عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2013, 10:52 PM
سلام. من زبان چند سال پیش کانون تموم کردم (البته یک مقداری یادم رفته)، چند جلسه کلاس برای رایتینگ رفتم و تا حدودی با اصول رایتینگ آشنا هستم. 504 رو خوندم. 1سال فرصت دارم. هیچ آشنایی با ساختار امتحان آیلتس و منابعش ندارم. دوستان در این فروم برای شروع کتاب New Insight into Ielts رو معرفی کردن.
میشه کلا در مورد منابع آیلتس راهنمایی کنین؟اینکه کدوماش مهم تر هستند و حتما باید مطالعه بشن؟ و اینکه کتابها به چه ترتیبی باید مطالعه بشن(منظور سطح بندی کتابهاست)؟

آفلاین bzz
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-09-2013, 12:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 12:54 AM توسط bzz.)
سلام دوسته عزیز
تمامی سوالهایی که پرسیدید  در این تاپیک  میتوانید جواب خود را به طور مفصل پیدا کنید.
برای ترتیب منابع به تاپیک منابع مطالعاتی مراجعه کنید. و یا در زمینه انتخاب کتاب میتوانید از تجربیات دوستان استفاده کنید
موفق باشید
(06-09-2013, 10:52 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. من زبان چند سال پیش کانون تموم کردم (البته یک مقداری یادم رفته)، چند جلسه کلاس برای رایتینگ رفتم و تا حدودی با اصول رایتینگ آشنا هستم. 504 رو خوندم. 1سال فرصت دارم. هیچ آشنایی با ساختار امتحان آیلتس و منابعش ندارم. دوستان در این فروم برای شروع کتاب New Insight into Ielts رو معرفی کردن.
میشه کلا در مورد منابع آیلتس راهنمایی کنین؟اینکه کدوماش مهم تر هستند و حتما باید مطالعه بشن؟ و اینکه کتابها به چه ترتیبی باید مطالعه بشن(منظور سطح بندی کتابهاست)؟

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است

آفلاین roshanak25
نقل قول

07-09-2013, 01:08 AM
(07-09-2013, 12:51 AM)'bzz' نوشته: سلام دوسته عزیز
تمامی سوالهایی که پرسیدید  در این تاپیک  میتوانید جواب خود را به طور مفصل پیدا کنید.
برای ترتیب منابع به تاپیک منابع مطالعاتی مراجعه کنید. و یا در زمینه انتخاب کتاب میتوانید از تجربیات دوستان استفاده کنید
موفق باشید

در تاپیکی که معرفی کردین قبلا سوال پرسیدم، برای شروع کتاب New Insight into Ielts رو معرفی کردن. ولی من میخوام بدونم کدوم کتابها از منابع اصلی هستند و اینکه به چه ترتیبی بهتره خونده بشن؟

آفلاین nadia_1992
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2013, 01:19 PM
امیر حسیم جان ن میخوام در رابطه با سوالی ک برای ایلتس پرسیدی یه pdf  برات بذارم از کجا بفرستم ؟

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-09-2013, 10:04 AM
(06-09-2013, 10:52 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. من زبان چند سال پیش کانون تموم کردم (البته یک مقداری یادم رفته)، چند جلسه کلاس برای رایتینگ رفتم و تا حدودی با اصول رایتینگ آشنا هستم. 504 رو خوندم. 1سال فرصت دارم. هیچ آشنایی با ساختار امتحان آیلتس و منابعش ندارم. دوستان در این فروم برای شروع کتاب New Insight into Ielts رو معرفی کردن.

سلام دوست من

این کاملا به سطح زبانتون بستگی داره
و اینکه تو کدوم اسکیل ها ضعف دارین 
به نظر من حتما اون 8 تا کتاب معروف آیلتس رو کار کنین 
اگه تو اسکیل خاصی مشکل دارین حتما کتاب های کمکی کار کنین
به نظر من اگه میتونین خودتون درس بخونین نیاز به کلاس ندارین و میتونین با سرعت خودتون کتاب ها رو تموم کنین
در ضمن امتحان آیلتس شبیه تافل نیست ... لغت حفط کردن به درد نمیخوره واسه این امتحان ... بهتره ریدینگ کار کنین و بیشتر گوش کنین ( با لهجه بریتیش و استرالیایی)

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-09-2013, 10:05 AM
(16-09-2013, 01:19 PM)'nadia_1992' نوشته: امیر حسیم جان ن میخوام در رابطه با سوالی ک برای ایلتس پرسیدی یه pdf  برات بذارم از کجا بفرستم ؟

سلام

میتونین الصاق کنین فایلتون رو به پستتون !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین roshanak25
نقل قول

21-09-2013, 08:00 PM
(21-09-2013, 10:04 AM)'amirhossein.gh' نوشته: سلام دوست من
این کاملا به سطح زبانتون بستگی داره
و اینکه تو کدوم اسکیل ها ضعف دارین 
به نظر من حتما اون 8 تا کتاب معروف آیلتس رو کار کنین 
اگه تو اسکیل خاصی مشکل دارین حتما کتاب های کمکی کار کنین
به نظر من اگه میتونین خودتون درس بخونین نیاز به کلاس ندارین و میتونین با سرعت خودتون کتاب ها رو تموم کنین
در ضمن امتحان آیلتس شبیه تافل نیست ... لغت حفط کردن به درد نمیخوره واسه این امتحان ... بهتره ریدینگ کار کنین و بیشتر گوش کنین ( با لهجه بریتیش و استرالیایی)
موفق باشید
خیلی ممنونم بابت راهنمایی. اون 8 تا کتاب معروف آیلتس کدوما هستن؟ میشه اسماشونو اینجا ذکر کنین؟ اگه با ترتیب خاصی باید بخونم بی زحمت با همون ترتیب بنویسین. ممنونم.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز

آفلاین josph92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-10-2013, 01:45 PM
سلام به امیر حسین عزیز
از این که وقت میذاری سوالای بچه ها رو جواب میده سپاس گذارم
من الان ترم چهارم برق کنترلم میخوام برای ارشد تو یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش بدم میخواستم ببینم بهترین زمان برای خوندن GRE کی هستش.
تا وقتی که تمام فکرو ذهنت درگیر هدفته اگه تو راه صد بارم زمین بخوری دوباره پا میشی بدون توجه به چیز دیگه ای و قوی تر از قبل به راهت ادامه میدی .ولی اگه بخوای تو هدفت تذلذل ایجاد کنی اون موقعست که کوچکترین موانع قد علم میکنن.

آفلاین گلچهره
**
نقل قول

25-11-2013, 01:16 AM
سلام
من مشکلم توی رایتینگ اینه که ایده ندارم! یعنی در مورد موضوع مورد نظر زیاد مطلب به ذهنم نمیرسه، وقتی هم که با زمان تمرین میکنم بدتر میشه سطح نگارشم خیلی پایین میاد! میشه کتابی برای رایتینگ آیلتس بهم معرفی کنین که در این موارد کمکم کنه؟
خیلی ممنون

آفلاین wood
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-11-2013, 01:21 AM
(25-11-2013, 01:16 AM)'گلچهره' نوشته: سلام
من مشکلم توی رایتینگ اینه که ایده ندارم! یعنی در مورد موضوع مورد نظر زیاد مطلب به ذهنم نمیرسه، وقتی هم که با زمان تمرین میکنم بدتر میشه سطح نگارشم خیلی پایین میاد! میشه کتابی برای رایتینگ آیلتس بهم معرفی کنین که در این موارد کمکم کنه؟
خیلی ممنون
ن
میتونید Paragraph Development رو امتحان کنید.
موفق باشید Smile
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »