عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های جنوب شرقی West Virginia University

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
West Virginia University
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-12-2011, 08:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2011, 08:36 PM توسط Saeid.)
در این تاپیک موضوعات در ارتباط با دانشگاه West Virginia University بحث خواهد شد.
اگر از دوستان کسی این دانشگاه اگر دانشجو هستش....اطلاعات موثق در مورد وضعیت فاند و شرایطش رو میخاستم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-12-2011, 12:11 AM
این دانشگاه رنک خیلی خوبی نداره. تو مهندسی ها 102 هست. ولی اونطور که من در سایت های مختلف بررسی کردم شرایط فاند این دانشگاه به نسبت خوبه و نظر دانشجویان این دانشگاه هم نسبت به دانشگاه مثبت بوده. تو بخش مکانیک دیدم نوشته بود که قبل از اپلای بهتره استاد پیدا کنید (مثل کانادا) کلاً دانشگاه هایی که این شرط رو دارند معمولاً فاند بهتری می دند. به هر حال به نظر من دانشگاه رو به پیشرفتی است و در آینده رنک بهتری خواهد داشت.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-12-2011, 12:18 AM
طبق اون چیزی که تو سایت دانشگاه دیدم....ترم اول و دوم به همه TA میدن تو دپارتمان مکانیک و RA رو به دانشجویانی که یکی دو ترم اونجا بودن میدن...دانشجوها ازش راضین و موقعیت جغرافیایی خوبی داره....فاندش هم خوبه
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

26-12-2011, 12:30 AM
ممنون سعید جان. این رو هم اضافه کنم که شهر Morgantown که این دانشگاه در اون قرار گرفته بسیار شهر ارزون و در عین حال کوچکی است. اون TA برای ترم اول و دوم برای مکانیک رو تو سایتشون ندیدم. می شه لینکش رو اگر داری اینجا قرار بدی؟

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-12-2011, 05:22 PM
خدمت شما....
http://www.mae.cemr.wvu.edu/students/Phdapplicants.php
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

26-12-2011, 05:52 PM
به به...
خوشا به حال دوستان مکانیکی پس ;-)

در مورد این دانشگاه من تقریبا دو سال پیش به طور اتفاقی اشنا شدم...به نظرم دانشگاه رو به رشدی هست - در منطقه ی خوبی واقع شده و جالبه که بدونید که دپارتمان مهندسی نفت و گازش کاملا ایرانی هست و خیلی از این جهت خوبه برای متقاضیان این جور رشته ها....

Big Grin
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-01-2012, 04:12 PM
دوستان این دانشگاه گفته که بهتره ریزنمراتتونو بفرستین WES که اونجا پراسس کنه نمرات شما رو.....اگه خود دانشگاه بفرسته ممکنه طول بکشه تا پراسس کنیم و معلوم نیست چقدر طول بکشه....هزینه WES خیلی زیاده .....با توجه به اینکه این دانشگاه قبلا ایرانی داشته...به نظر شما ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-01-2012, 06:27 PM
(05-01-2012, 04:12 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان این دانشگاه گفته که بهتره ریزنمراتتونو بفرستین WES که اونجا پراسس کنه نمرات شما رو.....اگه خود دانشگاه بفرسته ممکنه طول بکشه تا پراسس کنیم و معلوم نیست چقدر طول بکشه....هزینه WES خیلی زیاده .....با توجه به اینکه این دانشگاه قبلا ایرانی داشته...به نظر شما ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟
سعید جان مجدداً من یادم نمیاد این مورد رو دیده باشم و مدارک این دانشگاه از نظرم راحت و سر راست بود! اگر لینکش رو بدی ممنون می شم. در هر حال من فکر نمی کنم اگر نگفته اند اجباریه، نیازی به این کار باشه. اگر بتونید از دانشجویان ایرانی اونجا کسی رو پیدا کنید که بهتون بگه، قطعاً خیلی بهتره. و سعی کنید برای جبران اون زمان هر چه زودتر مدارک رو بفرستید. این نظر من هست.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-01-2012, 06:34 PM

http://adm.wvu.edu/home/international_students
البته گفته شدیدا توصیه میشه ......ولی نگفته اجباری
(05-01-2012, 06:27 PM)Pejman نوشته: سعید جان مجدداً من یادم نمیاد این مورد رو دیده باشم و مدارک این دانشگاه از نظرم راحت و سر راست بود! اگر لینکش رو بدی ممنون می شم. در هر حال من فکر نمی کنم اگر نگفته اند اجباریه، نیازی به این کار باشه. اگر بتونید از دانشجویان ایرانی اونجا کسی رو پیدا کنید که بهتون بگه، قطعاً خیلی بهتره. و سعی کنید برای جبران اون زمان هر چه زودتر مدارک رو بفرستید. این نظر من هست.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-01-2012, 06:43 PM
غیر از این قسمت من یادم نمیاد جای دیگه ای دیده باشم این مورد رو عنوان کرده باشه. بنابراین از نظر من خیلی مهم نیست و شاید این اطلاعات آپدیت شده نباشه. شما ایمیل زدید به دانشگاه در این مورد؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »