عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-09-2015, 04:12 PM
(27-09-2015, 01:55 PM)Papar.ASD نوشته: با سلام ، متن بالا که مربوط به امتیزبندی جهت دریافت اقامت پس از پایان ویزای دانشجویی‌ می‌باشد مربوط به سال ۲۰۱۱ هست ، می‌شه بپرسم شرایط جدید به چه صورتِ  ؟

الان به این صورت است که سیستم امتیازدهی شده و اگر ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده باشید، تنها ۵ امتیاز اضافه تر دریافت میکنید و تحصیل در استرالیا برتری بیشتری نسبت به سایر روشها نداره. میتونید این ۵ امتیاز رو بجای اینکه پول خود رو خرج دانشگاههای استرالیایی کنید، در ایران بمونید و نمره آیلتس بیشتری بگیرید، و یا اینکه با ۳ سال کار در ایران ۵ امتیاز بیشتر کسب کنید  و امتیاز خود را به حد نصاب برسانید و اقدام کنید. 
ولی به طور کلی سیستم امتیاز بندی طوری طراحی شده که براحتی نمیتوانید به حد نصاب برسید و امتیاز ۲ سال تحصیل خیلی کمک کننده است. 
@papar.ASD
.
نقل قول  

آفلاین مژده 66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2015, 12:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2015, 01:04 AM توسط مژده 66.)
سلام
اولا از اقای بهرام تشکر میکنم که بسیار اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار کاربران میزارن... میخاستم خاهش کنم چند تا سوال بنده رو  اگر محبت کنن پاسخ بدن
من لیسانس حسابداری از داتشگاه ازاد شهر قدس( بین تهران و کرج) دارم...معدلم هم 14/96 هست..سال 91 فارغ التحصیل شدم ..ولی از قبل اون سابقه کار دارم (بدون بیمه)...همسرم اینجا تولیدی مانتو داره و تخصص خاصی نداره...دختر 5 ساله ای هم دارم
در وهله اول مهاجرت میخاستم از طریق اسکیل اقدام کنم ولی در نهایت امتیازم 55 میشد اونم با ایلتس 7 که من هنوز نگرفتمش...وچند تا وکیل بخاطر اینکه تقاضای حسابداران زیاده احتمال قبولی درخاستم رو خیلی کم ارزیابی ردن کلااا منصرف شدم
الان تو مرحله تحقیق برای ویزای دانشجویی مستر هستم و با توجه به فرمایشات شما متوجه شدم که بعد فارغ التحصیلی 1.5 سال فرصت کار پیدا کردن میدن و بهرحال شرایط راحتتر هست برای اقامت گرفتن...ولی خب هزینه ها هم بالاست و ریسک هم داره
1-در حال حاضر شرایط کار حسابداری در استرالیا چطوره؟ کدوم شهر بهتره؟؟
2-شما کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میدین که هزینه ش کم باشه(شهر هایی مثل بریز بن ادلاید و پرت که هزینه زندگی کمتره ،رو اگه میشه مقایسه کنید)و مدرکش معتبر
3-همسرم تو این فرصت چه کار فنی یاد بگیره؟؟ یا بیاد اونجا تو دوره های taef  شرکت کنه؟
خیلی ممنون میشم جواب منو بدین..خیلی ذهنم درگیره
bahram@
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-12-2015, 12:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 12:34 PM توسط Bahram.)
(21-12-2015, 12:59 AM)مژده 66 نوشته: سلام
اولا از اقای بهرام تشکر میکنم که بسیار اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار کاربران میزارن... میخاستم خاهش کنم چند تا سوال بنده رو  اگر محبت کنن پاسخ بدن
من لیسانس حسابداری از داتشگاه ازاد شهر قدس( بین تهران و کرج) دارم...معدلم هم 14/96 هست..سال 91 فارغ التحصیل شدم ..ولی از قبل اون سابقه کار دارم (بدون بیمه)...همسرم اینجا تولیدی مانتو داره و تخصص خاصی نداره...دختر 5 ساله ای هم دارم
در وهله اول مهاجرت میخاستم از طریق اسکیل اقدام کنم ولی در نهایت امتیازم 55 میشد اونم با ایلتس 7 که من هنوز نگرفتمش...وچند تا وکیل بخاطر اینکه تقاضای حسابداران زیاده احتمال قبولی درخاستم رو خیلی کم ارزیابی ردن کلااا منصرف شدم
الان تو مرحله تحقیق برای ویزای دانشجویی مستر هستم و با توجه به فرمایشات شما متوجه شدم که بعد فارغ التحصیلی 1.5 سال فرصت کار پیدا کردن میدن و بهرحال شرایط راحتتر هست برای اقامت گرفتن...ولی خب هزینه ها هم بالاست و ریسک هم داره
1-در حال حاضر شرایط کار حسابداری در استرالیا چطوره؟ کدوم شهر بهتره؟؟
2-شما کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میدین که هزینه ش کم باشه(شهر هایی مثل بریز بن ادلاید و پرت که هزینه زندگی کمتره ،رو اگه میشه مقایسه کنید)و مدرکش معتبر
3-همسرم تو این فرصت چه کار فنی یاد بگیره؟؟ یا بیاد اونجا تو دوره های taef  شرکت کنه؟
خیلی ممنون میشم جواب منو بدین..خیلی ذهنم درگیره
bahram@

سلام و ممنون از لطف شما.

۱- حسابداری رشته پرطرفداری هست و فکر میکنم کار و موقعیت شغلی زیاد باشه. تمام دوستان من که حسابداری خونده بودند در شرکتها و سازمانهای بزرگ کار گرفتند. سیدنی و ملبورن و کنبرا شهرهای بزرگی هستند و کار پیدا کردن نباید چندان سخت باشه. 
۲- هزینه دانشگاهها تقریبا مثل هم هست. اطلاع دقیقی از هزینه دانشگاهها ندارم و خودتون باید برید سایتشون رو نگاه کنید که شهریه هاشون چطوره. من خودم سر مستر مهندسی که گرفتم، خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم ارزانترین دانشگاهها UTS که در سیدنی هست(شناخته شده و معتبر) و UTAS که در تاسمانیا هست(که ارزش رفتن نداره). پرث شهر فوق العاده گرونیه. آدلاید شهر خیلی ارزانتری از سیدنی و ملبورنه و همینطور کم جمعیت ارزیابی میشه و تحصیل در دانشگاهش میتونه ۵ امتیاز اضافی بهمراه داشته باشه(ولی از طرفی کار هم سخت پیدا میشه). من خودم آدمی هستم که دوست دارم در شهر شلوغ و پرجمعیت زندگی کنم که جای تفریحی زیاد داشته باشه، بنابراین سیدنی رو انتخاب کردم و پی گرونیش رو هم به تنم مالیدم   Smile
۳- دوره های TAFE برای افرادی که اقامت یا شهروندی رو ندارند گران و زمان بره و من شخصا توصیه نمیکنم. استرالیا کشور پیشرفته ای مثل امریکا نیست و بیشتر به نیروی کار فیزیکی نیاز داره تا دانشمند و متخصص. از این جهت هرکاری همسر شما بلد باشه ممکنه به کارش بیاد. مثل جوشکاری، لوله کشی، برقکاری، نجاری، مکانیکی خودرو، و غیره. 
در آخر هم توصیه میکنم اگر هدف نهاییتان رسیدن به اقامت هست، هرچه زودتر با ویزای دانشجویی به استرالیا بیایید و درستون رو شروع کنید. برای یکسال هم هزینه زندگی پس انداز داشته باشید. شما و همسرتون از روز اول میتونید قانونی کار کنید و درآمد داشته باشید.
موفق باشید
.
نقل قول  

آفلاین armindrg
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2016, 04:29 AM
با سلام
ممنون از سایت خوبتون

من ارشد بیومتریال از تهران مرکز هستم با معدل 15.5...به نظرتون میتونم از طریق گرفتن فاند تحصیلی به همراه همسرم به استرالیا مهاجرت کنم و بعد از اتمام دوره دکترا اقامت دائم بگیرم؟
اصلا این رشته در استرالیا چه وضعیتی داره؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین Omid-als
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-02-2017, 02:07 AM
با سلام
بنده دارای مدرک ارشد مکانیک هستم و 9 سال سابقه کار در زمینه تولید دارم. اخیرا از دانشگاه UTS سیدنی پذیزش بدون بورس در رشته مکانیک مقطع دکتری گرفتم. چند سئوال داشتم

1- آیا هنوز قانون جهت تبدیل ویزای تحصیل به اقامت مانند قبله؟ یعنی بعد از اتمام تحصیل باید درخواست اقامت داد؟
2-با توجه به این موضوع که شهریه سالیانه این دانشگاه فوق العاده بالاست (33000$) آیا کار دانشجویی میتونه هزینه های یک خانواده 3 نفره رو در شهری مثل سیدنی پوشش بده؟ 
3-آیا میشه در حین تحصیل مثلا در سال دوم بورس گرفت از دانشگاه؟
4- در کل زمینه کاری یک فارغ التحصیل رشته مکانیک با مدرک دکتری خوب هست و ارزش تحصیل و دردسرش رو داره؟

ممنون خواهم شد از راهنمایی و اطلاع رسانی
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-02-2017, 05:52 AM
(02-02-2017, 02:07 AM)Omid-als نوشته: با سلام
بنده دارای مدرک ارشد مکانیک هستم و 9 سال سابقه کار در زمینه تولید دارم. اخیرا از دانشگاه UTS سیدنی پذیزش بدون بورس در رشته مکانیک مقطع دکتری گرفتم. چند سئوال داشتم

1- آیا هنوز قانون جهت تبدیل ویزای تحصیل به اقامت مانند قبله؟ یعنی بعد از اتمام تحصیل باید درخواست اقامت داد؟
2-با توجه به این موضوع که شهریه سالیانه این دانشگاه فوق العاده بالاست (33000$) آیا کار دانشجویی میتونه هزینه های یک خانواده 3 نفره رو در شهری مثل سیدنی پوشش بده؟ 
3-آیا میشه در حین تحصیل مثلا در سال دوم بورس گرفت از دانشگاه؟
4- در کل زمینه کاری یک فارغ التحصیل رشته مکانیک با مدرک دکتری خوب هست و ارزش تحصیل و دردسرش رو داره؟

ممنون خواهم شد از راهنمایی و اطلاع رسانی

درود،

۱-بله، میتونید درخواست اقامت کنید. فقط باید دقت کنید امتیاز لازم رو بتونید کسب کنید که چند تا ازعوامل(مانند سن، تحصیلات، سابقه کاری، نمره آیلتس و غیره) تاثیر گذار هستند. همچنین شاید بتوانید بعد از تحصیل یا در حین آن، اسپانسر کاری پیدا کنید و اقامت بگیرید.
۲-کار پاره وقت دانشجویی درامد زیاد و همیشگی نداره، و بهش نمیشه امیدوار بود. چون هقته ای ۲۰ ساعت بیشتر که اجازه کار ندارید، و حجم درسها بقدری زیاد است که فرصت چندانی برای کار نمیشه. هزینه زندگی در سیدنی بالاست و هفته ای ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار هزینه زندگی معمولی یک خانواده ۳ نفره است. 
۳-بله میشه. چند نفر رو دیدم که بعد از یک ترم هزینه تحصیلی، با حمایت استادشون تونستند هزینه تحصیلشون رو رایگان کنند و حتی بورس بگیرند. ولی در کل باید با پشتوانه مالی قوی برای استرالیا اقدام کنید، و به امید کمک از استاد نباشید.
۴-استرالیا یک کشور کارگری هست و چندان به تحصیلات بالا اهمیت نمیدهند. با داشتن مدرک دکترا برای بسیاری از پوزیشنهای کاری ، ریجکت میشوید. اینجا سابقه کاری خیلی بیشتر از تحصیلات ارزش داره. کار برای مهندسان مکانیک نسبتا زیاده و دستمزدهای مشاغل مهندسی برای یک زندگی نسبتا مرفه مناسبه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6