار دارند و فارغ‌التحصیلی از این دانشگاه‌ها باعث می‌شه که طرف در ذهن بقیه کاردرست‌تر به نظر برسه.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 113 بعدی »

Topic locked