عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
26-05-2015, 05:29 AM
(25-05-2015, 02:58 PM)'yadestan' نوشته: سلام دوستان
میشه لطفامنو کمک کنید
چطوری باید از سفارت آنکارا وقت ویزای دانشجویی بگیرم؟  من آگوست باید حضورم را در دانشگاه اعلام کنم و اینجا راهنمای گرفتن وقت را خواندم و این ایمیلش را که اصلاً نمی توانم باز کنم و سایتش هم باز نمی شود. من هم فیلتر شکن ندارم. میشه توضیحات لازم را برای من اینجا بگذارید؟ با تشکر

برای دریافت وقت از سفارت امریکا در آنکارا، باید از طریق وب سایت usvisa-info.com اقدام کنید، به همین دلیل پیشنهاد میکنم، تاپیک سوالات و موارد کلی در مورد وبسایت usvisa-info.com رو مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید، در همون تاپیک مطرح بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-05-2016, 12:23 PM
سلام

دوستان ایمیل سفارت آنکارا برا بررسی مشکلات فرم DS رو کسی داره؟ تو سایتش چندتایی هس ولی میگه مرتبط با ds نیست

ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-05-2016, 01:02 PM
@bahar456

چه مشکلی در فرم DS160 وجود داره؟ اگر قابل برطرف کردنه که می تونید فرم رو دوباره پر کنید بدون اینکه نیازی به ایمیل زدن باشه چون این نوع موارد رو بعید می دونم پاسخ بدن و نهایتش شما رو به راهنمای پر کردن فرم یا سایت سفارت ارجاع میدن.

می تونید تاپیک DS160 رو نگاه کنید و اگر سوالی دارید در همون تاپیک بپرسید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین acronia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-06-2016, 12:30 PM
سلام دوستان

من یه بار سه ماه پیش ریجکت شدم. الان میخوام وقت جدید بگیرم ولی هیچ گزینه ای وجود نداره و اکانتم فقط همون وقت قبلی رو نشون میده. چکار کنم؟ باید یه بار دیگه با یه ایمیل دیگه ثبت نام کنم؟ 
مرسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-06-2016, 10:12 PM
شما تا زمانی که هزینه ویزا رو پرداخت نکنید، نمیتونید وقت های جدید رو ببیند. از راهی که در این ارسال اشاره شده، برای پرداخت هزینه، قبل از اخذ وقت، میتونید استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3