عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
مهمان
Unregistered
نقل قول

09-03-2016, 12:54 AM
(08-03-2016, 11:59 PM)ForeverBlue نوشته: خیلی به ندرت توی فرودگاه این چیزها چک میشه. نگران نباشید. حتی در صورت چک کردن هم میتوانید موضوع را توضیح دهید و خیلی ساده بگویید که بما به دلایلی تغییراتی در برنامه سفر داده اید، مثلا هتل ارزان تر پیدا شده یا شرایط آب و هوایی و ...
ممنون از جوابتون
كلا اقامت سه روز مهمه از جايي كه ويزا گرفتيم كه ما هم ٧روز اقامت داريم
البته من امروز شنيدم يه نفر از سفارت لهستان برش گردوندن چون كل هتلشو كنسل كرده فقط يه روز اقامت گرفته تو لهستان
مي خواستم بدونم اين شامل تغييرات ما نميشه كه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-03-2016, 12:59 AM
(08-03-2016, 11:59 PM)ForeverBlue نوشته: خیلی به ندرت توی فرودگاه این چیزها چک میشه. نگران نباشید. حتی در صورت چک کردن هم میتوانید موضوع را توضیح دهید و خیلی ساده بگویید که بما به دلایلی تغییراتی در برنامه سفر داده اید، مثلا هتل ارزان تر پیدا شده یا شرایط آب و هوایی و ...
ممنون از جوابتون
كلا اقامت سه روز مهمه از جايي كه ويزا گرفتيم كه ما هم ٧روز اقامت داريم
البته من امروز شنيدم يه نفر از سفارت لهستان برش گردوندن چون كل هتلشو كنسل كرده فقط يه روز اقامت گرفته تو لهستان
مي خواستم بدونم اين شامل تغييرات ما نميشه كه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-03-2016, 06:02 PM
سلام ما سال 94 در ماه اردیبهشت و تیر ریجیک شدیم با همسرم از سفارت اول ایتالیا بعد المان البته با توجه به داشتن 8 تا ویزای شینگ که هر سال به مدت سه ماه از المان میگیریم حالا امسال دعوت نامه از المان داریم ایا بازم امکان داره ریجیک بشیم یانه چون سفرمان توی تیر است ممنون میشم از شما پاسخ دهید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-03-2016, 06:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2016, 06:42 PM توسط ForeverBlue.)
(27-03-2016, 06:02 PM)مهمان نوشته: سلام ما سال 94 در ماه اردیبهشت و تیر ریجیک شدیم با همسرم از سفارت اول ایتالیا بعد المان البته با توجه به داشتن 8 تا ویزای شینگ که هر سال به مدت سه ماه از المان میگیریم حالا امسال دعوت نامه از المان داریم ایا بازم امکان داره ریجیک بشیم یانه چون سفرمان توی تیر است ممنون میشم از شما پاسخ دهید

درود بر شما
زمانی که ریجکت میشوید بهتر است چند ماهی صبر کنید و دوباره اقدام کنید. این که از ایتالیا ریجکت شدید و کمتر از دو ماه دوباره اقدام کردید در ریجکت شدن ویزای دوم موثر بوده. 
دلیل رد شدن ویزا چه بوده است؟ (توضیحات بیشتر در خصوص ریجکت شدن شنگن ). اگر آن دلایل را بتوانید بر طرف کنید احتمال این که ویزا بگیرید وجود دارد. بهتر است به ازای هر نفر در حد 19 هزار یورو موجودی حساب بانکی داشته باشید و سند ملکی معتبر.

مهم: لطفا در صورتی که همچنان سوال دیگری دارید، در تاپیک ویزای شنگن مطرح بفرمایید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-03-2016, 11:37 PM
سلام مجدد دارم سال 93 ایتالیا دوماه ویزا داد رفتیم بعد سال 94 بازم گفتیم بریم ایتالیا که شمال ایتالیا را بگردیم و هتل رزرو کردیم ولی توی ریجک نوشته بود سفر شما موثق نیست خلاصه با داشتن 8 تا ویزا ریجیک کرد بع از پسرم خواستم دعوت نامه از المان بده بیام المان که بازم ریجک شدیم ماه تیر البته نمیدونستیم زود اقدام کردیم و از لحاضه مدارک همه کامل است مشکلی نداریم حالا سوالم این است امسال ایا امکان داره بازم ریجیک کنن با داشتن دوتا ریجک ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2016, 06:29 AM
(28-03-2016, 11:37 PM)مهمان نوشته: سلام مجدد دارم سال 93 ایتالیا دوماه ویزا داد رفتیم بعد سال 94 بازم گفتیم بریم ایتالیا که شمال ایتالیا را بگردیم و هتل رزرو کردیم ولی توی ریجک نوشته بود سفر شما موثق نیست خلاصه با داشتن 8 تا ویزا ریجیک کرد بع از پسرم خواستم دعوت نامه از المان بده بیام المان که بازم ریجک شدیم ماه تیر البته نمیدونستیم زود اقدام کردیم و از لحاضه مدارک همه کامل است مشکلی نداریم حالا سوالم این است امسال ایا امکان داره بازم ریجیک کنن با داشتن دوتا ریجک ممنون از شما

دوست عزیز
دلیل ریجکت شدن از آلمان چه بوده؟ 

بله مسلما امکان ریجکت مجدد وجود دارد.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

31-03-2016, 03:16 PM
سلام چون ایتالیا ریجیک کرد المان هم ریجیک کرد حالا بعد از یک سال با دعوت نامه رسمی از المان ریجیک میشیم ؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

MENY
Unregistered
نقل قول

05-04-2016, 01:39 PM
سلام من یه سوال دارم

من قبلا در کشور رومانی زندگی میکردم حدود 15 سال اونجا دانشگاه هم رفتم و فارغ التحصیل شدم . و سال آخر نزدیک امتحانا حدودا 1 هفته مونده به پایان ویزام تموم شد و نرفتم برای تمدید چون دیگه میخواستم برگردم و وقتی رفتم کارای خروجمو انجام بدم گفت واسه این چند روز باید جریمه بشی . خلاصه برگشتم و بعد از 5 سال دوباره برای دیدار از برادرام رفتم اونجا 1 ماه موندم و اومدم. ( به وسیله دعوتنامه از طرف برادرم)
 حالا 2 سال میخوام دوباره برم ولی بهم ویزا نمیدن همش اون چند روز که گذشته بود بهانه میکنند در صورتی که بعدش باز رفته بودم...
در ضمن پدرم در اونجا فوت شده و خاک شده میخوام بدونم آیا به این واسطه قانونی هست که از این طریق بتونم اقدام کنم؟ بالاخره پدرم تو خاک اونجاست
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2016, 07:11 PM
(05-04-2016, 01:39 PM)MENY نوشته: سلام من یه سوال دارم

من قبلا در کشور رومانی زندگی میکردم حدود 15 سال اونجا دانشگاه هم رفتم و فارغ التحصیل شدم . و سال آخر نزدیک امتحانا حدودا 1 هفته مونده به پایان ویزام تموم شد و نرفتم برای تمدید چون دیگه میخواستم برگردم و وقتی رفتم کارای خروجمو انجام بدم گفت واسه این چند روز باید جریمه بشی . خلاصه برگشتم و بعد از 5 سال دوباره برای دیدار از برادرام رفتم اونجا 1 ماه موندم و اومدم. ( به وسیله دعوتنامه از طرف برادرم)
 حالا 2 سال میخوام دوباره برم ولی بهم ویزا نمیدن همش اون چند روز که گذشته بود بهانه میکنند در صورتی که بعدش باز رفته بودم...
در ضمن پدرم در اونجا فوت شده و خاک شده میخوام بدونم آیا به این واسطه قانونی هست که از این طریق بتونم اقدام کنم؟ بالاخره پدرم تو خاک اونجاست

درود بر شما
معمولا اینجور وقتها که به هر دلیل تصمیم میگیرند ویزا ندهند، از این بهانه ها می آورند. حتی گاهی شده بهانه آوره اند که مدارک شما ناخوانا بوده است!
این که پدر مرحومتان در خاک آنجا دفن شده اند هم حقی ایجاد نمیکند. به نظرم شانس تان بیشتر این است که از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کنید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-04-2016, 12:26 PM
سلام خواستم بگم سوال من را جواب ندادین چرا حالا یک سوال دیگه دارم من و همسرم هر سال برای مصاحبه به سفارت المان با هم میریم ولی امسال فقط مصاحبه شوهرم اول اردیبهشت هست و مصاحبه من 8 روز بعد ایا مشکلی نداره چون توی دعوت نامه اسم هر دو هست لطفا یک توزیع بدهید ممنون ایا یاید من هم مدارک خودم را بدم همسرم ببره توی سفارت یا نه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 بعدی »