عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist)

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist)
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-06-2016, 05:03 PM
(16-06-2016, 10:42 AM)mona_mah_m نوشته: معدل لیسانس و ارشدم خوبه.موقع دیپلم به دلیل مشکلاتی نتونستم درس بخونم .اهمیت ارشد و لیسانس خیلی بیشتر از دیپلم نیست براشون؟

مسلماً همین طوره. شما برای مقطع دکتری اقدام کردید و بیشترین توجه به معدل ارشد سپس لیسانس است. نگران نباشید ضمناً تنها معدل ملاک نهایی نیست، فاکتورهای دیگری هم دخیل هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-07-2016, 01:38 PM
من مستر متریال واسه کیل تو یونی اسیست اپلای کردم، تو اپلیکشین من زده master 1 fach.
این یعنی چی؟ با مستر معمولی فرق داره؟
Christian-Albrechts-Universität zu Kiel
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2016, 07:01 PM
(01-07-2016, 01:38 PM)salazar716 نوشته: من مستر متریال واسه کیل تو یونی اسیست اپلای کردم، تو اپلیکشین من زده master 1 fach.
این یعنی چی؟ با مستر معمولی فرق داره؟
Christian-Albrechts-Universität zu Kiel

تفاوت بسیار زیادی نداره بیشتر براساس تعداد واحد های انتخابی و واحد های اصلی متفاوتن.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Tranquiility
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2016, 04:47 PM
سلام. ميتونيم از سايت خود دانشگاه ها براى اپلاى اقدام كنيم يا حتماً بايد از اين موسسه استفاده كرد؟ از اين جهت ميگم كه بعضى از دانشگاه ها اپليكيشن فى ندارند ولى اين موسسه واسه هر دانشگاه پول ميگيره و اينجورى هزينه ها بسيار بالا ميروند.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-09-2016, 09:03 AM
(08-09-2016, 04:47 PM)Tranquiility نوشته: سلام. ميتونيم از سايت خود دانشگاه ها براى اپلاى اقدام كنيم يا حتماً بايد از اين موسسه استفاده كرد؟ از اين جهت ميگم كه بعضى از دانشگاه ها اپليكيشن فى ندارند ولى اين موسسه واسه هر دانشگاه پول ميگيره و اينجورى هزينه ها بسيار بالا ميروند.

بله میتونید استفاده کنید، بسیاری از دانشگاهها با موسسه اونی اسیست همکاری ندارن!  و خودشون اکثر دانشجو ها رو ارزیابی میکنند (بستگی به دانشگاه و طرف قراردادش داره)
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2016, 07:19 PM
(08-09-2016, 04:47 PM)Tranquiility نوشته: سلام. ميتونيم از سايت خود دانشگاه ها براى اپلاى اقدام كنيم يا حتماً بايد از اين موسسه استفاده كرد؟ از اين جهت ميگم كه بعضى از دانشگاه ها اپليكيشن فى ندارند ولى اين موسسه واسه هر دانشگاه پول ميگيره و اينجورى هزينه ها بسيار بالا ميروند.

3 نوع اپلای هست برای آلمان:
1. آنلاین
2. آنلاین پستی
3. یونی اسیستی
توی سایت هر دانشگاه نوشته برای اپلای کدوم نوع از این 3 تاس، راه دور زدن نداره ازش فرار کنین. وقتی بگن یونی اسیست باید از اون طریق اپلای کنین.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

18-09-2016, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2016, 09:35 PM توسط amirfriendship.)
1-آیا روش پرداخت در یونی اسیست آنلاین شده؟
2-آیا همچنان امکان ارسال هزینه یونی اسیست به صورت پستی فراهم؟

3-آیا همچنان نیاز هست اپلیکیشن هایی که پس از سابمیت بهمون میداد و امضا کنیم و بفرستیم؟

---------------------------------------------
ترم پیش که اپلای کردم, گویا یونی اسیست مستقیم به دانشگاه نفرستاده بود. این متنی بود که جلوی اپلیکیشن هام اومد
Data sent to university electronically (in case you applied for a VPD-University Preliminary Review Documentation (VPD) sent to you)
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

19-09-2016, 01:40 PM
(18-09-2016, 09:30 PM)amirfriendship نوشته: 1-آیا روش پرداخت در یونی اسیست آنلاین شده؟
2-آیا همچنان امکان ارسال هزینه یونی اسیست به صورت پستی فراهم؟

3-آیا همچنان نیاز هست اپلیکیشن هایی که پس از سابمیت بهمون میداد و امضا کنیم و بفرستیم؟

---------------------------------------------
ترم پیش که اپلای کردم, گویا یونی اسیست مستقیم به دانشگاه نفرستاده بود. این متنی بود که جلوی اپلیکیشن هام اومد
Data sent to university electronically (in case you applied for a VPD-University Preliminary Review Documentation (VPD) sent to you)

1. نمیدونم، من خودم با یه شرکت کار کردم که برای 120 یورو، 19 یا 16 یورو کارمزد گرفته بود.
2. نمیدونم.
4. اوهوم باید امضا کنین با مدارک بفرستین.
......................................................
خب منظور از مستقیم چیه؟ الکترونیکی فرستاد دیگه. باید چیکار کنه بشه مستقیم؟
برای منم همین بود تو پروفایلم، پذیرش هم گرفتم.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

17-11-2016, 08:22 PM
یک سری از دانشگاهها برای ترم تابستون 2017 اجاره اپلای نمی دن.تا مارچ هم 3 ماه مونده. ویزا دادن هم نزدیک 1 ماه طول میکشه. جواب دادن دانشگاه هم با پروسه یونی اسیست 2 ماه! نمی دونم از کی باز میشه و میشه اپلیکیشن ساخت. ولی هنوز نمیشه...

یک موضوع دیگه هم هست. هر چقدر دنبال رشته های مدیریت می گردم که هم به زبان امگلیسی باشن هم رایگان بیشتر نا امید میشم. اکثرا شهریه دارن و شهریه بالایی هم دارن. تون چند تایی هم که ندارن اپلیکیشنشون بسته است...
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

23-11-2016, 07:39 PM
دوستان این متن و توی نامه یونی اسیست زده. حالا باید چی کار کنم؟ این نامه را جداگانه بفرستم دانشگاه یا من نباید چیزی بفرستم؟ خودشون جواب می دن؟

For your study application at HAW Hamburg, you need to hand in the preliminary
documentation together with the specific application form of HAW Hamburg as well as
additional documents within the period prescribed to the enrolment office at HAW
Hamburg. Please inform yourself at HAW Hamburg, which documents must be submitted.
The review of your documents took place at uni-assist with the utmost care and precision.
Should you still have the impression that we made a mistake in your case, please contact uniassist
with a written request. Please state the reasons for your appeal and please also add your
applicant number as well. The management of uni-assist will investigate then your complaint and
will respond to you in a written format. In case you do not agree with our second answer, we will
forward your application for a final decision to the appropriate university.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »