عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟
آفلاین civil2015
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 12
امتیاز: 14
امتیاز این پست: 0
#1
10-12-2011, 09:30 PM
سلام دوستان،یک سوال مهمی‌ دارم مطمئن نیستم جای درستی‌ دارم می‌پرسم



من ترمه آخر هستم(ترم۹) بهمن فارغ‌التحصیل میشم، حالا من کی‌ باید برم
پاسپورت بگیرم؟یعنی‌ الان که دانشجو هستم باید برم دنبال پاسپورت یا بعد
اینکه درسم تموم شد باید برم پاسپورت بگیرم؟من اردیبهشت یا خرداد باید برم
واسه ویزا خارج از کشور



ممنون میشم یکی‌ بگه وقتش قبل تموم شدن درسه،یا بعدشم میدن،مرسی‌
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,154
امتیاز: 1,438
امتیاز این پست: 1
#2
12-12-2011, 05:53 AM
(10-12-2011, 09:30 PM)civil2015 نوشته: سلام دوستان،یک سوال مهمی‌ دارم مطمئن نیستم جای درستی‌ دارم می‌پرسم

من ترمه آخر هستم(ترم۹) بهمن فارغ‌التحصیل میشم، حالا من کی‌ باید برم
پاسپورت بگیرم؟یعنی‌ الان که دانشجو هستم باید برم دنبال پاسپورت یا بعد
اینکه درسم تموم شد باید برم پاسپورت بگیرم؟من اردیبهشت یا خرداد باید برم
واسه ویزا خارج از کشور
ممنون میشم یکی‌ بگه وقتش قبل تموم شدن درسه،یا بعدشم میدن،مرسی‌
دوست عزیز، شما وقتی درست تموم نشده چطوری میخوای برای دریافت پاسپورت اقدام کنی؟!
اولین قدم برای دریافت پاسپورت، ارائه نامه دانشگاه به وزارت علوم مبنی بر اتمام تحصیل است.

اگر عجله دارید، باید درست برنامه ریزی کنید که تمام مراحل بدون نقصی مدارک ... باشد که وقفه نیفتد.
بعنوان مثال برای خود من، چون دانشجوی دانشگاه آزاد بودم ارسال تاییده تحصیلی حدود 40 روز وقت من را گرفت و دیرتر پاسپورت گرفتم در صورتی که زودتر هم میتونستم بفرستم و تنبلی کرده بودم.


.
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 888
امتیاز: 542
امتیاز این پست: 1
#3
12-12-2011, 06:12 AM
(12-12-2011, 05:53 AM)Bahram نوشته: دوست عزیز، شما وقتی درست تموم نشده چطوری میخوای برای دریافت پاسپورت اقدام کنی؟!
اولین قدم برای دریافت پاسپورت، ارائه نامه دانشگاه به وزارت علوم مبنی بر اتمام تحصیل است.

اگر عجله دارید، باید درست برنامه ریزی کنید که تمام مراحل بدون نقصی مدارک ... باشد که وقفه نیفتد.
بعنوان مثال برای خود من، چون دانشجوی دانشگاه آزاد بودم ارسال تاییده تحصیلی حدود 40 روز وقت من را گرفت و دیرتر پاسپورت گرفتم در صورتی که زودتر هم میتونستم بفرستم و تنبلی کرده بودم.
بهرام جان از زمان خروج من و شما قوانین کمی تغییر کرده و الان به دانشجو ها راحت تر پاسپورت داده می شه.می توان به بهانه هایی مثل سفر زیارتی در زمان دانشجویی پاسپورت گرفت و کارهای لازم را پیشاپیش انجام داد.این کار از این جهت که خطر کمبود وقت رو کم می کنه می تونه مفید باشه ولی همانطور که گفتید بعد از فارغ التحصیلی هم وقت هست برای رسیدن به کارها.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Sadegh.rahimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#4
18-10-2013, 05:23 PM
با عرض ادب و احترام
اينجانب دانشجوي فارغ التحصيل ليسانس زبان وادبيات انگليسي "تير ماه ١٣٩٢ " هستم و بعد از فارغ التحصيلي بلافاصله براي تحصيل در كشور استراليا اقدام نموده ام و خوشبختانه هفته گذشته از دانشگاه آدلايد استراليا پذيرش دريافت كردم و بدليل اينكه براي ادامه تحصيل در اين دانشگاه بايد مدرك معتبر ايلتس داشته باشم ، براي اين ازمون كه تاريخ برگزاري ان تقريبا يك ماه ديگر 7dec است ثبتنام نمودم ، باتوجه به اينكه فارغ التحصيل زبان انگليسي هستم مطمئنأ نمره مناسبي را كسب خواهم كرد . سوالي كه از شما جنابعالي دارم در خصوص اينكه " ايا در طول اين يك ماه مانده به ازمون ايتلس امكان پذير است براي دريافت گذرنامه و كارت سلامت و بقيه مواردي كه براي مهاجرت بايد طي شود اقدام كنم ؟ "بنده مشمول سربازي هستم "و ايا صحت دارد كه بعد از فارغالتحصيلي ٦ ماه فرصت داريم تا نتيجه پذيرش دانشگاه خارجي و ... را به وزارت علوم تحويل دهيم ؟ ايا بعدازفارغ التحصيلي يكسال فرصت داريم تا براي ادامه تحصيل اقدام كنيم؟

با تشكر
نقل قول  

آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 37
امتیاز: 7
امتیاز این پست: 0
#5
14-11-2013, 09:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2013, 09:20 AM توسط k24.)
(12-12-2011, 06:12 AM)'Faraz' نوشته: بهرام جان از زمان خروج من و شما قوانین کمی تغییر کرده و الان به دانشجو ها راحت تر پاسپورت داده می شه.می توان به بهانه هایی مثل سفر زیارتی در زمان دانشجویی پاسپورت گرفت و کارهای لازم را پیشاپیش انجام داد.این کار از این جهت که خطر کمبود وقت رو کم می کنه می تونه مفید باشه ولی همانطور که گفتید بعد از فارغ التحصیلی هم وقت هست برای رسیدن به کارها.

 
جناب فراز عزیز، مشکل من دقیقا مثل دوستمون Civil هستش. اگر لطف کنید و یکم بیشتر برامون توضیح بدین که چجوری میشه این مسیر رو دور زد تا با کمبود وقت مواجه نشیم خیلی ممنون میشم..... من نمیدونم الآن اگه واسه سفرهای زیارتی اقدام کنیم بعد از فارغ التحصیلی دقیقا باید چی کار کرد؟ سنگ جلوی پامون نمیندازن؟ 
 
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 6
#6
14-11-2013, 09:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2013, 09:52 AM توسط M1KE.)
شما تا زمانی که در حال تحصیل باشید به بهانه‌های مختلف مثل شرکت در امتحان آیلتس یا GRE و همین طور سفرهای زیارتی می‌تونید از دانشگاه نامه اجازه خروج از کشور بگیرید که این نامه را دانشگاه به وزارت علوم داده و پس از تایید وزارت علوم شما نامه را می‌برید نظام وظیفه و آنها هم بعد از گذاشتن وثیقه حدودا ۸ میلیون تومانی توسط شما در حسابی که معرفی می‌کنند به اندازه‌ای که روی نامه قید شده باشه (حدود ۱ ماه برای این نوع سفرهای آکادمیک یا زیارتی) به شما مجوز خروج داده می شود. مجوز خروج نظام وظیفه را همراه بقیه مدارک تشکیل پرونده گذرنامه که داشته باشید می‌توانید گذرنامه بگیرید با این حال فقط در مقطع موردنظر می‌توانید خارج شوید اگر دیرتر وارد شوید وثیقه را برمی‌دارند. یعنی اگر صرفا بخواهید گذرنامه بگیرید ولی خارج نروید می‌توانید مجوز را که گرفتید و گذرنامه را گرفتید به سفر نروید و چند روز مانده به ابطال بازه زمانی موردنظر بروید و وثیقه را بردارید و اگر پرسیدند چرا نرفتید بگویید پیشمان شدید یا هم که آزمونی که قرار بود بروید به زمان دیگری موکول شده و دوباره وثیقه را بردارید مشکلی ندارد. البته در این شیوه که نخواهید خارج بروید فکر می‌کنم یک زحمت اضافی هم باید بکشید آن هم اینکه یک نامه ابطال مجوز خروج از طرف نظام وظیفه به گذرنامه ببرید که در واقع بعد از گرفتن وثیقه خارج نشوید. ولی اگر خارج رفته باشید و برگشته باشید نیازی به این کار هم نیست.

طبیعی است در صورتی که برای مقطع بالاتر قبول شده باشید این مجوز هم بلند مدت‌تر خواهد بود. با این حال وقتی درستان تمام شود یعنی آخرین واحد را که معمولا پایان نامه است دفاع کنید دانشگاه به احتمال زیاد دیگر به شما مجوزهای کوتاه مدت نمی‌دهد. کوتاه مدت‌ها برای زمان تحصیل و بلند مدت‌ها را هم در صورتی که برای مقطع بالاتر پذیرش داشته باشید می‌دهند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 124
امتیاز: 90
امتیاز این پست: 0
#7
01-04-2014, 05:26 PM
سلام،
از لحظه گرفتن نامه پذیرش از دانشگاه مقصد تا لحظه گرفتن ویزا تقریبا چقدر طول میکشه؟ فرض کنید تا آخر مرداد فارغ التحصیل بشم و اینکه پاسپورت ندارم و سربازی هم باید برم. تو شهرستان هم درس میخونم..اورمیه .... !!!!
روالش اینطوریه دیگه...
1-گرفتن نامه پذیرش 2-رفتن به وزارت علوم برای دریافت معافیت تحصیلی و معرفی به نظام وظیفه 3-دریافت اجازه خروج از کشور 4-اقدام برای پاسپورت 5-بعد از پاسپورت اقدام برای ویزا(بلژیک) 6-بعد هم خداحافظ
تقریبا تو تهران چقدر کار دارم؟
راهی هست که من بتونم همه این کارهارو تا آخر مهر یا شهریور انجام بدم؟ مثلا الان اقدام کنم واسه پاسپورت مثلا واسه کربلا تا اونور فقط یه تمدید بزنن؟
ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 4
#8
01-04-2014, 07:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2014, 07:31 PM توسط M1KE.)
این مدت (از گرفتن نامه پذیرش تا ویزا) از کشوری تا کشور دیگه خیلی متغییر هست. در مورد آمریکا و کانادا مثلا از زمانی که مدارک تحویل سفارت داده میشه ممکنه یک هفته تا یک سال طول بکشه تا ویزا به دست تون برسه (اگر تایید بشه). ولی بازه های قبلی اون یعنی از زمان گرفتن نامه پذیرش تا گرفتن وقت سفارت بسته به باز بودن ظرفیت ها و رسیدن نامه ها و مدارکی که قرار بوده دانشگاه برای شما بفرسته ممکنه بین 1 تا 2 ماه زمان ببره. در مورد اروپا خوبی اون اینه که مرحله نامه پذیرش دردسرهای کمتری داره و کلیرنس سفارت هم به طور متوسط 2 ماه هست. یعنی در مجموع میشه 3 ماهه و بلکه هم زودتر کار رو به نتیجه رسوند.

اینها برای کسی بود که مدارک تحصیلی و گذرنامه اش آماده باشه. گرفتن مجوز خروج از دانشگاه یک هفته ای زمان می بره (بسته به آشنایی شما با روال گرفتن این مجوز و حضور مسوولان مربوطه ممکنه کمتر یا بیشتر هم بشه)، یکی دو هفته ای رو هم برای نظام وظیفه و وثیقه در نظر بگیرید و 3-2 هفته ای هم برای تشکیل پرونده و صدور گذرنامه. شما اگر بتونید الان گذرنامه خودتون رو به بهانه دیگه ای مثلا شرکت در کنفرانس یا آزمون GRE یا مشابه اینها بگیرید اول اینکه با مراحل صدور مجوز در دانشگاه و وزارت علوم و نظام وظیفه آشنا میشین و بار دوم سریعتر انجام میدین و دوم هم اینکه مرحله تشکیل پرونده و صدور گذرنامه رو دیگه نخواهید داشت و فقط باید نامه نظام وظیفه رو ببرید اداره گدرنامه تا مجوز خروج شما رو در سیستم اعمال کنند (قبلن ها در صفحه های اول خود گذرنامه تاریخ مجوز خروج چاپ میشد ولی الان دیگه ظاهر گذرنامه هیچ تفاوتی با گذرنامه های معمولی نداره و فقط در سیستم کامپیوتری تاریخ ها اعمال میشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behnamnj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2
امتیاز: 2
امتیاز این پست: 2
#9
21-12-2014, 01:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2014, 01:44 PM توسط behnamnj.)
سلام دوستان
تجربه من به اين صورت بود كه ترم چهار كارشناسي شانس دريافت گرين كارت آمريكا رو از طريق مادرم داشتم ولي با دير شدن اين پروسه و گذشتن سن من از ٢١ سالگي اين شانس رو از دست دادم ولي قبل از اين اتفاق براي اطمينان جهت اين كار براي دريافت پاسپورت از طريق دانشگاه اقدام كردم به اين صورت بود ، من اول يه نامه از يك دفتر زيارتي براي سفر كربلا گرفتم و از طريق دانشگاه اقدام كردم و با قبول شدن درخواستم (يك يا دو روز زمان برد) به نظام وظيفه معرفي شدم براي سپردن پانصد هزار تومان(سال ٩١ وثيقه براي كربلا اينقدر بود) و با سپردن وثيقه (كارهاي نظام وظيفه كمتر از يك هفته زمان برد) يعني انجام نامه نگاري هاي نظام وظيفه و دانشگاه كه در كل كمتر از دو هفته زمان برد و انتظار براي صدور پاسپورت سر يك ماه پاسپورت با مدت پنج سال اعتبار رسيد دستم و الان كه ميخوام براي ادامه تحصيل ارشد اقدام كنم هيچ مشكلي براي پاسپورت ندارنم و پيشنهاد ميكنم هرچه سريعتر اين كار رو انجام بدين دوستان ، هر سوالي بود در خدمتم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر


Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 02:26 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی