عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین masoudk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-04-2016, 01:49 AM
سلام
من لیسانس علوم آزمایشگاهی از دانشگاه سراسری دارم.
معدل دیپلم من 18/23 و معدل پیش من 15/82 هست.
من ۲ تا سوال داشتم :
۱. می دونم که نمیشه به قطع گفت معدل من برای پزشکی کافیه یا نه ، اما چون دارم راجع به چندتا کشور همزمان تحقیق می کنم ، می خواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دارم ؟ (من کل تاپیک رو خوندم اما بسته به سال جدید مورد مشابهی ندیدم)
۲ . رشته ما در ایران خیلی با پزشکی واحد مشترک داره ( تا قبل از دوره علوم پایه ما به جز ۲ درس تمام واحد های علوم پایه پزشکی رو می خونیم ) می خواستم ببینم چطور میشه فهمید واحد ها توسط دانشگاه آلمان مورد قبول هست یا نه ؟
ممنونم بخاطر وقتتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-04-2016, 03:43 PM
(11-04-2016, 01:49 AM)masoudk نوشته: سلام
من لیسانس علوم آزمایشگاهی از دانشگاه سراسری دارم.
معدل دیپلم من 18/23 و معدل پیش من 15/82 هست.
من ۲ تا سوال داشتم :
۱. می دونم که نمیشه به قطع گفت معدل من برای پزشکی کافیه یا نه ، اما چون دارم راجع به چندتا کشور همزمان تحقیق می کنم ، می خواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دارم ؟ (من کل تاپیک رو خوندم اما بسته به سال جدید مورد مشابهی ندیدم)
۲ . رشته ما در ایران خیلی با پزشکی واحد مشترک داره ( تا قبل از دوره علوم پایه ما به جز ۲ درس تمام واحد های علوم پایه پزشکی رو می خونیم ) می خواستم ببینم چطور میشه فهمید واحد ها توسط دانشگاه آلمان مورد قبول هست یا نه ؟
ممنونم بخاطر وقتتون

1- اتفاقاً به یقین میشه گفت شانستون کم هست متاسفانه. بیشتر دوره های پزشکی معدل بالای 18 در دوره های متوسطه و پیش دانشگاهی نیاز دارن

2- باید به دانشگاه ایمیل بزنید و ریزنمرات رو ارسال کنید دانشگاه مجری است که بهتون پیشنهاد واحد اضافه یا معدلسازی رو خواهد کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین masoudk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2016, 08:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2016, 08:09 PM توسط masoudk.)
(11-04-2016, 03:43 PM)Shihan نوشته: 1- اتفاقاً به یقین میشه گفت شانستون کم هست متاسفانه. بیشتر دوره های پزشکی معدل بالای 18 در دوره های متوسطه و پیش دانشگاهی نیاز دارن

2- باید به دانشگاه ایمیل بزنید و ریزنمرات رو ارسال کنید دانشگاه مجری است که بهتون پیشنهاد واحد اضافه یا معدلسازی رو خواهد کرد.

خیلی‌ ممنونم از جوابتون و اینکه وقت گذاشتین

خوب حالا راه دیگه ای وجود داره برای اینکه بشه توی آلمان پزشکی‌ خواند ؟
مثلا اینکه چون معدل پیش من پایین هست اونجا دوره ای رو بگذرونم تا نمره اون برام حساب بشه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-04-2016, 10:04 AM
(11-04-2016, 08:05 PM)masoudk نوشته:  خیلی‌ ممنونم از جوابتون و اینکه وقت گذاشتین

خوب حالا راه دیگه ای وجود داره برای اینکه بشه توی آلمان پزشکی‌ خواند ؟
مثلا اینکه چون معدل پیش من پایین هست اونجا دوره ای رو بگذرونم تا نمره اون برام حساب بشه

ببینید شما با این معدلها شاید شانست کم باشه اما برای برخی دانشگاههای ناشناخته در المان ممکنه همچنان روی کاغذ شانس داشته باشید بنابراین همه گزینه ها رو به یکبار رد نکنید! پس بهتره ابتدا با همین رزومه و نمره بالای زبان المانی اقدام کنید. اگر نتونستید باید از کالج های پزشکی اقدام کنید تا بتونید پس از گذروندن و تطبیق واحد و پشت سر گذاشتن ازمون ارزیابی به UNIVERSITAT منتقل بشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mah-Ya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-06-2016, 03:25 AM
سلام. من 24سالمه. لیسانس بیولوژی از دانشگاه شیراز دارم. معدل کل 12.80 اما معدل دروس تخصصیم بالای 14.5 هست. یک سال تو مرکز ناباروری کار کردم. مقاله ISI دارم 3 تا. زبان فرانسه و انگلیسیم خوب هست و آلمانی تا حدودی بلدم. درحال حاضر با رتبه 20 مشغول خواندن بیولوژی تکوین سلولی در پژوهشگاه رویان هستم اما به علت علاقه شخصی دوست دارم انصراف بدم و پزشکی رو دنبال کنم. لطفا کمک کنید ببینم کجا با کمترین هزینه میتونم پزشکی بخونم و مدرکش معتبر باشه؟ شنیدم آلمان رایگان هست. آیا امکان کار وجود داره در دوره تحصیل؟ هزینه زندگی چقدر هست؟ پذیرش گرفتن آسون هست؟ و آیا امکان تطبیق واحد وجود داره؟ چون من از دروس تخصصی جنین شناسی و فیزیولوژی و... نمرات بالای 16 گرفتم. ممنون از وقتی که می گذارید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2016, 10:09 PM
(05-06-2016, 03:25 AM)Mah-Ya نوشته: سلام. من 24سالمه. لیسانس بیولوژی از دانشگاه شیراز دارم. معدل کل 12.80 اما معدل دروس تخصصیم بالای 14.5 هست. یک سال تو مرکز ناباروری کار کردم. مقاله ISI دارم 3 تا. زبان فرانسه و انگلیسیم خوب هست و آلمانی تا حدودی بلدم. درحال حاضر با رتبه 20 مشغول خواندن بیولوژی تکوین سلولی در پژوهشگاه رویان هستم اما به علت علاقه شخصی دوست دارم انصراف بدم و پزشکی رو دنبال کنم. لطفا کمک کنید ببینم کجا با کمترین هزینه میتونم پزشکی بخونم و مدرکش معتبر باشه؟ شنیدم آلمان رایگان هست. آیا امکان کار وجود داره در دوره تحصیل؟ هزینه زندگی چقدر هست؟ پذیرش گرفتن آسون هست؟ و آیا امکان تطبیق واحد وجود داره؟ چون من از دروس تخصصی جنین شناسی و فیزیولوژی و... نمرات بالای 16 گرفتم. ممنون از وقتی که می گذارید.

دوست گرامی،

مطالب همین تاپیک رو بدقت مطالعه کنید همه سوالات شما درش گنجانده شده. برای پزشکی باید حداقل مدرک سطح b2 المانی یا بالاتر داشته باشید. معدل هم بالای 18. دوره های پزشکی در المان بسیار رقابتیه.
نقل قول  

آفلاین shani_6420
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-06-2016, 05:46 PM
با سلام و تشكر از همه اطلاعات
يعني كسي كه اينجا ديپلم و پيش دانشگاهي گرفته باشه (رياضي) و معدلش خيلي خوب نباشه با حدود سي سال سن و مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد غير مرتبط، هيييچ شانسي براي تحصيل در زيرشاخه هاي پزشكي در آلمان نداره؟ راهي هست؟
من احتمالا براي ادامه تحصيل در رشته ي كارشناسي خودم به آلمان ميرم، ميخواستم بدونم حتي اونجا هم نميشه تغيير رشته داد؟؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-06-2016, 08:26 AM
(08-06-2016, 05:46 PM)shani_6420 نوشته: با سلام و تشكر از همه اطلاعات
يعني كسي كه اينجا ديپلم و پيش دانشگاهي گرفته باشه (رياضي) و معدلش خيلي خوب نباشه با حدود سي سال سن و مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد غير مرتبط، هيييچ شانسي براي تحصيل در زيرشاخه هاي پزشكي در آلمان نداره؟ راهي هست؟
من احتمالا براي ادامه تحصيل در رشته ي كارشناسي خودم به آلمان ميرم، ميخواستم بدونم حتي اونجا هم نميشه تغيير رشته داد؟؟
ممنونم

ببینید سن+ معدل بالا + سطح نمره زبان المانی، از ملاکهای اصلی تحصیل در دانشکده های پزشکی در المانه. خلاصه ممکنه همه جا یه درصد شانس باشه که ایجاد بشه اما عملاً باید همواره با دقت اقدام کرد. تغییر رشته میشه انجام داد به شرطی که صلاحیت  این موارد رو داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین bardia2233
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-02-2017, 05:57 PM
با سلام 
من معدل دیپلمم ۱۹.۷ هست 
در حال حاضر دانشجوي دندانپزشکي‌ دانشگاه آزاد هستم با معدل ۱۸ و قبولي در دانشگاه سراسري هم دارم

مي‌خواستم بدونم مي‌تونم از دانشگاه‌هاي آلمان بطور مستقيم پذيرش بگيرم بدون کالج و آزمون ورودي؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-02-2017, 01:09 PM
(10-02-2017, 05:57 PM)bardia2233 نوشته: با سلام 
من معدل دیپلمم ۱۹.۷ هست 
در حال حاضر دانشجوي دندانپزشکي‌ دانشگاه آزاد هستم با معدل ۱۸ و قبولي در دانشگاه سراسري هم دارم

مي‌خواستم بدونم مي‌تونم از دانشگاه‌هاي آلمان بطور مستقيم پذيرش بگيرم بدون کالج و آزمون ورودي؟

ازمون ورودی و مدرک زبان المانی رو با فرض اینکه مدارکت ودروست رو معادل سازی کنند باید بگذرونی. حداقل سطح زبان المانی B2
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »