عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
واژه‌نامه پذیرش

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واژه‌نامه پذیرش
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2016, 08:42 AM
(15-03-2016, 05:43 AM)salmajun نوشته: بله اتفاقا همین امشب بهشون میل زدم. امیدوارم که کمکم کنن. ممنون از راهنماییتون.  یه سوال، فرق  SOP با  CV چیه؟ ممنون

البته این سوال مربوط به این تاپیک نیست. 
sop متن یک یا دو صفحه ای هست که جزو مدارک مربوط به اپلای هست و در اون به شرح سوابق و دلایلتون برای ادامه تحصیل در رشته و دانشگاه مربوطه می پردازین به صورت یک متن انشا مانند. (بسیارمهم هست و خیلی ریزه کاری داره. برای من نوشتن sop خوب سه ماه طول کشید هر هفته سه ساعت یا بیشتر وقت صرفش می کردم)
رزومه بیان موردی و خلاصه سوابق و مقالات research interest هستش. آماده کردن رزومه بی نقص حداقل دو هفته زمان می بره.

از این سوالتون مشخص میشه که اخیرا به فکر اپلای افتادید. توصیه می کنم تاپیک های مختلف مدارک مربوط به اپلای رو بخونید حتما.

نقل قول  

آفلاین Agirl
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-04-2016, 08:44 PM
سلام به همه دوستان عزیزم [عکس: smile.gif]
من یه سوال دارم که نمیدونم کجا بپرسم.
لطفا بهم کمک میکنین؟
ممنونم [عکس: smile.gif]
سوال:
1. research scientist تو هلند و المان به کی گفته میشه؟
2. آیا کسی که این سمت رو داره، کارمند دائمی اون دانشگاهه؟ یا مثل دانشجویان پست-داک هست؟
3. فرق research scientist و scientist با هم چیه؟ (دوباره تو هلند و المان)
4. وظیفه کسی که ریسرچ ساینتیست هست چیه؟
5. فرق ریسرچ ساینتیست با ریسرچ اسیستنت (دوباره هلند و المان) چیه؟
چون میدونم که تو کانادا (یعنی با کسانی که شغل اکادمیک تو کانادا دارن صحبت کردم) ریسرچ ساینتیست معنا نداره انگار.
پس لطفا موقع پاسخ دادن این دو کشور رو مد نظر داشته باشین [عکس: smile.gif]
خیلی ممنونم 
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-04-2016, 10:25 AM
(11-04-2016, 08:44 PM)Agirl نوشته: سلام به همه دوستان عزیزم [عکس: smile.gif]
من یه سوال دارم که نمیدونم کجا بپرسم.
لطفا بهم کمک میکنین؟
ممنونم [عکس: smile.gif]
سوال:
1. research scientist تو هلند و المان به کی گفته میشه؟
2. آیا کسی که این سمت رو داره، کارمند دائمی اون دانشگاهه؟ یا مثل دانشجویان پست-داک هست؟
3. فرق research scientist و scientist با هم چیه؟ (دوباره تو هلند و المان)
4. وظیفه کسی که ریسرچ ساینتیست هست چیه؟
5. فرق ریسرچ ساینتیست با ریسرچ اسیستنت (دوباره هلند و المان) چیه؟
چون میدونم که تو کانادا (یعنی با کسانی که شغل اکادمیک تو کانادا دارن صحبت کردم) ریسرچ ساینتیست معنا نداره انگار.
پس لطفا موقع پاسخ دادن این دو کشور رو مد نظر داشته باشین [عکس: smile.gif]
خیلی ممنونم 

دروود بر شما

1- تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و از دوستان در این خصوص سوال کردم، در واقع در بیشتر لابراتورها و گروههای تحقیقاتی در اروپا research scientist  فردیه که حداقل بالاتر از درجه دکتری یا دانشجوی پست دکتری اطلاق میشه که به تحقیق و ایده پردازی در خصوص طرحهای پژوهشی اقدام میکنه. (بیشتر در رشته های علوم طبیعی این عنوان کاربرد داره)

2- بله این متقاضیان عملاً  دانشجویان پست دکتری هستند یا فردی که به درجه ای از دانش تحقیقاتی رسیده و در بخشهای پژوهشی  علوم فناوری در دانشگاه مشغول بکار هست.

3 - scientist در واقع به فردی اطلاق میشه که در موضوع و دانشی چیره دست و از طرحهای خودش در بسیاری از ژورنالها و کتب میشه استفاده کرد به این صورت که دانشمند دارای بالاترین درجه دانشگاههی می باشد که اکنون در تربیت محققان و استفاده از علوم نوین در پژوهش استفاده میکند. عملاً بسیار رتبه بالاتری به نسبت دانشمند محقق است.

4- در بخش یک توضیح دادم.

5- کمک محقق در واقع از یه دانشجوی دکتری هم این عنوان بیان میشه و کسی است که در حوزه رشته خودش  به تحقیق و نگارش علمی اقدام میکنه. در واقع به بیشتر دانشجویان دکتری در سالهای اخر تحصیل که RA گفته میشه. البته بجز اون متقاضیانی که بر روی دروس تئوری کار میکنند که TA گفته میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Agirl
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2016, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2016, 11:05 AM توسط Agirl.)
(12-04-2016, 10:25 AM)Shihan نوشته: دروود بر شما

1- تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و از دوستان در این خصوص سوال کردم، در واقع در بیشتر لابراتورها و گروههای تحقیقاتی در اروپا research scientist  فردیه که حداقل بالاتر از درجه دکتری یا دانشجوی پست دکتری اطلاق میشه که به تحقیق و ایده پردازی در خصوص طرحهای پژوهشی اقدام میکنه. (بیشتر در رشته های علوم طبیعی این عنوان کاربرد داره)

2- بله این متقاضیان عملاً  دانشجویان پست دکتری هستند یا فردی که به درجه ای از دانش تحقیقاتی رسیده و در بخشهای پژوهشی  علوم فناوری در دانشگاه مشغول بکار هست.

3 - scientist در واقع به فردی اطلاق میشه که در موضوع و دانشی چیره دست و از طرحهای خودش در بسیاری از ژورنالها و کتب میشه استفاده کرد به این صورت که دانشمند دارای بالاترین درجه دانشگاههی می باشد که اکنون در تربیت محققان و استفاده از علوم نوین در پژوهش استفاده میکند. عملاً بسیار رتبه بالاتری به نسبت دانشمند محقق است.

4- در بخش یک توضیح دادم.

5- کمک محقق در واقع از یه دانشجوی دکتری هم این عنوان بیان میشه و کسی است که در حوزه رشته خودش  به تحقیق و نگارش علمی اقدام میکنه. در واقع به بیشتر دانشجویان دکتری در سالهای اخر تحصیل که RA گفته میشه. البته بجز اون متقاضیانی که بر روی دروس تئوری کار میکنند که TA گفته میشه.
از دوست عزیزم خیلی ممنونم Smile
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم:
1. اگه پست داک و ریسرچ ساینتیست هر دو از نظر اینکه کارمند دائمی دانشگاه نیستن، شبیه همن، و از نظر وظایف هم شبیه همن، پس چرا ما هم ریسرچ ساینتیست داریم هم پست-داک؟ (این سوال خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده)  Blush
2. من تو اروپا بارها و بارها دکتراهایی رو دیدم که ریسرچ اسیستنت هستن و ماهی 800 یورو حدودا میگیرن (هم تو المان دیدم هم تو هلند)، و گاهی وقتا استخدام دائمی دانشگاه هم هستن (برای همین تاکید کردم روی المان و هلند، منظورم RA که تو امریکا و کانادا مرسومه نیست). فرق این ریسرچ اسیستنتها با اون آقا یا خانم ریسرچ ساینتیست چی هست؟ آخه اینا هر دو دارن یه کارو انجام میدن چرا اسماشون فرق داره؟ Sad
3. ریسرچ ساینتیست میتونه مستر هم باشه؟ (یعنی پی اچ دی نباشه؟)
شاید سوالاتم خیلی مهم نباشه ولی مدتهاستتتتتتتتتتتت فکرمو مشغول خودش کرد Sad
خیلی ممنونم Smile
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-04-2016, 04:13 PM
(12-04-2016, 11:04 AM)Agirl نوشته: از دوست عزیزم خیلی ممنونم Smile
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم:
1. اگه پست داک و ریسرچ ساینتیست هر دو از نظر اینکه کارمند دائمی دانشگاه نیستن، شبیه همن، و از نظر وظایف هم شبیه همن، پس چرا ما هم ریسرچ ساینتیست داریم هم پست-داک؟ (این سوال خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده)  Blush
2. من تو اروپا بارها و بارها دکتراهایی رو دیدم که ریسرچ اسیستنت هستن و ماهی 800 یورو حدودا میگیرن (هم تو المان دیدم هم تو هلند)، و گاهی وقتا استخدام دائمی دانشگاه هم هستن (برای همین تاکید کردم روی المان و هلند، منظورم RA که تو امریکا و کانادا مرسومه نیست). فرق این ریسرچ اسیستنتها با اون آقا یا خانم ریسرچ ساینتیست چی هست؟ آخه اینا هر دو دارن یه کارو انجام میدن چرا اسماشون فرق داره؟ Sad
3. ریسرچ ساینتیست میتونه مستر هم باشه؟ (یعنی پی اچ دی نباشه؟)
شاید سوالاتم خیلی مهم نباشه ولی مدتهاستتتتتتتتتتتت فکرمو مشغول خودش کرد Sad
خیلی ممنونم Smile

1- عملاً فرق زیادی باهم ندارن. مقایسه و اشتراکات کار و تحقیقات نزدیک بهم دارن. تنها از این منظر که در دانشگاههای مختلف روی واژه ها با عناوین مختلف تاکید میشه. من خیلی از پروژه های دکتری در اروپا رو با عنوان نیاز به Research Scientist دیدم که اگهی کردن.
2- حداقل در این مورد که دستمزدشون پس پایینه! چون دوره های دکتری در هلند و المان حداقل بعد از رفع مالیات حدوداً 1200 یورو است. ضمن اینکه اگر فاندهای TVL-13 رو بگیرن که کمی بیشتر هم است. حالا 800 یورو نمیدونم!
3- من همچین اگهی ندیدم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

04-05-2016, 06:27 PM
سلام

منظور از collaborative بودن یک course چیه؟ آیا منظور اشتراک بین دو مقطع Master و Phd هست؟ چون خیلی از رشته ها در همون دانشگاه این دو دوره رو باهم ارائه میکنن اما فقط این رشته collaborative مقابلش نوشته شده!

EX:cancer reaserch (collaborative): Msc / Phd
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-05-2016, 07:35 PM
(04-05-2016, 06:27 PM)Faezeh_M نوشته: سلام

منظور از collaborative بودن یک course چیه؟ آیا منظور اشتراک بین دو مقطع Master و Phd هست؟ چون خیلی از رشته ها در همون دانشگاه این دو دوره رو باهم ارائه میکنن اما فقط این رشته collaborative مقابلش نوشته شده!

EX:cancer reaserch (collaborative): Msc / Phd

سلام

تعاریف مختلفی برای collaborative course هست:

- در رشته هایی که مشترکا بین دو دانشگاه ارائه میشه؛ دروسی قابل تعریفند که بخش تئوری در دانشگاه اول و مثلا بخش عملی در داتشگاه دوم ارائه میشه و به همین نام معروفند...

- بعضی دروس در یک دانشگاه به وسیله دو استاد از دو دانشکده مختلف (یا حتی یک دانشکده) ارائه میشن و به این نام شهره هستند...

از اونجایی که دروس ارشد و دکترا اصولا یکی هستن و تحت عنوان graduate courses شناخته میشن، به نظرم نمی تونه معنای اشتراکی که فرمودید رو داشته باشید...
به هر حال در سایت دانشگاه محتمل هست که معنای این عبارت آموزشی قید شده باشه... که در غیر اینصورت هم کسب اطلاع از graduate office بهترین راه حل هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین omidhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2016, 10:38 PM
با سلام خدمت اعضای محترم,می خواستم بدونم معنی pathway 1-semester accelerated و pathway 2-semester standard چیه؟با تشکر
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-06-2016, 10:52 PM
(12-06-2016, 10:38 PM)omidhh نوشته: با سلام خدمت اعضای محترم,می خواستم بدونم معنی pathway 1-semester accelerated و pathway 2-semester standard چیه؟با تشکر

سلام

این دو اصطلاح در برخی کشور ها و اون هم در مقاطع پیش از دانشگاه و Bachelor معنا پیدا می کنه...

مثلا در مورد دوره bachelor، در حالت standard pathway فرد اول دو یا سه سال دروس عمومی رو می گذرونه و در یکی دو سال آخر میره سراغ دروس تخصصی و specialization...
ولی در حالت accelerated pathway دروس طوری انتخاب و اخذ میشن که فرد سریع تر به مرحله دروس تخصصی میرسه و حتی ممکنه کل دوره اش هم کوتاه تر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین omidhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-06-2016, 01:37 PM
(12-06-2016, 10:52 PM)Matinking نوشته: سلام

این دو اصطلاح در برخی کشور ها و اون هم در مقاطع پیش از دانشگاه و Bachelor معنا پیدا می کنه...

مثلا در مورد دوره bachelor، در حالت standard pathway فرد اول دو یا سه سال دروس عمومی رو می گذرونه و در یکی دو سال آخر میره سراغ دروس تخصصی و specialization...
ولی در حالت accelerated pathway دروس طوری انتخاب و اخذ میشن که فرد سریع تر به مرحله دروس تخصصی میرسه و حتی ممکنه کل دوره اش هم کوتاه تر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون که وقت گذاشتی دوست من
من این اصطلاحات رو هم واسه undergraduate هم واسه graduate
لطفا یه نگاه به پی دی افه دو صفحه ای موجود در این لینک بندازین تا سوال من واضح تر بشه، با تشکر

http://www.usf.edu/admissions/internatio...s/iran.pdf
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 12:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی