13-07-2014, 01:16 AM
سلام بر همه دوستان
مدتی بود به فکر رانندگی بودم در فنلاند کلی تحقیق کردم به نتایج زیر رسیدم:
1- گواهینامه فارسی خود را باید ببرید دارالترجمه ترجمه رسمی با مهر دادگستری و خارجه کنید
2- اصل گواهینامه را با خود ببرید فنلاند
3- شش ماه که از تاریخ ورود شما به فنلاند گذشت برید اداره پلیس برای گواهی نامه
4- فروم مخصوص را پر کنید و 2 شاهد امضا کنند که طی 6 ماه گذشته در فنلاند رانندگی می کردید - صوری هست خودشان هم میدانند!
5-نکته نباید بیش از 2 سال از ورود شما به فنلاند گذشته باشد
6-فرم گواهی پزشکی که اداره پلیس میده تشریف می برید معاینه پزشکی
7- فعلا هزینه اینکار 150 یورو هست اگه بیشتر یا کمتر نشود!
نکته مهم: بین المللی کردن گواهینامه توسط سازمان اتومبیل رانی اصلا قابل توجیه نیست. چون ایران اصلا عضو قرارداد ژنو نیست. میگن که قبلا بوده و ... ولی واقعا اهمیت نداره! چون الان اصلا عضوش نیست.
مدتی بود به فکر رانندگی بودم در فنلاند کلی تحقیق کردم به نتایج زیر رسیدم:
1- گواهینامه فارسی خود را باید ببرید دارالترجمه ترجمه رسمی با مهر دادگستری و خارجه کنید
2- اصل گواهینامه را با خود ببرید فنلاند
3- شش ماه که از تاریخ ورود شما به فنلاند گذشت برید اداره پلیس برای گواهی نامه
4- فروم مخصوص را پر کنید و 2 شاهد امضا کنند که طی 6 ماه گذشته در فنلاند رانندگی می کردید - صوری هست خودشان هم میدانند!
5-نکته نباید بیش از 2 سال از ورود شما به فنلاند گذشته باشد
6-فرم گواهی پزشکی که اداره پلیس میده تشریف می برید معاینه پزشکی
7- فعلا هزینه اینکار 150 یورو هست اگه بیشتر یا کمتر نشود!
نکته مهم: بین المللی کردن گواهینامه توسط سازمان اتومبیل رانی اصلا قابل توجیه نیست. چون ایران اصلا عضو قرارداد ژنو نیست. میگن که قبلا بوده و ... ولی واقعا اهمیت نداره! چون الان اصلا عضوش نیست.
از توی این لینک میتونین ببنین که ایران اصلا عضو این معاهده نیست!
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]