عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-05-2017, 10:41 PM
@soheildif

از نظر قانونی مشکلی نداره و شما میتونید OPT تون رو با توجه به شرایطی که لازم هست، برای سال دوم/سوم تمدید کنید یا اینکه بعد از مدتی کارکردن، دکتری رو شروع کنید. از لحاظ آکادمیک هم مشکلی بنظرم نباید باشه، چون شما در مدتی که گپ تحصیلی داشتید، مشغول کار بودید و به قول اینا hand on experience دارید، اتفاقا بنظرم خیلی هم استقبال میکنند از این موضوع. فقط موردی که هست اینه که بعد از اینکه کار پیدا کردید، آیا حاضر هستید دوباره وارد دنیای آکادمیک بشید یا نه (سوالی ست که باید خودتون بهش جواب بدید)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-10-2017, 01:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2017, 01:26 AM توسط MaMi.)
@Hamed-3

من اتفاقی ارسال شما رو الان دیدم!

اینکه دانشگاه ویزای شما رو از F به H تغییر بده یا خیر بستگی به سیاست های اون دانشگاه داره دوست من - تعدادی از دانشگاه ها، برای دوره های پست داک، ویزا رو از F به J تغییر میدن، تعدادی دیگه میگن باید با OPT شروع کنی، اگر راضی بودیم! بعدش به H یا J تغییر میدیم! برای همین بنظرم، بهترین کار اینه که ابتدا با supervisor و بعد با HR دانشگاهتون در این زمینه صحبت کنید.

طول دوره OPT یک سال هستش، بعد از اون اگر رشته شما جز رشته های STEM باشه، میتونید ابتدا برای 1 سال و بعد از اون، دوباره برای 1 سال دیگه تمدید کنید (یعنی نهایتا تا 3 سال میتونید با OPT در امریکا کار کنید).

اطلاعات کاملتر رو هم میتونید در وبسایت زیر ملاحظه کنید؛

https://studyinthestates.dhs.gov
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-06-2018, 02:30 AM
دوستان روشی هست که بشه باهش اجازه کار تا 32 ساعت در موقع تحصیل fall و spring گرفت ؟ مثلا استناد کنیم به وضعیت بد انتقال ارز یا سقوط ارز؟ 

پیشاپیش ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-06-2018, 04:57 AM
@Abyss

همونطور که DSO گفته، میتونید از Economical hardship استفاده کنید. سایت زیر اطلاعات خوبی در این زمینه داده - البته برای U of Michigan هستش؛

https://internationalcenter.umich.edu/st...employment
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 03:49 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی