عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت سربازی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت سربازی
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-02-2016, 08:50 PM
(03-02-2016, 07:51 PM)dadgw نوشته: سلام
کسی میدونه آیا میشه با درست کردن سابقه ی بسیج دوره ی آموزشی و چند ماهی از خدمت حذف بشه؟بعدش آیا این مساله عضویت در بسیج مشکلی برای خروج ایجاد نمیکنه؟

درود
دوره تکمیلی حذف آموزشی میاره و بسیج فعال با کارکرد بالا کسری خدمت تا سقف معلوم

خیر مشکلی پیش نمیاره

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-05-2016, 08:30 PM
با سلام

این کسری جبهه به چه نحوی حساب میشه؟ حتما باید ماه های حضور در جبهه به صورت افتخاری باشه یا اگر پدر کسی اون موقع به واسطه سرباز بودن در جبهه حضور داشته باشه کسری شامل فرزندانش می شود؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2016, 12:46 AM
(16-05-2016, 08:30 PM)sarbaz-sefr نوشته: با سلام

این کسری جبهه به چه نحوی حساب میشه؟ حتما باید ماه های حضور در جبهه به صورت افتخاری باشه یا اگر پدر کسی اون موقع به واسطه سرباز بودن در جبهه حضور داشته باشه کسری شامل فرزندانش می شود؟
درود
هر کسی که تو جبهه بوده
مهم نیست داوطلب یا سرباز
فقط حضورش و سابقش مهمه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2016, 11:06 AM
با سلام.بنده آذر 1361 دوره آموزشي را در هنگ ژاندارمري خرم آباد گذرانده و در اسفند همان سال به به مناطق عملياتي اعزام شدم.در خرمشهر،هنگ ژاندارمري آبادان به فرماندهي سرگرد حقجو،دسته ادوات،گروهان دوم،در موسيان و شرهاني هم بوده ام.تا پايان 1362 وسپس به تهران آمده و در 21 آذر 1363کارت هاي خود را از پادگان شاپور گرفتم.با توجه به انحلال ژاندارمري اکنون مدارک معدوم شده و سابقه اي دال بر حضور شما در جبهه وجود ندارد.من براي کسر خدمت پسرم که اکنون دانشجوي ترم آخر هوا فضاست چکار بايد کنم.تنها مدرک من هم آلبوم عکس مربوط به آن دوران است.
با تشکر
سيد امير ميرمحمدي
تلفن 09354122960
02188501804
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-05-2016, 01:22 PM
(18-05-2016, 11:06 AM)مهمان نوشته: با سلام.بنده آذر 1361 دوره آموزشي را در هنگ ژاندارمري خرم آباد گذرانده و در اسفند همان سال به  به مناطق عملياتي اعزام شدم.در خرمشهر،هنگ ژاندارمري آبادان به فرماندهي سرگرد حقجو،دسته ادوات،گروهان دوم،در موسيان و شرهاني هم بوده ام.تا پايان 1362 وسپس به تهران آمده و در 21 آذر 1363کارت هاي خود را از پادگان شاپور گرفتم.با توجه به انحلال ژاندارمري اکنون مدارک معدوم شده و سابقه اي دال بر حضور شما در جبهه وجود ندارد.من براي کسر خدمت پسرم که اکنون دانشجوي ترم آخر هوا فضاست چکار بايد کنم.تنها مدرک من هم آلبوم عکس مربوط به آن دوران است.
با تشکر

درود بر شما
امکان نداره سابقه ای از اعزام شما وجود نداشته باشه
شما برید از پادگانی که شما و اعزام کرده پیگیری کنید جواب خواهید گرفت

موفق باشید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2016, 11:14 PM
با سلام.مير محمدي هستم.در پرسش خودم مطرح کردم.من بعد از اتمام دوره آموزشي از پادگان ژاندارمري خرم آباد به جبهه اعزام شدم.آخر خدمت تهران بودم و هر دو کارت خاتمه خدمت و احتياط رو گرفتم.چند سال پيش که اقدام کردم،پس از پيگيري هاي زياد منو به پادگاني در ميدان استاندارد کرج فرستادند.اونها هم يک نامه دادند و منو به يک پادگان سپاه در اطراف کرج فرستادند.اونجا يک نامه دادند که حاکي از اين بود که من جبهه نرفتم.مشکلم
اينه که ژاندارمري ديگه وجود نداره و منو هي سر
ميدونند.تقاضا دارم راهنماييم کنيد از کجا پيگيري کنم و با چه مدرکي.آيا بايد به خرم آباد برم و يا در تهران جايي هست کار منو انجام بدهند.خواهش ميکنم به طور دقيق منو راهنمايي کنيد
با تشکر
سيد امير ميرمحمدي
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-05-2016, 12:30 AM
(18-05-2016, 11:14 PM)مهمان نوشته: با سلام.مير محمدي هستم.در پرسش خودم مطرح کردم.من بعد از اتمام دوره آموزشي از پادگان ژاندارمري خرم آباد به جبهه اعزام شدم.آخر خدمت تهران بودم و هر دو کارت خاتمه خدمت و احتياط رو گرفتم.چند سال پيش که اقدام کردم،پس از پيگيري هاي زياد منو به پادگاني در ميدان استاندارد کرج فرستادند.اونها هم يک نامه دادند و منو به يک پادگان سپاه در اطراف کرج فرستادند.اونجا يک نامه دادند که حاکي از اين بود که من جبهه نرفتم.مشکلم
اينه که ژاندارمري ديگه وجود نداره و منو هي سر
ميدونند.تقاضا دارم راهنماييم کنيد از کجا پيگيري کنم و با چه مدرکي.آيا بايد به خرم آباد برم و يا در تهران جايي هست کار منو انجام بدهند.خواهش ميکنم به طور دقيق منو راهنمايي کنيد
با تشکر
سيد امير ميرمحمدي

درود
شما برید از خرم آباد پیگیر باشید دوست عزیز

نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

31-08-2016, 08:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2016, 08:11 AM توسط pedrammax.)
سلام دوستان. بنده یک تخصصی دارم که نیاز نیست اسم ببرم فقط در همین حد بگم که سپاه رفتم حسابی دنبال این تخصص من هستند من اهواز هستم ولی گفتن باید برن تهران دنبال کارام اونم به عنوان سرباز عادی بدون کسری! چون دوره تکمیلی بسیج ندارم.
حالا من که کاردانی برق قدرت دارم میخواستم بدونم راهی هست که یک پروژه از سپاه بگیرم الان و پولی دریافت نکنم ولی بجاش خدمتم رو بهم ببخشند؟ شما فکر کنید یک فیلم میخوام واسشون بسازم به ارزش 120 میلیون تومن ولی رایگان
شمارو به خدا راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

31-08-2016, 09:29 PM
دوستان کسی میدونه؟
نقل قول  

آفلاین rainliketears
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2016, 01:12 PM
با 30 ماه سابقه حضور در جبهه پدر چند ماه کسری حدمت میدن دوستان؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »