سلام.
اگه برای دوستان امکان داره امکان پذیرش من رو بگن:
رشته: کارشناسی مهندسی راه آهن- گرایش خط و سازه ریلی
دانشگاه: دانشگاه اصفهان
معدل کارشناسی: 16.08 (جزء 20درصد اول)
زبان: فعلا ندارم ولی آوریل تافل امتحان میدم، فکرکنم 85 رو بیارم.
مقالات:
3تا ژورنال علمی-پژوهشی خارجی
1 عدد کنفرانس داخلی
2تا کنفرانس بین المللی داخلی(اردیبهشت امسال قراره برگزار بشه!)
1 عدد ژورنال ISI (هنوز چاپ نشده ولی چاپ خواهد شد!)
تعداد توصیه نامه: هرچقدر که دلتون بخواد، آخه با استادای زیادی کار کردم، میشناسنم!
سایر موارد: پروژه های درسی زیاد و بسیارخوبی در رابطه با رشته م انجام دادم(از این کارای کپی پیست که خیلیا میکنن نبوده)؛ چندتا ترجمه در رابطه با رشته م دارم؛ 3ماه سابقه کار بصورت کارآموز دارم(از این کارآموزیای الکی که همه میگذرونن نبوده، پوستم کنده شد!)، البته اینایی که گفتم شاید به درد اپلای نخوره کلا!
نقاط قوت رشته من: رشته من یه مقدار خاص هست، خیلی از دانشگاه ها این رشته رو ندارن ولی اونایی که عمران-راه دارن جزء زمینه های تحقیقاتیشون هست!
خواسته ها: مستر مهندسی راه آهن یا عمران، در اروپا یا استرالیا یا کانادا یا آمریکا، بصورت فول فاند!
اگه برای دوستان امکان داره امکان پذیرش من رو بگن:
رشته: کارشناسی مهندسی راه آهن- گرایش خط و سازه ریلی
دانشگاه: دانشگاه اصفهان
معدل کارشناسی: 16.08 (جزء 20درصد اول)
زبان: فعلا ندارم ولی آوریل تافل امتحان میدم، فکرکنم 85 رو بیارم.
مقالات:
3تا ژورنال علمی-پژوهشی خارجی
1 عدد کنفرانس داخلی
2تا کنفرانس بین المللی داخلی(اردیبهشت امسال قراره برگزار بشه!)
1 عدد ژورنال ISI (هنوز چاپ نشده ولی چاپ خواهد شد!)
تعداد توصیه نامه: هرچقدر که دلتون بخواد، آخه با استادای زیادی کار کردم، میشناسنم!
سایر موارد: پروژه های درسی زیاد و بسیارخوبی در رابطه با رشته م انجام دادم(از این کارای کپی پیست که خیلیا میکنن نبوده)؛ چندتا ترجمه در رابطه با رشته م دارم؛ 3ماه سابقه کار بصورت کارآموز دارم(از این کارآموزیای الکی که همه میگذرونن نبوده، پوستم کنده شد!)، البته اینایی که گفتم شاید به درد اپلای نخوره کلا!

نقاط قوت رشته من: رشته من یه مقدار خاص هست، خیلی از دانشگاه ها این رشته رو ندارن ولی اونایی که عمران-راه دارن جزء زمینه های تحقیقاتیشون هست!
خواسته ها: مستر مهندسی راه آهن یا عمران، در اروپا یا استرالیا یا کانادا یا آمریکا، بصورت فول فاند!
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
(دکتر محمود حسابی)