عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی وثیقه ملکی - هزینه ها و روال مربوطه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وثیقه ملکی - هزینه ها و روال مربوطه
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2014, 05:31 PM
(30-12-2014, 08:55 AM)'a.navdfar' نوشته:
این موضوع برای ادامه تحصیل در خارج هم صدق می کنه...؟ یعنی یکی بخواد 4 سال در خارج  ادامه تحصیل بده باید 15 میلیونش 4 سال بمونه بانک قوامین...؟

بله همینطوره. 
چه برای تحصیل و چه برای سفر زیارتی و سیاحتی و ...
وثیقه برای همین کار است دیگر.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-12-2014, 09:21 PM
(30-12-2014, 05:31 PM)'ForeverBlue' نوشته:
بله همینطوره. 

ببخشید اومدمو یکی برنگشت اونوقت وثیقرو بر  میدارن و تموم
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-12-2014, 10:03 PM
(30-12-2014, 09:21 PM)'mahmod' نوشته:
ببخشید اومدمو یکی برنگشت اونوقت وثیقرو بر  میدارن و تموم

اصولاً به معنای ضمانته و به همین منظور گرفته میشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین a.navdfar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2015, 09:11 PM
(30-12-2014, 05:31 PM)'ForeverBlue' نوشته:
بله همینطوره. 

منظور من این بود که ضمانت نامه بانکی برای ادامه تحصیل هم حذف شده...؟ باید 15 میلیون 4 سال اونجا بخوابه...؟
نقل قول  

آفلاین monajmilan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-06-2015, 01:12 PM
سلام
من دانشجوی در حال تحصیل در خارج کشور هستم و سند ملکی رو به عنوان وثیقه مستقیما در گرو نظام وظیفه گذاشتم (از طریق دفترخونه میدون سپاه).
می خواستم بپرسم آیا کسی میدونه که شرایط و مراحل تعویض سند با ۱۵ میلیون پول نقد چجوری هستش؟
و اینکه آیا پدرم که وکالت تام من رو داره میتونه این کار رو انجام بده؟
خیلی ممنون میشم به سوالم جواب بدید اگه اطلاعی دارید.
نقل قول  

آفلاین HAMA
**
نقل قول

23-04-2016, 06:56 PM
سلام دوستان. این تاپیک رو خوندم و یکچیزهایی رو فهمیدم. اگر به سوالات بنده جواب بدید ممنون میشم. من هفته ی آینده ارشد دارم. سنواتم تا 31/6/95 هست. طبق حرف نظام وظیفه تا 6 ماه هم فرصت دارم وضع خدمتن رو روشن کنم بدون اینکه غیبت بخورم. حالا با وجود بسیار خوب بودن زبانم و فرض اختصاص سه ماه تابستون برای آیلتس، نظراً امکان داره کارهای ترجمه ی مدارک و ودیعه ی خدمت و سفارت رو توی 6 ماه آینده انجام بدم بر فرض اینکه برای پاییز 2017 اپلای کنم. یعنی اگر توی 6 ماه مورد بحث من وثیقه 8 تومنی برای سه سال ارشد رو بذارم توی اون 5-6 ماه باقیمونده بر فرض پذیرش شدن مشکلی برام پیش نمیاد. واضح تر بگم میشه برای خودم زمان بخرم تا کامل کارهای پذیرش رو انجام بدم.؟؟در ضمن من با هزینه ی شخصی میرم و اگه ممکنه توی دو یا سه کشور تاپ اروپا دانشگاه های رایگان رو معرفی کنید. بسیار سپاس  Big Grin
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-04-2016, 04:01 PM
(23-04-2016, 06:56 PM)HAMA نوشته: سلام دوستان. این تاپیک رو خوندم و یکچیزهایی رو فهمیدم. اگر به سوالات بنده جواب بدید ممنون میشم. من هفته ی آینده ارشد دارم. سنواتم تا 31/6/95 هست. طبق حرف نظام وظیفه تا 6 ماه هم فرصت دارم وضع خدمتن رو روشن کنم بدون اینکه غیبت بخورم. حالا با وجود بسیار خوب بودن زبانم و فرض اختصاص سه ماه تابستون برای آیلتس، نظراً امکان داره کارهای ترجمه ی مدارک و ودیعه ی خدمت و سفارت رو توی 6 ماه آینده انجام بدم بر فرض اینکه برای پاییز 2017 اپلای کنم. یعنی اگر توی 6 ماه مورد بحث من وثیقه 8 تومنی برای سه سال ارشد رو بذارم توی اون 5-6 ماه باقیمونده بر فرض پذیرش شدن مشکلی برام پیش نمیاد. واضح تر بگم میشه برای خودم زمان بخرم تا کامل کارهای پذیرش رو انجام بدم.؟؟در ضمن من با هزینه ی شخصی میرم و اگه ممکنه توی دو یا سه کشور تاپ اروپا دانشگاه های رایگان رو معرفی کنید. بسیار سپاس  Big Grin

دروود بر شما.

روی کاغذ شانس داری. اما روندش اون طور راحت نیست که در این مدت هم جواب بگیری و هم کارهای ویزا رو انجام بدی. بنابراین یه بازه 1 ساله برای خودت کنار بذار. ضمناً اکثر پذیرشها الان زمانش متوقف شده برای پاییز باید اقدام کنی. دانشگاههای فنلاند، نروژ و المان هنوز رایگان هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین HAMA
**
نقل قول

25-04-2016, 09:21 PM
(25-04-2016, 04:01 PM)Shihan نوشته: دروود بر شما.

روی کاغذ شانس داری. اما روندش اون طور راحت نیست که در این مدت هم جواب بگیری و هم کارهای ویزا رو انجام بدی. بنابراین یه بازه 1 ساله برای خودت کنار بذار. ضمناً اکثر پذیرشها الان زمانش متوقف شده برای پاییز باید اقدام کنی. دانشگاههای فنلاند، نروژ و المان هنوز رایگان هستند.

یعنی برای گذاشتن وثیقه حتماً باید جواب پذیرش یا ویزا اومده باشه؟ یا اینکه منوط به مدارک ترجمه شده هست که باز اون هم خودش وابسته هست به پذیرش اولیه از دانشگاه یا استاد؟؟ یعنی ایمیل به استاد_ جواب مثبت_ مراجعه به دانشگاه_ اخذ و ترجمه ی مدارک_ نظام وظیفه_ سفارت و ویزا. مسیر رو درست فهمیدم؟
امکان نداره با همون نامه ی پذیرش کارهای وثیقه رو راه انداخت تا توی 6 ماه دوم که سال آینده میشه بقیه ی کارها رو کامل انجام بدم و غیبت نخورم؟
نقل قول  

آفلاین HAMA
**
نقل قول

26-04-2016, 09:26 PM
(25-04-2016, 09:21 PM)HAMA نوشته: یعنی برای گذاشتن وثیقه حتماً باید جواب پذیرش یا ویزا اومده باشه؟ یا اینکه منوط به مدارک ترجمه شده هست که باز اون هم خودش وابسته هست به پذیرش اولیه از دانشگاه یا استاد؟؟ یعنی ایمیل به استاد_ جواب مثبت_ مراجعه به دانشگاه_ اخذ و ترجمه ی مدارک_ نظام وظیفه_ سفارت و ویزا. مسیر رو درست فهمیدم؟
امکان نداره با همون نامه ی پذیرش کارهای وثیقه رو راه انداخت تا توی 6 ماه دوم که سال آینده میشه بقیه ی کارها رو کامل انجام بدم و غیبت نخورم؟
راستی من اشتباه نوشتم که فرجه ی بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه هست در حالی که 1 ساله هست و ظاهراً میتونم توی این مدت تلاش خودم رو بکنم. نظر شما چیه؟
نقل قول  

آفلاین HAMA
**
نقل قول

27-04-2016, 11:02 AM
(25-04-2016, 04:01 PM)Shihan نوشته: دروود بر شما.

یعنی برای گذاشتن وثیقه حتماً باید جواب پذیرش یا ویزا اومده باشه؟ یا اینکه منوط به مدارک ترجمه شده هست که باز اون هم خودش وابسته هست به پذیرش اولیه از دانشگاه یا استاد؟؟ یعنی ایمیل به استاد_ جواب مثبت_ مراجعه به دانشگاه_ اخذ و ترجمه ی مدارک_ نظام وظیفه_ سفارت و ویزا. مسیر رو درست فهمیدم؟

راستی من اشتباه نوشتم که فرجه ی بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه هست در حالی که 1 ساله هست و ظاهراً میتونم توی این مدت تلاش خودم رو بکنم. نظر شما چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »