عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-03-2015, 01:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2015, 01:13 PM توسط Nooshafarin.)
(11-03-2015, 08:10 AM)nooshayeman نوشته:
درود و صبح بخیر.
یکی از شرکتهایی که من کار کردم، تغییر نام داده بود. نامه سابقه کار رو روی سربرگ جدیدش داد ولی بیمه رو به همون نام قبلی اشون واریز کرده بودن.
دارالترجمه حتی با ارایه روزنامه رسمی تغییر نام، حاضر نشد اسم جدید شرکت رو در سابقه بیمه تامین اجتماعی بزنه.
من مجبور شدم روزنامه رسمی تغییر نام رو بدم ترجمه و با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه همراه مدارک بفرستم.
ظاهرا شما هم باید مدرکی که نشون بده آژانس همون شرکت هست، رو ارایه بدید.
موفق باشید.
درود و وقت بخیر.
جناب شوبیز
من نتونستم به پیامتون در قسمت امتیاز پاسخ بدم.
هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکردم ولی بیمه رو با مدارک ارسال کرده بودم.
نقل قول  

آفلاین sonyz2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-03-2015, 01:33 PM
(11-03-2015, 12:22 PM)nasim827 نوشته: خبر خبر ایمیل منم اومد هیچی نخواستند جز RPRF و مدیکال
آخییییییش
جدول و هم آپدیت می کنم زودی
تبریک می گم نسیم جان، شما همراه با مدارک قرارداد، فیش حقوقی و بیمه فرستاده بودین؟ ناکتون هم بفرمایید عالی میشه. ممنون
نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-03-2015, 03:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2015, 03:10 PM توسط nasim827.)
(11-03-2015, 01:33 PM)'sonyz2' نوشته: تبریک می گم نسیم جان، شما همراه با مدارک قرارداد، فیش حقوقی و بیمه فرستاده بودین؟ ناکتون هم بفرمایید عالی میشه. ممنون

ممنونم Smile سعی کردم همه اطلاعات هم در امضام باشه هم در اسپردشیت به اسم NSM  من 2131 هستم. 17 فوریه AOR گرفتم.
با مدارکم هیچ مدرک اضافه ای نفرستاده بودم. نه فیش حقوقی نه بیمه نه گردش مالی هیچی... الآنم فقط RPRF خواستند البته خدا کنه همین طور بمونه و چیز دیگه ای نخوان. Smile البته من امتیازم ناپلئونی نیست و فقط به یک سال سابقه کارم احتیاج داشتم.
NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29
Money Cashed: 2015-01-02
 PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28
لینک اسپردشیت FSW2014
لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

11-03-2015, 06:24 PM
سلام
توي سايت cic وضعيت رو با فايل نامبرم چك كردم و in process بود
visa office هم هنوز اعلام نشده ولي توضيحات وضعيت اين ها هست:Application for Permanent Residence - Federal Skilled Worker submitted to the Centralized Intake Office (CIO) Sydney, Nova ScotiaThis diagram explains each step in the application process.Application for Permanent Residence - Federal Skilled Worker submitted to the Centralized Intake Office (CIO) Sydney, Nova ScotiaStatus of your applicationExplanationAPPLICATION RECEIVEDApplication Received by Citizenship and Immigration Canada (CIC)
We have received your application. After checking for completeness, a file has been created and the information from the application form was entered.Centralized Intake Office Sydney (CIO-S) ELIGIBILITY REVIEW COMPLETECentralized Intake Office Sydney (CIO-S) - Eligibility Review Complete
The review at the CIO-Sydney has been completed. A letter with additional information has been mailed.RECEIVED BY VISA OFFICEReceived by Visa Office
The application and documents have been received by the visa office.VISA OFFICE ELIGIBILITY REVIEW COMPLETEVisa Office - Eligibility Review Complete
The review of the application and supporting documents has been completed at the visa office. A letter with additional information has been mailed.WITHDRAWNApplication Withdrawn
We withdrew your application and your file has been closed.IN PROCESSIn Process
Based on review of your complete application package, it has been determined that your application is eligible for processing.
Processing has begun.DECISION MADE(A decision has been made at this point.)Medical Results Received by CIC
We have received your medical results. We will contact you only if additional tests are needed.Approval Status Determined
Your application will be either approved or rejected. We will inform you of the decision in writing.Permanent Residence Status Determined
If your application is approved, we will send you your permanent resident documentation and a letter saying what we need to finalize your permanent residence.COMPLETE(This is the last step in the processing of your application.)Applicant Arrives in Canada and is Granted Permanent Residence
You will need to meet with an Immigration Officer who will verify your documents and grant you permanent residence if all is in order. Date modified:2014-11-04

با اين توضيحات پرونده من در visa office هست و به من اعلام نشده؟

Dates: Recieved in CIO: 2014 December 16- Encashment: 2015 February-2- PER: 2015 March 04

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-03-2015, 06:31 PM
(11-03-2015, 06:24 PM)'fafarpj' نوشته: سلام
توي سايت cic وضعيت رو با فايل نامبرم چك كردم و in process بود
visa office هم هنوز اعلام نشده ولي توضيحات وضعيت اين ها هست:Application for Permanent Residence - Federal Skilled Worker submitted to the Centralized Intake Office (CIO) Sydney, Nova ScotiaThis diagram explains each step in the application process.Application for Permanent Residence - Federal Skilled Worker submitted to the Centralized Intake Office (CIO) Sydney, Nova ScotiaStatus of your applicationExplanationAPPLICATION RECEIVEDApplication Received by Citizenship and Immigration Canada (CIC)
We have received your application. After checking for completeness, a file has been created and the information from the application form was entered.Centralized Intake Office Sydney (CIO-S) ELIGIBILITY REVIEW COMPLETECentralized Intake Office Sydney (CIO-S) - Eligibility Review Complete
The review at the CIO-Sydney has been completed. A letter with additional information has been mailed.RECEIVED BY VISA OFFICEReceived by Visa Office
The application and documents have been received by the visa office.VISA OFFICE ELIGIBILITY REVIEW COMPLETEVisa Office - Eligibility Review Complete
The review of the application and supporting documents has been completed at the visa office. A letter with additional information has been mailed.WITHDRAWNApplication Withdrawn
We withdrew your application and your file has been closed.IN PROCESSIn Process
Based on review of your complete application package, it has been determined that your application is eligible for processing.
Processing has begun.DECISION MADE(A decision has been made at this point.)Medical Results Received by CIC
We have received your medical results. We will contact you only if additional tests are needed.Approval Status Determined
Your application will be either approved or rejected. We will inform you of the decision in writing.Permanent Residence Status Determined
If your application is approved, we will send you your permanent resident documentation and a letter saying what we need to finalize your permanent residence.COMPLETE(This is the last step in the processing of your application.)Applicant Arrives in Canada and is Granted Permanent Residence
You will need to meet with an Immigration Officer who will verify your documents and grant you permanent residence if all is in order. Date modified:2014-11-04
 با اين توضيحات پرونده من در visa office هست و به من اعلام نشده؟
Dates: Recieved in CIO: 2014 December 16- Encashment: 2015 February-2- PER: 2015 March 04

از PER تا AOR راحت 20 روز طول میکشه

بعیده مال شما زودتر از 24 مارچ برسه به ویزا آفیس.

در ضمن جدیدا گویا ایمیل AOR نمیاد. یکی از دوستان عزیز به نام millan ایمیل آپدیت و مدیکال رو بدون دریافت AOR گرفتند.

شما از 24 مارچ به بعد گوش به زنگ باشید و فولدر Junk یا spam رو هم چک کنید.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mbm_e
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-03-2015, 10:06 PM
سلام به همه دوستان بویژه Shubiz  و Alix عزیز
میدونم سوالم پر از وسواسه پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
امروز در فروم قدیمی دوستی به نکته ای اشاره کرده بود که کمی ذهن منو مشغول کرد.
در ایمیلی که به عنوان رسید پرداخت آنلاین RPRF دریافت میکنیم این جملات اومده:
Attached to this e-mail is a copy of your official receipt for the payment of Citizenship and Immigration fees. Please print this receipt and attach a copy of the receipt to your application.

Your case processing centre will only accept a printout of the official receipt as proof of payment.
این عبارت will only accept a printout  منو نگران کرده نکنه باید پرینت کاغذی میفرستادیم !!!
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
نقل قول  

آفلاین apadana33
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-03-2015, 10:29 PM
(11-03-2015, 09:51 AM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز . نگران اسم نباشيد. اولا agency در ترم هاي بيزنس معني شركت رو ميده و بر خلاف زبان فارسي كه شما استنباط ميكني شركت نيست، كاملا يه ترم جا افتادس پس ترجمه كن و حالشو ببر. ثانيا خود من در يك هلد ينگ كار ميكنم و ٩ سال سابقه كارم همش از يه شركت اين هلدينگ به شركت ديگه منتقل شدم و مجموعا با اينكه همه ٩ سال رو يكجا بودم در واقع ولي سابقه بيمه ام رو كه نگا كني مال ٤ تا شركت با اسمهاي مختلفه. با اين وجود يه نامه سابقه كار از شركت مادر گرفتم واسه كلش. به انضمام سابقه بيمه فرستادم تفاوت در ترجمه اسمها هم با نامه ام وجود داشت. تو آپديتم هم ديگه سابقه نخواستن. مشكلي هم برخورد نكردم. كيس شما از اين پيچيده تر نيست. نگران نباشين و تعجيل كنيد.

دوستان مرسی از پاسخهاتون
من امروز به دو تا دارلترجمه مراجعه کردم، هیچ کدوم حاضر نشدند که حتی با ارائه روزنامه رسمی، آژانس رو شرکت ترجمه کنن و گفتن کوچکترین تغییر در ترجمه کلمات برامون عواقب سنگینی داره. در کل صحبتی که شوبیز عزیز گفتن صحیح هست، این موضوع نباید مشکل ساز باشه و چنانچه مدرک بیمه ای خواسته شد ترجمه روزنامه رسمی رو هم به همراه بیمه خواهم فرستاد.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-03-2015, 10:38 PM
(11-03-2015, 10:06 PM)'mbm_e' نوشته: سلام به همه دوستان بویژه Shubiz  و Alix عزیز
Attached to this e-mail is a copy of your official receipt for the payment of Citizenship and Immigration fees. Please print this receipt and attach a copy of the receipt to your application.
Your case processing centre will only accept a printout of the official receipt as proof of payment.
این عبارت will only accept a printout  منو نگران کرده نکنه باید پرینت کاغذی میفرستادیم !!!

سلام

تا الان که مشکلی نبوده و با همون فایل کامپیوتری هم بچه ها پاس ریکوئست شدند.

در ضمن اگر مشکلی باشه خود ویزا آفیس اطلاع میده.

نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-03-2015, 11:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2015, 11:03 PM توسط f_goo.)
(11-03-2015, 10:06 PM)'mbm_e' نوشته: سلام به همه دوستان بویژه Shubiz  و Alix عزیز

اگه اشتباه نکنم در طی مراحل پرداخت، جایی اشاره نمی کنیم که ویزا آفیسمون (case processing centre) کجاست... پس این احتمالا یک عبارت کلی هست. همونطوری که شوبیز عزیز هم گفتند، اکثر بچه ها ایمیل کردند و تا حالا حتی یک مورد مشکل هم دیده و شنیده نشده.
نقل قول  

آفلاین LILI M
**
نقل قول

12-03-2015, 01:28 PM
دوستان من هم وب‌سایت قبلی مهاجزت کزدم به این گروه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 546 بعدی »