عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
« قبلی 1 2
کلافه شدن در دوره خواندن زبان

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کلافه شدن در دوره خواندن زبان
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 10
15-07-2014, 12:06 AM
من خودم از فیلم و آهنگ برای تثبیت لغات و اصطلاحاتی که  خوندم و حفظ کردم استفاده می کنم و بهشون به چشم یه منبع آموزشی صرف نگاه نمی کنم. در واقع در وهله اول باید از اون فیلم یا آهنگ لذت ببرم و بعد با تماشای دوباره فیلم یا گوش دادن به آهنگ مورد علاقه ام ناخودآگاه کلمات و حتی گرامرها هم تو ذهنم می مونه. به نظر من هم استفاده از فیلم برای افزایش دایره واژگان کار درستی نیست تو همین 2 سالی که برای آزمون ها فرصت دارید اول general English رو تقویت کنید و همزمان لغات مخصوص آزمون ها رو هم با نرم افزارهایی مثل انکی یا جی ممورایز حفظ کنید. در کنارش می تونید از فیلم و آهنگ و همین طور مطالعه مطالب انگلیسی سایت های خبری برای تثبیت و تقویت آموخته هاتون بهره بگیرید. 
(14-07-2014, 09:48 PM)'sepinaz' نوشته:
من الان summit 1 هستم و برنامم اینه که 2 سال یا 2 سلو نیم دیگه تافل و gre شرکت کنم
زیاد ضعیف نیستم
ولی کلا فس فسم
یعنی شما میگید فیلم ها رو فقط تکرار کنم باهاشون و دنبال معنی لغتا نرم
البته که خوب به هر خال از قیافه ی شخصیتا متوجه منظور کلمه میشم
ولی اینکه میرم تک تک لعتا رو پیدا و براشون مقال کپی پیست می کنم وفتمو می گیره
بره لغت چی کار کنم کلن
احساس می کردم لغتای فیلمارو چون تو فیلم یاد میگیری از یادت نمیره
ولی امروز فهمیدم اشتباه بوده

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-07-2014, 12:15 PM
(14-07-2014, 09:26 PM)'sepinaz' نوشته: یه سوالی
فیلم که می بینیم ممنونیم هی pause ش کنیم لفاتشو در بیاریم
من یه یال به خودم وقت دادم جنرالمو قوی کنم
معلمام میگن فیلمارو تخلیل کن
امروز این کار رو کردم
یه فیلمی رو 20دقیقشو دیدم و بعد لغتاشو در آوردم
طول کشید خیلی
میترسم کارم اصن درس نباشه
لغتا رو تو یه فایل word می نوشتم و بعد از fraze it یه مثال براش می آوردم با ترجمه
از 20 دقیقه فیلم 20 تا لفت در آوردم ولی 2 ساعت طول کشید؟؟؟
یعد این لغتا رو لازمه وارد یه نرم افزاری کنم حفظشون کنم
البته دیگه وارد کردنشون چیزی نیس
ار همون فایل word کپی پیست می کنم
من با هودم فرار گداشته بودم روزی 2 ساعت فیلم ببینم 2 ساعت یه کتاب لفت کار کنم ولی امروز کل وقت 4 ساعته رفت واسه فیلم؟؟؟

سلام
من دقیق نمیدونم هدف شما از اینکار چیه. اما دیدن فیلم و لغاتش شما رو بیشتر با slang و فرهنگ ایالت های مختلف و  حتی اصطلاحات قومیتی اشنا میکنه. اینکار برای قبل از رفتن بد نیست ولی برای اماده شدن برای ازمون خاصی این شیوه بسیار وقت گیر و کم صرفه هست از این نظر که شما در آزمون ها کم پیش بیاد با slang روبرو شید و اونقدری که متون اکادمیک و علمی و مقالات مجلات میتونه مفید باشه بعید میدونم فیلم خیلی موثر باشه ضمن اینکه فیلم کمی روی لیسنینگ شما تاثیر خواهد گذاشت بطوریکه گوشتون قارد خواهد بود کلامت به هم چسبیده هنگام صحبت را شناسایی کنه. من توصیه میکنم کنار این فیلم ها یک منابع دیگری که مخصوص پیش از ازمون ها طراحی شده اند و اکادمیک تر هستند در دست بگیرید. من زمانی کار شما رو انجام دادم و اگر چه برای اسپیکینگ و تعامل با دیگران بد نبود اما برای ازمون نمیتونم بگم که شیوه ی مفیدی بود. اینی که میشنویم میگن فیلم ببین و .. منظورشون اینه طرف از کودکی با این فیلم و کارتون ها عجین شه نه اینکه 1-2 سال مونده به ازمون بخواد کل هالیوود رو review کنه. 
البته این نظر شخصی بنده هست و قطعا نمیتونه درست باشه ولی به هر حال از تجربه نشات گرفته.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-07-2014, 12:58 PM
(15-07-2014, 12:15 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
من دقیق نمیدونم هدف شما از اینکار چیه. اما دیدن فیلم و لغاتش شما رو بیشتر با slang و فرهنگ ایالت های مختلف و  حتی اصطلاحات قومیتی اشنا میکنه. اینکار برای قبل از رفتن بد نیست ولی برای اماده شدن برای ازمون خاصی این شیوه بسیار وقت گیر و کم صرفه هست از این نظر که شما در آزمون ها کم پیش بیاد با slang روبرو شید و اونقدری که متون اکادمیک و علمی و مقالات مجلات میتونه مفید باشه بعید میدونم فیلم خیلی موثر باشه ضمن اینکه فیلم کمی روی لیسنینگ شما تاثیر خواهد گذاشت بطوریکه گوشتون قارد خواهد بود کلامت به هم چسبیده هنگام صحبت را شناسایی کنه. من توصیه میکنم کنار این فیلم ها یک منابع دیگری که مخصوص پیش از ازمون ها طراحی شده اند و اکادمیک تر هستند در دست بگیرید. من زمانی کار شما رو انجام دادم و اگر چه برای اسپیکینگ و تعامل با دیگران بد نبود اما برای ازمون نمیتونم بگم که شیوه ی مفیدی بود. اینی که میشنویم میگن فیلم ببین و .. منظورشون اینه طرف از کودکی با این فیلم و کارتون ها عجین شه نه اینکه 1-2 سال مونده به ازمون بخواد کل هالیوود رو review کنه. 
البته این نظر شخصی بنده هست و قطعا نمیتونه درست باشه ولی به هر حال از تجربه نشات گرفته.
شادزی

بله شما درست میگید
یعنی به نظر شما منابع مخصوص تاقل رو گوش کنم؟
الان سطح summit 1 هستم و همون طور که گفتم 1 سال به خودم وقت دادم جنرال رو قوی کنم و به یه تسلطی برسم
دیدن فقط مستندها میتونه مفید باشه؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Star  17-07-2014, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 01:24 PM توسط ahmadpashaei.)
(17-07-2014, 12:58 PM)'sepinaz' نوشته:
بله شما درست میگید
الان سطح summit 1 هستم و همون طور که گفتم 1 سال به خودم وقت دادم جنرال رو قوی کنم و به یه تسلطی برسم

سلام
شما خود تمرینها و تکالیف کلاس رو جدی کار کنید و CD رو حسابی گوش بدین +اگر CD نرم افزاری داره. حالا در کنار اینها چیزهای آکادمیک بخونید و بشنوید نه از منابع تافل.آخه ظاهرا می خواهید تا سال دیگه جنرال کار کنید و از سال دیگه تا دو سال دیگه(یکسال دیگه) برای تافل و GRE آماده بشید.با توجه به سطح نسبتا بالای فعلی خیلی زمان زیادی هست و اگر درست استفاده بکنید میشه به نمره های بالای 105 فکر کرد[img]images/smilies/shy.gif[/img].چیزهای آکادمیک جنرال یعنی اینترنت،مجله،کتاب و کتاب داستان،پادکستهای صوتی و تصویری که در اینترنت موجوده و یا بعضا کتابهایی هم بعضی انتشارات دارند،بیوگرافی ها، اخبار البته با کتاب که بازم تو بازار هست(آخه خیلی سختن و نمیشه بدون کتاب اصطلاحاتشون رو فهمید)، و دیدن مستندهای national geographic & BBC البته با دقت و به قصد یادگیری و فهم 100% و البته خود تکالیف کلاسی و کتابتون! ببینید من هم کلاسی داشتم وقتی تو سطح Intermediate سفیر بودم،بنده خدا انشا در حد بچه می نوشت.از یکروزی تصمیم گرفت هرروز یک انشا بنویسه و بده مربی تصحیح کنه!من غبطه می خوردم با اینکه انشای خوبی داشتم و در نظرم خیلی کار سختی بود برای من و نمیتونستم برای خودم اینو متصور بشم اصلا. ولی اون زرنگ بود از امکانات داشت استفاده می کرد. بعد از پایان دوره intermediate واقعا به حد یک pre intermediateخوب رسیده بود.
شمام به صورت فوق برنامه میتونید حرف بزنید و صداتونو با لپتاپ ضبط کنید،مثلا هفته ای 3 انشا بنویسیدو بدین تصحیح کنه مربی. اگرچه من همیشه درس داشتم و نتونستم ولی شما اگر میتونید امتحان کنید[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

17-07-2014, 01:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 01:34 PM توسط sepinaz.)
(17-07-2014, 01:21 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام
شما خود تمرینها و تکالیف کلاس رو جدی کار کنید و CD رو حسابی گوش بدین +اگر CD نرم افزاری داره. حالا در کنار اینها چیزهای آکادمیک بخونید و بشنوید نه از منابع تافل.آخه ظاهرا می خواهید تا سال دیگه جنرال کار کنید و از سال دیگه تا دو سال دیگه(یکسال دیگه) برای تافل و GRE آماده بشید.با توجه به سطح نسبتا بالای فعلی خیلی زمان زیادی هست و اگر درست استفاده بکنید میشه به نمره های بالای 105 فکر کرد[img]images/smilies/shy.gif[/img].چیزهای آکادمیک جنرال یعنی اینترنت،مجله،کتاب و کتاب داستان،پادکستهای صوتی و تصویری که در اینترنت موجوده و یا بعضا کتابهایی هم بعضی انتشارات دارند،بیوگرافی ها، اخبار البته با کتاب که بازم تو بازار هست(آخه خیلی سختن و نمیشه بدون کتاب اصطلاحاتشون رو فهمید)، و دیدن مستندهای national geographic & BBC البته با دقت و به قصد یادگیری و فهم 100% و البته خود تکالیف کلاسی و کتابتون! ببینید من هم کلاسی داشتم وقتی تو سطح Intermediate سفیر بودم،بنده خدا انشا در حد بچه می نوشت.از یکروزی تصمیم گرفت هرروز یک انشا بنویسه و بده مربی تصحیح کنه!من غبطه می خوردم با اینکه انشای خوبی داشتم و در نظرم خیلی کار سختی بود برای من و نمیتونستم برای خودم اینو متصور بشم اصلا. ولی اون زرنگ بود از امکانات داشت استفاده می کرد. بعد از پایان دوره intermediate واقعا به حد یک pre intermediateخوب رسیده بود.
شمام به صورت فوق برنامه میتونید حرف بزنید و صداتونو با لپتاپ ضبط کنید،مثلا هفته ای 3 انشا بنویسیدو بدین تصحیح کنه مربی. اگرچه من همیشه درس داشتم و نتونستم ولی شما اگر میتونید امتحان کنید[img]images/smilies/tongue.gif[/img]

من اخبار voa رو دانلود کردم از irlanguage
ولی مستندهای bbc و national geo و بقیه ی اخبارها رو از کجا می تونم بدست بیارم
من مستند cosmos : a Spacetime odyssey رو نگاه میکنم و نمیدونم مفیده یا نه؟
قصد اصلی برای آزمون هست ولی میخوام جنرال رو قوی کنم
اینم بگم که مدت زیادی از زبان دور بودم و در حد کتابای دانشگاه و آمادگی برای ارشد زبان خونده بودم
اخیرا تو مرکز آموزش های زبان خارجه دانشگاه تهران تعیین سطح دادم و الان summit 1 هستم

خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-07-2014, 02:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 03:00 PM توسط ahmadpashaei.)
(17-07-2014, 01:29 PM)'sepinaz' نوشته:
من اخبار voa رو دانلود کردم از irlanguage
ولی مستندهای bbc و national geo و بقیه ی اخبارها رو از کجا می تونم بدست بیارم
من مستند cosmos a spacetime odyssey رو نگاه میکنم و نمیدونم مفیده یا نه؟
قصد اصلی برای آزمون هست ولی میخوام جنرال رو قوی کنم
اینم بگم که مدت زیادی از زبان دور بودم و در حد کتابای دانشگاه و آمادگی برای ارشد زبان خونده بودم
اخیرا تو مرکز آموزش های زبان خارجه دانشگاه تهران تعیین سطح دادم و الان summit 1 هستم
کمی در اینترنت بگردین،در سایتهای دانلود خود ایران بیشترشون موجودن و آپدیت میشن همیشه.مثل downloadha,p30download,......
برای متن ها و پادکستهای National Geo هم در سایت خودش. 
اون آموزشگاه بسیار معتبره پس سطح خیلی خوبی دارید.از استاداش بخوبی استفاده کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-07-2014, 10:19 PM
(14-07-2014, 09:26 PM)'sepinaz' نوشته: یه سوالی
فیلم که می بینیم ممنونیم هی pause ش کنیم لفاتشو در بیاریم
من یه یال به خودم وقت دادم جنرالمو قوی کنم
معلمام میگن فیلمارو تخلیل کن
امروز این کار رو کردم
یه فیلمی رو 20دقیقشو دیدم و بعد لغتاشو در آوردم
طول کشید خیلی
میترسم کارم اصن درس نباشه
لغتا رو تو یه فایل word می نوشتم و بعد از fraze it یه مثال براش می آوردم با ترجمه
از 20 دقیقه فیلم 20 تا لفت در آوردم ولی 2 ساعت طول کشید؟؟؟
یعد این لغتا رو لازمه وارد یه نرم افزاری کنم حفظشون کنم
البته دیگه وارد کردنشون چیزی نیس
ار همون فایل word کپی پیست می کنم
من با هودم فرار گداشته بودم روزی 2 ساعت فیلم ببینم 2 ساعت یه کتاب لفت کار کنم ولی امروز کل وقت 4 ساعته رفت واسه فیلم؟؟؟

درود
دوستان راهنمایی های بسیار خوبی کردن که به نظرم به همشون توجه کنید.
فقط در مورد فیلم و سریال اینطوری بگم که من خودم اوایل که میخواستم زبان رو تقویت کنم همینطوری جلو رفتم. البته فیلم نه - بلکه سریال.
کلا من خیلی از تمرکز روی کتابهای زبان لذت نمیبردم و برای همین سریال تماشا میکردم. البته نه به این دقتی که شما میگین. به نظرم اصلا احتیاج نیست که لغات رو جدا بنویسید و درزمانی دیگه حفظ کنید. اینکار خیلی فرقی با حفظ کردن لغت از روی کتاب نداره. سریال برحال برای آدم جذابتره تا کتاب. من با زیرنویس (انگلیسی البته!) شروع میکردم. هر کلمه ای رو که نمیدونستم pause میزدم و سریع تو یه دیکشنری نگاه میکردم (جایی نمینوشتم) و بعد سریال رو ادامه میدادم. اینکار برای چند اپیزود اول خسته کنندست. اما بعد از مدتی دیگه راه میوفتین. به این دلیل میگم سریال چون معمولا سریال یک موضوع خاص داره و در نتیجه کلمات توش خیلی تکرار میشن. بعد چند بار دیدن کلمات تو دیکشنری دیگه معنیش رو میدونین و احتیاج به حفظ کردن نداره. در نهایت هم بدون زیر نویس نگاه میکردم.
البته اینکار شاید برای امتحان خیلی مفید نباشه ولی در هرصورت بدون شک حداقل لیسنینگ شما بسیار قوی میشه (مخصوصا وقتی از با زیرنویس به بدون زیرنویس سوییچ میکنین). از طرف دیگه برای اسپیکینگ هم مفیده. شما در نهایت و حالت ایده آل باید بتونین منظورتون رو بدون ترجمه از فارسی به انگلیسی برسونین. با دیدن سریالها میتونین متوجه بشین که ملت چطوری محاوره میکنن. و دیگه بجای ترجمه خودبخود از کل جمله استفاده میکنین.
این کار رو من برای تفویت کلی زبان مفید میدونم ولی اگه میخواین امتحان بدین بهتره موارد دیگه (که دوستان شاره کردن) رو درنظر بگیرین و برای رفع خستگی سریال مورد علاقتون رو به این صورت دنبال کنید!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

17-07-2014, 10:42 PM
(17-07-2014, 02:59 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
کمی در اینترنت بگردین،در سایتهای دانلود خود ایران بیشترشون موجودن و آپدیت میشن همیشه.مثل downloadha,p30download,......
برای متن ها و پادکستهای National Geo هم در سایت خودش. 

دوست گرامی من به سایتی که معرفی کردید مراجعه کردم ولی فایل صوتی برای دانلود پیدا نکردم ممکنه لینک دقیق تر رو بفرمایید. ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-07-2014, 12:09 PM
(17-07-2014, 12:58 PM)'sepinaz' نوشته:
بله شما درست میگید

سلام
منابع تافل رو باید زمانی گوش کرد که برای امتحان تصمیم قطعی شده. طولانی شدن پروسه ی خوندن برای آزمون ممکنه باعث شه راندمان بیاد پایین. دوستان من به خوبی تجربیاتشون رو منتقل کردند و اجازه بدید من دیگه عرضی نداشته باشم. فقط اینکه سطح شما advanced هست و این خوبه . مستندها رو توصیه میکنم خصوصا مال BBC که روی شنیدار بریتیش شما موثر خواهد بود. 
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 31-05-2025، 06:12 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی