عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های شمال شرقی (Massachusetts Institute of Technology (MIT

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
(Massachusetts Institute of Technology (MIT
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-04-2011, 12:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2011, 12:18 PM توسط m.arash.)
در این تاپیک مسائل مربوط به دانشگاه MIT مورد بحث قرار می گیرند...

باتشکر

بعنوان اولین سوال: آیا کسی می دونه چرا دانشگاه MIT برای مهندسی برق GRE نمی خواد و معدلی تعیین نکرده؟
مرسی
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-04-2011, 11:32 AM
حدس من اینه که استانداردهای گرفتن پذیرش از MIT اون قدر بالاست و شما باید اون قدر رزومه خوبی داشته باشید که دیگه نمره GRE اهمیتی نداره. معدل هم حدنصاب خاصی براش تعیین نکرده‌اند، اما واضحه که شما یا باید معدل بسیار خوبی داشته باشید یا اگر معدل خوبی ندارید کار خارق‌العاده‌ای انجام داده باشید که بتونید از MIT پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

09-04-2011, 12:09 AM
ممنون... اما واسه تمام رشته ها مینیمم هارو مشخص کرده اما نمی دونم برق رو چرا مشخص نکرده...
بهرحال زیاد منطقی به نظر نمی رسه که چون سطح پذیرفته شدگان اونقدر بالاست چیزی بعنوان معدل و GRE ننویسه... آخه جالب اینجاس که نوشته GRE نیاز نیست اصلاً. نه اینکه Blank بزاره...
شایدم از سیاست های پذیرشی هست برای گرفتن پول بیشتر...
مرسی
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2011, 12:08 AM
دانشکده‌های مختلف سیاست‌های متفاوتی دارند و نمی‌شه لزوما دلایل این سیاست‌ها رو دونست. بعیده که گرفتن پول بیشتر دلیل این موضوع باشه، چون واقعا کل هزینه‌ای که برای application پرداخت می‌شه در مقابل هزینه‌های دانشکده و مبالغی که این جور دانشگاه‌ها از طریق پروژه‌های صنعتی و دولتی و همچنین کمک‌های مالی خیرین دریافت می‌کنند مبلغ چندانی نیست.
به هر حال برای گرفتن پذیرش فرق مهمی نمی‌کنه که دلیل این مسائل چیه. اونچه که برای شما باید مهم باشه داشتن حداقل‌های تعیین شده و داشتن شرایط کافی برای گرفتن پذیرش از چنین دانشگاهیه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-12-2011, 07:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2011, 07:55 PM توسط amirhossein.gh.)
اوووووووووووووووووووووووف دانشگاه MIT ترکونده!!!
If you are an International student, you must take the TOEFL or IELTS by December 31. IELTS is preferred over TOEFL. If you have been studying at an English speaking university for two or more years, the EECS Department will waive the TOEFL/IELTS requirement.

You do not need to submit GRE scores in order to apply to the EECS graduate program. You do need to submit GRE scores for the LGO and the Joint Program with WHOI.

تازه امروز یه میل زدم به یه استاد ام آی تی ، اونم ما رو حواله کرد به منشیش ! اون هم شروع کرد داستان سرایی کردن!
Dear Sir – Your email to Prof. xxxx has been forwarded to me for response. If you want to be a student in our department you must submit a completed online application to our PhD program. We do not admit students into a terminal Master’s program. The application can be found at https://apply.eecs.mit.edu and the deadline for submitting it is December 15. If you are admitted you’ll find our faculty happy to discuss mutual research interests, however such discussions are premature at this time.
Best wishes
xxxxxx
EECS/MIT
آخه یکی نیست بگه خوب کسی که مستر اونجاست خوب دیگه بالاتری وجود ندازه بره اونجا برای دکترا! مگه بره پیش خدا!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین محمد10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-05-2013, 09:09 AM
سلام دوستان برای گرفتن فاند در مقطع دکترا از این دانشگاه حد نصاب معدل و نمره زبان چنده؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

30-05-2013, 11:13 AM
معمولا دانشکده‌های مختلف شرایط متفاوتی دارند. باید با توجه به رشته‌اتون قسمت Admission Requirements وب‌سایت دانشکده مورد نظر رو چک کنید.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-05-2013, 11:54 AM
چند تا از دوستان من که از این دانشگاه پذیرش گرفتندهمگی از رشته های مهندسی برق یا مکانیک بودند. یکی از اونها جی ار ای خارق العاده (با معیار سایر دانشگاهها) نداشت حدودهای 1300  که مهندسی برق می خونه الان اونجا. ولی ایشون شاگرد اول  و معدل بسیار بالی لیسانس و ارشد دانشگاه تهران بودند رتبه تک رقمی کنکور کارشناسی و یک مقاله در ژورنال بسیار معتبر داشتند.
به نظر من برای دانشگاه MIT دانشگاه محل تحصیل شما بسیار مهم هست. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین محمد10
**
نقل قول

30-05-2013, 11:34 PM
سلام دوستان ممنون که جواب دادین
رشته من مکانیک برای دکترا می خوام برم ام ای تی ولی حد نصاب معدل و مدرک زبان رو نمی دونم و اینکه مقدار فاندی که میدن برای زندگی دونفر یعنی خودم و همسرم کافیه یا نه ممنون
نقل قول  

آفلاین Star7
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-05-2013, 12:16 AM
سلام
تجربه شخصی من می گه نمره جی آر ای خیلی مهمه واسه اونجا. من با یه استاد خیلی خیلی خفن(به اوباما مشاوره می ده و...) تو ام آی تی کلی مکاتبه داشتم و خودش گفتI wrote a very strong supporting letter for you
اما در نهایت ریجکت شدم. استاد نازنین پرونده مو برداشت و خودش رفت دنبال کارهام به پیشنهادش!! و گفت بعد مدتی که این ها تو رو Strong candidate لحاظ می کنن و اگه سال دیگه جی آر ای بدی با نمره بالاتر شانست زیاده...

نمره من ۱۲۰۰ و رایتینگ ۴

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »