عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند گرفتن وقت از سفارت هلند

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت هلند
آفلاین moallemzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2014, 12:15 AM
سلام میخاستم بپرسم برای اتباع غیرایرانی که شرایط رفتن به اروپاراداشته باشد از طریق دعوت نامه وبا تکمیل فرم وآماده کردن مدارک بازم مثل اتباع ایرانی باید نوبت اینترنتی از سفارت برای مصاحبه بگیرد؟......یامیتواندبادردست داشتن مدارک مثل بقیه کشورهای عضو شنگن بدون نوبت قبلی مصاحبه را انجام دهد.بنده این سوال را هنگام گرفتن فرم از مسؤل مربوطه کردم اماجواب روشن ندادند من برای 17می که عروسی پسربرادرم هست به هلند دعوت شدم.....حال چه راهکاری وجود دارد که بنده در همان تاریخ اونجا باشم....راهنمایی بفرماییدممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین saeedsaeed79
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2014, 01:45 PM
سلام دوستان،
می خواهیم جهت دیدار با خانواده عمویم،همرا ه با همسرم به هلند سفر کنیم،
اولا اینکه من 3 سال پیش یک سفر 20 روزه به هلند انجام دادم ولی ویزای شینگن در پاس جدیدم نیست.
،دوما،مدارک مورد نیاز که در  تابلو سفارت نوشته شده ،حتما باید همه مدارک ترجمه رسمی شده باشند ،و جه مدارکی می خواهند،مثل ترجمه سند مالکیت ؟؟؟؟؟
وقت گرفتن ار سفارت دقیقا باید چه زمانی قبل از سفر باشد،در هنگام مصاحبه باید تمام مدارک را تحویل داد،

ممنون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2014, 03:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2014, 03:33 PM توسط ForeverBlue.)
(24-04-2014, 12:15 AM)'moallemzadeh' نوشته: سلام میخاستم بپرسم برای اتباع غیرایرانی که شرایط رفتن به اروپاراداشته باشد از طریق دعوت نامه وبا تکمیل فرم وآماده کردن مدارک بازم مثل اتباع ایرانی باید نوبت اینترنتی از سفارت برای مصاحبه بگیرد؟......یامیتواندبادردست داشتن مدارک مثل بقیه کشورهای عضو شنگن بدون نوبت قبلی مصاحبه را انجام دهد.بنده این سوال را هنگام گرفتن فرم از مسؤل مربوطه کردم اماجواب روشن ندادند من برای 17می که عروسی پسربرادرم هست به هلند دعوت شدم.....حال چه راهکاری وجود دارد که بنده در همان تاریخ اونجا باشم....راهنمایی بفرماییدممنون میشم.

دوست گرامی
در اینجا پاسخ شما داده شد.
هیچ کشور عضو شنگن بدون نوبت قبلی مصاحبه نمیکند. شما وقتی مدارک خود را به سفارت مربوطه تحویل دهید (به شیوه حضوری یا اینترنتی) سفارت آنها را از شما میگیرد و  به شما اعلام میکند که چه تاریخی برای مصاحبه باید در سفارت حضور پیدا کنید. ممکن است پس از گرفتن مدارک به شما بگویند 35 روز دیگر مراجعه کنید.
بهترین راهکار این است که وقت را هدر ندهید و با توجه به آنچه در سایت سفارت هلند گفته شده، سریعا به آنها ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید. این ایمیل زدن هم فقط نیازمند نوشتن مطالب زیر است:
نقل قول:
1. date of your scheduled travel 
2. purpose of your scheduled visit (visit to family/friends – business visa – tourist visa) 
3. family name 
4. given names 
5. passport number 
6. telephone number where you can be reached
هیچ راه ویژه و میانبری وجود ندارد.

نقل قول:
Visa applications can only be submitted by appointment. Appointments can only be made by e-mail. Appointments cannot be cancelled or rescheduled. You can make 1 appointment per person per 90 days.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2014, 03:38 PM
(26-04-2014, 01:45 PM)'saeedsaeed79' نوشته: سلام دوستان،
می خواهیم جهت دیدار با خانواده عمویم،همرا ه با همسرم به هلند سفر کنیم،
اولا اینکه من 3 سال پیش یک سفر 20 روزه به هلند انجام دادم ولی ویزای شینگن در پاس جدیدم نیست.
،دوما،مدارک مورد نیاز که در  تابلو سفارت نوشته شده ،حتما باید همه مدارک ترجمه رسمی شده باشند ،و جه مدارکی می خواهند،مثل ترجمه سند مالکیت ؟؟؟؟؟
وقت گرفتن ار سفارت دقیقا باید چه زمانی قبل از سفر باشد،در هنگام مصاحبه باید تمام مدارک را تحویل داد،
ممنون

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
اولا: نگران نباشید. در سیستم VIS آنها همه اطلاعات ویزاهای قبلی موجود است.
دوما: همه مدارک باید ترجمه رسمی شده باشند. صفحه مربوطه در سایت سفارت هلند را ببینید. در قسمت C
در یک پست بالاتر در مورد نحوه وقت گرفتن توضیح داده ام.
نقل قول:
All original documents in Farsi should have an English translation attached. If the original document is in English or Dutch no translation is necessary.
نقل قول  

آفلاین libra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2014, 03:01 PM
سلام
من به ادرسی که در سایت سفارت بود جهت دریافت وقت ایمیل زدم، در جواب ی ایمیل اتومات اومد که اگر 30 روز مونده به سفرتون ایمیل بزنید وگرنه پاسخ نمیدیم. من هم 30 روز مونده به سفر این کارو کردم الان جواب دادن که وقت تا 27 May  پر هست و با توجه به زمان مسافرت درخواستم برای نوبت رد شده. میشه راهنماییم کنید برا ی کنگره ای میخوام برم که 1  June تاریخ رفتنمه. ممنون میشم جواب بدید .
نقل قول  

آفلاین asemoonabi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-05-2014, 08:05 PM
با سلام میخواستم بدونم برای گرفتن وقت سفارت برای یک خوانواده 2 نفره باید دو تا ایمیل وقت گرفتن به سفارت بفرستیم؟باید با دو ایمیل جداگانه باشه یا مثلا با ایمیل یکی از افراد هم میشه 2 تا ایمیل زد برای هر2نفر؟و اینکه تو سایت سفارت نوشته زمانی که دوست دارین وقت بگیرین رو مشخص کنید این گزینه رو کجای ایمیل بنویسن؟ممنون از پاسخگوییتون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2014, 08:21 PM
(21-05-2014, 08:05 PM)asemoonabi نوشته: با سلام میخواستم بدونم برای گرفتن وقت سفارت برای یک خوانواده 2 نفره باید دو تا ایمیل وقت گرفتن به سفارت بفرستیم؟باید با دو ایمیل جداگانه باشه یا مثلا با ایمیل یکی از افراد هم میشه 2 تا ایمیل زد برای هر2نفر؟و اینکه تو سایت سفارت نوشته زمانی که دوست دارین وقت بگیرین رو مشخص کنید این گزینه رو کجای ایمیل بنویسن؟ممنون از پاسخگوییتون
درود بر شما
خیر نیازی به دو ایمیل نیست.
در یک ایمیل مشخصات دو نفر را بنویسید.
پس از ذکر مشخصات خودتان هدف از سفر و تاریخی که برایتان مناسب است را پیشنهاد دهید.
این ایمیل قالب مشخصی نداره و به اختیار خودتونه
نقل قول  

آفلاین asemoonabi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-05-2014, 09:10 PM
(21-05-2014, 08:21 PM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر شما
خیر نیازی به دو ایمیل نیست.
در یک ایمیل مشخصات دو نفر را بنویسید.
پس از ذکر مشخصات خودتان هدف از سفر و تاریخی که برایتان مناسب است را پیشنهاد دهید.
این ایمیل قالب مشخصی نداره و به اختیار خودتونه

ممنون از شما.اما خوب گفته هر فرد باید وقت جداگانه بگیره؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

21-05-2014, 10:03 PM
(21-05-2014, 09:10 PM)asemoonabi نوشته:
ممنون از شما.اما خوب گفته هر فرد باید وقت جداگانه بگیره؟
نه دوست عزیز
منظورشان این بوده که باید شخصا خودتان اقدام کنید(نه اینکه شخص دیگری برای شما وقت بگیرد)
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2014, 10:05 PM
(04-05-2014, 03:01 PM)libra نوشته: سلام
من به ادرسی که در سایت سفارت بود جهت دریافت وقت ایمیل زدم، در جواب ی ایمیل اتومات اومد که اگر 30 روز مونده به سفرتون ایمیل بزنید وگرنه پاسخ نمیدیم. من هم 30 روز مونده به سفر این کارو کردم الان جواب دادن که وقت تا 27 May  پر هست و با توجه به زمان مسافرت درخواستم برای نوبت رد شده. میشه راهنماییم کنید برا ی کنگره ای میخوام برم که 1  June تاریخ رفتنمه. ممنون میشم جواب بدید .
متاسفانه این سوال را خیلی دیر دیدم
در مورد نامه ای که به شما زده اند نمیدانم داستان چیست ولی در سایت سفارت صحبت از ۳ ماه است و نه یک ماه

You can make an appointment maximum 3 months before your scheduled entry into the Schengen area.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26 بعدی »