عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-12-2015, 02:45 AM
(24-10-2015, 08:07 PM)automotive نوشته: با سلام به همه ی دوستان عزیز،

دوستان، افرادی که در اینجا درباره ی منابع مهم GRE سوال میپرسند، مثل خود من دسترسی به کلاس ندارند، اساتید محترم هم فقط باید به کلاس هایشان رفته تا شاید سوال هایتان را جواب بدهند. شما این امتحان را گذرانده اید و قطعا با نمراتی که ذکر کرده اید قادر به تفسیر منابع هستید. من اطلاع دارم که هرچه بیشتر مطالعه داشته باشم نمره ی بیشتری خواهم گرفت اما توجه داشته باشید که با یک حساب و کتاب ساده در این سایت منابعی برای GRE ذکر شده که جمعا بیشتر از چند ده هزار صفحه مطلب است که مطالعه همه ی آن ها سال ها زمان میبرد، لطفا توقع نداشته باشید که ما از روی اسم کتاب محتوای آن را تشخیص بدهیم و ببینیم که واقعا چه مقدار این منبع خاص برای این امتحان مفید است یا موثر. مسئولیت زیادی برای شما به وجود می آید اگر چند منبع را معرفی کنید به عنوان مرجع و بقیه را برای نمره ی بیشتر اما باور کنید ما دستمان به هیچ کجا بند نیست. موسساتی که دنبال سود هستند، اساتیدی که از روی اکراه جواب سلام میدهند ( اخلاق اساتید ایرانی بر جدا بودن از دانشجو است هر چه فاصله بیشتر باشد اساتید راضی تر هستند و این حداقل در دانشگاه هایی که بوده ام صادق بوده و از اساتید محترم با معرفت عذر خواهم.)

خب بهتر هستش که سوالات خودم را بپرسم ببخشید اگه متن بالا زیاد بود، باید میگفتم. نمایشگاه کتابی در حال برگزاری است که اصولا هم تخفیف های خوبی دارد که در این گرانی دستگیر ما میشود و هم از تهران قبول زحمت میکنند و کتاب های مرجع را با خود می آورند.
نمره ی سمپل آیلتس من اورآل 4.5 شده و برای پاییز 2017 قصد ارسال مدارک را دارم.
کتاب های GRE را در هیچ کتاب خانه ای پیدا نکردم و تعداد اتگشت شماری که وجود داشت بسیار قدیمی بود.
برنامه ی من اول توفل هستش و بعد GRE ان شا اللاه و با تلاش نمره ی دلخواهم رو بدست بیارم.
از آنجایی که کلاس هم نمیرم شدیدا باید از این نمایشگاه استفاده کنم.
کتاب 504 ، لغات ضروری توفل و 1100 رو دارم.

تمامی پست های منابع  GRE رو هم مطالعه کردم.
1. ترکان عزیز کتاب Verbal Advantage رو همراه با 3500 معرفی کرده اند که خوب در آمازون موجود هستش و روی جلد کتاب نوشته 3500 لغت رو آموزش میده!! پس تفاوت این کتاب با 3500 چه چیزی هستش؟؟ یعنی مجموع 7000 لغت هستند یا هر دو یک کتاب از ناشرین متفاوت؟؟ این کتاب هم بسیار قدیمی هستش.

2.کتاب ، The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition که به عنوان مرجع نامیده میشه آیا باید همراه با دو کتاب دیگه از ETS که یکیOfficial GRE Verbal Reasoning Practice Questions و دیگری  Official GRE Quantitative Reasoning Practice Questions خریداری و مطالعه بشه؟؟
یا اینکه این دو کتاب همون Official Practice Book هایی هستند که ازشون نام برده میشه؟

3.اگر منابع اصلی رو بخوام بخرم باید کدام یک رو بخرم؟
ETS Official
ETS verbal
ETS quantattitative
Cracking the GRE with 4 Practice Tests, 2016 Edition (Graduate School Test Preparation)   از انتشارات دانشگاه پرینستون؟
Kaplan در آمازون مردم بسیار از این کتاب بد گفتند
Manhattan که  کتاب های بسیار قدیمی داره
Magoosh که  کتاباش به سختی پیدا میشه!! آیا منظورتون MCGraw Hill هستش?
و بقیه کتاب هایی که یکی دوبار گفته شده مثل Math review نوا و ...

لطفا 5 کتاب اول را با تجربه ای که دارید به من بگید. من میدونم که راندمان مطالعه کتاب پایین هستش و بیشترین راندمان مربوط به کلاس میشه و راندمان پایین به منزله مطالعه کتاب های بیشتر هستش ولی فعلا راه دیگه ای ندارم.
از تمامی دوستان بسیار ممنونم، این فروم واقعا بینظیر هستش، در کمتر محیط ایرانی تجربیاتشونو رایگان در اختیار دیگران قرار میدهند.

پاینده باشید.

سلام،
حقیقتش من کاپلان را خوندم، برای شروع کتاب خوبیه...من راضی بودم.... البته این نظر منه....
نقل قول  

آفلاین لاله11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2015, 09:58 PM
سلام دوستان عزیز
من دانشجو هستم و تافل دادم شد 88
الان به خاطر پایان نامه حداقل چهارروز تا ساعت هشت نه شب باید برم دانشگاه
من میخوام یک نمره بالای 100 در تافل و جی ار ای بالای 320 بگیرم و سال اینده اپلای کنم سه روز در هفته کاملا وقتم خالیه آیا با این اوضاع میتونم نمره عالی در این دوامتحان بگیرم ؟
امیدوارم بشه چون همینطوری هم خیلی عقب افتادمالان دوباره از اول 400 اسنشال 1100 و 504 رو دارم روزی یه درس میخونم
روزی سه ساعت تا اخر مهر یا ابان دیگه این نمره رو میتونم بدست بیارم البته سه روز توو هفته کاملا میتونم برای زبان بذارم

ممنونم از لطفتون
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-12-2015, 01:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 01:23 AM توسط mona.)
(23-12-2015, 09:58 PM)لاله11 نوشته: سلام دوستان عزیز
من میخوام یک نمره بالای 100 در تافل و جی ار ای بالای 320 بگیرم و سال اینده اپلای کنم سه روز در هفته کاملا وقتم خالیه آیا با این اوضاع میتونم نمره عالی در این دوامتحان بگیرم ؟
امیدوارم بشه چون همینطوری هم خیلی عقب افتادمالان دوباره از اول 400 اسنشال 1100 و 504 رو دارم روزی یه درس میخونم
روزی سه ساعت تا اخر مهر یا ابان دیگه این نمره رو میتونم بدست بیارم البته سه روز توو هفته کاملا میتونم برای زبان بذارم

ممنونم از لطفتون

با سلام،
زمانتان به نظر کافیست ، اما فراموش نکنید که کمیت در کنار کیفیت است که معنا پیدا میکند . نحوه خواندن و فرآیند یادگیری و میزان پیشرفت شما در هفته ، عوامل بسیار مهمی هستند . میتوانید از افراد با تجربه این فروم هم ، برای برنامه ریزی دقیقتر و راهنمایی در مورد نحوه خواندن برای این دو آزمون ، استفاده کنید .
به هر حال ، به نظر من جای نگرانی نیست و فقط کافیست پشتکار و برنامه ریزی مناسب و دقیق داشته باشید .

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

27-12-2015, 09:41 PM
(23-12-2015, 09:58 PM)لاله11 نوشته: سلام دوستان عزیز

ممنونم از لطفتون

سلام مجدد

@Torkan@ ، @nasim1234
ممنون میشم اگه نظرتونو بگین
و نحوه برنامه ریزی پیشنهادیتونو خیلی ممنون ایا احتیاجی هست این ترمو مرخصی بگیرم یا همین مقدار زمان کافیه ؟ متشکرم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-12-2015, 03:48 AM
(27-12-2015, 09:41 PM)لاله11 نوشته: سلام مجدد

@Torkan@ ، @nasim1234
ممنون میشم اگه نظرتونو بگین
و نحوه برنامه ریزی پیشنهادیتونو خیلی ممنون ایا احتیاجی هست این ترمو مرخصی بگیرم یا همین مقدار زمان کافیه ؟ متشکرم

بله به نظر من حتما میتونین. 
در مورد جی ار ای که همون لغت خوندن خیلی کار خوبیه. البته ۱۱۰۰ یه مقدار طولانی و سخته. من خودم با همون دانش تافلم (اون زمان تافل ۹۹) رفتم دادم وربال شدم ۱۴۸. چون نمرم خوب نشده توصیه خاصی نمی کنم بهتره دوستانی که بهتر میدونن راهنمایی کنن.
تافل رو همون موقع که دادم (دوسال پیش) ۹۹ شدم. ولی دوباره بعد از یه سال شدم ۱۰۷. بار دوم به طور خاص رایتینگ خیلی کار کردم که از ۲۳ شد ۲۸ و ریدینگ tpo کار کردم.
در مورد تافل علاوه بر خوندن کتاب های Essential barrons و 400 (فرض کنیم ۵۰۴ رو خوندین) تمرین نیاز داره که شما وقت کافی دارین. اگر در رایتینگ مشکل دارین شاید بد نباشه براش کلاس برین. اما بقیه مهارت ها با تمرین تا حد خوبی (۲۵ یا بالاتر) حل میشن. مخصوصا لیسنیگ که واقعا با تمرین میشه ۳۰ گرفت.

به نظر من بخش بیشتری از زمانتون رو صرف تافل کنین. و سال بعد اول تافل رو امتحان بدین. یه فاصله ای هم بین دو امتحان در نظر بگیرید مثلا ۱ ماه. و اون ۱ ماه رو تمرین کنید که کوانت رو کامل بگیرید. همزمان که رایتینگ تافل کار می کنید برای GRE‌هم آماده میشید ولی خوبه که تاپیک های هردو رو نگاه کنید و براش رایتینگ بنویسید. 
به نظرم مرخصی نگیرید چون تمام وقت زبان خوندن خیلی خسته کنندست وهمین که تنها برنامه هفتتون بشه زبان خودش فشار روحی وارد می کنه. رسوندن نمره ۸۸ به ۱۰۰ خیلی سخت نیست و با هفته ای ۲ یا ۳ روز حتما میرسید.
سوال دیگه ای بود بپرسید حتما  Smile

نقل قول  

آفلاین maryam.m
**
نقل قول

03-01-2016, 01:35 AM
سلام
چند سوال دارم، امیدوارم که بتونید راهنمایی کنید. در ابتدا به این مورد اشاره کنم که من تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون GRE بدم.
من شروع کردم به خواندن کتاب لغات 800essential words for GRE ونحوه خواندنم به اینصورت است که خودم فلش کارت های کاغذی درست می کنم و روش جعبه لایتنر رو پیش گرفتم.
جدا از لغت اصلی که باید یاد بگیرم با کلماتی هم در مثال ها برخورد می کنم که بلد نیستم و آن را در فلش کارت ها منتقل می کنم، این کار زمان زیادی از من می برد یعنی تنها لغات اصلی رو یاد نمی گیرم بلکه تعدادزیادی هم لغت یاد می گیرم. آیا این روش درست است؟ یا تنها به لغات اصلی توجه کنم؟ آخر اردیبهشت قصد امتحان دارم آیا می رسم به طور کامل تمام کنم؟ با این روش من 2 یا 3 برابر اون 800 لغت یاد میگیرم.
پیشنهاد چه کتاب دیگری برای لغات دارید؟
در جلوی کاغذ کلمه و در پشت آن معنی فارسی را می نویسم. آیا هم معنی آن را در جلوی برگه یا در پشت برگه کنار معنی بنویسم؟ و یا اینکه هم معنی در برگه دیگری نوشته شود؟
دوستی پیشنهاد کرده بود که در جلوی برگه کلمه و در پشت آن هم معنی و معنی کلمه و مثال نوشته شود. آخه حافظه آدم مگه می تونه این هم رو حفظ کنه؟ (با این فرض که در روز بعد با استفاده از روش لایتنر باید مرور کنی و بعضی از کلمات چند معنی هم داره)
بعضی از کلمات چند معنی داره، آیا تمام آن معانی رو باید یاد گرفت؟
استفاده از نرم افزار مناسبتر است و یا روشی که من برای یادگیری پیاده کردم (مزایا ومعایب)؟ با این دید که نوشتن در تثبیت یادگیری بسیار مهم است.
در نرم افزار هم همان سیستم لایتنر پیاده شده است؟
باتشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-01-2016, 05:19 AM
(03-01-2016, 01:35 AM)maryam.m نوشته: سلام
چند سوال دارم، امیدوارم که بتونید راهنمایی کنید. در ابتدا به این مورد اشاره کنم که من تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون GRE بدم.
من شروع کردم به خواندن کتاب لغات 800essential words for GRE ونحوه خواندنم به اینصورت است که خودم فلش کارت های کاغذی درست می کنم و روش جعبه لایتنر رو پیش گرفتم.
جدا از لغت اصلی که باید یاد بگیرم با کلماتی هم در مثال ها برخورد می کنم که بلد نیستم و آن را در فلش کارت ها منتقل می کنم، این کار زمان زیادی از من می برد یعنی تنها لغات اصلی رو یاد نمی گیرم بلکه تعدادزیادی هم لغت یاد می گیرم. آیا این روش درست است؟ یا تنها به لغات اصلی توجه کنم؟ آخر اردیبهشت قصد امتحان دارم آیا می رسم به طور کامل تمام کنم؟ با این روش من 2 یا 3 برابر اون 800 لغت یاد میگیرم.
پیشنهاد چه کتاب دیگری برای لغات دارید؟
در جلوی کاغذ کلمه و در پشت آن معنی فارسی را می نویسم. آیا هم معنی آن را در جلوی برگه یا در پشت برگه کنار معنی بنویسم؟ و یا اینکه هم معنی در برگه دیگری نوشته شود؟
دوستی پیشنهاد کرده بود که در جلوی برگه کلمه و در پشت آن هم معنی و معنی کلمه و مثال نوشته شود. آخه حافظه آدم مگه می تونه این هم رو حفظ کنه؟ (با این فرض که در روز بعد با استفاده از روش لایتنر باید مرور کنی و بعضی از کلمات چند معنی هم داره)
بعضی از کلمات چند معنی داره، آیا تمام آن معانی رو باید یاد گرفت؟
استفاده از نرم افزار مناسبتر است و یا روشی که من برای یادگیری پیاده کردم (مزایا ومعایب)؟ با این دید که نوشتن در تثبیت یادگیری بسیار مهم است.
در نرم افزار هم همان سیستم لایتنر پیاده شده است؟
باتشکر

من 800 رو نخوندم. 1100 رو خوندم که به نظرم گزینه خوبی برای این امتحان بود. پست های قبلی رو با دقت بخونید تا با نظرات مختلف آشنا شین.  در مورد لغات متن، من پیشنهادم اینه که تنها تک و توک لغاتی رو که به نظرتون پرتکرار و مهم میرسن رو وارد لایتنر و پروسه حفظ کنید، چون وقتتون خیلی هم زیاد نیست. فراموش نکنید که باید سریع لغات رو به یه حد معقول برسونید و مشغول تست زدن بشید. تست زدن خیلی مهمتر از صرفا لغت حفظ کردنه.
بله در پشت برگه باید معانی و مترادف های احتمالی و مثال رو داشته باشین. بهتره که معنی لغات رو به انگلیسی و در بستر مربوط به خودش و در مثال یاد بگیرید. اتفاقا در امتحان GRE از معانی دوم و سوم یک لغت که مهجورتر هستن هم استفاده میشه. بهترین کار براتون اینه که یه نگاهی به سبک سوالات بندازید تا دستتون بیاد در چه سطح و سبکی هستن.
نرم افزار بهتره چون سریعتره. هم مرورش و هم وارد کردن لغات میتونه سریعتر از روش دستی باشه. در هر حال انتخاب با شماست. بله در نرم افزارها هم همون سیستم هست (جی ممورایز و آنکی معمولا استفاده میشن)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین rmn_990
**
نقل قول

16-04-2016, 11:03 AM
سلام

دوستانی که تجربه ازمون تافل و جی آر ای رو داشتند....

میشه لطف کنن اون کتابایی که توصیه می کنن نسخه کاغذی اون رو تهیه کنیم (مثل کتاب هایی که داخلش تمرین داره)چون زیاد باهاش کار داریم رو لطفا معرفی کنن(با فرض اینکه بخواهیم تمام مراجع رو کامل مطالعه کنیم و وقت داشته باشیم)

این کلیه کتاب هایی هست که پیشنهاد میشه برای کسایی که مثلا 1سال وقت دارن .افرادی که تجربش رو دارن لطفا از بین این ها انتخاب کنند

GRE:

لغت
  • 1100 Words You Need to Know by Murray Bromberg and Melvin Gordon (Mar 1, 2013)
  • Word Smart, 5th Edition (Smart Guides) by Princeton Review (Jul 3, 2012)
  • Verbal Advantage: 10 Steps to a Powerful Vocabulary by Charles Harrington Elster (Sep 26, 2000)
  • Essential Words for the GRE (Barron's GRE) by Philip Geer (Jul 1, 2010)
  • 500 Essential Words: GRE Vocabulary Flash Cards by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • mini dictionary kaplan
تست
  • The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition by Educational Testing Service (Jul 17, 2012)
  • Master the GRE 2014 by Peterson's (April 9, 2013)
  • 5 lb. Book of GRE Practice Problems by Manhattan Prep (Feb 5, 2013)
  • Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides, 3rd Edition by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • Barron's GRE, 20th Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D. (Jun 1, 2013)
  • Barron's 6 GRE Practice Tests by Vince Kotchian and David Freeling (Aug 1, 2012)
  • Kaplan GRE Premier 2014 with 6 Practice Tests: book + online + DVD + mobile by Kaplan (Jun 4, 2013)
  • Gruber's Complete GRE Guide 2014, 3E by Gary Gruber (Jun 4, 2013)
  • Cracking the GRE with 6 Practice Tests & DVD, 2014 Edition by Princeton Review (Jun 4, 2013)
  • GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics by Vibrant Publishers (Oct 20, 2011) \
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-04-2016, 11:24 AM
(16-04-2016, 11:03 AM)rmn_990 نوشته: سلام

دوستانی که تجربه ازمون تافل و جی آر ای رو داشتند....

میشه لطف کنن اون کتابایی که توصیه می کنن نسخه کاغذی اون رو تهیه کنیم (مثل کتاب هایی که داخلش تمرین داره)چون زیاد باهاش کار داریم رو لطفا معرفی کنن(با فرض اینکه بخواهیم تمام مراجع رو کامل مطالعه کنیم و وقت داشته باشیم)

این کلیه کتاب هایی هست که پیشنهاد میشه برای کسایی که مثلا 1سال وقت دارن .افرادی که تجربش رو دارن لطفا از بین این ها انتخاب کنند

GRE:

لغت
  • 1100 Words You Need to Know by Murray Bromberg and Melvin Gordon (Mar 1, 2013)
  • Verbal Advantage: 10 Steps to a Powerful Vocabulary by Charles Harrington Elster (Sep 26, 2000)
  • 500 Essential Words: GRE Vocabulary Flash Cards by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • mini dictionary kaplan
تست
  • The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition by Educational Testing Service (Jul 17, 2012)
  • Master the GRE 2014 by Peterson's (April 9, 2013)
  • 5 lb. Book of GRE Practice Problems by Manhattan Prep (Feb 5, 2013)
  • Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides, 3rd Edition by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • Barron's GRE, 20th Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D. (Jun 1, 2013)
  • Barron's 6 GRE Practice Tests by Vince Kotchian and David Freeling (Aug 1, 2012)
  • Kaplan GRE Premier 2014 with 6 Practice Tests: book + online + DVD + mobile by Kaplan (Jun 4, 2013)
  • Gruber's Complete GRE Guide 2014, 3E by Gary Gruber (Jun 4, 2013)
  • Cracking the GRE with 6 Practice Tests & DVD, 2014 Edition by Princeton Review (Jun 4, 2013)
  • GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics by Vibrant Publishers (Oct 20, 2011) \

سلام

تسلط روی این سه کتاب:

نقل قول:

در کنار 1100 Barron's باعث بیشتر بسیار خوب دانش لغوی شما برای verbal خواهد شد... این موارد رو دوستان عمدتا مهمترین مراجع vocabulary این آزمون می دونند...

بی برو برگرد، مهمترین reference:
نقل قول:The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition by Educational Testing Service (Jul 17, 2012

مرجعی مناسب با technique هایی جالب:
نقل قول:

رویکردهای نسبتا کارایی در بخش reading comprehension رو می تونید در این کتاب بررسی کنید:
نقل قول:

بخش quantitative این کتاب یک survey جامع برای دوره به حساب میاد:
نقل قول:

نمونه سوالات این کتاب در بخش verbal رو در سطح مناسبی از ساده تا خیلی سخت میشه کار کرد:
نقل قول:

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین rmn_990
**
نقل قول

29-04-2016, 02:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2016, 02:24 AM توسط rmn_990.)
(16-04-2016, 11:24 AM)Matinking نوشته: سلام

تسلط روی این سه کتاب:

در کنار 1100 Barron's باعث بیشتر بسیار خوب دانش لغوی شما برای verbal خواهد شد... این موارد رو دوستان عمدتا مهمترین مراجع vocabulary این آزمون می دونند...

بی برو برگرد، مهمترین reference:

مرجعی مناسب با technique هایی جالب:

رویکردهای نسبتا کارایی در بخش reading comprehension رو می تونید در این کتاب بررسی کنید:

بخش quantitative این کتاب یک survey جامع برای دوره به حساب میاد:

نمونه سوالات این کتاب در بخش verbal رو در سطح مناسبی از ساده تا خیلی سخت میشه کار کرد:

براتون آرزوی موفقیت دارم
با تشکر از پاسخ کاملتون

بعد از بررسی های دیگه ای که جاهای دیگه هم انجام دادم به منابع  نهایی زیر رسیدم

1.      Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides (Manhattan Prep GRE Strategy Guides) Fourth Edition

2.      Barron's GRE, 21st Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D.
3.      GRE Premier 2016 with 6 Practice Tests: Book + Online + DVD + Mobile
4.      Cracking the GRE Premium Edition with 6 Practice Tests, 2016 (Graduate School Test Preparation) 2016 ed. Edition)
5.      The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition
6.      Official GRE Verbal Reasoning Practice Questions 1st Edition
7.      Official GRE Quantitative Reasoning Practice Questions 1st Edition
8.      5 lb. Book of GRE Practice Problems Pap/Psc Su Edition
9.      Essential Words for the GRE 3rd Edition by Philip Geer Ed.M.
10.  1100words you need to know

می خواستم بدونم آیا منابع بالا کاملا پاسخ گوی یه نمره خیلی خیلی خوب!برای همه ی بخش های آزمون هست ؟
روی دو تا کتاب زیر هم شک دارم که مفید هستند یا نه
gre big book
GRE math prep course(Nova's GRE Prep course)

مسئله سوم هم اینکه اگه لطف کنید طبق شماره یک ترتیبی از کتاب هارو بگید که طبق اون ترتیب شروع کنم ممنون می شم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »