عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-12-2015, 01:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2015, 01:48 AM توسط nasim1234.)
(29-12-2015, 12:12 AM)mephobia نوشته: خیلی نسیم خانوم
اینجا چند تا سوال پیش میاد
 اول اینکه دانشگاهها در مقطع مستر دروسی که ارایه میدن چقدر کاربردی هست.( میدونم سبک دانشگاههای اونجا با ایران کاملا متفاوت هستش و بسیار کاربردی تره ولی میخوام یه مقایسه ای بکنم با تجربه ای که در عمل میتونم در محیط کار کسب کنم)
دوم اینکه با روزمه ای که دارم احتمال فاندم کمه.معمولا برای یک دانشجوی فول تایم چقدر وقت آزاد هست تا بتونه در بیرون از محیط دانشگاه یا تو خود دانشگاه مشغول به کار پاره وقت بشه و هزینه هاشو جبران کنه. چون قسمت اعظم پولم برای پرداخت شهریه از بین میره.
در آخر اینکه یادمه جایی خونده بودم که احتمال پیدا کردن کارآموزی کمه و نباید زیاد روش حساب کرد.

در مورد کاربردی بودن ببینید یک سری مستر هست یک ساله هستن (فکر کنم بدون تز و پروژه) و فقط درس های مورد نظر رو پاس می کنه فرد و مثلا میتونه تمرکز کنه روی درس هایی که کد زدن دارند تا هم تقویت بشه مهارتش هم تو رزومه بگه من فلان درس برنامه نویسی رو با این نمره پاس کردم.
کلا در مستر احتمال فاند کمه. در مورد لاتاری که برنده شدید تا به مرحله گرین کارت برسید هم یه زمان فکر نم حداقل ۱-۱.۵ سالی طول بکشه. اگر قبل گرین کارت با ویزا بیاین که اجازه کارتون محدود میشه به ۲۲ ساعت (نمیدونم ایالت به ایالت فرق داره یا ه. تو ایالت ما نیویورک که ۲۲ ساعته) و خب ۲۲ ساعت TA در هفته نه کمه نه زیاد. احتمالا بس باشه برای زندگی. یعنی اگه پول شهریه رو دارین فکر کنم با حقوق TA بتونین زندگی کنین. البته باز اینکه TA بهتون بدن یا نه هم باید سوال کنید از دانشگاهیی که اپلای می کنید. اگر با گرین کارت بیاین خب میشه علاوه بر TA کار های دیگه هم انجام بدین. مثلا تو یه شرکت کوچیکی کار کنید. (باز ابته این که کار گیرتون بیاد یا نه خودش داستان داره! ممکنه گیر نیاد همون ماه های اول)  ولی خب میشه هم تو دانشگاه مثلا تو کتابخونه کار کنید. یا تو بعضی بخش های اداری من دیدم دانشجوها کار می کنن به عنوان کار دانشجویی.فقط اگر ویزایی باشید اینا دیگه گزینه هاتون نیست چون مجاز نیستید به عنوان دانشجوی F1 بیش از یه ساعت مشخص کار کنید. (درباره اینکه با گرین کارت قوانین چطوره بپرسید حتما من اطلاعاتم کمه در مورد گرین کارت)

کار آموزی هم پیدا کردنش خیلی سخت نیست. بعید میدونم نشه گیر آورد. خصوصا اگه دانشگاه خوبی در حال تحصیل باشین تو خود دانشگاه بخش career service کمک میکنه. بدون اون هم با اینترنت و قدری جست و جو میشه کارآموزی پیدا کرد. 
نهایت حرفم اینه که به عنوان دانشجو گزینه هاتون بیشتره. البته خب مساله شهریه مساله مهمیه. من حدس می زنم که با گرین کارت برای یک سری وام های دانشجویی بتونید اقدام کنید یا یک سری کمک هزینه ها اما باز باید سوال کنید دربارش.

نکته دیگه ای که یادم اومد اینه که میشه درس ها رو گذروند اما دانشجوی رسمی نبود. اگر تصمیم گرفتید دانشگاه نرید این هم یه گزینه هست . که یک یا دو درس رو هزینه بدید بگذرونید. برگه ای iم مبنی بر گذروندن درس و نمرتون بهتون میدن که قابل ارایه هست. (دانشگاه کرنل مثلا به ازای ۳۰۰۰ دلار برای هر درس این کار رو می کنه خیلی از دانشگاه ها این مورد رو دارن)

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-01-2016, 01:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-01-2016, 01:27 PM توسط mohamadreza5560.)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یه سوالی که واسه من پیش اومده اینه

به فرض مثال ما از یکی از دانشگاه های رنک ۱۰۰-۲۰۰ پذیرش گرفتیم و بعد فارغ التحصیلی از این دانشگاه ها آیا میشه تو همون کشور یه کار مناسب پیدا کرد؟

تو ایران چطور با مدرک این دانشگاه ها میشه کار آکادمیک انجام داد ؟
@Babak
نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
**
نقل قول

19-01-2016, 11:30 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

به فرض مثال ما از یکی از دانشگاه های رنک ۱۰۰-۲۰۰ پذیرش گرفتیم و بعد فارغ التحصیلی از این دانشگاه ها آیا میشه تو همون کشور یه کار مناسب پیدا کرد؟

رشته مهندسی برق قدرت

@nasim1234
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2016, 11:38 AM
(16-01-2016, 01:16 PM)mohamadreza5560 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

@Babak

در رشته برق که شما گفتید، اگر کاری که به درد صنعت بخوره رو بلد باشید، می‌تونید در امریکا کار مناسب پیدا کنید. رنک دانشگاه اون قدر که بلد بودن کار مهمه، اهمیت نداره. رنک دانشگاه در ابتدای فارغ‌التحصیلی که شما سابقه‌ای ندارید، موثره و کسانی که از دانشگاه‌های بهتر فارغ‌التحصیل شده‌اند معمولا راحت‌تر مصاحبه کاری می‌گیرند، ولی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های نسبتا خوب هم به اندازه کافی شانس خواهند داشت و معمولا می‌تونند کار مناسب پیدا کنند.
من در مورد شرایط ایران و گرفتن کار آکادمیک در ایران اطلاعاتی ندارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-01-2016, 12:06 PM
(19-01-2016, 11:30 AM)mohamadreza5560 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

رشته مهندسی برق قدرت

@nasim1234

در مورد کار در آمریکا بسیار بستگی به عملکرد شما در ۵ سال دکترا بستگی داره. اگر هدف استاد شدن باشه که بهتره تمرکز بر دادن مقالات بیشتر باشه. اگر هدف کار در صنعته بسیار مهمه که چندین کارآموزی مرتبط در شرکت های خوب برید تا موقع job hunting رزومه پرباری داشته باشید. علاوه بر کارآموزی ها داشتن شبکه بزرگی از آشنایان یا مهارت networking‌خیلی مهمه. در مورد این مهارت ها میتونید سرچ کنید و مطالب مفیدی بخونید. در کل ولی موقع انتخاب استاد نگاه کنید ببینید شاگردای قبلی الان کجا هستن؟ اگر استاد شدن یا رفتن پست داک خب این نشون میده احتمالا در این مسیر استاد میتونه کمک کنه اگر بیشتر رفتن تو صنعت خب باز این یعنی برای کسی که هدفش صنعته این استاد مناسب تره. البته باز میشه شما با یه استاد مکاتبه کنید و حتی شما رو بگیره بعد عوضش کنید. بعضا میگن اخلاقی نیست این کار ولی من شخصا ندیدم کسی بگه تغییر استاد کار بدیه. نشنیدم از دوستای غیر ایرانیم هیچوقت. 

در مورد ایران والا من اطلاع ندارم. شنیدم یه مقدار غلبه روابط بر ضوابط جریان داره. مثل همه شغل های دیگه (غیر از مغازه داری!) فیلتر های عقیدتی رو فرد باید رد کنه که خب ممکنه دردسر داشته باشه. ضمن اینکه شاید شمایی که آمریکا مدرک میگیری وقتی برمیگردی کمتر از اونی که تو ایران دکترا گرفته بهش بها بدن. علت هم اینه که اون فرد که ایران بوده جا افتاده و با اساتید قدیمی تر کار کرده و خلاصه آشنا تره. اینا حدس و گمان های منه. در مورد ایران میتونم بگم نظری ندارم

نقل قول  

آفلاین ستار44
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2016, 10:48 AM
(06-06-2014, 03:16 PM)AitUniversity نوشته: سلام
من تجربه دوستام از خوندن رشته های مهندسی نفت و مشتقاتش را در آمریکا عرض می کنم امیدوارم به کار دوستان بیاد
تقریبا محال شما از دانشگاه های تاپی مانند Austin یا Texas A&M فارغ تحصیل بشید و در شرکت خوب مشغول نشید
الان شرکتهای بزرگی مانند شورون، هالیبرتون و اکزومیبل هستند که نیروهای فرش را سریع جذب می کنند البته بسته به رشته و توانایی ها
حقوق نفت هم حدودا بالاست، اینکه عرض می کنم حدودا چون نسبت به رشته های مدیریت و مدیریت انرژی پایین تر
اما دوستام هستند که با دوسال سابقه حدودا ماهی 20هزارتا هست

باسلام میخواستم بدونم باتوجه به اطلاعاتی که در مورد شرکتهای نفتی دارید من خودم شاغل ملی حفاری ایران ومتخصص در تعمیر دستگاههای هالیبرتون (پمپ هالیبرتون کیربکسهای الیسون وموتورGmوcAt )وپمپهای نشنال هستم اینارو که میگم فکر نکنید اقراغ میکنم چون من سالهاست با این دستگاههای سیمان زنی دکلهای حفاری زندگی میکنم هم تجربه عملی دارم هم علمی با توجه به مدرک لیسانس مکانیک ماشین ابزار از دانشگاه علمی کاربردی ایا به نظر شما شانسی برای کار تو شرکتهای نفتی مخصوصاهالیبرتون دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-01-2016, 11:25 PM
درود.
این شرکت هالیبرتون اخرین حضورش در ایران سال 86 بود. حقیقت اینه ک باید صبر کنیم ک این شرکتها برگردند اما اگر قصدتون اینه ک شما زودتر جذب بشید پیشنهادم این حداقل این شرکت های امریکایی رو فاکتور بگیرید مانند schlumberger. Exxonmobile و هالیبرتون و..
درعوض job vacancy شل, مارسک اویل, توتال و.. رو مدام چک کنید.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
**
نقل قول

17-02-2016, 03:12 PM
با سلام
راجع به رشته برق زیاد صحبت شده اما خب عموما در باب گرایش مهندسی الکترونیک بوده

میخواستم بدونم گرایش قدرت بازار کارش چطوره

با مدرک دکتری برق قدرت میشه امیدوار بود که در صنعت مشغول به کار شد؟

@nasim1234
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-02-2016, 10:33 PM
(17-02-2016, 03:12 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام

@nasim1234

راستش من رشتم برق نیست. اما کم ندیدم کسی با دکترای برق مشغول به کار بشه. در مورد آمریکا نکته ای که هست مساله ویزاست و ویزای کار چون باید از طرف کارفرما براش اقدام بشه یه مقدار چالش برانگیز هستش. البته نهایتش اینه که فردی که دکترای برق گرفته در امریکا میتونه بره کشورهای دیگه کار کنه مثلا.
به نظرم ۵ سالی که فرد داره دکترا میخونه خیلی مهمه که اگر هدفش صنعت هست از هر فرصتی برای اشنا شدن با شرکت های مختلف استفاده کنه و مهارت های لازم رو پرورش بده. 
انتخاب استاد فاکتور تعیین کننده دیگه ای هستش. مثلا استادی که دانشجوهاش اکثرا بعد از فارغ التحصیلی وارد صنعت میشن یک گزینه خوبه چون این نشون میده هم ریسرچ استاده کمک کننده به پیدا کردن شغله هم دانشجویان قبلی لینک های قابل اعتمادی هستن برای اینکه شمای نوعی رو ببرن تو همون شرکت یا شرکت های همکار.

نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
**
نقل قول

17-02-2016, 11:43 PM
با سلام

نظر شما چیه بابک جان؟

@Babak
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 بعدی »