عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) آیلتس دانشگاه آزاد: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیلتس دانشگاه آزاد: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان
آفلاین Dynamic
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-04-2015, 01:06 PM
سلام به همه ی دوستان و سروران گرامی و عرض تبریک بابت سال نو.
من 18 آپریل دانشگاه آزاد یکی از شهرستان ها ثبت نام کردم. الان یه چندتا سوال دارم. سایت خود دانشگاه آزاد که هیچی ننوشته، تلفن هاشم که یکیش دائم مشغوله، یکیشم هیچ وقت جواب نمیدن!
1- تو قسمت Exams you have paid واسه من هیچی ننوشته ولی تو My exams نتیجه رو OK زده. من مبلغ آزمون رو پرداخت کردم. الان این یعنی چی؟
2- اون پنج تا TRF رو حتما باید قبل از آزمون تعیین کنم و بعد از آزمون دیگه نمیشه؟
3- واسه Additional TRF چطور باید اقدام کرد؟ هزینه اش چقدره؟
4- هزینه ی پست از تهران محاسبه میشه یا از استرالیا؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Dark.Knight
Banned
نقل قول

05-04-2015, 12:38 AM
(04-04-2015, 01:06 PM)'Dynamic' نوشته: سلام به همه ی دوستان و سروران گرامی و عرض تبریک بابت سال نو.
من 18 آپریل دانشگاه آزاد یکی از شهرستان ها ثبت نام کردم. الان یه چندتا سوال دارم. سایت خود دانشگاه آزاد که هیچی ننوشته، تلفن هاشم که یکیش دائم مشغوله، یکیشم هیچ وقت جواب نمیدن!
1- تو قسمت Exams you have paid واسه من هیچی ننوشته ولی تو My exams نتیجه رو OK زده. من مبلغ آزمون رو پرداخت کردم. الان این یعنی چی؟
2- اون پنج تا TRF رو حتما باید قبل از آزمون تعیین کنم و بعد از آزمون دیگه نمیشه؟
3- واسه Additional TRF چطور باید اقدام کرد؟ هزینه اش چقدره؟
4- هزینه ی پست از تهران محاسبه میشه یا از استرالیا؟
ممنون

سلام
1:اگر توی قسمت پنلتون (my exam list)تاریخ آزمون اومده باشه ثبت نامتون انجام شده
2: بله باید تا قبل از آزمون بفرستین تا رایگان محسوب بشه، بعد از آزمون هزینه خواهد داشت
3: باید فرم مخصوص رو از سایت بگیرید و پر کنید. درمورد هزینه مطمئن نیستم ولی فکر می کنم حول و حوش 60-70 هزار تومن برای کانادا و آمریکا هست. با این حال توی سایت نوشته که باید با شماره 021-22563031  برای دریافت شماره حساب و هزینه تماس بگیرین.
4: اطلاع ندارم

نقل قول  

آفلاین persevere
**
نقل قول

27-05-2015, 10:08 PM
لطفا فوری جواب بدید. فوری  فوری

با سلام ، من برای پس فردا یاید در آزمون آیلتس شرکت کنم. در پست زیر خوندم که باید عکس سایت با عکس پاسپورت متفاوت باشه. من برای دانشگاه آزاد ثبت نام کردم و همچین موردی تو سایت آیلتس دانشگاه آزاد ذکر نشده لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. آیا باید عکسم رو عوض کنم؟ یا فقط آیلتس تهران اینجوری هست؟
البته من در ielt.org هم سرچ کردم همچین موردی رو ندیدم.
با تشکر

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-آی...تغییر-زمان

The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین Dynamic
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-05-2015, 11:55 PM
(27-05-2015, 10:08 PM)'persevere' نوشته: لطفا فوری جواب بدید. فوری  فوری
با سلام ، من برای پس فردا یاید در آزمون آیلتس شرکت کنم. در پست زیر خوندم که باید عکس سایت با عکس پاسپورت متفاوت باشه. من برای دانشگاه آزاد ثبت نام کردم و همچین موردی تو سایت آیلتس دانشگاه آزاد ذکر نشده لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. آیا باید عکسم رو عوض کنم؟ یا فقط آیلتس تهران اینجوری هست؟
البته من در ielt.org هم سرچ کردم همچین موردی رو ندیدم.
با تشکر
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-آی...تغییر-زمان

سلام دوست عزیز
قبل از هرچیزی براتون آرزوی موفقیت در آزمون رو دارم.
تو سوالتون ننوشتید که تهران دارید آزمون میدید یا جای دیگه. تجربه ی شخصی من که حدود یک ماه پیش آزاد تهران آزمون دادم میگه که عکس توی سایت اصلا مهم نیست! چون روز آزمون ازتون عکس میگیرن. پارسال هم آیلتس تهران آزمون دادم، اونجا هم روز آزمون عکس گرفتن. دانشگاه آزاد روز آزمون کتبی عکس گرفت، آیلتس تهران روز مصاحبه. تو قوانین آیلتس هم نوشته شده که سنترها ممکنه از داوطلبین عکس بگیرن.
فقط یه سوالی برای من پیش اومد: ممکنه بگن عکس حتما باید عکس پاسپورت باشه (یا شبیهش باشه)، ولی چه دلیلی منطقی میتونه برای اصرار بر عدم یکسان بودنشون وجود داشته باشه؟!
من به شما پیشنهاد میکنم قوانین توی سایت آیلتس و دانشگاه آزاد رو مطالعه بفرمایید (که گویا قبلا این کارو کردید!) و مطابق اون عمل کنید. ضمنا، قاعدتا تا الان باید از طرف دانشگاه آزاد یه ایمیل براتون اومده باشه که تاریخ مصاحبه و آدرس و اینجور چیزهارو نوشته. اون هم میتونه مرجع مناسبی باشه.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین persevere
**
نقل قول

28-05-2015, 12:28 AM
(27-05-2015, 11:55 PM)'Dynamic' نوشته:
سلام دوست عزیز
قبل از هرچیزی براتون آرزوی موفقیت در آزمون رو دارم.
تو سوالتون ننوشتید که تهران دارید آزمون میدید یا جای دیگه. تجربه ی شخصی من که حدود یک ماه پیش آزاد تهران آزمون دادم میگه که عکس توی سایت اصلا مهم نیست! چون روز آزمون ازتون عکس میگیرن. پارسال هم آیلتس تهران آزمون دادم، اونجا هم روز آزمون عکس گرفتن. دانشگاه آزاد روز آزمون کتبی عکس گرفت، آیلتس تهران روز مصاحبه. تو قوانین آیلتس هم نوشته شده که سنترها ممکنه از داوطلبین عکس بگیرن.
فقط یه سوالی برای من پیش اومد: ممکنه بگن عکس حتما باید عکس پاسپورت باشه (یا شبیهش باشه)، ولی چه دلیلی منطقی میتونه برای اصرار بر عدم یکسان بودنشون وجود داشته باشه؟!
من به شما پیشنهاد میکنم قوانین توی سایت آیلتس و دانشگاه آزاد رو مطالعه بفرمایید (که گویا قبلا این کارو کردید!) و مطابق اون عمل کنید. ضمنا، قاعدتا تا الان باید از طرف دانشگاه آزاد یه ایمیل براتون اومده باشه که تاریخ مصاحبه و آدرس و اینجور چیزهارو نوشته. اون هم میتونه مرجع مناسبی باشه.
موفق باشید.

با تسکر از جواب شما، یعنی برای روز آزمون اصلا نیاز نیست عکس با خودم ببرم، تو فایلی که فرستادن فقط  پاسپورت، کارت ملی و کپی هر کدام رو نوشته که باید ببریم سر امتحان.
من شیراز امتحان میدم
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین Dynamic
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-05-2015, 01:14 PM
(28-05-2015, 12:28 AM)'persevere' نوشته:
با تسکر از جواب شما، یعنی برای روز آزمون اصلا نیاز نیست عکس با خودم ببرم، تو فایلی که فرستادن فقط  پاسپورت، کارت ملی و کپی هر کدام رو نوشته که باید ببریم سر امتحان.
من شیراز امتحان میدم

خیر، نیار نیست. مطابق چیزی که براتون فرستادن عمل کنید. اون عکس پروفایل هم فقط برای اینه که عکستونو چاپ کردن، چسبوندن رو میزی که قراره امتحان بدید. ضمنا به غیر از 1-مداد 2-خودکار 3- مداد پاک کن 4- مدادتراش 5- پاسپورت اجازه ی بردن هیچ چیزی رو به سر جلسه ندارید. آب و تغذیه خودشون بهتون میدن، پس بیخودی با خودتون خوراکی و ... نبرید. البته در مورد عکس به نظرم همرا داشتن یه قطعه عکس جهت اطمینان ضرری نداره. نه جایی رو تنگ میکنه، نه وزنی داره! ضمنا، قبل از ورود به جلسه باید از یه گیت عبور کنید که به وسایل الکترونیکی حساسه (تهران که اینجوری بود). من موبایلمو تحویل داده بودم، ولی وقتی رد شدم گیت بوق زد. نامرد به فلشی که تو جیبم بود واکنش نشون داد!
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
28-05-2015, 07:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2015, 08:44 PM توسط Andre.)
(28-05-2015, 12:28 AM)'persevere' نوشته:
من شیراز امتحان میدم

من سال قبل در سنتر آزاد بر جلسه نشستم و شرایط به گونه ای بود که در روز آزمون شفاهی با خودمون عکس میبریدم (4*6) و در آن زمان سنتر به هیچ وجه اجازه تغذیه روی جلسه رو به ما نمیداد. ولی در روزهای پایانی سال 2014 آزمون دیگری در ایرسافام شرکت کردم که نه عکس نیاز داشت و همچنین خرما و آب معدنی به هر مقداری که نیاز داشتی رو جلسه فراهم بود.
به ایمیلی که دریافت میکنید توجه کنید. هرچی که اونجا نوشته فراهم کنید. سنترهای مختلف قوانین اجرای امتحان مختلفی دارند.
موفق باشید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین lagon666
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-01-2016, 11:33 PM
سلام
آزمونی که ثبت نام کرده بودم به دلیل به حد نصاب نرسیدن لغو شد. الان ۲ ماه بعد از لغو آزمون و تماس و ایمیل و اینکه شماره حساب از من گرفتند هنوز مبلغ بازگشت داده نشده.
شما می‌دونید که چه مدت مبلغ بازگشت داده میشه؟
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-01-2016, 02:16 PM
سلام  من ی سوال دارم من برای ازمون ایلتس ثبت نام کردم در دانشگاه ازاد ولی وقتی میرم تو فایلم زده no active examاین یعنی چی/ /, و اینکه تو staute زده registretedو اینکه کی میگن که چه روزی باید برای برای اسپیکینگ من قبل ازمون اصلی سوال اخر معمولا امتحان صب یا عصر/
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-04-2016, 04:44 PM
ایا ایلتس دانشگاه ازاد تهران هدست برای لیستینگ استفاده میکنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3