عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-07-2012, 10:00 PM
(29-07-2012, 09:49 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید از کجا میتونم اطلاعانی در مورد edit صفحه SoP بدست بیارم ؟! مثلا پارگراف ها رو چطور تنظیم کنم و فاصله از کناره ها و ... ممنون
منظورت اینه که فرمتی که مخصوص SOP باشه و مثلا گفته باشه فاصله چقدر باشه؟ فکر نمیکنم فرمت خاصی بخواد میتونی از همون تنظیمات default برنامه word استفاده کنی.
یا اینکه کلا فاصله های رو توی word چطور باید تنظیم کرد ؟
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-07-2012, 10:12 PM
بله منظورم اینه که مثلا پارگراف بندی چوری باشه. گاهی خط اول یکم جلوتر هست و یا الان که heaedr گذاشتم فاصله تا خط اول چطوری باشه خوبه ؟!
یک چیزهایی مال خورده word هست ولی همش نیست !
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-07-2012, 12:14 AM
(29-07-2012, 10:12 PM)Paradise4 نوشته: بله منظورم اینه که مثلا پارگراف بندی چوری باشه. گاهی خط اول یکم جلوتر هست و یا الان که heaedr گذاشتم فاصله تا خط اول چطوری باشه خوبه ؟!
یک چیزهایی مال خورده word هست ولی همش نیست !
پاراگراف بندی ویژه ای برای SOP من ندیدم مگر اینکه دانشگاه نکاتی رو قید کرده باشه ولی در کل این ها یه سری از اصول پایه ی پاراگراف بندی در متون انگلیسی هست:
همونطور که گفتید جمله ی اول پاراگراف با کمی تو رفتگی به سمت راست شروع میشه که بهش indentation میگن. تو رفتگی معمولا نیم اینچ.
حاشیه از بالا و پایین حدود یک اینچ ( تقریبا دو و نیم سانتی متر) و از چپ و راست حدود 1 یا 1.25 اینچ است.
معمولا سایز استاندارد فونت 12pt است.
در مورد فاصله خط اول با header مطمئن نیستم اما چندخط فاصله بذاری کافیه.
جمله شروع کننده پاراگراف معمولا باید یک جمله کلی (general statement) باشد که در جملات بعدی با جزییات بیشتری به آن پرداخته می شود. جملات بعدی supporting sentences هستند. جمله آخر پاراگراف هم معمولا حالت جمع بندی و نتیجه گیری از آن پاراگراف را دارد ( concluding sentence).
ساختار نوشته در متون اکادمیک باید رسمی باشد و از به کار بردن حالت مخفف کلمات مثل don`t ، can`t و ... خودداری کرد.
یک ایده باید در یک پاراگراف مطرح باشید و اگر قصد دارید درباره ایده یا مفهومی جداگانه صحبت کنید آن را در پاراگراف جداگانه ای مطرح کنید.
فاصله space در برخی فونت ها کم است و باعث ناخوانا به نظر رسیدن متن می شود و بهتر است از double-space استفاده کنید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

13-10-2012, 02:04 PM
در صورتی که به دلیل بیماری و شرایط درمانی به مدت یک سال نتوان هیچ نوع فعالیتی انجام داد آیا باید توضیحی داد یا نکته منفی حساب می شه. اگه نباید آورده بشه اون یک سال فاصله خالی رو چگونه باید توضیح داد؟

سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2012, 12:22 AM
به نظر من بد نیست که در حد یک خط یک توضیح مختصری بدید که چرا یک سال خالی هست و این طور به نظر نرسه که شما در این مدت هیچ کاری نمی‌کردید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-11-2012, 09:40 PM
دوستان، نظرتون درباره بولد نوشتن متن چیه؟
و اینکه آیا باید اول سوپ بنویسیم این متن خطاب به کدوم دانشگاه نوشته میشه و کلا مقدماتی از این نوع یا اینم به دلخواهه؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-11-2012, 08:38 PM
(01-11-2012, 09:40 PM)parsley نوشته: دوستان، نظرتون درباره بولد نوشتن متن چیه؟
و اینکه آیا باید اول سوپ بنویسیم این متن خطاب به کدوم دانشگاه نوشته میشه و کلا مقدماتی از این نوع یا اینم به دلخواهه؟
بولد نوشتن متن اشتباهه و من جایی ندیدم، هرگز سعی نکنین چیز جدیدی در مواردی که ست شده هست برای خارجی ها، مخصوصا افرادی که با اون درگیر هستن اضافه کنید، اشتباه بزرگیه...

اس او پی خطاب به دانشگاه خاصی نیست اما معمولا اولش رو برای هر دانشگاه یا هر استادی که میفرستید عوض میکنید...
یادتون باشه که معمولا یه دونه مینویسید و بعد برای هر کجا یه سری اصلاحش میکنید چون توی اس او پی باید خودتون و سابقتون رو به اون مقصد یه جوری ارتباط بدید...

موفق باشید..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-11-2012, 06:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2012, 06:13 PM توسط MaMi.)
دوستان یک سوال؛ من در مورد دوران کارشناسی و بعدش دوره کارشناسی ارشدم به صورت جدا (در حد یک پاراگراف) نوشتم (از لحاظ علمی و آکادمیک) از طرفی در اواخر دوران کارشناسی به صورت نیمه وقت و در دوران کارشناسی ارشد به صورت تمام وقت کار هم میکردم (تقریبا مرتبط بود). حالا این کار کردن رو در پاراگراف های بعد بنویسم یا در همون پاراگراف ها که در مورد کارشناسی و کارشناسی ارشد صحبت کردم؟ (کار دوران کارشناسی ارشدم بعد از فارغ التحصیلی و تا قبل از اعزام به خدمت هم ادامه داشت). چون بحث در مورد کارشناسی ارشدم رو با صحبت درباره پایان نامه و مقاله ای که ازش در آوردیم تموم کردم.
ضمن اینکه بنظر شما اشاره کنم که حدود 16 ماه رفتم سربازی و به همین دلیل بین تحصیل و کارهای علمی ام فاصله افتاده (یعنی بین کارشناسی ارشد و دکتری که قراره بخونم)؟!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-11-2012, 11:28 AM
(23-11-2012, 06:11 PM)MaMi نوشته:
دوستان یک سوال؛ من در مورد دوران کارشناسی و بعدش دوره کارشناسی ارشدم به صورت جدا (در حد یک پاراگراف) نوشتم (از لحاظ علمی و آکادمیک) از طرفی در اواخر دوران کارشناسی به صورت نیمه وقت و در دوران کارشناسی ارشد به صورت تمام وقت کار هم میکردم (تقریبا مرتبط بود). حالا این کار کردن رو در پاراگراف های بعد بنویسم یا در همون پاراگراف ها که در مورد کارشناسی و کارشناسی ارشد صحبت کردم؟ (کار دوران کارشناسی ارشدم بعد از فارغ التحصیلی و تا قبل از اعزام به خدمت هم ادامه داشت). چون بحث در مورد کارشناسی ارشدم رو با صحبت درباره پایان نامه و مقاله ای که ازش در آوردیم تموم کردم.
ضمن اینکه بنظر شما اشاره کنم که حدود 16 ماه رفتم سربازی و به همین دلیل بین تحصیل و کارهای علمی ام فاصله افتاده (یعنی بین کارشناسی ارشد و دکتری که قراره بخونم)؟!
به نظر من این مورد تا حدی سلیقه ای هست و بستگی به ساختار SOP شما داره. من خودم معمولاً به ترتیب زمانی جلو رفتم و سابقه کارم داخل همون پاراگراف ارشدم و در ادامه اون اومده بود.

در مورد سربازی خیلی نظری ندارم و دوستانی که سربازی رفتن بهتر می تونن نظر بدند.

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-11-2012, 07:38 PM
(23-11-2012, 06:11 PM)MaMi نوشته:
به نظر من هم اگه ترکیب کنی بهتره اما اگه خوب تسلط داری به اس او پی!! البته مهم ترین چیز اینه که با سناریوت بخونه!!! کار خیلی آسونی نیست ترکیب کردن مسایل مختلف و اگه فک میکنی خوب نمینویسی جدا بنویسی بهتره...
کلا جدا نویسی رو خارجی ها خیلی دوست دارن تا اونجا که من فهمیدم!!! ساده و راحت نوشتن و نه پیچیدگی....
در مورد سربازی هم آره خب اشاره کن اگه جا داری... مشکلی نداره بابا نمیترسن ؛)
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 10:34 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی