عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-01-2016, 04:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2016, 07:19 AM توسط Shihan.)
(17-01-2016, 01:07 PM)koorosh0026 نوشته: با درود و خسته نباشید ...
می خواستم بدونم با توجه به شرایطم اصلا می تونم به فاند در ایتالیا فکر کنم یا خیر ؟
کاردانی معماری... دانشگاه آزاد... معدل 16.21
کارشناسی معماری... غیرانتفاعی... معدل 15.98
کارشناسی ارشد معماری... دانشگاه آزاد قزوین... معدل 16.13
2 سال سابقه تدریس...
یک مقاله Procedia - ISI
4 مقاله علمی-پژوهشی...
یک مقاله علمی-ترویجی...
4 مقاله کنفرانس بین المللی...
3 مقاله همایش ملی...
همکاری در تالیف-ترجمه یک کتاب در حوزه معماری و شهرسازی
ترجمه یک کتاب معماری منظر... انتشارات دانشگاه علم وصنعت ایران...
داوری مقاله برای نشریه علمی-پژوهشی معماری و شهرسازی....
تافل اقدام کردم برای تابستان ...
اگر ممکنه راهنماییم کنید...
سپاس
با سلام ... نکته ی نخست اینکه برخی از دانشگاههای ایتالیا دوره ها را به زبان انگلیسی برگزار میکنند و قاعدتا شما میتوانید برای آنها سرمایه گذاری کنید .البته ممکن است سوپروایزر کورس های ایتالیایی زبان هم مشکلی  نداشته باشند و شما را  پس از پذیرش قبول کنند ..اما سوال اصلیتان : روزمه ی شما روزمه ی خوبی برای ایتالیا هست البته با در نظر گرفتن اینکه برای طیف گسترده ای از دانشگاهاش اپلای میکنید ..چون مثلا پلی تکنیک میلان در دنیا معماریش معروفه و ممکنه سخت ترین گزینه و در عین حال بهترین گزینه برای پذیرش باشد ... موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-02-2016, 12:07 AM
با سلام. من هیچ اطلاعاتی در مورد تحصیل در ایتالیا ندارم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. اول اینکه تحصیل در مقطع دکتری رایگان است؟ ایا دانشگاه ها فاند هم میدهند؟ رشته من فیزیولوژی است. در واقع ساینش به حساب میاد از زیر شاخه های زیست شناسی. شرایط برای رشته من وجود دارد؟ معدل فوق لیسانس 18/65 و لیسانس 14/97 استو همه دروس تخصصیم نمره A+ کرفتم. یک مقاله ای اس ای بدر مجله با ایمپکت بالا دارم. پایان نامم به گفته اساتیدم در حد دکتری کار شده و از 3 استاد به نام در دنیا ریکامند دارم. تافل iBT100 و اگر شرایط وجود داشته باشد من ایتالیایی هم یاد میگیرم. مرسی از شما
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-02-2016, 12:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2016, 12:37 AM توسط PeymanSa.)
(13-02-2016, 12:07 AM)Mahsa7069 نوشته: با سلام. من هیچ اطلاعاتی در مورد تحصیل در ایتالیا ندارم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. اول اینکه تحصیل در مقطع دکتری رایگان است؟ ایا دانشگاه ها فاند هم میدهند؟ رشته من فیزیولوژی است. در واقع ساینش به حساب میاد از زیر شاخه های زیست شناسی. شرایط برای رشته من وجود دارد؟ معدل فوق لیسانس 18/65 و لیسانس 14/97 استو همه دروس تخصصیم نمره A+ کرفتم. یک مقاله ای اس ای بدر مجله با ایمپکت بالا دارم. پایان نامم به گفته اساتیدم در حد دکتری کار شده و از 3 استاد به نام در دنیا ریکامند دارم. تافل iBT100 و اگر شرایط وجود داشته باشد من ایتالیایی هم یاد میگیرم. مرسی از شما

سلام به شما... تحصیل در مقطع دکترا  در ایتالیا شامل  اسکالرشیپ(فاند) یا بدونش میشه... معمولا به این نحو هست که هر برای کورس یه سری تعداد ظرفیت اعلام میکنند که می تونند همه یا بخشی ازون ظرفیت ها با فاند باشه (اعم از فاند دانشگاه یا وزارت خونه ای تو ایتالیا یا سازمانی خاص) ..بعد از اپلای رنکینگ قاعدتا منتشر میشه و افرادی که تو بالای لیست باشند مسلما جزو پذیرفته شدگان با یا بی فاند هستند ...من فکر میکنم  معدل ارشدتون قویه وشرایططون بد نیست ..دانشگاه ساپینزا رم  رشته های علوم زیستی خوبی داره در مقطع دکترا ... در مورد زبان هم همه چی به سوپروایزر مربوطه بیشتر بستگی داره ..اما صد در صد در صفحه ی وبسایت دانشگاهها ،زبان تدریس  کورس مشخص میشه و میتونید با coordinator  کورس هم در این باره مکاتبه کنید
نقل قول  

آفلاین hessam88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2016, 01:12 PM
با سلام خدم شما و عرض خسته نباشید..

میخواستم بدونم شرایطی دیگه ای هم برای پذیرش در مقطع دکترا هست،یعنی اینکه طوری باشه کلاس زبان انگلیسی رو اونجا در دانشگاه اونجا گذروند ؟ 
یعنی رزومه کامل باشه و فقط بخوای که زبان رو اونجا ادامه بدی و پذیرش هم بگیری؟ یهنی با این شرایط هم میشه پذیرش گرفت.. مخصوصا برای دانشگاه پلی تکنیک میلان؟

ممنون میشم راهنمایی کنید؟ 

با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2016, 06:38 AM
(25-02-2016, 01:12 PM)hessam88 نوشته: با سلام خدم شما و عرض خسته نباشید..

میخواستم بدونم شرایطی دیگه ای هم برای پذیرش در مقطع دکترا هست،یعنی اینکه طوری باشه کلاس زبان انگلیسی رو اونجا در دانشگاه اونجا گذروند ؟ 
یعنی رزومه کامل باشه و فقط بخوای که زبان رو اونجا ادامه بدی و پذیرش هم بگیری؟ یهنی با این شرایط هم میشه پذیرش گرفت.. مخصوصا برای دانشگاه پلی تکنیک میلان؟

ممنون میشم راهنمایی کنید؟ 

با تشکر.

- پاسخ سوال اول شما منفی است. همچین شرایطی برای دانشجویان و متقاضی دکتری وجود نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

03-03-2016, 12:45 AM
سلام، میشه بگید شانس من واسه پذیرش دکتری با این رزومه چقدره؟
لیسانس مکانیک – ساخت معدل 14(آزاد)
فوق لیسانس مکانیک – ساخت معدل 17.10 (آزاد)
1مقاله علمی پژوهشی داخلی (زبان انگلیسی و ISC) -  یکی خارجی تو تامسون نمایه شده اما ایمپکت نداره – یه کنفرانس بین المللی داخل – یه کنفرانس بین المللی دیگه هم میرسه که تو IEEE نمایه میشه این دومی.
یه ثبت اختراع هم دارم که روند اداریش رو دارم انجام میدم و فکر کنم به ددلاین برسه.
زبان، امتحان ندادم اما سطحم بد نیست، همینجوری تست های کمبریج 6 رو زدم در حد 5.5 تا 6 میشم.
دوتا مقاله ISI هم دارم مینویسم اما بعید میدونم تا ددلاین یکیش تموم بشه، یکی دیگه هم نهایتا در حد داوری برسه.
ریکام خوب هم میتونم بگیرم.
امکان دریافت فاند وجود داره. در ضمن زمینه هایی که کار میکنم هم رباتیک و بیومکانیک هست. در حقیقت پروژه ارشدم تلفیق این دو بود.          
ممنون.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-03-2016, 10:36 AM
(03-03-2016, 12:45 AM)Ebish نوشته: سلام، میشه بگید شانس من واسه پذیرش دکتری با این رزومه چقدره؟
لیسانس مکانیک – ساخت معدل 14(آزاد)
فوق لیسانس مکانیک – ساخت معدل 17.10 (آزاد)
1مقاله علمی پژوهشی داخلی (زبان انگلیسی و ISC) -  یکی خارجی تو تامسون نمایه شده اما ایمپکت نداره – یه کنفرانس بین المللی داخل – یه کنفرانس بین المللی دیگه هم میرسه که تو IEEE نمایه میشه این دومی.
یه ثبت اختراع هم دارم که روند اداریش رو دارم انجام میدم و فکر کنم به ددلاین برسه.
زبان، امتحان ندادم اما سطحم بد نیست، همینجوری تست های کمبریج 6 رو زدم در حد 5.5 تا 6 میشم.
دوتا مقاله ISI هم دارم مینویسم اما بعید میدونم تا ددلاین یکیش تموم بشه، یکی دیگه هم نهایتا در حد داوری برسه.
ریکام خوب هم میتونم بگیرم.
امکان دریافت فاند وجود داره. در ضمن زمینه هایی که کار میکنم هم رباتیک و بیومکانیک هست. در حقیقت پروژه ارشدم تلفیق این دو بود.          
ممنون.

شانس برای گرفتن پذیرش   با فاند برای دانشگاههای سطح بالا بدون داشتن مقالات چشمگیر و با کیفیت ، کم متصور میشه شد. به نظرم برای دانشگاههای متوسط ممکنه شانس با فاند داشته باشید اما چیزی مشخص نیست براساس تجربه ممکنه برخوردار بشی. توصیه میکنم به تقویت رزومه بپردازی و دنبال استاد در دپارتمان بگردی و تنها دانشگاههای ایتالیا رو مد نظر نگیری.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

24-04-2016, 06:52 PM
سلام
من دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر هستم، الان ترم اول هستم.
دارم زبان انگلیسی میخون برای پذیرش دکترای کامپیوتر ایتالیا میخوام اقدام کنم. 

می شه یه کمکی برای طی کردن روند پذیرشم به من بکنین.
مررررسی
نقل قول  

آفلاین eli1993
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-05-2016, 09:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2016, 10:54 AM توسط eli1993.)
سلام من ٢٣ سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-05-2016, 08:09 AM
(21-05-2016, 09:51 AM)eli1993 نوشته: سلام من ٢٣ سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟

شانس شما در مقایسه کلی میشه در سطح خوب تصور بشه البته اگر بتونی به این رزومه مدرک زبان انگلیسی یا ایتالیایی و مقالات پژوهشی هم اضافه کنید. امکان پذیرش با معدل شما وجود داره اما برای بورس رقابت بسیار زیاده در رشته معماری ، بهتره اگر تمایل دارید اونجا بمانید و کار کنید روی زبان ایتالیایی تمرکز کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »