عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
آفلاین شیداغ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2016, 06:02 PM
سلام وقت بخیر.ممنون بخاطر ایجاد این پست خیلی از سوالات من جواب داده شده بود.
من داده های پانل 9 ساله دارم.برای بررسی ایستایی از ازمون لوین لین چو استفاده  میکنم:
سوالا ولم اینه که تحلیل نتایج این ازمون چطوریه؟ من  Static ,tرو مقایسه می کنم با probداده شده.به این صورت که اگر مقدار t از porobبیشتر باشه فرض ایستایی رو قبول میکنم.تحلیل من درسته؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنید؟
سوال دیگه اینکه برای ازمون ایستایی  گزینه ای که شامل روند و ضریب هست رو باید بر چ اساسی تیک بزنم؟اینکه مثلا روند داشته باشه یا حذف کنیم به تصمیم خودمون بستگی داره؟
سوال دیگه اینکه ازمون ایستایی مربوط به همه متغییر ها میشه ؟از هر نوعی که باشن؟
و سوال اخر اینکه برای برطرف کردن نا پایایی باید چیکار کرد؟بار اول ازمون درlevelانجام میدم و ایستا نیست.بار دو از اون تفاضل مرتبه یک و به همین ترتیب  دو می گیریم.حال اگرا با این وجود مشکل ایستا نبودن بر طرف نشد باید چیکار کنم؟
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.در ضمن ببخشید من تازه شروع کردم به کار با ایویوز و خیلی مبتدی هستم
نقل قول  

آفلاین شیداغ
**
نقل قول

21-05-2016, 12:15 PM
سلام من یه سوال دیگه هم دارم امیدوارم کسی بتونه جواب بده
اینکه ازمون هم انباشتگی رو در چ صورتی انجام بدم؟
باید قبل از تخمین انجام داد یا بعد از اون؟
نتایج اون رو چ طوری تفسیر کنم؟
برای رفع مشکل هم انباشتگی یا عدم ان باید چیکار کنم ؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2016, 12:45 PM
(17-05-2016, 06:02 PM)شیداغ نوشته: سلام وقت بخیر.ممنون بخاطر ایجاد این پست خیلی از سوالات من جواب داده شده بود.
من داده های پانل 9 ساله دارم.برای بررسی ایستایی از ازمون لوین لین چو استفاده  میکنم:
سوالا ولم اینه که تحلیل نتایج این ازمون چطوریه؟ من  Static ,tرو مقایسه می کنم با probداده شده.به این صورت که اگر مقدار t از porobبیشتر باشه فرض ایستایی رو قبول میکنم.تحلیل من درسته؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنید؟
سوال دیگه اینکه برای ازمون ایستایی  گزینه ای که شامل روند و ضریب هست رو باید بر چ اساسی تیک بزنم؟اینکه مثلا روند داشته باشه یا حذف کنیم به تصمیم خودمون بستگی داره؟
سوال دیگه اینکه ازمون ایستایی مربوط به همه متغییر ها میشه ؟از هر نوعی که باشن؟
و سوال اخر اینکه برای برطرف کردن نا پایایی باید چیکار کرد؟بار اول ازمون درlevelانجام میدم و ایستا نیست.بار دو از اون تفاضل مرتبه یک و به همین ترتیب  دو می گیریم.حال اگرا با این وجود مشکل ایستا نبودن بر طرف نشد باید چیکار کنم؟
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.در ضمن ببخشید من تازه شروع کردم به کار با ایویوز و خیلی مبتدی هستم

سلام شیدا جان 

عزیزم به خاطر داشته باشید در نرم افزارهای محاسباتی رشته اقتصاد یا هر رشته دیگه، شما بدون دانستن آمار و ریاضیات کارتون خیلی سخت هست و بدون که همه نرم افزارها منوهای مشابه برای کار دارن و اون چیزی که مهمه تفسیر اطلاعات هست که اون هم با دانستن آمار و ریاضیات میسر هست. 
بهتون توصیه میکنم اگه میخواهید با نرم افزاری کار کنید قبلش جزوه آمار تون مرور کنید. و دوم اینکه قبل از ارسال سوال، انجمن ایویوز رو مطالعه کنید چون پیشتر جواب سوالات شما داده شده و کاربران سوالاتی پرسیدن که ممکنه سوالات شما باشه و اینطوری سوال های تکراری در انجمن کمتر خواهد بود. 

و اما سوالات شما 

1- نمیدونم بر چه اساسی شما میاد آماره t رو با احتمال مقایسه میکنید. درسته بهم مرتبط هستند اما همانطور که در کتاب آمار نوفرستی در بخش ازمون t student اومده، با توجه به درجات آزادی و متغیرهای مدل شما آماره آزمون رو با مقادیر بحرانی آزمون T که در انتهای کتاب آمار اومده مقایسه میکنید و احتمال آماره رو با توجه به درجه اطمینان مورد بررسی به طور مثال اگه در سطح 95 درصد اطمینان دارید بررسی میکنید، احتمال آماره ها با عدد 0.05 (یک منهای درجه اطمینان)قایسه میکنید. برای توضیحات بیشتر به این  ارسال  مراجعه کنید. 

2- این ارسال و این ارسال رو مطالعه بفرمایید. از گزینه view و بعد گزینه graph استفاده کنید و نمودار متغیر مورد نظر رو در طول زمان ترسیم کنید. با توجه به شکل متوجه روند، عرض از مبدا میشید. 

3- برای متغیرهای توضیحی و وابسته مدل آزمون ایستایی باید انجام بشه. متغیرهای موهومی دیگه نیاز به ایستایی ندارن چون ترکیبات صفر و یک هستند. 

4- میتونید درجه تغییرات رو با لگاریتم گرفتن کاهش بدید که روی آزمون ایستایی تاثیر داره. میتونید از دیفرانسل هم استفاده کنید.
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست

از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-05-2016, 12:51 PM
(21-05-2016, 12:15 PM)شیداغ نوشته: سلام من یه سوال دیگه هم دارم امیدوارم کسی بتونه جواب بده
اینکه ازمون هم انباشتگی رو در چ صورتی انجام بدم؟
باید قبل از تخمین انجام داد یا بعد از اون؟
نتایج اون رو چ طوری تفسیر کنم؟
برای رفع مشکل هم انباشتگی یا عدم ان باید چیکار کنم ؟

عزیزم 
بهت توصیه میکنم این ارسال و فایل های پیوست اون رو مطالعه کنی. بعد از مطالعه فایل ها هر سوالی داشتی در خدمتت هستم 
موفق باشی

نقل قول  

آفلاین شیداغ
**
نقل قول

21-05-2016, 03:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2016, 05:27 PM توسط شیداغ.)
(21-05-2016, 12:51 PM)eliroz نوشته: عزیزم 
بهت توصیه میکنم این ارسال و فایل های پیوست اون رو مطالعه کنی. بعد از مطالعه فایل ها هر سوالی داشتی در خدمتت هستم 
موفق باشی

منونم همه فایل ها خیلی مفید بودن .فقط یه سوال در مورد ازمون کائو که  فقط شامل مقدار ثابت میشه و آزمون پدرونی که هم گزینه مربوط به روند  و هم جز ثابت داره،حالا سوالم اینه که آزمون کائو رو همیشه میشه استفاده کرد یا فقط برای وقتی هست ک مقدار ثابت داریم ،نه روند؟
سوال دیگه اینکه مثل بررسی ایستایی،برای تکمیل کردن این گزینه  باید نمودار رسم کنیم؟و این نمودار باید بر چ اساسی ترسیم بشه؟(مثل وقتی ک نمودار هر متغیر رو نسبت به زمان رسم میکنیم)
البته ذکر می کنم که داده های من پانل هستند
نقل قول  

آفلاین شیداغ
**
نقل قول

21-05-2016, 06:14 PM
(21-05-2016, 03:37 PM)شیداغ نوشته: منونم همه فایل ها خیلی مفید بودن .فقط یه سوال در مورد ازمون کائو که  فقط شامل مقدار ثابت میشه و آزمون پدرونی که هم گزینه مربوط به روند  و هم جز ثابت داره،حالا سوالم اینه که آزمون کائو رو همیشه میشه استفاده کرد یا فقط برای وقتی هست ک مقدار ثابت داریم ،نه روند؟
سوال دیگه اینکه مثل بررسی ایستایی،برای تکمیل کردن این گزینه  باید نمودار رسم کنیم؟و این نمودار باید بر چ اساسی ترسیم بشه؟(مثل وقتی ک نمودار هر متغیر رو نسبت به زمان رسم میکنیم)
البته ذکر می کنم که داده های من پانل هستند

فک کنم باید نمودار همزمانی برای متغییر ها رسم کنم
نقل قول  

آفلاین شیداغ
**
نقل قول

22-05-2016, 12:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-05-2016, 01:53 AM توسط شیداغ.)
سلام بخاطر سوال های زیادم عذر می خوام.
اول اینکه برای آزمون هم انباشتگی نمودار تک،تک متغیرها رو نسبت به زمان رسم کردم،و بررسی کردم هرکدوکم چ شرایطی دارند و در مجموع  بر اساس همه ان ها اون گزینه روند وجز ثابت رو انتخاب کردم!!ولی نمیدونم روشم درست بوده یا نه Big Grin ؟؟؟
دوم اینکه تو خیلی از مقاله ها یه جدول کشیدن  برای مثال همجمعی یا ایستایی اگر روند داشته باشیم،اگر جز ثابت داشته باشیم و هیچکدام.یعنی هر سه حالت رو بررسی کردن بدون توجه به نمودار؟؟؟؟علت چی هست؟اگه اینطوره کدوم رو به عنوان جواب باید قبول کرد؟؟؟؟ 

سوال بعدیم اینه که با توجه به اینکه داده هام پانل هست از چه روشی استفاده کنم.کائو فقط جز ثابت داره،از طرفی تو چند تا مقاله خوندم پدرونی برای مقطع های ناهمگن هست و باید قبلش ازمون همگنی انجام بشه ازمون فیشر و خیلی از ازمون های دیگه هم معرفی شدن اما گفته نشده کدوم به کدوم ارجحیت داره و در شرایط مختلف باید از کدوم استفاده کرد. .در حال حاظر هرچی بیشتر می خونم گیج تر میشم و موندم چه روشی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلا برای شروع ازمون پدرونی رو انتخاب کردم  بعد از آزمون نتایج زیر رو بدست اوردم (پیوست).از طریق help چیز زیادی از تفسیر نتایج دستگیرم نشد.اینکه چندین احتمال نوشته که هر کدوم رو بر اساس یه نوع پانل دسته بندی کرده. متاسفانه نمیدونم الان برای بررسی هم انباشتگی کدوم احتمال مد نظر هست؟؟؟؟البته اگه بتونید راهنماییم کنید که سایر احتمال ها برای چه منظوری داده شدن،یا تفسیرشون چیه(برای اطلاعات خودم)خیلی خوبه Smile(البته با توجه به help فک کنم همه porobها رو بررسی می کنیم انباشتگی یا عدم اون هرکدوم بیشتر بود اون رو می پذیریم،اگه تفسیرش همینه ک نیازی به توضیح ندارم)

بازم ببخشید که این همه سوال می پرسم.اینجا اخرین جایی هست که امید دارم به جوابام برسم

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین MADINE
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2016, 07:16 PM
سلام خسته نباشید دوستان . من مدلم ardl هستش و داده هام هم پول وارد کردم . الان تو قسمت estimation به مشکل برخوردم یعنی نمیتونم معادله ام رو چه جوری بنویسم اگه کمکم کنید ممنون میشم نیاز فوری به پاسخ دارم .
نقل قول  

آفلاین yalda5
**
نقل قول

23-05-2016, 12:46 PM
(22-05-2016, 07:16 PM)MADINE نوشته: سلام خسته نباشید دوستان . من مدلم ardl هستش و داده هام هم پول وارد کردم . الان تو قسمت estimation به مشکل برخوردم یعنی نمیتونم معادله ام رو چه جوری بنویسم اگه کمکم کنید ممنون میشم نیاز فوری به پاسخ دارم .

سلام دوست عزیز،

انجام مدل ARDL در ایویوز 

در ایویوز 8 با استفاده از add-in قابل به اجرای مدل ARDL بودید اما در ورژن 9 ایویوز دیگر نیازی به add-in نیست و میتونید به راحتی همانند سایر مدل ها، این مدل رو اجرا کنید. 

توضیحات بیشتر همراه با مثال رو میتونید از اینجا مشاهده کنید.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-05-2016, 01:44 AM
(22-05-2016, 07:16 PM)MADINE نوشته: سلام خسته نباشید دوستان . من مدلم ardl هستش و داده هام هم پول وارد کردم . الان تو قسمت estimation به مشکل برخوردم یعنی نمیتونم معادله ام رو چه جوری بنویسم اگه کمکم کنید ممنون میشم نیاز فوری به پاسخ دارم .

سلام دوست عزیز
میتونید به این ارسال مراجعه کنید. 
در ورژن های بالاتر ایویوز add-in اضافه شده که مدل هایی مثل ardl رو میتونید به راحتی باهاش تخمین بزنید. 
فروم ایویوز هم میتونه منبع خوبی باشه بهتون توصیه میکنم حتما مطالعه کنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 48 بعدی »