21-01-2014, 06:52 AM
(21-01-2014, 06:27 AM)'مهربان' نوشته: با سلام و وقت به خیر
رشته من مهندسی کامییوتر گرایش نرم افزار
کاردانی دانشگاه آزاد با معدل ۱۵و کارشناسی در موسسه غیر انتفاعی با معدل
۱۵فارغ التحصیل شدم..مقاله ندارم میخوام از همین الان شروع کنم به مقاله
نوشتن ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چه طوری!
میخواستم دو سوال خدمتتون بیرسم..
من اگه بخوام انشاا..الان اقدام کنم برای دکتری مستقیم با این معدل کم امکان پذیرش با فاندکامل برام هست؟؟تافل و جی ار ای باید چند بگیرم؟؟
****با تشکر از شما
فکر میکنم هدفتون گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا باشه. همون طور که خودتون هم میدونید معدلتون بالا نیست و این نکته منفی بزرگیه. همچنین امتیاز فارغالتحصیلی از دانشگاههای معروف ایران مثل شریف یا تهران رو ندارید. به همین خاطر، اگر بخوام واقعبینانه نظر بدم باید بگم که احتمال این که بتونید دکترای مستقیم پذیرش با فاند بگیرید خیلی کمه، مگر این که بتونید نمره عالی در GRE بیارید و احیانا مقاله نسبتا خوبی هم چاپ کنید. در اون صورت شاید شانس داشته باشید. نمره عالی در GRE نمره ۳۲۰ به بالا و قسمت AW با نمره ۴ به بالاست. تافل هم ۹۰ به بالا باید بشید.
به نظر من راه عملیتر اینه که بتونید فوق لیسانس رو با معدل خیلی خوب و از یک دانشگاه خوب در ایران یا اروپا بگیرید و بعد اقدام کنید.
به نظر من راه عملیتر اینه که بتونید فوق لیسانس رو با معدل خیلی خوب و از یک دانشگاه خوب در ایران یا اروپا بگیرید و بعد اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.