عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی تشکیل پرونده در وزارت علوم

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تشکیل پرونده در وزارت علوم
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-12-2015, 05:12 PM
(12-12-2015, 04:48 PM)nader نوشته: درود
شما با توجه به اینکه مشکل نظام وظیفه دارین چه در حین تحصیل چه بعد از فارغ التحصیل و مشمول بودنت برای خروج از کشور نیاز به وثیقه داری

بله این رو می دونم، می خوام بدونم بعد از فارق التحصیلی که نباید برای رفتن برای مصاحبه ی سفارت به یه کشور دیگه دفترچه سربازی که پست کنم ؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-12-2015, 08:34 PM
(12-12-2015, 05:12 PM)Abyss نوشته: بله این رو می دونم، می خوام بدونم بعد از فارق التحصیلی که نباید برای رفتن برای مصاحبه ی سفارت به یه کشور دیگه دفترچه سربازی که پست کنم ؟

بعد از فارغ التحصیلیت هم ۱ سال فرجه معرفی داری حتی اگه اونم تموم شده باشه(۱ سال فرجه معرفی)
میتونی دفترچه خدمت پست کنی که غیبت نخوری و تا تاریخ اعزامت بازم میتونی از کشور خارج بشی با سپردن وثیقه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-01-2016, 03:22 PM
با سلام.
دوستان پذیرش من دیروز از دانشگاه بارسلونا ارسال شد. اما با یه مشکلی مواجه شدم. 
متاسفانه من مدرک زبان ندارم و ظاهرا دانشجویانی که مشکل خدمت سربازی دارند باید به وزارت علوم مدرک زبان ارائه بدن. من باید یک ماه و نیم دیگه اسپانیا باشم. از طرفی ام اولین آزمون زبان یک ماه دیگه ست. حالا اگر کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه. مثلا اینکه من 7 مقاله به زبان انگلیسی داشته باشم و یک کتاب ترجمه شده نمیتونه من رو معاف کنه از این مدرک؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

30-01-2016, 12:20 PM
سلام دوستان 
می خواستم بدونم با ایمیل پذیرش و بدون I-20 هم میشه تشکیل پرونده داد و کارهای معافیت را پیش برد ؟ 
ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
31-01-2016, 02:26 AM
(30-01-2016, 12:20 PM)Abyss نوشته: سلام دوستان 
می خواستم بدونم با ایمیل پذیرش و بدون I-20 هم میشه تشکیل پرونده داد و کارهای معافیت را پیش برد ؟ 
ممنون

سلام. تا جایی که من اطلاع دارم خیر، برای تشکیل پرونده و درخواست معافیت تحصیلی، باید I20 رو داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

08-02-2016, 01:48 PM
دوستان میخاستم بدونم از زمان تشکیل پرونده تا معافیت و اجازه ی خروج چقدر زمان میبره؟ چون دوستان می گن تا i20 در جریان میوفته شما برو وقت سفارت بگیر، این در حالی که هنوز ما حسابمون رو با وزارت علوم و وظیفه عمومی صاف نکردیم
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

13-02-2016, 10:35 AM
سوال دیگه اینکه که من بخام وثیقه ی ملکی بذارم باید قیمت اون ملک رو کارشناس ببرم تا تعین کنه یا سندی که بنام منه کفایت می کنه؟

نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2016, 08:01 PM
سلام دوستان عزیزم

من برای ترم پاییز پذیرش دکتری از امریکا دارم و 1 اردیبهشت زمان اعزامم هست. دوتا سوال دارم و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
1. نامه ی پذیرش رو دارم که توش میزان حقوق ماهیانه و ترم شروع تحصیل نوشته شده اما متوجه شدم که وزارت علوم برای دانشجوهای امریکا I20 میخواد. با دانشگاه صحبت کردم و گویا کمی طول میکشه تا حاضر شه (میشه بعد از 1 اردیبهشت). با همین نامه پذیرش فعلا میتونم معافیت تحصیلی بگیرم که نخواد برم سربازی؟
2. یکی از دوستام پارسال زمان اعزامش 1 اردیبهشت بود و تو نظام وظیفه تاریخ شروع تحصیلش رو نوشته بود 1 شهریور. اونجا بهش گفته بودند که از زمان اعزام تا شروع تحصیلت 4 ماه هست و ما نهایتا اگه 3 ماه باشه معافیت میدیم!! دوستان ایا کس دیگه ای هم تجربه مشابه داشته؟ مشکلی نداره تو نظام وظیفه زمان شروع تحصیلم رو بزنم 1 مرداد که بشه 3 ماه؟؟!!

مرسی از همگی
نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-03-2016, 01:19 AM
(10-03-2016, 08:01 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان عزیزم

من برای ترم پاییز پذیرش دکتری از امریکا دارم و 1 اردیبهشت زمان اعزامم هست. دوتا سوال دارم و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
1. نامه ی پذیرش رو دارم که توش میزان حقوق ماهیانه و ترم شروع تحصیل نوشته شده اما متوجه شدم که وزارت علوم برای دانشجوهای امریکا I20 میخواد. با دانشگاه صحبت کردم و گویا کمی طول میکشه تا حاضر شه (میشه بعد از 1 اردیبهشت). با همین نامه پذیرش فعلا میتونم معافیت تحصیلی بگیرم که نخواد برم سربازی؟
2. یکی از دوستام پارسال زمان اعزامش 1 اردیبهشت بود و تو نظام وظیفه تاریخ شروع تحصیلش رو نوشته بود 1 شهریور. اونجا بهش گفته بودند که از زمان اعزام تا شروع تحصیلت 4 ماه هست و ما نهایتا اگه 3 ماه باشه معافیت میدیم!! دوستان ایا کس دیگه ای هم تجربه مشابه داشته؟ مشکلی نداره تو نظام وظیفه زمان شروع تحصیلم رو بزنم 1 مرداد که بشه 3 ماه؟؟!!

مرسی از همگی

دوستان کسی همچین تجربه ای نداشته؟؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-03-2016, 12:09 AM
(12-12-2015, 05:12 PM)Abyss نوشته: بله این رو می دونم، می خوام بدونم بعد از فارق التحصیلی که نباید برای رفتن برای مصاحبه ی سفارت به یه کشور دیگه دفترچه سربازی که پست کنم ؟

خیر
اگه تو فرجه معرفیت باشی و هنوز مشمول نبوده و نتیجتا غیبت نخورده بوده باشی میتونی با وثیقه خارج بشی

شما تا آخرین روز فرجه معرفیت فرصت داری دفترچه رو پست نکنی
در اون مدت هم میتونی با وثیقه از ایران خارج بشی
حتی در مواردی هم بوده و من دیدم که کسایی که دفترچه پست کردن و قبل از تاریخ اعزامشون سفر خارج از کشور داشتن(سفر زیارتی)

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »