عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-02-2016, 01:58 PM
(01-02-2016, 01:43 PM)sanazz نوشته: سلام وقتتون بخیر دوستان
این دانشگاه برای ریکامندیشن گفته باید تو سربرگ و با مهر دانشگاه باشه . استادی که من ازش ریکام گرفتم از اون دانشگاه رفته الان باید ریکامم تو سربرگ دانشگاهی باشه که استادم درحال حاضر در اونجا مشغول تدریس هستند؟

سلام

بله...
LoR روی سربرگ مرتبط با affiliation فعلی تنظیم میشه..
منتها طبیعتا در متن تضیح داده میشه که ریشه اطلاعات و شناخت reference از applicant، مربوط به affiliation قبلی بوده...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mojtaba.ml
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-02-2016, 09:34 PM
سلام
یک_ میشه لطفا برای اخذ انواع بورسیه این دانشگاه(پلاتینیوم نقره ای...) توضیح بدید که چه معدل و مهارت های زبان و... رو نیاز داره؟ یه سری اعداد مثل معدل 13.5 و... رو شنیدیم ولی لطفا تجربه خودتون و آنچه در واقعیت اتفاق میوفته رو بگید!!

دو_ من درحال حاضر سال دوم مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید در دانشگاه نوشیروانی بابل میخونم. معدل 16 + سطح زبان خوب( هنوز واسه آیلتس و...اقدام نکردم اما نسبت به بقیه بهتر) + یک مدرک فنی و حرفه ای(سی ان سی) دارم. میخواستم نظرتون رو برای گرفتن بورسیه کارشناسی ارشد این دانشگاه بپرسم( وضعیت این گرایش) و پیشنهادهاتون رو برای پایه ریزی بهتر بدونم.

سه_غیر از ایتالیا کجا رو پیشنهاد میدید؟

خیلی ممنونم
با آرزوی موفقیت روزافزون Smile
نقل قول  

آفلاین ali.khosrojerdi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2016, 08:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2016, 08:10 PM توسط ali.khosrojerdi.)
سلام به دوستان عزیز.

من شدیدا اوضاع لب مرزی از نظر زمانی دارم. اگر زود جواب بدین ممنون میشم...

من دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران - عمران از دانشگاه آزاد واحد کرج با معدل کل 15.21 هستم و آخر اسفند آزمون آیلتس دارم که نمره ای بین 6 تا 7 

ایشالا میگیرم. 1 سال سابقه کار در شرکت مهندسی در پست مدیریت پروژه + 4 سال سابقه TA در دانشگاه آزاد واحد کرج + چنتا هم دوره کامپیوتری...

می خواستم بدونم شانس قبولیم برای رشته Management Engineering به زبان انگلیسی برای ترم مهر 95 چه قدر هست؟

و تا کی فرصت دارم مدارک ارسال کنم؟

و در مورد دانشگاه های دیگه ایتالیا چطور؟

خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-02-2016, 10:09 PM
(03-02-2016, 09:34 PM)mojtaba.ml نوشته: سلام
یک_ میشه لطفا برای اخذ انواع بورسیه این دانشگاه(پلاتینیوم نقره ای...) توضیح بدید که چه معدل و مهارت های زبان و... رو نیاز داره؟ یه سری اعداد مثل معدل 13.5 و... رو شنیدیم ولی لطفا تجربه خودتون و آنچه در واقعیت اتفاق میوفته رو بگید!!

دو_ من درحال حاضر سال دوم مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید در دانشگاه نوشیروانی بابل میخونم. معدل 16 + سطح زبان خوب( هنوز واسه آیلتس و...اقدام نکردم اما نسبت به بقیه بهتر) + یک مدرک فنی و حرفه ای(سی ان سی) دارم. میخواستم نظرتون رو برای گرفتن بورسیه کارشناسی ارشد این دانشگاه بپرسم( وضعیت این گرایش) و پیشنهادهاتون رو برای پایه ریزی بهتر بدونم.

سه_غیر از ایتالیا کجا رو پیشنهاد میدید؟

خیلی ممنونم
با آرزوی موفقیت روزافزون Smile

1- این بورس مربوط به رزومه خوب متقاضیان است که براساس رقابت بین متقاضی ها و توسط کمیته پذیرش در اختیار افراد محدود و واجد صلاحیت قرار میگیره. همون مدارک دانشگاه می باشد اما شما باید برای بورسش APPLICATION FORM تکمیل کنید که برای بورس دانشگاه مورد ارزیابی قرار بگیرید. لازمه داشتن معدل خوب، نمره زبان بالا، رزومه پژوهشی و عنواین یا طرحهای خاص مربوط به رشته و .....

2- معدلت رو بالای 16.5 داشته باشی به همراه نمره زبان بالای 6.5 و داشتن همین رزومه برای ارشد کفایت میکنه که شانس گرفتن بورس رو داشته باشی

3- غیر از ایتالیا برای ارشد در حال حاضر بجز بورس Erasmus دیگه جایی بورسی ارائه نمیدن!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ali.khosrojerdi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2016, 06:49 PM
سلام دوستان..

کسی نیست که پاسخ بنده رو بده؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-02-2016, 11:14 PM
(08-02-2016, 06:49 PM)ali.khosrojerdi نوشته: سلام دوستان..

کسی نیست که پاسخ بنده رو بده؟

سلام دوست عزیز گرچه رشته من متفاوته ولی در مورد زمان ارسال مدارک سکندکال تا اواسط فوریا است که شما مدرک زبانتون اسفند گفتید اماده میشه باید به دانشگاه ایمیل بزنید بگید ببینید مدرک زبان دیرتر قبول میکنند یا نه.
در مورد شانس پذیرش تون هم من رشته ام متفاوت بوده ولی بنظرم خیلی بعید نیست شانس گرفتن پذیرشتون.
در مورد دیگر دانشگاهها و بقیه سوالاتون دوستان واردتر هستن و جواب بهتری میدن ولی ایمیل به دانشگاه بهترین و موثق ترین طریقه رسیدن به جواب هست با توجه به محدودیت زمانیتون.
پیروز و شاد باشید.
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

25-02-2016, 02:54 PM
سلام دوستان.
امروز برای من این ایمیل اومد از پلیمی که برای این بورس اقدام کنم، کم و بیش راجع به این بورس که یکم سنگینه خوندم ولی من قبلا برای پلیمی اقدام کردم واین ایمیل برام نیومده بود، اینکه الان فرستادن یعنی رزومه ام رو خودشون بررسی کردن؟ یا مدل کارشونه.
ممنون از راهنماییتون.

Dear Student,

We are glad to inform you that your profile seems to suit the qualification criteria of the Alta Scuola Politecnica (ASP).

The Alta Scuola Politecnica (ASP) is the School for talents founded by the Politecnico di Milano and Politecnico di Torino. ASP may be attended only by 150 highly promising students and gives the opportunity to participate to an additional advanced programme, that runs for two years in parallel to regular Laurea Magistrale courses. At the end ASP students achieve a Double Degree from both Politecnico di Milano and Politecnico di Torino together with the additional ASP Diploma. More details on the programme, organization and industrial institutions involved can be found on our website http://www.asp-poli.it/

All ASP students have their tuition fee waived both from ASP and from Politecnico di Milano
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2016, 06:39 AM
(25-02-2016, 02:54 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان.
امروز برای من این ایمیل اومد از پلیمی که برای این بورس اقدام کنم، کم و بیش راجع به این بورس که یکم سنگینه خوندم ولی من قبلا برای پلیمی اقدام کردم واین ایمیل برام نیومده بود، اینکه الان فرستادن یعنی رزومه ام رو خودشون بررسی کردن؟ یا مدل کارشونه.
ممنون از راهنماییتون.

Dear Student,

We are glad to inform you that your profile seems to suit the qualification criteria of the Alta Scuola Politecnica (ASP).

The Alta Scuola Politecnica (ASP) is the School for talents founded by the Politecnico di Milano and Politecnico di Torino. ASP may be attended only by 150 highly promising students  and gives the opportunity to participate to an additional advanced programme, that runs for two years in parallel to regular Laurea Magistrale courses. At the end ASP students achieve a Double Degree from both Politecnico di Milano and Politecnico di Torino together with the additional ASP Diploma. More details on the programme, organization and industrial institutions involved can be found on our website http://www.asp-poli.it/

All ASP students have their tuition fee waived both from ASP and from Politecnico di Milano

بله. مشخصاً اشاره شده پروفایل شما مورد بازبینی قرار گرفته و شانست بررسی شده بهتره اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

26-02-2016, 03:48 PM
(26-02-2016, 06:39 AM)Shihan نوشته: بله. مشخصاً اشاره شده پروفایل شما مورد بازبینی قرار گرفته و شانست بررسی شده بهتره اقدام کنید.

ممنون از راهنماییتون.
در مورد این بورس یکم اطلاعات کمه، تو فروم و پیج های دیگه خوندم فقط همه به سنگین بودن این بورس اشاره کردن رو سایت این برنامه رو خوندم برام سوال پیش امده که این بورس از زمان رفتن تعلق میگیره ؟؟
و اینکه همه گفتن سنگینه و سخته، ولی تا جاییکه من دستم امده خیلی پژوهشیه و البته دوره های اموزشی خاص هم داره.
بنظر در کل خوبه یا نه؟؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-02-2016, 08:26 PM
(26-02-2016, 03:48 PM)faeze23 نوشته: ممنون از راهنماییتون.
در مورد این بورس یکم اطلاعات کمه، تو فروم و پیج های دیگه خوندم فقط همه به سنگین بودن این بورس اشاره کردن  رو سایت این برنامه رو خوندم برام سوال پیش امده که این بورس از زمان رفتن تعلق میگیره ؟؟
و اینکه همه گفتن سنگینه و سخته، ولی تا جاییکه من دستم امده خیلی پژوهشیه و البته دوره های اموزشی خاص هم داره.
بنظر در کل خوبه یا نه؟؟
ممنون.

بله کمی بورس سخت و رقابتیه و بیشتر اینکه تعدادش محدود است به نظرم برای دوره ASP دانشگاه تورینو هم اقدام کنید. در خصوص شرایط پرداخت هزینه ها:
  1. All students enrolled in the ASP programme will benefit from a tuition fee waiver (the fee waiver does not include the regional tax and administrative fees), for the two-year Laurea Magistrale programme.
  2. Tuition fee waiver for the ASP programme.
  3. ASP will cover transportation costs, together with lodging and meals during the ASP Schools.
  4. ASP students will be granted a financial support for project activities, according to the annual financial availability.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »