عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2015, 11:08 PM
(28-03-2015, 09:56 PM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز ، لطفا اگه ديتايي در جدول اخذ ميشه يا پرسيده ميشه اونرو هايد نكنين و استفاده از اونو به فهم خودمون بسپريد، در هر صورت من به شخصه ازين كه پاسخ دادم ولي نميتونم پاسخ ديگران رو ببينم ناراحتم. مطمينا از اين ديتاي به خصوص نتيجه گيري زيادي ميشه انجام داد، درست مثل سرعت عمل دكترها در فرستادن مدارك پزشكي ، شلوغي سر يه آفيسر و غيره!

ستون در انتهای جدول قابل مشاهده شد تا حمل بر زیر سوال بردن فهم دوستان نشه!

در مورد مدیکال که آفیسر دخالتی نداره. نتایج میره سیدنی یا اتاوا و از اونجا به ویزا آفیس منتقل میشه و راسا در ECAS مندرج میشه. سرعت عمل دکترها هم که مجددا ربطی به آفیسر نداره. شلوغی سر آفیسر رو هم شما از روی اسپردشیت نمیتونید دقیق بفهمید (همه وارد نکردن اطلاعات رو و همه به مرحله ای نرسیدن که آفیسر در صورت بررسی احتمالی کیس شخص خاص براش ایمیل آپدیت صادر کرده باشه)
تنها مواردی که میشه بهشون با دید مقایسه نگاه کرد نوع مدارک درخواستی در آپدیت (اول یا دوم) و حساسیت آفیسر در موضوعات خاص هست و همینطور پیگیری روند آپدیت شدن ECAS. لطفا اگر مورد خاص دیگه ای در این خصوص به ذهنتون میرسه که قطعا به آفیسر و سلیقه و منوال کاریش مرتبطه با ما در میون بگذارید.
(28-03-2015, 10:00 PM)'arioubarzan' نوشته:
پراسس استارتد شده؟ خیلیا با 240-50 روز هنوز پراسس استارتد هم نشدن. اگه شده پس مشابهتی میشه نتیجه گرفت. آفیسر بخشی از رونده و انتظار مشابهت کامل نمیره.

دقیقا منظور همینه. اما اینکه بشه رفتار آفیسر رو پیش بینی کرد به نظر فقط در حد نوع مدارک درخواستی در آپدیت و یا روال آپدیت شدن ECAS میتونه باشه. بخشی از کار در کانادا (چک امنیتی) انجام میشه و آفیسر دخالتی در اون نداره.
در جدول میتونید ببینید که برای من و دوستمون احسان که آپدیت دوم به فاصله کوتاهی از اولی اومده آفیسر مشابه هست.
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-03-2015, 11:08 PM
(28-03-2015, 10:56 PM)Vicky نوشته:
فرمایش شما درست اما اگه آخر ایمیل رو دقت کنید ( که متاسفانه من دقت نکرده بودم ) نوشته :
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/france/visas/update-how_mettre-comment.aspx?view=d

که تو این لینک هم اون مواردی که دوستمون اشاره کردن رو خواستن ذکر کنیم
الان هم برای همینه که من نگرانم اگه اون موارد رو ذکر کرده بودم همونطور که خواستن ..و ایمیلو ریپلای می کردم که آفیسر ایمیل خودش رو هم ببینه ..الانم نگرانیم کمتر بود
پس دوستانی که هنوز آپدیت رو نفرستادن با دقت با ذکر همه موارد بفرستند خیالشونم راحت تره

ويكي جان فرمايش شما متين است.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-03-2015, 11:10 PM
درود و وقت بخیر.
دوستانی که برای آپدیت، نیاز به ترجمه دارن، می تونن با مراجعه حضوری به دادگستری واقع در خیابان حافظ ، بالای زیر گذر امام خمینی ، خیابان صدری و همچنین وزارت امور خارجه واقع در خیابان امام خمینی ، سر در باغ ملی ، ساختمان شماره 9 اقدام به اخذ تاییدیه کنن.
علت نیاز به مراجعه حضوری اینه که دادگستری و وزارت امور خارجه تا 15 فروردین از دارالترجمه ها مدرک قبول نمی کنن و فقط پاسخگوی مراجعین حضوری هستن.
من امروز رفتم برای کارت معافیت خدمت همسرم. ساعت 12:30 ترجمه رو از دارالترجمه گرفتم و 14:10 تاییدیه هر دو جا رو گرفته بودم. فقط یاداوری می کنم که دادگستری تا 13:30 کار می کنه و وزارت امور خارجه هم فقط تا 13:30پذیرش داره و بعدش درب ورودیش رو می بنده.
با توجه به اینکه تا 11 فروردین طرح ترافیک هم نیست، بهترین فرصت برای گرفتن تاییدیه های ترجمه است.

موفق و شاد باشید.
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

28-03-2015, 11:14 PM
(28-03-2015, 11:08 PM)zhobeys نوشته: ستون در انتهای جدول قابل مشاهده شد تا حمل بر زیر سوال بردن فهم دوستان نشه!

در مورد مدیکال که آفیسر دخالتی نداره. نتایج میره سیدنی یا اتاوا و از اونجا به ویزا آفیس منتقل میشه و راسا در ECAS مندرج میشه. سرعت عمل دکترها هم که مجددا ربطی به آفیسر نداره. شلوغی سر آفیسر رو هم شما از روی اسپردشیت نمیتونید دقیق بفهمید (همه وارد نکردن اطلاعات رو و همه به مرحله ای نرسیدن که آفیسر در صورت بررسی احتمالی کیس شخص خاص براش ایمیل آپدیت صادر کرده باشه)
تنها مواردی که میشه بهشون با دید مقایسه نگاه کرد نوع مدارک درخواستی در آپدیت (اول یا دوم) و حساسیت آفیسر در موضوعات خاص هست و همینطور پیگیری روند آپدیت شدن ECAS. لطفا اگر مورد خاص دیگه ای در این خصوص به ذهنتون میرسه که قطعا به آفیسر و سلیقه و منوال کاریش مرتبطه با ما در میون بگذارید.
دقیقا منظور همینه. اما اینکه بشه رفتار آفیسر رو پیش بینی کرد به نظر فقط در حد نوع مدارک درخواستی در آپدیت و یا روال آپدیت شدن ECAS میتونه باشه. بخشی از کار در کانادا (چک امنیتی) انجام میشه و آفیسر دخالتی در اون نداره.
در جدول میتونید ببینید که برای من و دوستمون احسان که آپدیت دوم به فاصله کوتاهی از اولی اومده آفیسر مشابه هست.

ممنون از توجه شما. در مورد مديكال من مثال زدم دوست عزيز. منظورم اين بود وقتي اسم دكتر رو تو جدل داريم ميتونيم يه ارتباطي بين سرعت ارسالش براي cic و در نتيجه انتخاب دكتر پيدا كنيم. در مورد آفيسر ميشه از روي نوع درخواست مدارك آپديت و روند وسرعت كار نتيجه گيريهايي كرد. در هر صورت يا اين ديتا مفيده كه به سوالات اضافه شده يا نه كه اضافه شدنش رو زير سوال ميبره!
در انتها ازينكه با هر برداشتي توجه كرديد و unhide كرديد متشكرم.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین Bahram2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-03-2015, 11:22 PM
(28-03-2015, 05:43 PM)arioubarzan نوشته:
تجربه من میگه در این مرحله GCMS کمکی نمیکنه. اما یه چیزی بگم کمی تسکین دهنده باشه: امروز دو تا از دوستان دیدم پراسس استارتد شدن، مهرنیا و سیاوش 2014. و این عزیزان خیلی آپدیدتشون تاخیر داشت. با این تفاصیل میشه امیدوار بود که طول کلی پروسه از زمان ارسال تقریبا در بیاد و این تاخیر های بین کار، کیس رو خیلی عقب نندازه.
ممنون دوست من
اميدوارم زودتر اين نگراني تموم شه
نقل قول  

آفلاین Bahram2014
**
نقل قول

28-03-2015, 11:24 PM
(28-03-2015, 03:59 PM)shubizkumbuli نوشته:
سلام

اول از همه بگید که NOC تون چنده؟

اگر 2131 2172 5125 هستید خیلی نرمال هست. چون دوستان زیادی هستند که منتظرند و گویا بیشتر به NOC ربط

داره تو کیس خودتون.

ممنون از شما
بله متاسفانه ٥١٢٥ هستم
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

28-03-2015, 11:58 PM
من هم اپدیتم با cc شروع شده ناک 2241
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2015, 12:25 AM
(28-03-2015, 10:56 PM)'Vicky' نوشته:
فرمایش شما درست اما اگه آخر ایمیل رو دقت کنید ( که متاسفانه من دقت نکرده بودم ) نوشته :
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/france/visas/update-how_mettre-comment.aspx?view=d
که تو این لینک هم اون مواردی که دوستمون اشاره کردن رو خواستن ذکر کنیم
الان هم برای همینه که من نگرانم اگه اون موارد رو ذکر کرده بودم همونطور که خواستن ..و ایمیلو ریپلای می کردم که آفیسر ایمیل خودش رو هم ببینه ..الانم نگرانیم کمتر بود
پس دوستانی که هنوز آپدیت رو نفرستادن با دقت با ذکر همه موارد بفرستند خیالشونم راحت تره

آپدیت رو میشه اینطور تفسیر کرد که مدارکی مثل ازدواج یا تغییر آدرس و موارد اینطوری که نیاز به اعلام هست رو چطور فرستاد. ما یه سری داکیومنت ازمون خواسته شده و فقط ارسال اونا تو یه ایمیل با نوشتن فایل نامبر سفارت بسه و فک نکنم مشکلی باشه.
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

29-03-2015, 03:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2015, 03:12 AM توسط Kamiar194.)
(28-03-2015, 02:07 PM)'arioubarzan' نوشته:
بر اساس  GCMS نظر من اینه:
آفیسری که فایل نامبر باش شروع میشه Assigned to هست و کسی که برای شما ایمیل رو فرستاده یا امضاش پای ایمیل هست assigned by

اینو میشه یکم توضیح بدین...

Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

29-03-2015, 04:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2015, 04:53 AM توسط Vicky.)
سلام
اگه بعد از ویزا ازدواج کنیم ..تو همون مدتی که ویزا اعتبار داره ..و همسر هم منتظر گرین کارت امریکا باشه ..ممکنه مشکلی باوجود بیاد ?( کلا این امریکا ممکنه نکته منفی محسوب بشه ? مثلا بگن ایشون چرا همه جوره پیگیر رفتن هستن ??!!!)
سوال اینه اضافه کردن همسر به پرونده تو چه زمانی مطمئن تره? آیا ممکنه تو پرونده خود اپلیکنت مشکل ایجاد کنه? یا فقط پروسه رو طولانی می کنه ?
موردی بوده که باعث ریجکتی مین اپلیکنت بشه?'

اگه بعد از pr ازدواج بشه چطور?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 546 بعدی »