عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا ریجکت ویزای شنگن ایتالیا

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت ویزای شنگن ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-03-2016, 06:40 PM
(01-03-2016, 02:37 PM)rozighf نوشته: با سلام.
من میخوام ویزای کاری بگیرم. مدارک مورد نیاز رو نتونستم به طور کامل پیدا کنم. دعوت نامه دارم از شرکت ایتالیایی.
و یه مشکل دیگه اینکه از سایت نمیتونم وقت بگیرم. و زمانی که ایمیل تعیین وقت رو ارسال میکنم، یک ایمیل fail میاد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

برای ویزای کاری حتماً باید از طریق سایت نوبت بگیرید البته در صفحات اول تاپیک ایمیل مربوط به سفارت است میتونی در صورتی که مشکل برخوردی تماس بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shahramcat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2016, 01:10 AM
سلام دوستان گل 

آقا برای ویزا توریستی  سفارت اگر من خودم با ویزا کارت بصورت paylater / refound هتل رزرو کنم و اون رو به سفارت نشون بدم مشکلی داره ؟ 

باید حتما پرداخت شده باشه ؟ 

ممنون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-05-2016, 02:35 AM
(30-05-2016, 01:10 AM)shahramcat نوشته: سلام دوستان گل 

آقا برای ویزا توریستی  سفارت اگر من خودم با ویزا کارت بصورت paylater / refound هتل رزرو کنم و اون رو به سفارت نشون بدم مشکلی داره ؟ 

ممنون

درود بر شما
هیچ مشکلی ندارد و قبول میکنند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-06-2016, 10:20 PM
(30-05-2016, 01:10 AM)shahramcat نوشته: سلام دوستان گل 

ممنون

خیر نیازی به پرداخت نیست و حتی رزرو بدون کارت هم انجام بدید هیچ مشکلی نداره.
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین shahramcat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-06-2016, 01:46 PM
ممنون از همگی دوستان 

والا من 2 تا شینگن از فرانسه و یونان داشتم تو 1 سال گذشته / امسال ایشالا میخوام خودم اقدام کنم دیگه هزینه اضافی به آژانس و اینا ندم . 

ویزا و مستر ندارم خواستم با کارت ویزا دوستم بوک کنم از booking.com بدم سفارت گفتم یهو نگن بوکینگ.کام قبول نیست ! یا چرا رزرو نهایی نشده و هزینه ندادی !
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

06-06-2016, 11:34 AM
(05-06-2016, 01:46 PM)shahramcat نوشته: ممنون از همگی دوستان 

والا من 2 تا شینگن از فرانسه و یونان داشتم تو 1 سال گذشته / امسال ایشالا میخوام خودم اقدام کنم دیگه هزینه اضافی به آژانس و اینا ندم . 

ویزا و مستر ندارم خواستم با کارت ویزا دوستم بوک کنم از booking.com بدم سفارت گفتم یهو نگن بوکینگ.کام قبول نیست ! یا چرا رزرو نهایی نشده و هزینه ندادی !
هیچ مشکلی نداره.
نقل قول  

آفلاین hf1358
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2016, 07:06 PM
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
بنده میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون. من به اتفاق همسرم میخواستم برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام کنم . متاسفانه آزانس ها دلالی میکنند و بقول خودشون وقت vip میگیرن با مبالغ بالای 3 میلیون تومن. و حتی برای وقت هم مبلغ حدود 300- 400 هزار تومن مطالبه میکنند که واقعا باعث تاسفه. بگذریم من بالاخره موفق شدم که خودم وقت سفارت بگیرم . چون اولین باره که دارم برای شینگن اقدام میکنم بنظرتون1-  اینکارو خودم انجام بدم یا از طریق آزانس انجام بدم با قبول مبلغ گزاف؟؟؟  
در ضمن من میتونم از یکی از دوستان همسرم که دانشجوی اونجا و یکسال اقامت اونجا رو هنوز دارند  هم دعوتنامه بگیرم .  ولی ایشون الان اومدن ایران . بنظرتون 2- دعوتنامه رو ارائه بدم یا خیر؟؟
ممنون میشم من و راهنمایی کنید دوستان عزیزم
ضمنا سند ملکی هم دارم. و میتونم تو حساب خودم و همسرم مبلغ 40 قرار بدهم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

09-06-2016, 01:53 AM
(08-06-2016, 07:06 PM)hf1358 نوشته: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
بنده میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون. من به اتفاق همسرم میخواستم برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام کنم . متاسفانه آزانس ها دلالی میکنند و بقول خودشون وقت vip میگیرن با مبالغ بالای 3 میلیون تومن. و حتی برای وقت هم مبلغ حدود 300- 400 هزار تومن مطالبه میکنند که واقعا باعث تاسفه. بگذریم من بالاخره موفق شدم که خودم وقت سفارت بگیرم . چون اولین باره که دارم برای شینگن اقدام میکنم بنظرتون1-  اینکارو خودم انجام بدم یا از طریق آزانس انجام بدم با قبول مبلغ گزاف؟؟؟  
در ضمن من میتونم از یکی از دوستان همسرم که دانشجوی اونجا و یکسال اقامت اونجا رو هنوز دارند  هم دعوتنامه بگیرم .  ولی ایشون الان اومدن ایران . بنظرتون 2- دعوتنامه رو ارائه بدم یا خیر؟؟
ممنون میشم من و راهنمایی کنید دوستان عزیزم
ضمنا سند ملکی هم دارم. و میتونم تو حساب خودم و همسرم مبلغ 40 قرار بدهم.

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

من اکیدا توصیه میکنم با همدیگر اقدام نکنید چون ویزاهای شنگن خانوادگی را بسیار سخت گیری و معمولا ریجکت میکنند، بویژه اگر ویزای قبلی نداشته باشید. گول آژانس هایی را هم نخورید که به شما امید واهی میدهند. در همین فروم و در چند هفته گذشته چند نفر نوشته اند که خانوادگی اقدام کرده و ریجکت شده اند.
اگر با آژانس بسیار معتبری سر و کار دارید بهتر است هر سری یکی از شما شنگن بگیرد و پس از دو یا سه شنگن مجزا، به صورت خانوادگی اقدام کنید.
در صورتی که قبلا سفر خارجی فراوان نداشته اید (و همینطور ویزاهای معتبر مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و ..) شانس این که خودتان مستقیم اقدام کنید کم است.

دعوتنامه از دوستان کاملا بستگی دارد به شرایط ویزاهای قبلی شما و حساب بانکی و .... اگر قبلا ویزا نداشته اید چندان تاثیری ندارد.
نقل قول  

آفلاین Marymahmoudi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-06-2016, 01:32 AM
با سلام
من اواخر جولای وقت سفارت ایتالیا دارم و میخوام که برای اگوست همراه همسرم توریستی به ایتالیا سفر کنیم. راستش شرکتمون میخواد قبل از اون ویزای مولتی کاری یک ساله روسیه رو برام بگیره . حالا میخوام بدونم که داشتن ویزای کاری روسیه برای گرفتن ویزای شنگن ایتالیا مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2016, 02:34 AM
(20-06-2016, 01:32 AM)Marymahmoudi نوشته: با سلام
من اواخر جولای وقت سفارت ایتالیا دارم و میخوام که برای اگوست همراه همسرم توریستی به ایتالیا سفر کنیم. راستش شرکتمون میخواد قبل از اون ویزای مولتی کاری یک ساله روسیه رو برام بگیره . حالا میخوام بدونم که داشتن ویزای کاری روسیه برای گرفتن ویزای شنگن ایتالیا مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟
هیچ مشکلی ندارد اتفاقا کمی مثبت هم هست چون نشاندهنده شرایط کاری اینترنشنال شماست
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »