عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش متوجه شدن اشکال بعد از ارسال (submit) فرم

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
متوجه شدن اشکال بعد از ارسال (submit) فرم
آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2016, 07:41 PM
سلام

ببخشید من یه اشتباه بزرگ توی sop سابمیت شده به یه دانشگاه کردم. اسم یه دانشگاه دیگه رو زدم به این صورت در پاراگراف اخر sop

I studied many different schools and came to believe that the XXX with outstanding professors, high quality of study, and strong research facilities is one of forerunners in line with my research interests. Reading the programs and research topics at XXX increased my motivation to pursue my long-term goals at this university and 
collaborate with the great and experienced professors there, especially with Professor XXX

به نظرتون چکار کنم فکر نکنم که اجازه بدن که عوص کنم. یکی دیگه بفرستم که کنار این قرار بگیره یا توجهشونو جلب نکنم بهتره؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-01-2016, 07:52 PM
(24-01-2016, 07:41 PM)bahar456 نوشته: سلام

ببخشید من یه اشتباه بزرگ توی sop سابمیت شده به یه دانشگاه کردم. اسم یه دانشگاه دیگه رو زدم به این صورت در پاراگراف اخر sop

I studied many different schools and came to believe that the XXX with outstanding professors, high quality of study, and strong research facilities is one of forerunners in line with my research interests. Reading the programs and research topics at XXX increased my motivation to pursue my long-term goals at this university and 
collaborate with the great and experienced professors there, especially with Professor XXX

به نظرتون چکار کنم فکر نکنم که اجازه بدن که عوص کنم. یکی دیگه بفرستم که کنار این قرار بگیره یا توجهشونو جلب نکنم بهتره؟

ممنون

سلام

سریع به graduate office ایمیل بزنید و اعلام کنید در SoP تون یک اشتباه "معنایی و محتوایی" خیلی مهم دارید... و تقاضا کنید که لطف کنند و اون document رو با مورد تصحیح شده (که براشون ارسال میکنید) جابجا کنند...
مثلا می تونید بفرمایید که:

Dear Sir/Madam,

Unfortunately, the uploaded version of the considered SoP within my application does consist of a considerable contextual wrong piece of information. I shall be noticeably grateful if you, kindly, replace this version with that document to let me present a complete application to the admission committee.

Thanks in advance for your consideration,
Bahar456

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-02-2016, 08:16 PM
(24-01-2016, 07:52 PM)Matinking نوشته: سلام

سریع به graduate office ایمیل بزنید و اعلام کنید در SoP تون یک اشتباه "معنایی و محتوایی" خیلی مهم دارید... و تقاضا کنید که لطف کنند و اون document رو با مورد تصحیح شده (که براشون ارسال میکنید) جابجا کنند...
مثلا می تونید بفرمایید که:

Dear Sir/Madam,

Unfortunately, the uploaded version of the considered SoP within my application does consist of a considerable contextual wrong piece of information. I shall be noticeably grateful if you, kindly, replace this version with that document to let me present a complete application to the admission committee.

Thanks in advance for your consideration,
Bahar456

براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام ممنون از راهنماییتون. من همین رو نوشتم جواب نداد بعد از 3 روز دوباره بهش همین پیامو دادم و اولش گفتم که من دفعه پیش جواب نگرفتم. اونم گفت
Please pardon the lateness of my reply. Please provide for me your UTEID so I may assist you with your application.
منم دادم بهش دوباره حالا 4 روزه ج نداده (البته 2 روز که تعطیل بوده). خیلی خیلی هم داره شده چکار کنم. یه بار دیگه ایمیل بزنم. میشه بگین چی بنویسم که ج بده این دفعه.
مممممممنوووووووون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-02-2016, 08:40 PM
(01-02-2016, 08:16 PM)bahar456 نوشته: سلام ممنون از راهنماییتون. من همین رو نوشتم جواب نداد بعد از 3 روز دوباره بهش همین پیامو دادم و اولش گفتم که من دفعه پیش جواب نگرفتم. اونم گفت
Please pardon the lateness of my reply. Please provide for me your UTEID so I may assist you with your application.
منم دادم بهش دوباره حالا 4 روزه ج نداده (البته 2 روز که تعطیل بوده). خیلی خیلی هم داره شده چکار کنم. یه بار دیگه ایمیل بزنم. میشه بگین چی بنویسم که ج بده این دفعه.
مممممممنوووووووون

سلام

با این جوابی که گرفتید و روزهای تعطیلی که پیش رو بوده توصیه می کنم بیشتر تحمل بفرمایید...
مگر اینکه در آستانه از دست دادن deadline باشید..

در این صورت می تونید بفرمایید که:

Dear Ma'am/Sir,

With due attention to approaching to the deadline, it is your kindness if you finalize the replacement process to update my SoP. As a matter of fact, my concern is just focused on the missing the deadline and finalization of my application with the wrong document. I shall be, wholeheartedly, grateful for your consideration.

Best,
You

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Globally
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-03-2020, 10:36 PM
سلام، من application form یک دانشگاهی رو پر کردم ولی متاسفانه Personal History of Statement بنده یک سری مشکل داره و تصحیح اش کردم و به admission office گفتم که جایگزینش کنه گفتند دیگه نمی شه و تا زمانی که Submit کردی تغییری نمی شه داد، چکار کنم؟ ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-03-2020, 04:35 AM
در کل وقتی شما یک نوشته ای رو برای کسی می فرستین باید فرض رو بر این بگذارین که دیگه قابل تغییر نیست چون وقتی خونده بشه به هر حال تاثیر روانی اش رو می گذاره. بنابراین اگر تغییر موردنظر به گرامر و فن بیان مربوط میشه دیگه تغییر دادن اون خیلی چیزی رو تغییر نمیده و اگر هم اشتباه خاصی در اسم مدرکی چیزی هست، همین که ایمیل زدین و توضیح دادین مسوولیتی برای شما ایجاد نمی کنه. دفعات بعد وقتی ایمیلی، متن رسمی ای چیزی میخواهید برای جایی بفرستین، بسته به اهمیتش یکی دوبار یا بیشتر اون رو بخونید و حتی از فرد دیگه ای که زبانش به نسبت خوبه بخواهید اون رو بخونه و نظرش رو بده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-06-2025، 03:12 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی