عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-05-2013, 12:20 AM
(14-05-2013, 12:16 AM)'waterfall' نوشته: سلام
من شنیدم که برخی از آژانس های مسافرتی با دریافت پین کد خودشون فرم درخواست رو پر می کنن و برات از سفارت وقت میگیرن. به نظرتون برای دریافت ویزای دانشجویی میشه بهشون اعتماد کرد؟

سلام
اساسا وقتی می تونید این کار رو خودتون با آرامش و خیال راحت انجام بدید، چرا باید بابتش هزینه اضافه بپردازید و بسپرید دست کسی که قطعا به اندازه خود شما دلسوز نیست؟ 
صرفا برام سوال هست ها. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"

آفلاین waterfall
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2013, 11:53 AM
آخه ما توی آژانس آشنا داریم. بهم گفته این کارو برات انجام می دم. منم خودم خیلی دلم یه جوری بود. گفتم بپرسم ببینم واگذار بکنم بهش یا نه.

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

15-05-2013, 12:57 AM
(14-05-2013, 11:53 AM)'waterfall' نوشته: آخه ما توی آژانس آشنا داریم. بهم گفته این کارو برات انجام می دم. منم خودم خیلی دلم یه جوری بود. گفتم بپرسم ببینم واگذار بکنم بهش یا نه.

من اکیدا توصیه می کنم که خودتون این کار رو انجام بدیدSmile 

آفلاین pmrd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-05-2013, 04:01 AM
دوستان 
من دو تا سوال داشتم

1- میخوام وقت سفارت در آنکارا بگیرم اما بهم گفتن سفارت وقت هاش رو بسته و تاحالا به
هیچ دانشجویی در جون و جولای وقت نداده ؛ به نظر شما ممکنه این روند را ادامه بدهند؛
با توجه به اینکه من باید تا 20 آگست وارد امریکا بشم طبق i-20 .

2- به نظرتون با شرایط من چند درصد امکان داره بهم ویزا بدن؟,
1-20 از دانشگاه کلرادو در رشته ی عمران و تافل دارم. ( البته در مقطع لیسانس - سن 19 )
و حساب بانکی در یکی از بانک های دبی با حدود 50 هزار دلار .
و همینطور در ایران هم 2 تا خونه به نامم هست.

مرسی از توجهتان

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-05-2013, 06:53 PM
(21-05-2013, 04:01 AM)'pmrd' نوشته: دوستان 
من دو تا سوال داشتم
1- میخوام وقت سفارت در آنکارا بگیرم اما بهم گفتن سفارت وقت هاش رو بسته و تاحالا به
هیچ دانشجویی در جون و جولای وقت نداده ؛ به نظر شما ممکنه این روند را ادامه بدهند؛
با توجه به اینکه من باید تا 20 آگست وارد امریکا بشم طبق i-20 .
2- به نظرتون با شرایط من چند درصد امکان داره بهم ویزا بدن؟,
1-20 از دانشگاه کلرادو در رشته ی عمران و تافل دارم. ( البته در مقطع لیسانس - سن 19 )
و حساب بانکی در یکی از بانک های دبی با حدود 50 هزار دلار .
و همینطور در ایران هم 2 تا خونه به نامم هست.
مرسی از توجهتان

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
1- همونجور که خودتون هم ذکر کردید، وقت های سفارت آنکارا تا پایان June پر است و وقتی برای July باز نشده هنوز، به همین دلیل پیشنهاد میشه که برای وقت گرفتن، سراغ سایر سفارت ها برید (در حال حاضر تنها سفارتی که در June وقت خالی داره، دبی هست که اون هم به سرعت در حال پر شدن است).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.

آفلاین Meli83
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-05-2013, 12:21 PM
دوستان کسی از شما در مورد reschedule کردن وقت از طریق همین سیستم آنلاین اطلاعات داره؟؟ من میخوام بدونم اگه وارد قسمت reschedule بشم تا قبل از اینکه بتونم وقت دیگه ای رو بگیرم وقت قبلی سرجاش هست یا به محض اینکه اون جدول وقتها رو برام باز میکنه وقت قبلی خودم کنسل میشه؟

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-05-2013, 08:15 PM
(22-05-2013, 12:21 PM)'Meli83' نوشته: دوستان کسی از شما در مورد reschedule کردن وقت از طریق همین سیستم آنلاین اطلاعات داره؟؟ من میخوام بدونم اگه وارد قسمت reschedule بشم تا قبل از اینکه بتونم وقت دیگه ای رو بگیرم وقت قبلی سرجاش هست یا به محض اینکه اون جدول وقتها رو برام باز میکنه وقت قبلی خودم کنسل میشه؟

دوست من، شما برای reschedule باید وقت قبلی رو که دریافت کردید، cancel کنید. یعنی ابتدا وقت رو کنسل میکنید و بعد سیستم به شما اجازه اخذ وقت جدید خواهد داد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-08-2013, 12:47 PM
من می‌خوام برای یکی از اعضای خانواده وقت سفارت بگیرم برای ویزای توریستی، اما سایت usvisa-info.com همچنان می‌گه که هیچ وقتی وجود نداره. کسی می‌دونه که روال باز شدن وقت‌ها به چه صورت هست؟ آیا زمان خاصی باز می‌شه یا این که باید هر روز چک کرد تا بالاخره وقتی باز بشه؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-08-2013, 06:03 PM
(25-08-2013, 12:47 PM)'Babak' نوشته: من می‌خوام برای یکی از اعضای خانواده وقت سفارت بگیرم برای ویزای توریستی، اما سایت usvisa-info.com همچنان می‌گه که هیچ وقتی وجود نداره. کسی می‌دونه که روال باز شدن وقت‌ها به چه صورت هست؟ آیا زمان خاصی باز می‌شه یا این که باید هر روز چک کرد تا بالاخره وقتی باز بشه؟

بابک جان،
هر روز باید چک کنی تا باز بشه. 

آفلاین nina.manager
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2013, 10:25 PM
سلام
برای گرفتن وقت از سفارت انکارا اول باید پول رو به حساب سفارت ریخت بعد وقت های خالی رو نشون می ده؟یا می شه اول وقت گرفت بعد پول رو ریخت؟

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
Topic locked