عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
مهمان
Unregistered
نقل قول

13-12-2015, 01:35 AM
بنا به گفته سایت نظام وظیفه  "به ادعاي کفالت مشمولینی رسیدگی میشود که غیبت نداشته باشند مگر اینکه در موقع احضار و در طول مدت غیبت و حین رسیدگی بنا به تشخیص سازمان وظیفه عمومی حائز شروط معافیت کفالت بوده باشند که در این صورت این قبیل مشمولین از معافیت کفالت استفاده خواهند کرد
     با این حساب اگه یه نفر قبل از مشمولیت و غیبت حائز شرایط معافیت ماده 6 باشد و به دلیل عدم آگاهی از قانون اقدام نکرده و وارد غیبت شده باشد می تواند برای معافیت ماده 6 اقدام کند؟؟؟؟؟؟ یعنی غیبت مانع نخواهد شد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-12-2015, 01:47 AM
(21-11-2013, 10:01 PM)MaMi نوشته:
دوست من، شرایط دریافت معافیت کفالت برادر کبیر و بالای 18 سال رو میتونید در این تاپیک مشاهده کنید، ولی در مورد اینکه بشه یگان خدمتی رو از این طریق تغییر داد یا خیر، متاسفانه اطلاعاتی ندارم.

تعویض شناسنامه در مراکز استان ها، بین 7 الی 10 روز کاری طول خواهد کشید، پیشنهاد میکنم، زودتر اقدام به تعویض شناسنامه کنید، چون یکی از شرایط نانوشته لازم برای درخواست معافیت کفالت، نداشتن غیبت است.

بنا به گفته سایت نظام وظیفه  "به ادعاي کفالت مشمولینی رسیدگی میشود که غیبت نداشته باشند مگر اینکه در موقع احضار و در طول مدت غیبت و حین رسیدگی بنا به تشخیص سازمان وظیفه عمومی حائز شروط معافیت کفالت بوده باشند که در این صورت این قبیل مشمولین از معافیت کفالت استفاده خواهند کرد
     با این حساب اگه یه نفر قبل از مشمولیت و غیبت حائز شرایط معافیت ماده 6 باشد و به دلیل عدم آگاهی از قانون اقدام نکرده و وارد غیبت شده باشد می تواند برای معافیت ماده 6 اقدام کند؟؟؟؟؟؟ یعنی غیبت مانع نخواهد شد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-12-2015, 09:56 PM
سلام ما دو برادر هستیم یکی سربازی رفته و خود دارای خانوادهههست پدرمم دوساله پیش فوت کرده ایا من میتوانم کفیل مادرم شوم و کفالت بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین pouria_70ir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-01-2016, 09:38 PM
سلام ببخشید من یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کرده و البته معاف پزشکی هم داره و پدرم 59 سالشه و مبتلا به سرطان ریه است. ایا امکانش هست که بتونم کفالت پدر رو بگیرم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-02-2016, 06:47 PM
سلام..من پدرم بیماری پارکینسون داره 8ساله الان..روز به روز مشکلش مزمن تر میشه..سه تا برادر بررگترم سربازی کردن..پدرمم از کار افتاده هست یکساله..به نظرتون شامل این معافیت قرار میگیرم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-02-2016, 04:25 AM
سلام من محمد هستم پدرم شیش ساله ک فوت کرده و من فرزند اخر هستم تنها در خانه ام و مادرم خقوق ببره ایا من میتونم سرپرست مادرم بشم
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-02-2016, 11:15 AM
(16-02-2016, 04:25 AM)مهمان نوشته: سلام من محمد هستم پدرم شیش ساله ک فوت کرده و من فرزند اخر هستم تنها در خانه ام و مادرم خقوق ببره ایا من میتونم سرپرست مادرم بشم

درود
برای کفیل مادرت شدن نیاز به اینه که مادرت نیاز به مراقبت داشته باشه
مادرت حقوق ببرم که هست و این تو قوانین جدید بهش معافیت کفالت نمیدن

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

غایب Ahmad_Gangester
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-02-2016, 04:08 PM
سلام من ۲۰ سالمه و پدر مادرم ۱۱ ساله که طلاق گرفتن ولی مادرم ایرانی نیست و شناسنامه ایران هم نداره چطوری باید برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم ؟؟
چه مدارکی لازم دارم 
من الان سند طلاق و سند ولادت خودم رو ترجمه شده و تصدیق شده دارم و دفترچه خدمت ، موارد مبوط به معافیت رو پر کردم 
چیز دیگه لازم دارم یا نه
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2016, 05:10 PM
(26-02-2016, 04:08 PM)Ahmad_Gangester نوشته: سلام من ۲۰ سالمه و پدر مادرم ۱۱ ساله که طلاق گرفتن ولی مادرم ایرانی نیست و شناسنامه ایران هم نداره چطوری باید برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم ؟؟
چه مدارکی لازم دارم 
من الان سند طلاق و سند ولادت خودم رو ترجمه شده و تصدیق شده دارم و دفترچه خدمت ، موارد مبوط به معافیت رو پر کردم 
چیز دیگه لازم دارم یا نه

درود
شما مدارکتون رو بعد از پلیس +۱۰ که ارجاع دادید اونا شما رو به نظام وظیفه میفرستن برای تصدیق مدارک شما
من دقیق از چند و چونش نمیدونم که ریز به ریز بگم الان اما همه موارد رو خود افسر نظام وظیفه بهتون میگه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2016, 05:22 PM
(26-02-2016, 04:08 PM)Ahmad_Gangester نوشته: سلام من ۲۰ سالمه و پدر مادرم ۱۱ ساله که طلاق گرفتن ولی مادرم ایرانی نیست و شناسنامه ایران هم نداره چطوری باید برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم ؟؟
چه مدارکی لازم دارم 
چیز دیگه لازم دارم یا نه

سلام
شما در ابتدا مدارکتون رو باید ببرید پلیس+10 . از ونجا شما رو ارجاع میدن به نظام وظیفه.
کلیه مدارک شما رو افسر مربوطه تحویل میگیره، تا در روند اداری کار قرار بگیره ( این روند متغییره شاید تا دو یا سه ما طول بکشه)
بعد از شما و مادرتون دعوت میشه برای شرکت در جلسه ای که اون هم به نحوی میشه گفت روال اداری هست.
بعد از اون شما ارجاع داده میشید ( یه نامه میدن بهتون) به محلی که شناسنامه مادر صادر شده ( برای شما با توجه به داشتن تابعیت کشور دیگه رو دقیق نمیدونم شاید استعلام از سفارت همون کشور باشه)
در نهایت نامه ای که نظام وظیفه داده و تایید شده رو بر میگردونید به محلی که بهتون نامه رو دادن
در نهایت و اوکی بودن پروندتون کارت پایان خدمتتون  صادر و براتون ارسال میشه. Smile
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »