عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-07-2018, 07:20 PM
(28-07-2018, 02:31 PM)Bahraam نوشته: سلام
برای ویزای تحصیلی هم باید سفارت آلمان رو متقاعد به برگشتن کرد؟

سلام
بله.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Bahraam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-07-2018, 01:22 AM
(28-07-2018, 07:20 PM)automotive نوشته: سلام
بله.

این ها که می گن کمبود دارن و سالانه به فلان قدر متخصص مهاجر نیاز دارن و ...
از طرف دیگه اگه باید متقاعد به برگشتن کنیمشون دیگه چرا به فارغ التحصیل ها فرصت پیدا کردن کار می دن
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

29-07-2018, 07:07 PM
(29-07-2018, 01:22 AM)Bahraam نوشته: این ها که می گن کمبود دارن و سالانه به فلان قدر متخصص مهاجر نیاز دارن و ...
از طرف دیگه اگه باید متقاعد به برگشتن کنیمشون دیگه چرا به فارغ التحصیل ها فرصت پیدا کردن کار می دن

دلیلی نداره از ایرانی ها استفاده کنند.
پارسال آلمان به آغوش باز از مردم سوریه استقبال کرد، به یک ماه نرسید که اعلام کردند که مرزها رو ببنیدید.
چه اتفاق هایی که در آلمان به دست مردم سوریه نیافتاد.
همه جا به همین صورت هستش، این مهم بیشتر برای این موضوع هستش که افراد به محض ورود درخواست پ ن ا ه ن د گ ی ندهند اگرنه که تعداد بسیار زیادی از افراد هیچوقت به ایران بازنمی‌گردند و خود آنها از این موضوع مطلع هستند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sepanta110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-08-2018, 08:59 PM
سلام،

من قبلا برای دوره دکترا در حوزه امنیت کامپیوتر درخواست ویزای دانشجویی به سفارت المان دادم. متاسفانه بعد از حدود 8 ماه بهم گفتند که ویزام ریجکت شده است. علت ریجکت شدن را هم خطر برای دولت فدرال گفتند و از بیان جزییات گفتند که قاصرن !!!!
الان می خواهم اعتراض بزنم بهشون با توجه به اینکه هیچ سابقه نظامی یا هیچ چیز دیگه ندارم. فقط یک دانشجوی صرف بودم ... .
به نظرتون ممکنه نتیجه بده ؟
و اینکه این حالت خاص (نوع ریجکتی) را چه طور باید باهاش برخورد کرد؟ یعنی تو اعتراضم چه مدارکی بذارم کمکم میکنه یا متنش را چه طور بنویسم ؟
نقل قول  

آفلاین دنیا_97
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2018, 05:29 PM
(01-02-2011, 01:18 PM)Faraz نوشته: در این تاپیک افرادی که ریجکت شده اند می توانند شرایط خود را مطرح نمایند و با کمک دوستان بهترین اقدامات برای حل مشکل خود را انجام دهند

سلام 
من توریستی می خواستم برم فرانسه
از بند 9 ریجکت شدم
دلیل بازگشتم براشون مشخص نبود و من فکر می کردم دیگه نمیشه کاری کرد. تو نت سرچ کردم
یه موسسه ایی کار رو برام انجام داد
نقل قول  

آفلاین Nargesiikhatun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2019, 02:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2019, 02:22 PM توسط Nargesiikhatun.)
من خانواده ام به کسی اعتماد کردن که ادعا داشت جهت گرفتن ویزا آلمان تو سفارت ها آشنا داره
این شخص پارسال شهریور زن و بچه های دوست پدر من رو فرستاد اسپانیا و گفته برای ما هم میتواند ویزا توریستی بگیرد
حالا اون شخص دو سه روز پیش ما رو برد ویزامتریک آلمان و اونجا از ما مدارک و اثر انگشت گرفتن
ولی تمامی مدارک ما جعلی بوده از شغل پدر و مادرم گرفته تا اشتغال به تحصیل من (من اصلا دانشجو نیستم برام اشتغال به تحصیل گرفته از دانشگاه آزاد تهران جنوب تو رشته گرافیک) در حالی که من لیسانس رشته it هستم
این فرد تو کار جعل اسناد هم هست و به ما سه تا سند داد حالا نمیدونم اصل بود نبود
و یا حساب بانکی پدرم کلا مدارک جعل شده بود حالا نمیدونم چی به چیه
تحویل دادیم و اثر انگشت رو دادیم
میخوام بدونم اصلا امکان ریجکت هست و یا قبول شدن؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2019, 03:32 PM
(31-08-2019, 02:20 PM)Nargesiikhatun نوشته: من خانواده ام به کسی اعتماد کردن که ادعا داشت جهت گرفتن ویزا آلمان  تو سفارت ها آشنا داره
این شخص پارسال شهریور زن و بچه های دوست پدر من رو فرستاد اسپانیا و گفته برای ما هم میتواند ویزا توریستی بگیرد
حالا اون شخص دو سه روز پیش ما رو برد ویزامتریک آلمان و اونجا از ما مدارک و اثر انگشت گرفتن
ولی تمامی مدارک ما جعلی بوده از شغل پدر و مادرم گرفته تا اشتغال به تحصیل من (من اصلا دانشجو نیستم برام اشتغال به تحصیل  گرفته از دانشگاه آزاد تهران جنوب تو رشته گرافیک) در حالی که من لیسانس رشته it هستم
این فرد تو کار جعل اسناد هم هست و به ما سه تا سند داد حالا نمیدونم اصل بود نبود
و یا حساب بانکی پدرم کلا مدارک جعل شده بود حالا نمیدونم چی به چیه
تحویل دادیم و اثر انگشت رو دادیم
میخوام بدونم اصلا امکان ریجکت هست و یا قبول شدن؟

شما هم خواسته به این مساله تن دادید؟! جعل مدرک!
حداقل این کار رو برای موارد اداری داخل ایران انجام بدین نه برای سفارت. حداقل امید رو برای کسانی که دنبال ویزا هستن نگیرین ازشون. بعد میگن چرا طول میدن سفارت ها برای ویزا دادن.خوبه راحت هم میایین اینجا مطرح میکنین.
شما چه لزومی بود برای انجام دادن این کار؟ آیا جونتون در خطر بوده در ایران یا مشکل بسیار حاد س ی ا س ی داشتین؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Nargesiikhatun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2019, 03:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2019, 03:48 PM توسط Nargesiikhatun.)
(31-08-2019, 03:32 PM)Torkan نوشته: شما هم خواسته به این مساله تن دادید؟! جعل مدرک!
حداقل این کار رو برای موارد اداری داخل ایران انجام بدین نه برای سفارت. حداقل امید رو برای کسانی که دنبال ویزا هستن نگیرین ازشون. بعد میگن چرا طول میدن سفارت ها برای ویزا دادن.خوبه راحت هم میایین اینجا مطرح میکنین.
شما چه لزومی بود برای انجام دادن این کار؟ آیا جونتون در خطر بوده در ایران یا مشکل بسیار حاد س ی ا س ی داشتین؟

من به این مسئله تن ندادم و کلا با خانواده مخالفم ولی متاسفانه پدرم کار خودش رو میکنه و میگه به خاطر آینده شما
به این دلیل اینجا مطرح کردم که بهم کمک بشه چون من اصلا راضی نیستم به این روش رفتن و از خدامه که کنسل بشه
هیچ لزومی نبود میگم این شخص با پدر من صحبت کرد و باعث شد پدر من به فکر مهاجرت بیوفته
حالا من اصلا نمیفهمم میشه نمیشه به خصوص وقتی یاد زن و بچه های دوست پدرم میوفتم که اونا رو فرستاد اسپانیا بعد با خودم میگم اگر به همین راحتی باشه که همه آلمان و خارج میرن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15