عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-01-2016, 10:00 AM
(26-01-2016, 01:50 AM)ستار44 نوشته: با عرض سلا م خدمت همگی من در لاتاری شرکت کردم 3تا پسر 10و6و2 ساله دارم مدرکه لیسانس مکانیک ماشین ابزار تولیدی هم دارم حدود 8 سال سابقه کا توملی حفاری ایران هم دارم به نظر شما اگه من تولاتاری برنده بشم ماهیانه چقدر باید درامد داشته باشم که بشه یه زندگیه خوب داشته باشم در ضمن ایا مدرک وسابقه کاری میتونه پشتوتنه واسه من باشه استاد کار مکانیک دستکاههای سنگین حفاری هم هستم همه متورهای مورد استفاده امرییکایی هستن لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید شما جای من بودید چکار میکردید

اول این که احتمال برنده شدن در لاتاری اون قدر زیاد نیست که شما از الان نگران این موضوع باشید. به فرض این که برنده بشید، هزینه زندگی بسیار به ایالت و شهری که درش زندگی می‌کنید بستگی دارید. همچنین هزینه زندگی به تعریف شما از زندگی خوب بستگی داره. تجربه من می‌گه زندگی مرفه اما غیر لوکس در ایالتی مثل کالیفورنیا و در شهرهای خوب این ایالت با سه تا بچه به درآمدی حداقل حدود ۱۰ هزار دلار در ماه نیاز داره. هزینه و مخارج نگهداری بچه و مدرسه و بیمه و همچنین اجاره خانه هزینه‌های بالایی هستند. ضمن این که از درآمد شما حدود ۳۰ درصد هم مالیات کسر خواهد شد.
راستش رو بخواهید اگر من جای شما بودم، تا روزی که با احتمال بسیار بالایی مطمئن نمی‌شدم که می‌تونم در امریکا شغل مناسب با درآمد کافی داشته باشم، مهاجرت نمی‌کردم. مهاجرت به خودی خود کار مشکلیه، وقتی پای سه تا بچه هم این وسط باشه مشکلاتش چند برابر می‌شه. به همین خاطر توصیه من اینه که تحقیقات کافی انجام بدید و صرف دیدن زرق و برق زندگی در امریکا از راه دور تصمیم‌گیری نکنید.
همچنین توصیه می‌کنم برای محک بهتر مخارج زندگی در امریکا پست‌های قبلی این موضوع رو هم نگاهی بیاندازید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ستار44
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-01-2016, 12:15 AM
ممنون اقا بابک صد البته که برنده شدن تولاتاری بستگی به شانس داره ولی من شرایط خودمو گفتم که دوستانی مثل شما منو راهنمایی کنید که اگه برنده شدم شرایط رو بدونم بنظرشما کدوم ایالت برای زندگی مناسبه ایا واقعا 10000هزار دلار در ماه باید درامد داشته باشم که بتونم زندگی متوسطی داشته باشم ایا کاری هست که در ابتدا بعد از ورود 10000هزار دلار درامد به من بده ایا مدرکم به من کمک میکنه تو کاریابی در ضمن حداقل وحداکثر خرج ماهانه یک خانواده 5نفره چقدر هست ومن 50000هزار داار پول همراهم دارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-01-2016, 10:33 AM
(27-01-2016, 12:15 AM)ستار44 نوشته: ممنون اقا بابک صد البته که برنده شدن تولاتاری بستگی به شانس داره ولی من شرایط خودمو گفتم که دوستانی مثل شما منو راهنمایی کنید که اگه برنده شدم  شرایط رو بدونم بنظرشما کدوم ایالت برای زندگی مناسبه ایا واقعا 10000هزار دلار در ماه باید درامد داشته باشم که بتونم زندگی متوسطی داشته باشم ایا کاری هست که در ابتدا بعد از ورود 10000هزار دلار درامد به من بده ایا مدرکم به من کمک میکنه تو کاریابی در ضمن حداقل وحداکثر خرج ماهانه یک خانواده 5نفره چقدر هست ومن 50000هزار داار پول همراهم دارم

متاسفانه من در مورد رشته شما اصلا اطلاعاتی ندارم که بدونم چقدر راحت می‌تونید کار پیدا کنید یا درآمدش در چه حدودی هست. شاید شما بتونید در ایالت‌های جنوبی امریکا (مثل تکزاس و غیره) که کارهای حفاری بیشتری انجام می‌شه و شرکت‌های نفتی فعال‌تر هستند راحت‌تر کار پیدا کنید. خوبی این ایالت‌ها اینه که به نسبت جاهایی مثل نیویورک یا شهرهای بزرگ کالیفورنیا، به مراتب ارزون‌تر هستند و هزینه مسکن شما به مراتب کمتر خواهد شد. ضمن این که مالیات بر درآمد در همه ایالت‌ها یکسان نیست و شاید در ایالت‌های جنوبی مالیات کمتری بپردازید که از این جهت هم به نفع خواهد بود.
من رقم حدود ۱۰ هزار دلار در ماه رو برای یک خانواده ۵ نفری در شهرهای بزرگ کالیفورنیا گفتم. در ایالت‌های جنوبی شما شاید بتونید با رقمی حدود ۷-۸ هزار دلار در ماه هم زندگی مرفهی داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین visitorscholar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-04-2016, 06:14 PM
با سلام

من برای دوره فرصت مطالعاتی به مدت 6 ماه می خوام برم دانشگاه Connecticut . کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد هزینه ماهانه زندگی یک نفره در این ایالت به من بده؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-04-2016, 10:33 AM
(05-04-2016, 06:14 PM)visitorscholar نوشته: با سلام

من برای دوره فرصت مطالعاتی به مدت 6 ماه می خوام برم دانشگاه Connecticut . کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد هزینه ماهانه زندگی یک نفره در این ایالت به من بده؟

با تشکر

یک مقدار زیاد بستگی به هزینه مسکن خواهد داشت. من نگاهی به یکی دو تا سایت اجاره آپارتمان مثل rent.com یا zillow.com انداختم، فکر می‌کنم که در نزدیکی شهر Storrs چیزی حدود ۷۰۰ الی ۹۰۰ دلار در ماه اجاره آپارتمان یک خوابه باشه. احتمالا بتونید این رقم رو حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلار کمتر کنید اگر بخواهید یه خونه دو خوابه رو با یک نفر دیگه به صورت مشترک بگیرید. حدود ۳۰۰ دلار هزینه خورد و خوراک در نظر بگیرید. اگر دانشگاه برای شما بیمه نگیره و خودتون بخواهید بیمه بگیرید، هزینه اون هم اضافه خواهد شد. همچنین اگر ماشین لازم داشته باشید، هزینه‌های اون رو هم باید اضافه کنید. همچنین اگر دانشگاه هزینه‌ای مثل شهریه و غیره داشته باشه، اون هم به هزینه‌های شما اضافه می‌شه.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-08-2016, 05:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2016, 05:28 PM توسط Torkan.)
مقایسه جالب میزان ارزش نسبی 100 دلار در ایالتهای مختلف. تصویر گویای همه چیز است.

The Tax Foundation released a map showing the 
relative value of $100 in every state compared with the national average using the data from the Bureau of Economic Analysis.

In expensive states like New York, you can afford comparatively less than average; in less expensive states like Mississippi, you can buy relatively more.

"Regional price differences are strikingly large; real purchasing power is 36 percent greater in Mississippi than it is in the District of Columbia," the Tax Foundation wrote.

"In other words, by this measure, if you have $50,000 in after-tax income in Mississippi, you would have to have after-tax earnings of $68,000 in the District of Columbia just to afford the same overall standard of living."

Here's the map:

$100 Map state 01
(Tax Foundation)

The states with the largest relative value of $100 were:

Mississippi ($115.34)
Arkansas ($114.29)
Alabama ($113.90)
South Dakota ($113.64)
West Virginia ($112.49)
The states with the smallest relative value of $100 were:

District of Columbia ($84.67)
Hawaii ($85.62)
New York ($86.43)
New Jersey ($87.34)
California ($88.97)

منبع: یاهو!

بااحترام،
ترکان

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین p.poozesh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2016, 01:08 PM
با سلام  و خسته نباشید
لطفا درباره هزینه تحصیل و زندگی  برای 6 ماه فرصت مطالعاتی مقطع دکتری در امریکا و المان راهنمایی کنیدومتشکرم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2016, 09:17 AM
(11-08-2016, 01:08 PM)p.poozesh نوشته: با سلام  و خسته نباشید
لطفا درباره هزینه تحصیل و زندگی  برای 6 ماه فرصت مطالعاتی مقطع دکتری در امریکا و المان راهنمایی کنیدومتشکرم

سوال شما خیلی کلیه. شما می‌تونید به من بگید که هزینه زندگی و تحصیل در ایران به مدت ۶ ماه چقدره؟ این هزینه بسته به شهر و دانشگاه خیلی متفاوت خواهد بود. در امریکا با توجه به وسعت و تنوع دانشگاه‌ها این بازه خیلی بزرگ‌تر هم هست و نمی‌شه عدد خاصی رو گفت. شهریه دانشگاه‌ها بسیار متفاوته و هزینه زندگی در شهرهای گران بسیار بیشتر از هزینه زندگی در شهرهای ارزان قیمته. بسته به این موارد فکر می‌کنم هزینه شما برای ۶ ماه بین ۵ الی ۳۰ هزار دلار باشه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14