عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا واکسیناسیون برای ورود به آمریکا

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واکسیناسیون برای ورود به آمریکا
آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-12-2011, 10:24 PM
(24-12-2011, 01:24 PM)ice نوشته: شهداد عزیز به واکسن مهمی اشاره کردند. دوستانی که به شهرهای پرجمعیت آمریکا تشریف می برند، حتی اگر دانشگاه ازتون نخواد، هم ترجیحا درباره وضعیت سل (TB) در شهر مقصد بررسی کنید و خودتون این واکسن را بزنید چون شکل مقاوم شده به آنتی بیوتیک این بیماری به ویژه در شهرهایی مثل نیویورک رو به افزایش بوده و از این طریق حداقل برای چند سال خیالتون راحت تر هست.

قیمت این واکسن در دانشگاه من ۸۰ دلار هستش. کلند من اگه ایران اینارو منیزدم اینجا حداقل ۲۰۰$ پیاده میشدم. حتما بزنید. چون تا وقتی‌ ثبت نام نشدید بیمه نمیشید پس هیچ هزینه‌ی رو بیمه دانشگاهتون پرداخت نمیکنه. و شعرت ثبت نم شدن در دانشگاه اینکه که این واکسن هارو بزنید.

نقل قول  

آفلاین amirHossein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-12-2011, 01:02 AM
شهداد برای TB کجا رفتی توی تهران ؟
دانشگاه منم گفته you need TB screening blood report
ممنون
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

25-12-2011, 01:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2011, 01:11 AM توسط ShahdaD.)
(25-12-2011, 01:02 AM)amirHossein نوشته: شهداد برای TB کجا رفتی توی تهران ؟
دانشگاه منم گفته you need TB screening blood report
ممنون
من تهران نبودم! تماس بگیر با هلال احمر بخش بیماری های ریوی اونجا احتمال زیاد مجانی ازت میگیرن... Smile
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2012, 01:45 PM
واکسن هایی که دانشگاه ها تاکید بیشتری دارن معمولا شامل MMR ( سه گانه ی سرخک، سرخجه، اوریون دو نوبت ) ، مننژیت ( یک نوبت ) ، هپاتیت B ( سه نوبت ) و بخصوص تست سل هست . دانشگاه برای من یه فرم واکسیناسیون فرستاد که MMR ، مننژیت و تست سل اجباری بود، هپاتیت و بقیه واکسن ها اختیاری بود.
برای کسایی که ساکن اصفهان هستن در حال حاضر باید به هلال احمر مرکزی نزدیک خیابون سعادت آباد مراجعه کنن . البته MMR رو گفتن به همون دلایلی که میدونید اصلا گیر نمیاد فقط اگه بخواید مهرشو میزنن که کارتون راه بیفته ! مننژیت رو در حال حاضر دارن و هروز یه صف طولانی براش هست چون کسایی که سفرهای زیارتی میرن هم میزنن من دو ساعت و نیم توی نوبت بودم . در کل وضع واکسن جالب نیست و گفتن الان دوماه وارد نشده پس اگه قصد دارید بزنید هرچه سریعتر مراجعه کنید بهتر هست. کسایی که قلا هپاتیت ب نزدن هم الان هپاتیت ب و آنفولانزا هم موجوده . تست سل رو هم گفتن بهداری ها انجام میدن. هلال احمر مرکزی خودشون کارت بین المللی میدن و مهر تاریخ میلادی رو هم دارن و دیگه نیازی به مراجعه به انستیتو پاستور تهران نیست.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

17-05-2012, 02:14 PM
دانشگاه من اصلا فعلا در مورد واکسن چیزی نگفته. فرمی جدا می فرستند؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-05-2012, 02:30 PM
(17-05-2012, 02:14 PM)mohamad0014 نوشته: دانشگاه من اصلا فعلا در مورد واکسن چیزی نگفته. فرمی جدا می فرستند؟
اکثر انشگاها میخان و خیلی هم سخت گیر هستن با توجه به این و بدون این فرم ثبت نام نمیکنن و بیمه درمانی در واقع نمیدن. تو سایت دانشگاه یه قسمت مثل immunization باید باشه.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

17-05-2012, 06:18 PM
ما تو بچگی واکسنهای MMR رو که زدیم و در فراخوان سراسری حدود هشت ده سال پیشم یادمه همه مردم ایران میرفتن ادارات بهداشت یا بهداری ها و .... و واکسن چی بود؟! هپاتیت b که زده بودیم؟ دوباره باید بزنیم همه اینارو؟!!
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-05-2012, 06:25 PM
(17-05-2012, 06:18 PM)ahmadpashaei نوشته: ما تو بچگی واکسنهای MMR رو که زدیم و در فراخوان سراسری حدود هشت ده سال پیشم یادمه همه مردم ایران میرفتن ادارات بهداشت یا بهداری ها و .... و واکسن چی بود؟! هپاتیت b که زده بودیم؟ دوباره باید بزنیم همه اینارو؟!!
اگر اون واکسیناسیون سراسری مورد نظرتون هست MR رو زدید. قبل از این که هر واکسنی بزنید اول آزمایش خون داده (برای سل آزمایش پوستی هست) ببینید تیتر واکسن در بدنتون چقدر هست. به هیچ وجه تا وقتی این رو نمی دونید دوباره واکسن نزنید، چون دانشمندان هنوز در مورد مضرات زیادی واکسن زدن به توافق نرسیدن Smile .
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2012, 08:25 PM
تو تهران توی مرکز پاستور اون خانوم از من پرسید که ساله ۸۳ فلان واکسنو زدی؟ منم اگه می‌گفتم نه میگفت که اول باید اولی رو بزنی‌ بعدش دومیو منم ۳-۴ روز بعدش باید میومدم آمریکا لذا اصلا حالو حوصله درد سر نداشتمو بهش گفتم که آره زدم، اونم ورداشت دوز دومو بهم زد که فک کنم قوی تر بود! بعدش بهم گفتش که باید ۲۰ دقیقه بشینی‌ بعدش بری،
منم نشستمو ۱ ذره با ۲ تا بچه بازی کردمو که یواش یواش حس کردم ۱ چیزیم داره می‌شه!
شاید باورتون نشه اما ۱ هوو فقط شنیدم که ۱ کی‌ از پرستار داد زد گفت آقای دکتر! بعدش ۱ هوو دیدم ۱ کی‌ پاهامو گرفته بالا و کلی‌ آدم دورو برام جم شدند. نفهمیدم کی‌ افتادم زمین! خلاصه نزدیک بود به ملکوت علا برم. ۲۰-۳ ساعت اونجا نگرم داشتند بعدش گفتند که برو.
حتما همه واکسناتون رو ایران بزنید! اینجا حداقل ۷۵ دلار برای هر واکسن میگیرند که شامل حال بیمه دانشجویی شما قبل از ثبت نام نمی‌شه! نکته بعدی اینه که هرچی‌ ازتون پرسیدند راستشو بگید!
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-05-2012, 12:07 PM
من با انستیتو پاستور شعبه تجریش (شریعتی کمی بالاتر از درمانگاه طالقانی، تلفن: 22730014) تماس گرفتم. اونجا هم کارت واکسیناسیون بین الملل صادر میشه.(پاسپورت رو گفت باید همراه داشته باشین) واکسن های سرخک، سرخجه و اوریون رو ندارن، ولی واکسن کزاز و دیفتیری شنبه تا چهارشنبه 8 صبح تا 3 بعد از ظهر زده میشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »