عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا زندگی در اسپانیا کار در اسپانیا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در اسپانیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-10-2013, 02:15 PM
(21-10-2013, 01:42 AM)'Pouyan.B' نوشته:
سلام،
برای زندگی دانشجویی در یکی از شهرهای بزرگ اسپانیا مثل والنسیا ، یا کلا برای زندگی دانشجویی در اسپانیا، با در نظر گرفتن آشنایی متوسط با زبان اسپانیایی و ولخرج نبودن، چقدر می شه روی کار دانشجویی از همون ابتدا برای تامین هزینه ها حساب کرد؟
کلا کارهای - از نظر دانشگاه - مجاز دانشجویی شامل چه کارهایی می شه؟
غیر از کارهای دانشجویی چقدر امید به پیدا کردن کار پاره وقت در خارج ار دانشگاه هست؟
چند درصد دانشگاهها با چه شرایطی و هزینه هایی "خوابگاه" در اختیار دانشجو قرار می دن؟
- متشکرم - 

دروود بر شما.
رشته های مهندسی براشون کار هست به خودتون و رزومتون ربط داره و البته دانش زبان های مختلف یعنی حدااقل اسپانیایی و انگلیسی ، تو اسپانیا دنبال متخصص می گردن. اما این مورد به دپارتمان و دانشگاه مربوطه. روی کارهای سیاه اون هم تو رستوران و اینجاها اصن حساب باز نکن خودشون زیاد نیرو دارن که بیشتر به المان و انگلیس میرن. ضمناً با ویزای تحصیلی نمیشه کار کرد ، فقط می تونین بورسیه و گرانت بگیرین که در اون شرایط دانشگاه واسطه شما و شرکت میشه و با ویزای دانشجویی کار ممی کنین.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Pouyan.B
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-10-2013, 03:51 PM
متشکرم - اما یه سری سوالم بی جواب موند و چندتا سوال هم هنوز در ذهنم هست.
* کارهای دانشجویی داخل دانشگاه( غیر از کارهای شرکتی با واسطه دانشگاه) شامل چه کارهایی می شه؟؟
* آیا این قانون 20 ساعت کار در هفته با حقوقی حدود 7 یورو در ساعت، به راحتی به دست میاد؟ کلا چه نوع کارهایی همچین حقوقی دارن؟ (چون برای تامین هزینه زندگی به نظرم کافیه)
* من تا مقطع کاردانی ، مهندسی مکانیک خوندم ( انصراف دادم در میانه راه)، و قصد اپلای طراحی صنعتی در اروپا و احتمالا اسپانیا رو دارم، با در نظر گرفتن توانایی مناسب کار با نرم افزار، چقدر امکان پیدا کردن کار مناسب - در حدی که بشه یه زندگی دانشجویی رو گذروند - هست؟
ممنون می شم اگه توصیح بیشتری بدین! 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

21-10-2013, 08:45 PM
(21-10-2013, 03:51 PM)'Pouyan.B' نوشته: متشکرم - اما یه سری سوالم بی جواب موند و چندتا سوال هم هنوز در ذهنم هست.
* کارهای دانشجویی داخل دانشگاه( غیر از کارهای شرکتی با واسطه دانشگاه) شامل چه کارهایی می شه؟؟
* آیا این قانون 20 ساعت کار در هفته با حقوقی حدود 7 یورو در ساعت، به راحتی به دست میاد؟ کلا چه نوع کارهایی همچین حقوقی دارن؟ (چون برای تامین هزینه زندگی به نظرم کافیه)
* من تا مقطع کاردانی ، مهندسی مکانیک خوندم ( انصراف دادم در میانه راه)، و قصد اپلای طراحی صنعتی در اروپا و احتمالا اسپانیا رو دارم، با در نظر گرفتن توانایی مناسب کار با نرم افزار، چقدر امکان پیدا کردن کار مناسب - در حدی که بشه یه زندگی دانشجویی رو گذروند - هست؟
ممنون می شم اگه توصیح بیشتری بدین! 

کارهای دانشجویی برای لیسانس تقریباً وجود نداره! من فکر کردم برای مقاطع تکمیلی می خوای بری. منظور کار در ازمایشگاه یا با تیم استاد روی یه پروژه خاص!
هفته ای 20 ساعت که اره وجود داره. اما من نمیدونم و احتمالش رو هم باید بدی که پیدا نشه.
در خصوص طراحی صنعتی هم باید عرض کنم کشور مناسبی رو انتخاب کردی و شاید اگر حرفه ای باشی بتونی در سال دوم و بالا کار پیدا کنی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rasti_110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2013, 02:18 PM
سلام
بنده برای دکتری مخابرات از اسپانیا پذیرش دارم و سابقه  چندین ساله کار در مخابرات ایران را دارم...چند سوال لطفا عزیزانی که اطلاع دارند،پاسخ دهند
1- کار دانشجویی  برای من وجود دارد؟ چه کاری و حدودا ساعتی چند یورو؟
2- محل اسکان در خوابگاه های دانشگاه به صرفه است یا بیرون دانشگاه ؟
3- ایا آنجا اطاق یا یک محل کوچک که اجاره اش کم شود وجود دارد؟  حدود کرایه ماهی چند یورو می باشد؟
از پاسخگویی شما متشکرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-11-2013, 02:46 PM
(26-11-2013, 02:18 PM)'rasti_110' نوشته: سلام
بنده برای دکتری مخابرات از اسپانیا پذیرش دارم و سابقه  چندین ساله کار در مخابرات ایران را دارم...چند سوال لطفا عزیزانی که اطلاع دارند،پاسخ دهند
1- کار دانشجویی  برای من وجود دارد؟ چه کاری و حدودا ساعتی چند یورو؟
2- محل اسکان در خوابگاه های دانشگاه به صرفه است یا بیرون دانشگاه ؟
3- ایا آنجا اطاق یا یک محل کوچک که اجاره اش کم شود وجود دارد؟  حدود کرایه ماهی چند یورو می باشد؟
از پاسخگویی شما متشکرم

دروود برشما.
شما اگر مطالب بالا رو میخوندی دقیق دستت میاد که اوضاع مناسبی نداره. شما اگر برای موقعیت پست داک بتونی اقدام کنی بهتر در دانشگاه ممکن کار پیدا کنی تا بیرون که نیاز به دانش اسپانیایی و تجربه کاری لازم دارید. من پیشنهاد میکنم برای المان و هلند و انگلیس و اسکاندیناوی اقدام کنی.
نقل قول  

آفلاین arsham_3211
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2016, 05:10 PM
با سلام و عرض ادب، من میخوام برای دانشگاه اتونوما دی بارسلونا اقدام کنم، در رشته علوم طیور، با استاید در این مورد صحبت کردم، گفت در حال حاضر قادر نیستم که بهم فاند بدن، من میخوام با هزینه شخصی اقدام کنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- دکترا در این دانشگاه ارزش داره؟
2- بعد از تحصیل امکان داره بتونم مشغول بکار بشم در رشته خودم؟
3- با توجه به اینکه با هزنیه شخصی میخوام اقدام کنم، خودم میتونم اونجا از پس هزنیه های زندگی بر بیام؟ من ورزشکار حرفه ای هستم در رشته والیبال و عنوان دار 4 رکورد جهانی در رشته های مختلف، میتونم در زمینه ای ورزشی با دانشگاه همکاری کنم و عضو تیم والیبال دانشگاه بشم؟ اگه یک بازیکن عضو تیم دانشگاه بشه و مقام برای دانشگاه بیاره دانشگاه به این دانشجو حقوق میده؟
4- تیم های دانشگاهی در اسپانیا فعال هستند، یعنی برای مسابقات درون کشوری و بین المللی فعالیت دارند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-02-2016, 06:49 AM
(19-02-2016, 05:10 PM)arsham_3211 نوشته: با سلام و عرض ادب، من میخوام برای دانشگاه اتونوما دی بارسلونا اقدام کنم، در رشته علوم طیور، با استاید در این مورد صحبت کردم، گفت در حال حاضر قادر نیستم که بهم فاند بدن، من میخوام با هزینه شخصی اقدام کنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- دکترا در این دانشگاه ارزش داره؟
2- بعد از تحصیل امکان داره بتونم مشغول بکار بشم در رشته خودم؟
3- با توجه به اینکه با هزنیه شخصی میخوام اقدام کنم، خودم میتونم اونجا از پس هزنیه های زندگی بر بیام؟ من ورزشکار حرفه ای هستم در رشته والیبال و عنوان دار 4 رکورد جهانی در رشته های مختلف، میتونم در زمینه ای ورزشی با دانشگاه همکاری کنم و عضو تیم والیبال دانشگاه بشم؟ اگه یک بازیکن عضو تیم دانشگاه بشه و مقام برای دانشگاه بیاره دانشگاه به این دانشجو حقوق میده؟
4- تیم های دانشگاهی در اسپانیا فعال هستند، یعنی برای مسابقات درون کشوری و بین المللی فعالیت دارند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

دوست عزیز، تنها به سوالی که مربوط به تاپیک میشه پاسخ دادم. لطقاً در درج پست خود دقت لازم داشته باشید.

2- امکان کار بستگی به فاکتورهای مختلفی می باشد، وضعیت جذب نیروی کار خارجی در رشته شما در اون کشور، داشتن سطح بالای زبان اسپانیایی و یا حتی کاتالانی (در بارسلون) ، سابقه کار و یا گواهینامه مناسب در رشته ورزشی خودتون. بنابراین بیشتر به فعالیت و تلاش خودت بستگی داره.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2