عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی تشکیل پرونده در وزارت علوم

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تشکیل پرونده در وزارت علوم
آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2016, 11:20 AM
(15-03-2016, 12:09 AM)nader نوشته: خیر
اگه تو فرجه معرفیت باشی و هنوز مشمول نبوده و نتیجتا غیبت نخورده بوده باشی میتونی با وثیقه خارج بشی

شما تا آخرین روز فرجه معرفیت فرصت داری دفترچه رو پست نکنی
در اون مدت هم میتونی با وثیقه از ایران خارج بشی
حتی در مواردی هم بوده و من دیدم که کسایی که دفترچه پست کردن و قبل از تاریخ اعزامشون سفر خارج از کشور داشتن(سفر زیارتی)

موفق باشید

یک نکته مرتبط با فرمایشات شما بگم و اینکه بعد از پست دفترچه هم میشه سفر خارجی رفت چه سیاحتی و چه زیارتی. من خودم سیاحتی رفتم. فقط از 45 روز قبل از تاریخ اعزام باید تو کشور باشید.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2016, 04:58 PM
دوستان من توی عید در سایت عضو شدم گفتم حتما طول می کشه اما الان زده 11 فروردین برم! بعد دقیقا باید برم وزارت علووم؟ اگر در تاریخ مقرر نرم چی میشه؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین ruinous
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2016, 09:38 PM
سلام دوستان. مطالب رو تا اینجا خوندم یکم گیج شدم توی یه موضوع.
 برای مجوز خروج از کشور لطف میکنید بگید که از زمانی که نامه ی وزرات علوم به اداره گذرنامه صادر میشه ۲ ماه فرصت داریم خارج بشیم یا ازمون میپرسن که کی میخوایم بریم و واسه ی اون تاریخ ۲ ماه تعیین میکنند ؟ 
من الان همه چیزم آمادست فقط باید کپی پاسپورت بدم به دانشگاه واسه کارهای ویزا ولی پاسپورت ندارم از این طرف نگران این مدت ۲ ماه و تمدید ۲ ماهش هستم که الان اگر اقدام کنم زود تر از شروع ترم تموم میشه مجوز خروجم از طرفی هم دانشگاه منتظره پاسپورت هست. ممنون
نقل قول  

آفلاین jaber88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2016, 10:36 PM
سلام
ایا از تسهیلات به تعويق انداختن تعهد آموزش رايگان تا پايان دوره و ازاد کردن مدارک با وثیقه برای پذیرش دوره پست داک میشه استفاده کرد؟
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

28-05-2016, 10:28 AM
(04-04-2016, 09:38 PM)ruinous نوشته: سلام دوستان. مطالب رو تا اینجا خوندم یکم گیج شدم توی یه موضوع.
 برای مجوز خروج از کشور لطف میکنید بگید که از زمانی که نامه ی وزرات علوم به اداره گذرنامه صادر میشه ۲ ماه فرصت داریم خارج بشیم یا ازمون میپرسن که کی میخوایم بریم و واسه ی اون تاریخ ۲ ماه تعیین میکنند ؟ 
من الان همه چیزم آمادست فقط باید کپی پاسپورت بدم به دانشگاه واسه کارهای ویزا ولی پاسپورت ندارم از این طرف نگران این مدت ۲ ماه و تمدید ۲ ماهش هستم که الان اگر اقدام کنم زود تر از شروع ترم تموم میشه مجوز خروجم از طرفی هم دانشگاه منتظره پاسپورت هست. ممنون

سلام
نه ازتون نمیپرسن. از تاریخ صدور نامه 2 ماه فرصت دارید که خارج شید.
این مشکل رو تو وزارت علوم مطرح کنید کمکتون میکنند. مثلا میتونند درخواست صدور پاسپورت بدون مهرخروج براتون بدند که پاسپورت رو بگیرید و کاراتون رو انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-07-2016, 10:03 AM
(30-03-2016, 04:58 PM)Abyss نوشته: دوستان من توی عید در سایت عضو شدم گفتم حتما طول می کشه اما الان زده 11 فروردین برم! بعد دقیقا باید برم وزارت علووم؟ اگر در تاریخ مقرر نرم چی میشه؟
اون تاریخ مراجعه ای که زده اصلا مهم نیست و هر زمانی میشه به سازمان مراجعه کرد.
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

18-08-2016, 05:58 PM
سلام دوستان، 
اگه کسی معافیت تحصیلی بگیره و ویزاش به موقع نیاد و مجبور شه یک ترم دیفر کنه وضعیتش چی میشه؟ کار خاصی نمیخواد بکنه برای اینکه معافیت تحصیلیش باطل نشه؟!!
ممنونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-09-2016, 04:03 AM
(05-04-2012, 12:12 PM)Saeid نوشته: اگر به این لینک سر بزنید همشو توضیح داده. اگر آموزش به انگلیسی نباشه نیازی به مدرک زبان نیست.

سلام کجای اون لینک نوشته؟؟
نقل قول  

آفلاین happier
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-11-2016, 03:11 PM
سلام

با پذیرش دکترای مشروط به نمره زبان امکان تشکیل پرونده در وزارت برای معافیت تحصیلی هست یا خیر. 

بسیار ممنون میشم که راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین دهکردی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2016, 08:57 PM
سلام . من در مقطع ارشد از دانشگاه استرالیا پذیرش مشروط گرفتم. و قرار شد زبانم را در استرالیا تکمیل کنم حالا میخاستم ببینم با پذیرش مشروط میتوانم در وزارت علوم تشکیل پرونده بدم. من آیلتس 5.5 دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »