عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) waive your right to examine your LoR

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
waive your right to examine your LoR
آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2013, 01:51 AM
درود
موقع ارسال تمام توصیه نامه ها بر اساس Family Educational Rights and Privacy Act of 1974 از متقاضی درخواست شده که از  حق خودش برای دیدن توصیه نامه صرفنظر کنه. بهتره صرفنظر کرد یا نه؟
students have access to their education record, including letters of recommendation. However, students may waive their right to see letters of evaluation, in which case the letters will be held in confidence.
Do you wish to waive your right to examine this letter of recommendation?

:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2013, 02:01 AM
من واقعا این قانون رو نفهمیدم چی به چیه...مخصوصا اینکه آیا اساتید واقعا می فهمن که دانشجو زده خیر...من که فکر نمی کنم...احتمالشو خیلی کم می بینم...

خیلی ها میگن بهتره به اساتید اعتماد کرد و گذشت از خیر دیدن توصیه نامتون
ولی به نظر من حق هر دانشجو هست که بدونه توصیه نامه چطور بوده
در کل بیشتر بستگی داره که چقدر حس اعتماد بین دانشجو و توصیه کننده هست...

نکته ای رو که جالبه در نظر هم داشته باشید اینه که حتی اگر از حق خودتون نگذرید وقتی افر نگیرید حتی نمی توانید ببینید...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2013, 02:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2013, 02:10 AM توسط Torkan.)
(20-12-2013, 01:51 AM)'Pink Floyd' نوشته: درود
موقع ارسال تمام توصیه نامه ها بر اساس Family Educational Rights and Privacy Act of 1974 از متقاضی درخواست شده که از  حق خودش برای دیدن توصیه نامه صرفنظر کنه. بهتره صرفنظر کرد یا نه؟
students have access to their education record, including letters of recommendation. However, students may waive their right to see letters of evaluation, in which case the letters will be held in confidence.
Do you wish to waive your right to examine this letter of recommendation?

دوست عزیز اصلا مهم نیست صرف نظر کنید یا نه و هیچ تاثیری در روند بررسی و پذیرش شما نداره.
فقط این قانون به خاطر این هست که به دانشجویان اطمینان داده بشه میتونن به نظرات اساتید نسبت به خودشون دسترسی پیدا بکنن...
هر چند تو این مملکتی که استاد ایمیل فوروارد میکنه به دانشجو تا خودش پر کنه بعد بفرسته استاد فوروارد کنه دانشگاه و یا خود دانشجو بعضا مینویسه رکام رو متاسفانه و استاد به اصطلاح ریوایز میکنه! چنین قوانینی اصلا مفهومی نداره.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-12-2013, 02:18 AM
به صورت کلی، recommender نخواهد فهمید که شما waive کردی یا خیر، گفتم به طور کلی، چون خاطرم هست در 1 یا 2 تا دانشگاه، وقتی ایمیل رو برای استاد میفرستاد، اشاره هم میکرد که متقاضی، waive نکرده! البته من خودم waive نکردم چند تایی رو. از طرفی لازمه که بگم، شما فقط در صورتی به متن توصیه نامه دسترسی خواهی داشت که در دانشگاه مربوطه پذیرفته شده و enroll کنید.

بنظرم، این موضوع هم به اینکه این مملکت چجوره یا اون یکی مملکت چجوری نیست، ارتباطی نداره! چون چیزی که این مملکت یا اون یکی رو میسازه، همون افراد این یا اون مملکت هستند و از طرفی فکر نکنید از جهنم قراره به بهشت وارد بشید، چون اونجوری وقتی رسیدید، حســــــــــابی دچار دوگانگی خواهید شد!! 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2013, 02:37 AM
(20-12-2013, 02:18 AM)'MaMi' نوشته:
به صورت کلی، recommender نخواهد فهمید که شما waive کردی یا خیر، گفتم به طور کلی، چون خاطرم هست در 1 یا 2 تا دانشگاه، وقتی ایمیل رو برای استاد میفرستاد، اشاره هم میکرد که متقاضی، waive نکرده! البته من خودم waive نکردم چند تایی رو. از طرفی لازمه که بگم، شما فقط در صورتی به متن توصیه نامه دسترسی خواهی داشت که در دانشگاه مربوطه پذیرفته شده و enroll کنید.
بنظرم، این موضوع هم به اینکه این مملکت چجوره یا اون یکی مملکت چجوری نیست، ارتباطی نداره! چون چیزی که این مملکت یا اون یکی رو میسازه، همون افراد این یا اون مملکت هستند و از طرفی فکر نکنید از جهنم قراره به بهشت وارد بشید، چون اونجوری وقتی رسیدید، حســــــــــابی دچار دوگانگی خواهید شد!! 

ببخشین دوست عزیز
فقط برای جلوگیری از سوتفاهم یه کوچولو عرض کنم که بنده اون چیزی رو که در واقعیت میبینم عرض میکنم و به همه هم تعمیم ندادم اون جمله رو.
در ثانی دوست عزیز بنده اصلا حرفی از بهشت و جهنم و یا دوگانگی نیاوردم(هر چند معتقدم بسیاری از دانشجوها قبل اومدن به امریکا و یا سایر کشورها انقدر دچار دوگانگی شده اند که این دوگانگی که شما فرمودید اصلا به چشم نخواهد امد.
از موضوع منحرف نشیم اون چیزی که من گفتم که اون waive رو گذاشتن تا دانشجو و استاد هر دو راحت باشه و به دانشجویان اطمینان داده بشه میتونن به نظرات اساتید نسبت به خودشون دسترسی پیدا بکنن (حالا نمیدونم بعد پذیرش یا قبلش) رو از خود advisor چند دانشگاه پرسیدم.
در هر حال...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-12-2013, 08:41 AM
این مورد بنظرم جواب قطعی نداره و استدلال برای هر دوطرف ماجرا وجود داره، ولی کلاً استاندارد قضیه اینه که شما از حق دیدنتون بگذرین. اگر نویسنده توصیه‌نامه بدونه که شما قراره ببینین خب شکل خوبی نداره، چون یعنی یه جورایی بهش اعتماد ندارین. ولی مشکل اصلی بیشتر از سمت دانشگاهیه که دارین اپلای می‌کنین. درخواست دیدن توصیه‌نامه این نشونه رو تو خودش داره که شما مطمئن نیستین که چی قراره راجع بهتون نوشته بشه و اصرار دارین که بعداً ببینین توصیه‌نامه رو و همینطور این دید وجود داره که نویسنه توصیه‌نامه هم ممکنه در صورت اینکه بدونه شما اصرار دارین که ببینین نظرش رو، ممکنه عقیده واقعیش رو ننویسه. همینطور که گفتم دلیل محکمی وجود نداره، ولی به خاطر دلایل بالا مشهوره که می‌گن نگذشتن از این حق اعتبار توصیه‌نامه رو کم می کنه.
نظر من اینه که از این حق بگذرین، چون بعد از پذیرفته شدن که دیگه فایده‌ای نداره دیدن توصیه‌نامه و اگه یه احتمال کم هم بدین که تاثیر منفی هرچند کم داشته باشه، بهتره بی خیالش بشیم، و اینکه این آپشن رو گذاشتن انگار یه جورایی انتظار دارن از این حقتون بگذرین.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
21-12-2013, 05:17 AM
من هم تا حد زیادی با نظر reza_1st گرامی موافقم و مرسوم این هست که شما از این حق خودتون بگذرید. دانشگاه کلرادو مطلب خوبی در این مورد نوشته و نکات منفی و مثبت گذشتن یا نگذشتن از این حق رو برشمرده که خودتون می‌تونید بخونید. یکی از مسائلی که بهش اشاره شده اینه که دانشگاه‌ها وزن بیشتری به توصیه‌نامه‌هایی که دانشجو امکان دیدنش رو نداره می‌دند و به نوعی اون‌ها رو واقعی‌تر قملداد می‌کنند.
یک توصیه مهمی هم در اون صفحه شده و اون اینه که هر تصمیمی در مورد گذشتن یا نگذشتن از این حق گرفتید، برای تمام توصیه‌نامه‌هاتون یکسان باشه. این نکته مهم رو در نظر داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Michael
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 11
26-12-2013, 10:08 AM
یه کوچولو خدمت دوستان راجع به اینکه توصیه دهنده (استاد شما) اصلا متوجه میشه، یا متوجه نمیشه که شما از حقتون واسه دیدن نامه پر شده صرف نظر کردین یا نه خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که بنده به 4 دانشگاهی که چندی پیش اپلای کردم و از اونجایی که با اساتیدم به نوعی خیلی داداشی هستم Wink  (اگه ایمیل از طرف استاد به شما فوروارد بشه شما نمیتونین با لینک مربوطه از میلتون وارد سایت دانشگاه بشین واسه پر کردن فرم انلاین، و سیستم شما رو نمیشناسه و اخطار invalid بودن میده، بنابراین لازمه که از ایمیل استاد مستقیما وارد سایت دانشگاه بشین، واسه همین استادا ایمیل و پسوردشونو بهم میدادند که وارد بشم، دیگه داداشی هستیم دیگه Smile ) القصه هر 4 تای این دانشگاهها کلمه note رو نوشته و میگفتن که این فرد از حق خودش برای دیدن نامه ای که شما پر میکنید صرف نظر کرده.
Please note that x has waived his/her right to review
this Recommendation.
اینو گفتم خدمت سروران بگم که مطمئن باشید که این پیام به استادتون داده میشه و صرف نظر کردن یا نکردنتون بهشون در ایمیل send شده اطلاع داده میشه.
منم با دوستان گراممون کاملا موافقم که waive کردن کلا خیلی بهتره. حالا نگین که آره اونجوری که تو خودت پر میکنی معلومه که میگی waive کردن خیلی بهتره. چاکریم Laugh
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 03:15 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی