عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2016, 05:31 PM
(02-04-2016, 04:47 PM)ali.aboutalebie نوشته: دوست عزیز بسیار تشکر میکنم از اینکه وقت عزیزتون رو برای من گذاشتید و پاسخ دادید. متاسفانه معدل لیسانسم خوب نیست اما با یکی از دوستانم که در UBC هست صحبت میکردم میگفت مشکلی نیست و فکر کنم منظورش این بود که معدل ارشدم بد نیستو یا اینکه معدل آخرین مقطع ملاکه!!!! می دونم تاپ نیست ولی فکر میکنم حداقل معدل 15 باشه اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم از صنعتی بابل با معدل لیسانس 14 و فوق 17/5 و البته داشتن 9 مقاله ISI از امریکا پذیرش با فاند عالی گرفت. از استرالیا هم از گروه 8 پذیرش داشت اما الان امریکاست. در هر صورت فکر میکنم تنها راهم تلاش و داشتن امیده.معدلم رو که دیگه نمیتونم کاری کنم .شاید نمره زبان خوب و احیانا GRE بتونه راهی به روم باز کنه. در مورد سن نیز درسته همه اعداد موید سنی هستند که میشه تصمیم گرفت اما وقتی 40 سالم شه یافتن کار فکر میکنم کمی سخت باشه چون هدفم موندن اونجاست و نه برگشت به ایران.
در مورد سابقه کار هم که فرمودید، مگه برای استاد مهمه که من چند سال سابقه کار دارم؟

سلام

بیشتر از کمیت، کیفیت می تونه مهم باشه... اگر پروژه تون industrial باشه و مستقیما از صنعت تعریف شده باشه (مثل چیزی که در قالب position های اروپایی مطرح هست)، سابقه کار نشون دهنده تجربه عملی شما در اون حیطه هست و معمولا به عنوان یک امتیاز در نظر گرفته میشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین negin1231
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-04-2016, 02:03 PM
سلام
من دانشگاه کارشناسی و ارشدم علم و صنعت بوده.
معدل کارشناسی 15.44 و معدل ارشد 17.6
رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
حدود سه سال هم سابقه تدریس در دانشگاه دارم
نمره زبان هنوز ندارم ولی دارم خودم رو برای ایلتس اماده می کنم
می خواستم بدونم شانس گرفتن فاند از دانشگاه های ممتاز کانادا برای من چقدره؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-04-2016, 02:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2016, 02:56 PM توسط Matinking.)
(04-04-2016, 02:03 PM)negin1231 نوشته: سلام
من دانشگاه کارشناسی و ارشدم علم و صنعت بوده.
معدل کارشناسی 15.44 و معدل ارشد 17.6
رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
حدود سه سال هم سابقه تدریس در دانشگاه دارم
نمره زبان هنوز ندارم ولی دارم خودم رو برای ایلتس اماده می کنم
می خواستم بدونم شانس گرفتن فاند از دانشگاه های ممتاز کانادا برای من چقدره؟
با تشکر

سلام

اساتید دانشگاه های top در کانادا معمولا کسانی رو انتخاب می کنند که یا معدل های بالا داشته باشند یا به نوعی trace تحقیقاتی اونها برای استاد tempting باشه...

نمره زبان شما هم می تونه مهم جلوه کنه که هنوز مشخص نیست...
به علاوه مقاله ندارید که برای یک پذیرش top (با توجه به معدل های معمولی که دارید) کمی کار رو مشکل می کنه...

توصیه من این هست که:

- سعی کنید در زمانی که دارید در کارهای تحقیقاتی شرکت داشته باشید و یه یا دو مقاله به رزومه خودتون اضافه کنید... با مقاله به زمینه کاری یک استاد ابراز علاقه کردن به طرز قابل توجهی تاثیرگذارتر هست...

- نمی دونم تعریفتون از دانشگاه top چیه... ولی پذیرش CS در کانادا حتی در دانشگاه های معمولی هم بسیار رقابتی هست... 
اگر دنبال استفاده از ظرفیت همه شانس های بالقوه تون هستید، سعی کنید همه دانشگاه های معمولی به بالا رو برای پیدا کردن استاد مدنظر قرار بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Morris
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2016, 06:55 AM
(02-03-2016, 12:53 PM)Morris نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان

- کارشناسی مهندسی رباتیک از دانشگاه صنعتی شاهرود از ۸۳ تا ۸۸ با معدل ۱۴.۵۱
- کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه شهید بهشتی از ۹۳ تا ۹۵ با معدل ۱۸.۵ که البته درسم هنوز تمام نشده است (در واقع از کارشناسی به ارشد تغییر رشته داده ام).
- حدس می زنم می تونم نمره تافل حدود ۱۰۰ تا ۱۰۵ بیارم
- در مورد جی آر ای نظری ندارم که حدودا چند می تونم بیارم ولی حس خوبی بهش دارم (اگر لازم باشه هر جور شده نمره لازمو میارم)

فاصله بین کارشناسی و ارشد را خدمت سربازی بودم و بعد از آن حدود دو سال در رشته نرم افزار کار کردم
در ارشد هم سابقه کار در حدود ۶ ماه در زمینه رشته ام داشتم

احتمالا از پایان نامه ام در حدود دو مقاله ژورنال isi در می آد. حداقل یه دونه باید در بیاد.

اساتید راهنما و مشاورم خیلی ازم راضی هستند و احتمالا توصیه نامه های فوق العاده ای بهم می دن.

شانس پذیرش به همراه فاند کامل برای من به چه صورته ؟ کانادا. امریکا، استرالیا، اروپا

ب سپاس فراوان

لطفا بنده را نیز راهنمایی فرمایید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-04-2016, 07:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2016, 07:48 AM توسط Matinking.)
(06-04-2016, 06:55 AM)Morris نوشته: لطفا بنده را نیز راهنمایی فرمایید.

سلام

رزومه شما هنوز mature نشده...
بدون مشخص بودن نمرات زبان و کم و کیف مقالات نمیشه نظر دقیق داد...
مهمتر اینکه بعید هست با این رزومه ناقص فعلا استادی جواب مشخصی بهتون بده...

معدل پایین کارشناسیتون می تونه در جلب نظر اساتید مشکل آفرین باشه...
ولی اگر قصد ادامه رشته ارشدتون رو داشته باشید طبیعتا شاید اون معدل کارشناسی کمتر به تو چشم بزنه... چون زمینه ای که می خواید ادامه بدید تحت لوای یک معدل ارشد خوب هست و به background رشته کارشناسی ارتباط مستقیمی نداره...
ولی اگر دنبال پذیرش از رشته هایی مثل ECE و مکانیک باشید بدون مقالات چشمگیر بعید هست بتونید موقعیت های خاصی ایجاد کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Morris
**
نقل قول

06-04-2016, 04:48 PM
سلام

از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم.
اجازه بدید سوالم را طور دیگه ای بپرسم.
من خیلی نگران معدل کارشناسی ام هستم و شدیدا سعی در جبرانش دارم. به همین دلیل هر طور شده نمره تافل و جی آر ای لازمو بدست می آرم چون قابلیت چند بار آزمون دادن را دارند.
قصد دارم برای دکترا در رشته ارشدم ادامه بدم و الان در حال نوشتن یک مقاله ژورنال هم هستم. البته هنوز معلوم نیست کجا چاپ شود ولی شما بدترین حالت را فرض کنید.
آیا معدل کارشناسی من عامل بازدارنده شدیدی برای فرآیند پذیرش به همراه فاند در دانشگاه های کشور های به ترتیب آمریکا، کانادا و استرالیا هست؟
روی چه رنک هایی می تونم حساب کنم با این فرض که بتونم نمره های خوبی در تافل و جی آر ای بدست بیارم و یک مقاله ژورنال هم داشته باشم؟
به طور مثال آیا می تونم روی دانشگاه هایی بین رنک ۵۰ تا ۱۰۰ حساب کنم ؟ دانشگاه های زیر رنک ۵۰ چطور ؟

با تشکر از لطف شما.

(06-04-2016, 07:47 AM)Matinking نوشته: سلام

رزومه شما هنوز mature نشده...
بدون مشخص بودن نمرات زبان و کم و کیف مقالات نمیشه نظر دقیق داد...
مهمتر اینکه بعید هست با این رزومه ناقص فعلا استادی جواب مشخصی بهتون بده...

معدل پایین کارشناسیتون می تونه در جلب نظر اساتید مشکل آفرین باشه...
ولی اگر قصد ادامه رشته ارشدتون رو داشته باشید طبیعتا شاید اون معدل کارشناسی کمتر به تو چشم بزنه... چون زمینه ای که می خواید ادامه بدید تحت لوای یک معدل ارشد خوب هست و به background رشته کارشناسی ارتباط مستقیمی نداره...
ولی اگر دنبال پذیرش از رشته هایی مثل ECE و مکانیک باشید بدون مقالات چشمگیر بعید هست بتونید موقعیت های خاصی ایجاد کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-04-2016, 05:42 PM
(06-04-2016, 04:48 PM)Morris نوشته: سلام

از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم.
اجازه بدید سوالم را طور دیگه ای بپرسم.
من خیلی نگران معدل کارشناسی ام هستم و شدیدا سعی در جبرانش دارم. به همین دلیل هر طور شده نمره تافل و جی آر ای لازمو بدست می آرم چون قابلیت چند بار آزمون دادن را دارند.
قصد دارم برای دکترا در رشته ارشدم ادامه بدم و الان در حال نوشتن یک مقاله ژورنال هم هستم. البته هنوز معلوم نیست کجا چاپ شود ولی شما بدترین حالت را فرض کنید.
آیا معدل کارشناسی من عامل بازدارنده شدیدی برای فرآیند پذیرش به همراه فاند در دانشگاه های کشور های به ترتیب آمریکا، کانادا و استرالیا هست؟
روی چه رنک هایی می تونم حساب کنم با این فرض که بتونم نمره های خوبی در تافل و جی آر ای بدست بیارم و یک مقاله ژورنال هم داشته باشم؟
به طور مثال آیا می تونم روی دانشگاه هایی بین رنک ۵۰ تا ۱۰۰ حساب کنم ؟ دانشگاه های زیر رنک ۵۰ چطور ؟

با تشکر از لطف شما.

سلام

برای جبران "نسبی به مطلق" این معدل کارشناسی به نمره GRE بالای 320 و لو 325 نیاز دارید...
متاسفانه من عضو هیج admission committee ی نیستم که بنا به تجربه کارم برای شما تخمین رنک انجام بدم ولی باید توجه داشته باشید که دانشگاه های معتبر و رنک های بالا معمولا applicant هایی که معدل خیلی پایین دارند سخت پذیرش می کنند.. چرا که لیسانس رو دوره شکل دهی مهارت های اساسی می دونند و معدل پایین شمایی از یک preparation ضعیف براشون به شمار میاد...

براتون ارزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین مولود
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2016, 11:47 AM
سلام

من نمیدونم سوالمو باید کجا مطرح کنم...
من رشته ارتباط تصویری (گرافیک) از دانشگاه تهران میخونم. در حال حاضر روی پایان نامه ام کار می کنم. و دو ماه دیگه دفاع دارم.
میخوام برای پی اچ دی کانادا و آمریکا اقدام کنم اما هیچ اطلاعاتی ندارم
از طرفی بعضی دوستان بهم امیدواری میدن ولی خیلیا نا امیدم میکنن. 
بعد از دفاعم قصد دارم فشرده زبان بخونم و فکر میکنم 6 ماهه تمام بشه و برای ایلتس خودمو آماده کنم
تو 3 تا جشنواره و ورک شاپ شرکت کردم و به نمایشگاه راه پیدا کرده ولی جایزه ای برنده نشدم تا حالا
از پایان نامه ام هم یه مقاله درمیاد

اینها کاراییه که میتونم ظرف یک سال آینده انجام بدم

اما انگیزه مو گرفتن که بهم گفتن فکر گرفتن فاند رو اصلا نکن چون تو رشته هنر خیلی سخته. و از طرفی هم نمیتونم هزینه شهریه بدم
لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Morteza J
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2016, 09:46 PM
(19-03-2016, 01:38 PM)MBA_DBA نوشته: سلام پیشاپیش سال نو مبارک
سوالی از دوستان دارم با این شرایط چقدر امکان قبولی دارم؟
چاپ ۲۴ مقاله:
۹ isc در مالزی
۱ isc در قزاقستان
۲ isi ایران
۱ isi هند
۳ isi جمهوری چک
۲ isi اکراین
۱ Scopus ایتالیا
۳ Scopus پاکستان
۲ Scopus هند
جمعا ۲۴ مقاله ژورنالی
و همایش ها:
۴ همایش بین الملل ترکیه
۱ همایش بین الملل دبی
۱ همایش بین الملل مالزی
۲ همایش ملی ایران
جمعا ۸ همایش
تمام مقالات هم انگلیسی هستند.
گواهینامه‌های
Oxford certificate
eQual assurance certificate
DNW certificate
Euro science certificate
۲ مدرک حسابداری از سازمان فنی و حرفه ای یکی سطح خوب یکی خیلی خوب.
۱۸ ماه سابقه معادل از انجمن مالی ایران
مسلط به نرم افزارهای
MSP
Win QSB
Hooloo
Rafee 6, 7
Peyvast
EndNote همراه با گواهینامه آن
تالیف ۱ جلد کتاب در ۵۰۳ صفحه در زمینه رشته خودم
طول دوره کارشناسی ۶ ترم در دانشگاه پیام نور با نمره پروژه ۱۹/۵۰ و معدل ۱۵/۳۳ در رشته مدیریت بازرگانی
طول دوره ارشد ۳ ترم در دانشگاه پیام نور با نمره پایان نامه ۲۰ و رتبه عالی پایان نامه و معدل ۱۵/۵۱ در رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
۳ توصیه نامه عالی هم از اساتید دارم.
متولد ۱۳۷۱ هم هستم.

درود دوست عزیز
نبود تناسب بین عوامل ممکنه ضربه بزنه. مثلا یکی که مقالات زیاد میده و معدل کل ارشد و کارشناسی کم میشه سوال برانگیز هست حالا این که ممکنه مشکل خیلی حادی نباشه ولی زمانی حاد میشه که نمره ی رایتینگ زبان و یا نمره کلی زبان کم بشید ولی مقالات زیاد داشته باشید
امیدوارم پذیرش خوب بگیرید.
سوابق پژوهشی خوبی دارید اما نمیشه اظهار نظر کرد چون اول از همه نمرات جی مت و جی آر ای مشخص نیست دوم اینکه  معدل و تا اونحایی که من اطلاع دارم دانشگاه های کانادایی شدیدا معدل محور هستن و کنار نمیان باهاش.
بدرود
نقل قول  

آفلاین ahmad195
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2016, 02:25 PM
با سلام و خسته نباشید . 
میخواستم شرایطم رو بگم برای گرفتن پذیرش و از اون مهمتر فاند از دانشگاه های کانادا. ممنون میشم راهنماییم کنید . 
سن 37
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز : معدل 16/90 . 
ارشد  تغذیه : دانشگاه علوم پزشکی تهران : معدل 19/40 بدون پایان نامه
نمره پایان نامه : 19/80 . موضوعش هم به روز و hot topic هست . 
رتبه یک آزمون سراسری وزارت بهداشت در مقطع ارشد. هم از نظر معدل ارشد و هم از لحاظ رتبه کنکور ارشد برای دکترا در ایران سهمیه استعداد درخشان دارم . 
4 مقاله ISI . یکی متاانالیز هست در ژورنال با IF=10 / سه تا هم اوریجیمال و در ژورنال های با IF بین 6 - 2 
نمره زبان ندارم هنوز . شما فکر کنید خوب . دارم میخونم و هنوز امتحان ندادم.
بین کارشناسی و ارشدم هم یه گپ 12 ساله هست که دو سالش سربازی بوده و 6 سالش کار مرتبط در بیمارستان .

خب . حالا شانسی دارم ؟ من بیشتر نظرم گرفتن فاند یا فول فاند هست از دانشگاه های کانادا . ممنون میشم راهنماییم کنید . دارم اطلاعات جمع میکنم فعلا . سن بالا و اون گپ 12 ساله مشکل نیست ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 109 بعدی »