عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین erfan.afshar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-03-2013, 09:06 PM
سلام دوستان،من امروز از سفارت واسه 22 may وقت مصاحبه گرفتم،ولی اشتباهی جای نام ونام خوانوادگی رو عوضی زدم...الان چطوری میتونم درست کنم؟؟؟
باید به آقای مالکی زنگ بزنم؟
خیلی بابت این موضوع اعصابم خرابه...اگه راهنماییم کنین خوشحال میشم...مرسی
نقل قول  

آفلاین erfan.afshar
**
نقل قول

13-03-2013, 12:45 PM
 سلام دوستان،من امروز از سفارت واسه 22 may وقت مصاحبه گرفتم،ولی اشتباهی جای نام ونام خوانوادگی رو عوضی زدم...الان چطوری میتونم درست کنم؟؟؟

من با آقای مالکی حرف زدم،گفت به بخش ویزا بگو....به بخش ویزا ایمیل زدم کسی جواب نمیده....کسی میدونه چطوری میتونم باهاشون حرف بزنم؟؟؟ تلفنی که کلا رو گویاست...پاشم برم سفارت هم که را نمیدن برم تو...
لطفا راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین H.h
**
نقل قول

13-03-2013, 01:01 PM
سلام،اگر تاریخ مصاحبه نرم سفارت چه مشکلی پیش میاد؟میتونم دوباره نوبت بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2013, 04:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2013, 04:35 PM توسط Shihan.)
(13-03-2013, 12:45 PM)'erfan.afshar' نوشته:  سلام دوستان،من امروز از سفارت واسه 22 may وقت مصاحبه گرفتم،ولی اشتباهی جای نام ونام خوانوادگی رو عوضی زدم...الان چطوری میتونم درست کنم؟؟؟

من با آقای مالکی حرف زدم،گفت به بخش ویزا بگو....به بخش ویزا ایمیل زدم کسی جواب نمیده....کسی میدونه چطوری میتونم باهاشون حرف بزنم؟؟؟ تلفنی که کلا رو گویاست...پاشم برم سفارت هم که را نمیدن برم تو...
لطفا راهنمایی کنین

سلام اصلا جای نگرانی نیست برای اطمینان بیشتر به آقای مالکی .ku-300@tehe.auswaertiges-amt.de ایمیل بزنین و حتما فایل رزروتونو پیوست کنین . اگرم جواب نداد با خود بخش دانشجویی تماس بگیرید دسترسی دارند. هیچ مشکل خاصی پیش نخواهد امد. فقط اینکارو انجام بدهید که روز مصاحبه مشکلی پیش نیاد.  
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2013, 09:42 PM
(13-03-2013, 01:01 PM)'H.h' نوشته: سلام،اگر تاریخ مصاحبه نرم سفارت چه مشکلی پیش میاد؟میتونم دوباره نوبت بگیرم؟

دروود.
حتما باید کنسلی رو اطلاع بدین، وگرنه اصلا محرومیت ایجاد میشه و تا چند ماه دیگه وقت گرفتن مجدد ندارین.
ازاد اندیش باشی

Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین H.h
**
نقل قول

14-03-2013, 01:21 PM
خوب ایمیل دادم،ولی جوابی نگرفتم،تلفنی هم کسو جوابگو نبود.!:-(
نقل قول  

آفلاین eli2930
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2013, 11:29 PM
سلام من هیچ اطلاعاتی ندارم اما یه دعوت نامه واسم فرستادن .واسه اقامت می خوام اقدام کنم اما اولش از طریق تحصیل در مقطع فوق لیسانس که سریعتر بتونم اقدام کنم  پولم با این شرایط گرونی انچنان ندارم واسم امکان پذیر هست؟ راستی این ایمیلمه
eli2930goba@gmail.com
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-03-2013, 01:52 PM
(29-03-2013, 11:29 PM)'eli2930' نوشته: سلام من هیچ اطلاعاتی ندارم اما یه دعوت نامه واسم فرستادن .واسه اقامت می خوام اقدام کنم اما اولش از طریق تحصیل در مقطع فوق لیسانس که سریعتر بتونم اقدام کنم  پولم با این شرایط گرونی انچنان ندارم واسم امکان پذیر هست؟ راستی این ایمیلمه
eli2930goba@gmail.com

دوست عزیز.
لطفاً این بخش و این بخش رو کاملاً مطالعه کنید و اگر سوال خاصی داشتید مطرح نمایید.
نقل قول  

آفلاین mehrak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2013, 08:58 PM
با سلام به همه دوستان عزیز من یک  سوال داشتم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده برای من از آلمان دعوتنامه توریستی فرستادن متاسفانه پاسپورت من تا شهریور بیشتر اعتبار نداره، و من میخوام برای تیر وقت سفارت بگیرم، مشکل اینجاست که اگه من پاسپورتم رو عوض کنم شماره پاس من عوض میشه و با شماره پاس من که تو دعوتنامه آمده فرق میکنه حالا باید چیکار کنم؟باید بگم دوباره دعوتنامه بفرستن؟! 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2013, 08:38 AM
(05-04-2013, 08:58 PM)'mehrak' نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز من یک  سوال داشتم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده برای من از آلمان دعوتنامه توریستی فرستادن متاسفانه پاسپورت من تا شهریور بیشتر اعتبار نداره، و من میخوام برای تیر وقت سفارت بگیرم، مشکل اینجاست که اگه من پاسپورتم رو عوض کنم شماره پاس من عوض میشه و با شماره پاس من که تو دعوتنامه آمده فرق میکنه حالا باید چیکار کنم؟باید بگم دوباره دعوتنامه بفرستن؟! 

دوست عزیز، این موضوع خیلی راحت با مسئول فرهنگی سفارت قابل پیگیری هست. اگر این گونه باشد باید با مدارک جدید مجدداً وقت بگیرید مگر اینکه تو دعوتنامه به شماره پاسپورت اشارع نشده باشه که بعید می دونم و باید مجدداً ارسال بشه. اما بهترین فرد اقای مالکی در سفارت می باشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 39 بعدی »