عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-05-2016, 05:14 PM
(26-05-2016, 11:33 PM)Atlantis نوشته: دوستان سلام، وقت بخیر
چند تا سوال داشتم:

1. وقت ها هرچند وقت یک بار باز میشه؟ آیا هر هفته یکشنبه دوشنبه باز میشه برای رزرو؟

2. الان تو سایت سفارت نوشته برای دریافت ویزای دانشجویی، روز دوشنبه مورخ 30 مه 2016 برابر با 10 خرداد 1395 ساعت 14 به وقت ایران آزاد می گردد.  در این زمان ها، وقت هایی برای اواخر ماه ژوئن قابل رزرو است. اما من مطمئن نیستم که بتونم تا اواخر ماه ژوئن مدارکمو حاضر کنم. میخواستم بدونم اگه من قصد داشته باشم اول سپتامبر آلمان باشم، دیرترین و در عین حال ایمن ترین تایم که باید وقت مصاحبه بگیرم به نظرتون کیه؟

3. بنابر تجربه، توی تابستون که پرترافیک ترین زمان گرفتن ویزا هست معمولا متوسط زمان درخواست تا گرفتن ویزا چند هفته/چند ماه هست؟

خیلی متشکرم

1- مشخص نیست روندی ثابت نداره باید همیشه چک کنید.
2- این تاریخ هم ممکنه با مشکلات عدیده ای روبرو بشه بدلیل بدلیل حجم بالای درخواست ها. اما شما در اسرع وقت انجام بده تا حداقل به نوبت بعدی برسید.
3- بستگی داره رشته شما جزو رشته های حساس باشه یا فرم امنیتی رو پر کرده باشید یا خیر که بین 1 ماه تا 3 ماه در نوسانه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-06-2016, 08:14 PM
سلام، اوقات بخیر و شادی

همه مدارک من برای مصاحبه آماده هست به جز نامه پذیرش که قراره یک ماه دیگه از طرف دانشگاه برام پست بشه. آیا میشه acceptance letter که از دانشگاه به صورت attachment ایمیل دریافت کردم رو پرینت کنم و در روز مصاحبه ارائه بدم؟ 
نگرانی من از این بابت هست که زمانی که نامه پذیرش دستم برسه گرفتن ویزا هم دچار تاخیر بشه و به شروع ترم سپتامبر نرسم. آیا میشه با نامه پرینت شده بالا مصاحبه رو انجام بدم و اگر نامه رسمی رو درخواست کردن بعدا که دستم رسید تحویل بدم؟

ممنونم
@eliroz
@Shihan
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-06-2016, 08:35 PM
(04-06-2016, 08:14 PM)Atlantis نوشته: سلام، اوقات بخیر و شادی

همه مدارک من برای مصاحبه آماده هست به جز نامه پذیرش که قراره یک ماه دیگه از طرف دانشگاه برام پست بشه. آیا میشه acceptance letter که از دانشگاه به صورت attachment ایمیل دریافت کردم رو پرینت کنم و در روز مصاحبه ارائه بدم؟ 
نگرانی من از این بابت هست که زمانی که نامه پذیرش دستم برسه گرفتن ویزا هم دچار تاخیر بشه و به شروع ترم سپتامبر نرسم. آیا میشه با نامه پرینت شده بالا مصاحبه رو انجام بدم و اگر نامه رسمی رو درخواست کردن بعدا که دستم رسید تحویل بدم؟

ممنونم
@eliroz
@Shihan

دوست عزیز
بله . شما میتونید با پرینت نامه پذیرش هم وقت بگیرید و به سفارت ارائه بدید و موقعی ویزا خواستید دریافت کنید اصل پذیرش رو ارائه بدید.
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست

از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
نقل قول  

آفلاین Atlantis
نقل قول

05-06-2016, 10:58 PM
در فرم آنلاینی که برای گرفتن وقت سفارت پر میکنیم آیا نیاز هست که اسم و فامیل رو کاملا به صورت حروف بزرگ انگلیسی (upper case) وارد کنیم؟ چون تو پاسپورت حروف بزرگه.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
نقل قول

08-06-2016, 08:07 PM
آیا در روز مصاحبه پاسپورت رو میگیرن و نگه میدارن؟ اگه بله تا کی نگه میدارن؟ تا زمان صدور ویزا؟

ممنون
@eliroz
@Shihan
نقل قول  

آفلاین mcqueen
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-08-2016, 09:17 PM
(08-06-2016, 08:07 PM)Atlantis نوشته: آیا در روز مصاحبه پاسپورت رو میگیرن و نگه میدارن؟ اگه بله تا کی نگه میدارن؟ تا زمان صدور ویزا؟

ممنون
@eliroz
@Shihan

سلام.
نه پاسپورت رو میدن به خودتون.
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

19-11-2016, 08:34 PM
***سوال خیلی مهمی دارم**  - - 

سلام دوستان...یکی از بستگان من که اقامت آلمان رو داره اومده ایران برای قضیه ای و کارت اقامتش رو گم کرده اونطور که من شنیدم...الان برای سفارت آلمان چطور باید نوبت گرفت؟..گویا یه وبسایتی هست با یه ایمیل اما میخام بدونم کسی میدونه آیا این مدلی اصن میشه نوبت گرفت یا نه؟ تجربه ی مشابه احیانا کسی شنیده چیزی..با سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-11-2016, 04:52 PM
(19-11-2016, 08:34 PM)PeymanSa نوشته: ***سوال خیلی مهمی دارم**  - - 

سلام دوستان...یکی از بستگان من که اقامت آلمان رو داره اومده ایران برای قضیه ای و کارت اقامتش رو گم کرده اونطور که من شنیدم...الان برای سفارت آلمان چطور باید نوبت گرفت؟..گویا یه وبسایتی هست با یه ایمیل اما میخام بدونم کسی میدونه آیا این مدلی اصن میشه نوبت گرفت یا نه؟ تجربه ی مشابه احیانا کسی شنیده چیزی..با سپاس

کارت اقامت المان اگر مفقود شده باشه باید بطور مستقیم و حضوری به سفارت مراجعه کنه و ضمناً فقدان کارت اقامت باید به اداره مهاجرت شهر محل اقامت هم اطلاع داده بشه. بهتره خارج از نوبت تماس تلفنی یا حضوری اقدام کنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-12-2016, 11:51 PM
(12-12-2016, 07:59 PM)mahnam نوشته: سلام
من واسه مصاحبه حضوری برای دکترا دعوت شدم به آلمان
سوالم اینه که برای چه نوع ویزایی باید اقدام کنم ؟ با توجه به اینکه بعد مصاحبه بایید برگردم و منتظر نتیجه مصاحبه باشم
یعنی چون هنوز پذیرشم قطعی نیس، پس نباید برای دانشجویی اقدام کنم دیگه ؟ پس بین گزینه های باقیمانده میشه شینگن ؟!

درود
برای ویزای شینگن میتونید همچنین از دانشگاه بخواید دعوتنامه رو برای مصاحبه حضوری بفرسته براتون با اونم میشه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-12-2016, 12:50 AM
(12-12-2016, 11:51 PM)nader نوشته: درود
برای ویزای شینگن میتونید همچنین از دانشگاه بخواید دعوتنامه رو برای مصاحبه حضوری بفرسته براتون با اونم میشه

موفق باشید

با دعوت نامه اونا نوع ویزام چی میشه ؟ با توجه به اینکه کوتاه مدت و 3 روزه اس ؟
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 39 بعدی »