عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های جنوب شرقی West Virginia University

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
West Virginia University
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2012, 06:55 PM
(05-01-2012, 06:43 PM)Pejman نوشته: غیر از این قسمت من یادم نمیاد جای دیگه ای دیده باشم این مورد رو عنوان کرده باشه. بنابراین از نظر من خیلی مهم نیست و شاید این اطلاعات آپدیت شده نباشه. شما ایمیل زدید به دانشگاه در این مورد؟
من والا ایمیل نزدم.....میخام معمولی بفرستم.....سالای قبل این دانشگاه دانشجوی ایرانی تو رشته نفت داشته....مکانیک نمیدونم....هزینه WES خیلی زیاده و 230$ میشه که خیلی زیاده...هزینه پست رو هم حساب کنیم.....400-500 تومنی میشه.....من میخام معمولی بفرستم.....نظرت چیه؟؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-01-2012, 07:05 PM
اگر خیلی روی این دانشگاه حساب باز کردی بهترین کار ایمیل به دانشگاه (یا بخش International یا Graduate) هست تا مطمئن شی مدارکت دیر بررسی نشه، در غیر این صورت به نظر من معمولی بفرست و نگران نباش. من خودم احتمالاً برای اینجا می خوام اپلای کنم و از WES استفاده نمی کنم. به همون دلایلی که گفتی.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2012, 07:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2012, 07:17 PM توسط Saeid.)
(05-01-2012, 07:05 PM)Pejman نوشته: اگر خیلی روی این دانشگاه حساب باز کردی بهترین کار ایمیل به دانشگاه (یا بخش International یا Graduate) هست تا مطمئن شی مدارکت دیر بررسی نشه، در غیر این صورت به نظر من معمولی بفرست و نگران نباش. من خودم احتمالاً برای اینجا می خوام اپلای کنم و از WES استفاده نمی کنم. به همون دلایلی که گفتی.

من 1 شنبه مدارکمو میخام پست کنم....روشم حساب باز کردم...2.5 ماه مونده به ددلاینش (1 آپریل)میرسه مدارک به اونجا.....یعنی چقدر میخان بررسی کنن؟؟؟!!!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2