عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-06-2012, 11:13 PM
(14-06-2012, 11:07 PM)Mike نوشته: سلام به شما.

شما ۲ تا موضوع رو نگفتید. ۱ کی‌ اینکه رشتتون چی‌ هستش و دومی‌ اینکه کدوم کشور مده نظرتونه. من دربار آمریکا نظر میدم.

معمولا عدد دقیقی‌ نمی‌شه گفت مثلند رنک ۴. بستگی زیادی به نمره زبانتون داره و البته اینکه بتونید استاد پیدا کنید. من بهترین سناریو رو میگم. اگر نمرهاتون خوب بشه و بتونید استاد پیدا کنید ۲۰ -۱۰ تای اول مینید حساب باز کنید. البته اگر اون ۲تا شرطی که گفتم بر قرار بشه.

رشتم لیسانس فیزیک. ارشد فتونیک .دانشگاههای سراسری.

کشورهم امریکا بعد کانادا و بقیه ...
واقعا 10-20 تای اول؟من اصلا میخواستم از 20 شروع کنم به بالاتر!حتی تا50 هم امیدوار نیستم!

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-06-2012, 03:36 AM
(14-06-2012, 11:13 PM)maryam4312 نوشته: رشتم لیسانس فیزیک. ارشد فتونیک .دانشگاههای سراسری.

کشورهم امریکا بعد کانادا و بقیه ...
واقعا 10-20 تای اول؟من اصلا میخواستم از 20 شروع کنم به بالاتر!حتی تا50 هم امیدوار نیستم!
ببینید شما باید ۱ سبد اپلی‌ درست کنید. کاری که من خودم کردم. ۲-۳ تا خیلی‌ خوب، ۷-۸ تا متوسط و ۲-۳ تام دانشگاههای تعطیل. اینجوری میتونی‌ مطمئن بشی‌ که حتما ۱ شانسی دارید.
و البته اونی که من گفتم اگر ۱ بار دیگه بخونید گفتم بهترین سناریو. می‌تونه بدترین سناریو هم وجود داشته باشه اما فعلا شما به نیمه پر لیوان نگاه کنید.

آفلاین maryam4312
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-06-2012, 12:40 PM
(15-06-2012, 03:36 AM)Mike نوشته: ببینید شما باید ۱ سبد اپلی‌ درست کنید. کاری که من خودم کردم. ۲-۳ تا خیلی‌ خوب، ۷-۸ تا متوسط و ۲-۳ تام دانشگاههای تعطیل. اینجوری میتونی‌ مطمئن بشی‌ که حتما ۱ شانسی دارید.

و البته اونی که من گفتم اگر ۱ بار دیگه بخونید گفتم بهترین سناریو. می‌تونه بدترین سناریو هم وجود داشته باشه اما فعلا شما به نیمه پر لیوان نگاه کنید.
ممنون

دانشگاه های متوسط ، خیلی خوب و ضعیف چه رنک تقریبی ای دارن؟
اینکه میگید بهترین سناریو استرس وارد میشه به آدم!! حالا با یه حالت میانه ازنمرات زبان شانسم چجوریه؟
من الان 4ماه وقت دارم واسه تافل+جنرال+سابجکت مجدد(منظورم این بود که با این وقت شاید نشه انتظار نمره عالی داشت! )

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-06-2012, 06:30 PM
(15-06-2012, 12:40 PM)maryam4312 نوشته: ممنون

دانشگاه های متوسط ، خیلی خوب و ضعیف چه رنک تقریبی ای دارن؟
اینکه میگید بهترین سناریو استرس وارد میشه به آدم!! حالا با یه حالت میانه ازنمرات زبان شانسم چجوریه؟
من الان 4ماه وقت دارم واسه تافل+جنرال+سابجکت مجدد(منظورم این بود که با این وقت شاید نشه انتظار نمره عالی داشت! )
سلام

ببینید من نمیتونم دقیقا عدد به شما بگم. خودتون با توجه به جوابی‌ که از اساتید میگیرید باید این دست بندیو انجام بدید. می‌تونه کرانه بالای شما ۴ تا دانشگاه اول باشه با توجه به زمینه تحقیقات تون و جواب اساتید و کرانه پایین تون ۲۵. یا کاران بالا تون باشه ۲۵ پایین تون باشه ۲۰۰.

اگر نمره‌های زبانتون عدد نجومی نشند قطعاً برای ۱۰ تای اول شانس کمی‌ دارید. لذا سعیتون رو بکنید. میتون توی قسمت نتایج پذیرش هم ۱ سرچی بکنید ببینید با رزومه در حد شما وضعیت چطور بود.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4